Author |
Topic  |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 23/05/2008 : 15:55:31
|
Byl bych rad, kdyby mi tu nekdo popsal pocity z hrani za HoX a popripade jak to vidi s featama co se PvP tyce. Nekdo rika, ze se to u nej dost meni, chvili slabej, pak najednou over a pak zase spadne..
Tak kdyby mi to mohl nekdo objasnit...
|
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
Edited by - Shatteren on 23/05/2008 15:56:13
|
|
| |
vlkodlak
Junior Member

556 Posts |
Posted - 23/05/2008 : 21:58:09
|
Zatim bych ho definoval podobně, jako lidi na offic foru.
Zaleži, jestli ma cooldown na morf, charge a opener. Buď je slaby a malo vydrži, nebo je až moc silny a vydrži hodně (a řekl bych že dost lidi bude whinovat po nerfu). Mezi těmito dvěma stavy je velka propast, alespoň v PvP, v PvE bych řekl že si vede slušně i diky aoe combos, horši je to s crowd controlem. Při levlovani s nim meně chcipam a davam si i větší a silnější moby lépe, než s conqueorem (oba lvl 26 atm). |
Edited by - vlkodlak on 23/05/2008 22:00:03 |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 23/05/2008 : 22:12:16
|
Mno hral jsem za HoXe v PvP weekendu, vsechno tam byl blue equip, takze vychozi hodnoty dobry. Jel jsem Avatar talent tree. Nevim jaky je caster, ale zhruba ti muzu rict jaky je meleer. HoX ma jednu vyhodu a nevyhodu. Jakmile je v deamon forme, tak jsem byl schopen zabit uplne kazdyho, mimo deamon formu je opravdu od dost slabsi a to hlavne diky armoru a HP. Ma par abilit, ktery mu zvednou sanci na preziti. (HP, dmg atp)
Asi bych ho jel takto: build. Vsechno v Avatar tree. Prijde mi ze general tree je pro Avatar vetev nepouzitelna.
|
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
Edited by - Shemiramoth on 23/05/2008 22:14:23 |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
|
Bajaja
New Member

168 Posts |
Posted - 17/06/2008 : 12:37:28
|
Jsem zatím na L33. HoX mi přijde jako velmi adrenalinový char, v PvE je vážně zábavný a hlavně dobře vypadá (dlouhá róba a obouruční meč, nádhera, ... cloak mu raději ani nedám :).
V PvP mám trochu fobii z vlastní zranitelnosti, ještě jsem nepřišel na to, jak to hrát. Viděl bych to tak, že jediná šance na vítězství je udělat max.dmg dokud je oponent v rootu, jinak smůla. Chce to asi praxi, přiznám se, že mi dělá dost potíže kombinovat pohyb, komba a kouzla a celý to vtěsnat cca do cca 5 sekund, po který trvá root. |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 17/06/2008 : 12:43:04
|
jako mit a nemit hoxe v instanci to je rozdil :) to co dokaze dat za dmg to sem cumel a nechapal a pritom nepreagrovaval jak lamka demonologist co skoro dmg neda, ale pri kazdym pullu abych mel oba taunty ready :) |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Rixi
Starting Member
48 Posts |
Posted - 25/06/2008 : 07:27:09
|
funguje vam abilita SLAM? ja som to skusal na inych postavach a na vsetkych to odhadzovalo protivnika prec, no na HoXovi to vobec neodhaduje a aj animacia skor vyzera ako sweep |
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 25/06/2008 : 07:53:36
|
quote: Originally posted by Rixi
funguje vam abilita SLAM? ja som to skusal na inych postavach a na vsetkych to odhadzovalo protivnika prec, no na HoXovi to vobec neodhaduje a aj animacia skor vyzera ako sweep
Slam funguje jen na lowlvly moby v tortage, nevim do jakeho lvlu, na vyssich lvlech neodkopne nikoho ;) |
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
|
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 25/06/2008 : 08:04:30
|
quote: Originally posted by Little Slam funguje jen na lowlvly moby v tortage, nevim do jakeho lvlu, na vyssich lvlech neodkopne nikoho ;)
funguje jen v tom solo intru pred Tortage (tj do lev cca5) |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 25/06/2008 : 10:59:05
|
Dokonce už i do tooltipu dali, že knockback část funguje jen do levelu 5. |
 |
|
Honsou
New Member

