Author |
Topic |
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 21/06/2011 : 18:07:37
|
quote: Originally posted by JerzeeG
hmm pruser.. to me vubec nenapadlo, ze v dnesni dobe vsichni pubescentni dementi budou chtit hrat za ty "jakoze zle"..
to me teda moc nelaka hrat za presilovku.. a hrat za rebely, to bych se musel poblit..
no tak vzhledem k tomu, že jsou tu sithové a republika, tak hrát za rebely bude docela problém |
|
|
Eagle
Average Member
2225 Posts |
Posted - 21/06/2011 : 20:32:44
|
rebelove jsou republika |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 01/07/2011 : 10:36:26
|
však většina republiky se rozdělila na imperium a rebely :-) a sithové jsou z jiné části galaxie :-) ... republika je tady republika a žádný umaštěný rebelové (jako jsem býval ) |
Edited by - SNowie on 01/07/2011 10:38:32 |
|
|
Giltanas
Moderator
718 Posts |
Posted - 07/07/2011 : 12:42:44
|
quote: Originally posted by JerzeeG
hmm pruser.. to me vubec nenapadlo, ze v dnesni dobe vsichni pubescentni dementi budou chtit hrat za ty "jakoze zle"..
to me teda moc nelaka hrat za presilovku.. a hrat za rebely, to bych se musel poblit..
Zatim to z fór vypadá cca následovně:
Rebelové (Republika): 49% Právo a pořádek (Imperium): 48% nerozhodnuto : 3%
takže přesilovky bych se nebál. Ale Imperium určitě už nebude výrazně slabší (v počtu) |
EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON |
|
|
Eagle
Average Member
2225 Posts |
Posted - 21/07/2011 : 14:24:09
|
ono to spis bude tak ze na jednom serveru bude vladnout jedna a dalsim zas druha strana .. nebojim se toho ze to bude vsude vyrovnany |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 23/07/2011 : 15:29:13
|
doufám, že máte všichni předobjednávky |
|
|
Baghera
Starting Member
31 Posts |
Posted - 25/07/2011 : 11:40:48
|
quote: Originally posted by SNowie
doufám, že máte všichni předobjednávky
jo |
*may there always be a road!* |
|
|
WereHamster
Junior Member
982 Posts |
Posted - 25/07/2011 : 14:31:32
|
Sem docela zvědavej, kolik bude serverů do začátku a jaké budou fronty...
A nějak sem opoměl, že sem SWG hrál na americkém serveru :) |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 26/07/2011 : 11:02:04
|
Jeste ne, cekam na srpnovou vyplatu. Dam asi deluxe digital. Hm, a jeste Isengard do LOTRa. To zase bude penez :-) |
|
|
Baghera
Starting Member
31 Posts |
Posted - 28/07/2011 : 14:26:31
|
Takze: dneska mi prisel muj 'preorder code' a uz to mam registrovany na strankach. Ted uz zbyva jen se tesit (ale ne moc abych nebyl zklamanej) ... uvidime. |
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 02/08/2011 : 18:48:56
|
jasne, vzal jsem rovnou collectors edition |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
|
|
Giltanas
Moderator
718 Posts |
Posted - 04/08/2011 : 00:22:22
|
quote: Originally posted by WereHamster
Sem docela zvědavej, kolik bude serverů do začátku a jaké budou fronty...
A nějak sem opoměl, že sem SWG hrál na americkém serveru :)
No doufejme, že i tohle Bioware zvládne dobře :) Co jsem pochopil tak chtěji do early game pouštět postupně, aby se lidi rozlezli. Tak to snad bude bez dlouhýho čekání. |
EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 15/08/2011 : 02:07:22
|
quote: Originally posted by Carmax
jasne, vzal jsem rovnou collectors edition
carmaxi ty stará vojno to už je let! |
|
|
Miky
Moderator
947 Posts |
Posted - 15/08/2011 : 13:03:02
|
Vzal jsem si standard edici. Co ja bych delal s bonusama, ktere stejne nevyuziju. :-) |
Wyndia Creel - Tarkin server
|
|
|
WereHamster
Junior Member
982 Posts |
Posted - 15/08/2011 : 20:46:08
|
quote: Originally posted by Miky
Vzal jsem si standard edici. Co ja bych delal s bonusama, ktere stejne nevyuziju. :-)
To si nebudeš moci hopkat s Dath Malgusem po stole, zatím co se bude instalovat hra...
Už vidím ty epické souboje Malguse s legoláčkama o hrneček s čajem a plyšovou kachničku, za hřmění Imperiál marche!
A ingame mouse droid, kdo by odolal :)
(a pšššt, holodancer twilečka, jedno chapadlo nezůstane suché)
Prostě nutnost :)
Chybí mi akorát ingame speeder od Darth Maula a mount dewback :) |
Edited by - WereHamster on 15/08/2011 20:46:45 |
|
|
Miky
Moderator
947 Posts |
Posted - 17/08/2011 : 21:54:55
|
quote: Originally posted by WereHamster To si nebudeš moci hopkat s Dath Malgusem po stole, zatím co se bude instalovat hra...