329 Posts |
Posted - 25/06/2008 : 11:05:02
|
ale pravda to neni, protoze sem s nim na 6lvl v destiny questu odkopaval pikty na White island :D |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 25/06/2008 : 11:21:44
|
quote: Originally posted by Marigold
Dokonce už i do tooltipu dali, že knockback část funguje jen do levelu 5.
to je docela prdel, delat jako programator abilitu kterou hraci pouzijou jen 5 prvnich levelu (30 minut?) Tomu se rika mit uzitecnou a prospesnou praci.... |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 25/06/2008 : 11:33:20
|
quote: Originally posted by Seth
Dokonce už i do tooltipu dali, že knockback část funguje jen do levelu 5.
to je docela prdel, delat jako programator abilitu kterou hraci pouzijou jen 5 prvnich levelu (30 minut?) Tomu se rika mit uzitecnou a prospesnou praci....
Brecis na spatnem hrobe. Za tohle mohou game designeri ne programatori :) |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 25/06/2008 : 12:25:59
|
Já to za tak nepochopitelné nepovažuju - jednak to je abilita jen na 5 levelů, ale pro všechny melee classy, jednak ty dvě abilitky tam zjevně jsou hlavně pro demonstraci fungování melee boje v AOC - kvůli "expertům", kteří vyzkouší hru tak do levelu 2, a pak by psali "je to jako autoattack, jenom se musí mačkat klávesa". |
 |
|
terawatt
Junior Member

916 Posts |
Posted - 25/06/2008 : 13:00:53
|
Já to za tak nepochopitelné nepovažuju - jednak to je abilita jen na 5 levelů, ale pro všechny melee classy, jednak ty dvě abilitky tam zjevně jsou hlavně pro demonstraci fungování melee boje v AOC - kvůli "expertům", kteří vyzkouší hru tak do levelu 2, a pak by psali "je to jako autoattack, jenom se musí mačkat klávesa".
Nechápu pointu, každopádně SLAM je opravdu zbytečná abilita, podobně jako všechny Lower,Upper,Middle,Left,Right attack ability, které dělají z jinak povedené MMORPG trapný, "playstation friendly" clickfest, který neukryje záměr maximalizace příjmů. |
I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.
|
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 25/06/2008 : 13:07:53
|
quote: Originally posted by terawatt
Nechápu pointu, každopádně SLAM je opravdu zbytečná abilita, podobně jako všechny Lower,Upper,Middle,Left,Right attack ability, které dělají z jinak povedené MMORPG trapný, "playstation friendly" clickfest, který neukryje záměr maximalizace příjmů.
'Q' a 'E' utoky jsou zjevne navic, ale jinak jsi zjevne nepochopil jak to funguje a k cemu to je dobre.
Já to za tak nepochopitelné nepovažuju - jednak to je abilita jen na 5 levelů, ale pro všechny melee classy, jednak ty dvě abilitky tam zjevně jsou hlavně pro demonstraci fungování melee boje v AOC - kvůli "expertům", kteří vyzkouší hru tak do levelu 2, a pak by psali "je to jako autoattack, jenom se musí mačkat klávesa".
Jo to by celkem davalo smysl. |
 |
|
Everhate
New Member

101 Posts |
Posted - 26/06/2008 : 08:54:33
|
quote: Originally posted by Bajaja
Jsem zatím na L33. HoX mi přijde jako velmi adrenalinový char, v PvE je vážně zábavný a hlavně dobře vypadá (dlouhá róba a obouruční meč, nádhera, ... cloak mu raději ani nedám :).
V PvP mám trochu fobii z vlastní zranitelnosti, ještě jsem nepřišel na to, jak to hrát. Viděl bych to tak, že jediná šance na vítězství je udělat max.dmg dokud je oponent v rootu, jinak smůla. Chce to asi praxi, přiznám se, že mi dělá dost potíže kombinovat pohyb, komba a kouzla a celý to vtěsnat cca do cca 5 sekund, po který trvá root.
Cece, kterej root myslis? Protoze jestli je to ten AOE root, tak ten se mi temer 100 procentne rusi hitem.
Jinak jasna paka, burst dmg je cesta v PvP. Demon forma, charge pres Hellstep (3 tikova silna DoT), Hellfire breath a pak uz rezat a rezat (idealne provest open attacky z Molten steel, pak root a finalni uder comba, ktery se channeluje 3 sec, ale da poradnou pecku) a doplivavat Hellfirem (samozrejme s redukovanym Casting timem na 0.3 sec)
Kvuli Snaru, doporucuju charge ze zadu.
GL |
Stormkiss ToS Fury Arasham HoX Wildsoul Warigan BS Wildsoul Achiever 73.33%, Explorer 26.67%, Killer 86.67%, Socializer 13.33% |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
|
|
Topic  |
|
|
|