Už vidím ty epické souboje Malguse s legoláčkama o hrneček s čajem a plyšovou kachničku, za hřmění Imperiál marche!
A ingame mouse droid, kdo by odolal :)
(a pšššt, holodancer twilečka, jedno chapadlo nezůstane suché)
Prostě nutnost :)
Chybí mi akorát ingame speeder od Darth Maula a mount dewback :)
Co vlastne planujes za rasu a class? |
|
|
|
WereHamster
Junior Member
982 Posts |
Posted - 18/08/2011 : 22:48:54
|
Kromě BH a špióna asi všechny.. :) |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 19/08/2011 : 12:06:30
|
zaujala mne možnost být "hodný" na straně sithů, takže asi zkusím hodného BH snad nakonec neskončím s baterkou |
|
|
Miky
Moderator
947 Posts |
Posted - 22/08/2011 : 11:08:07
|
Kromě BH a špióna asi všechny.. :)
Super, tak ju. Rozhodl jsem se hrat za Jedi Consulara, AC jeste nevim, porad vaham. :-) |
|
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 23/08/2011 : 08:49:43
|
ja bych to jen upresnil, ty tlacitka na strane jsou na telefonovani pac pro hrani udajne nebude potreba nic vic nez standartni dva myssi butonky. |
lastfm |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 23/08/2011 : 09:08:45
|
nejen na telefonovani, ale taky na pousteni vlastnich mp3 jako kulisu ke hre |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
WereHamster
Junior Member
982 Posts |
Posted - 23/08/2011 : 10:34:40
|
To je dyškrymynácia nás levorukých! |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 24/08/2011 : 12:33:24
|
|
|
|
WereHamster
Junior Member
982 Posts |
Posted - 02/09/2011 : 17:21:39
|
Tak co, je tu nějaký šťastný betatester, nebo zase testují jen soudruzi z usa? |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 03/09/2011 : 04:35:18
|
zatím mi teda každá beta jen pokazila začátek hraní , u TORu to nehodlám riskovat a počkám si |
|
|
Miky
Moderator
947 Posts |
Posted - 03/09/2011 : 19:51:59
|
Tak co, je tu nějaký šťastný betatester, nebo zase testují jen soudruzi z usa?
Uz mi to skoncilo, ale cekam jestli nevezmou IHC do testovani. :-) |
|
|
|
WereHamster
Junior Member
982 Posts |
Posted - 03/09/2011 : 23:15:21
|
Čórnuto z hofylandu..
|
|
|
WereHamster
Junior Member
982 Posts |
Posted - 07/09/2011 : 10:11:47
|
čórnuto z magea..
|
|
|
robiwan
Moderator
1035 Posts |
Posted - 08/09/2011 : 10:37:06
|
haha, ta parodia na Calvina a Hobbesa je skvela :D |
I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time. (Omnius Evermind) --------------------------- Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)
|
|
|
WereHamster
Junior Member
982 Posts |
Posted - 09/09/2011 : 07:58:04
|
Jestli myslíš to horní, tak já v tom vidím medvídka Pů... |
|
|
WereHamster
Junior Member
982 Posts |
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 11/09/2011 : 14:07:10
|
teda musím přiznat, že po smuggler progression traileru jsem zas na začátku a nevím co nakonec hrát |
|
|
WereHamster
Junior Member
982 Posts |
Posted - 11/09/2011 : 16:24:27
|
teda musím přiznat, že po smuggler progression traileru jsem zas na začátku a nevím co nakonec hrát
Chceš někde v poušti zachraňovat zatoulaná koťátka, páchat zlo pro nějakého mocipána, nebo s náma chlastat v baru a čumět na tanečnice s vyvinutejma lekku? |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 15/09/2011 : 12:03:10
|
teda musím přiznat, že po smuggler progression traileru jsem zas na začátku a nevím co nakonec hrát
Chceš někde v poušti zachraňovat zatoulaná koťátka, páchat zlo pro nějakého mocipána, nebo s náma chlastat v baru a čumět na tanečnice s vyvinutejma lekku?
máš pravdu .... bude to consular |
|
|
WanargiMort
Junior Member
831 Posts |
Posted - 24/09/2011 : 14:24:50
|
Huzzah!
BioWare and LucasArts are pleased to announce that Star Wars™: The Old Republic™ will launch on December 20, 2011 in North America and on December 22, 2011 in the European Launch Territories!
http://www.swtor.com/news/news-article/20110924 |
|
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 08/10/2011 : 14:18:07
|
takže po pár hodinách hraní... Grafika 2/10 všechno je low res, hnus největší Dialogy a zvuky 10/10 (možnost ovlivnit misi nejenom podle toho co řeknu sám, ale co řekne i hráč co je ve skupině). Boje 2/10 nic nového pod sluncem Inventář 6/10 nic ohromného, ale neurazí Crafting 6/10 Celkově 5/10 aneb když nic jiného nepůjde hrát, tak to bude dobrá oddechovka Celkově 6/10 pokud to bude F2PLAY časem.
Celkově jsem od hry nic nečekal, takže jsem dal uninstall bez nějakého zklamání. Své fandy si to určitě najde. |
Edited by - spajdr on 08/10/2011 16:41:23 |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 08/10/2011 : 17:08:00
|
quote: Originally posted by spajdr
takže po pár hodinách hraní... Grafika 2/10 všechno je low res, hnus největší Dialogy a zvuky 10/10 (možnost ovlivnit misi nejenom podle toho co řeknu sám, ale co řekne i hráč co je ve skupině). Boje 2/10 nic nového pod sluncem Inventář 6/10 nic ohromného, ale neurazí Crafting 6/10 Celkově 5/10 aneb když nic jiného nepůjde hrát, tak to bude dobrá oddechovka Celkově 6/10 pokud to bude F2PLAY časem.
Celkově jsem od hry nic nečekal, takže jsem dal uninstall bez nějakého zklamání. Své fandy si to určitě najde.
za me takto Grafika 9/10 (pote co jsem si rucne editaci konfiguraku zapl detaily) desitku dat nemuzu protoze nesnasim komixovou grafiku Dialogy - 7/10 no cekal jsem vic crafting je klasika nehodnotim celkove dobra hra ale kolik hodnoceni spis zavisi od lidi kolik tam zustane a od toho co bude za dva mesice ne co daj pri vydani to je slusnej start |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
|
|
ehivar
Junior Member
530 Posts |
Posted - 14/10/2011 : 13:25:16
|
jak jsou zony/instance velike ? je to otevrena mapa a nebo za takova velak zoo s malejma zonama, ze vsechno je vlastne za rohem jako treba ve WoW ? |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
|
Baghera
Starting Member
31 Posts |
Posted - 26/11/2011 : 22:25:50
|
quote: Originally posted by spajdr
Celkově jsem od hry nic nečekal, takže jsem dal uninstall bez nějakého zklamání. Své fandy si to určitě najde.
Dneska sem odehral prvnich cca 5 hodin. Sem zatim trochu rozpacitej z toho. Cekal sem lepsi grafiku a taky mi vadi ovladani hry a pohybu a mala moznost prizpusobeni ovladani.
Jinak dobry. Questy fajn. Pvp sem jeste nezkousel, nevim. Kazdopadne to pro me neni hra ktera me uchvati a zustanu vzhuru do peti do rana, coz sem treba udelal s puvodnim SWG. To se mi stalo naposledy pri mass effect 2.
Zatim hre rikam dobry (ale neco mi porad trochu chybi, jen nevim co). Urcite si to este zahraju abych to mohl lip zhodnotit...
|
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 28/11/2011 : 17:30:32
|
no tak jsem jim asi někdy při registraci zaškrtnul, že chci betu zkusit kdyby něco tak mne pozvali a pozvání se neodmítá, nejsem přece hulvát
--- possible spoilers --- (ale snad ani ne) vybral jsem si nejméně pravděpodobné povolání a stranu abych si nezkazil hru až opravdu začne (sith - inquisitor - sorcerer) a musím říct, že mne to chytlo. Asi ne jako swg, což byla vůbec první onlinovka co jsem pořádně hrál :) ale určitě víc než Rift, WoW nebo STO. Příběh tomu dodává něco co jsem v jiné MMO zatím nezažil. Vpodstatě je to KOTOR 3 (KOTOR 2 upgradovaný směrem k Mass Effectu 2) s možností drsnějších questů v tlupě , za víkend jsem dolezl na level 17 a nezačalo nudit, paráda.
Možnost chovat se jako relativní dobrák mne částečně zlákala na to vyzkoušet sithy i v plném provozu. Osahal jsem i vesmír, ale to je spíš taková minihra. Zábavná určitě je, ale s komplexností jump to lightspeed se nedá v žádném případě srovnávat. Zkoušel jsem jen 3 první mise a vypadaly spíš na odreagování ... no možná se to v pozdějších změní.
Grafika mne nijak neštvala, občas trochu nadchla (hlavně celková scenerie), občas (hlavně textury) zklamala. Na druhou stranu by se při podobné kvalitě měla hýbat PODSTATNĚ lépe. Na svém relativně výkonném stroji jsem cítíl nepříjemně nízký framerate když jsem vylezl ven. |
Edited by - SNowie on 28/11/2011 17:31:14 |
|
|
riddle
Moderator
776 Posts |
Posted - 29/11/2011 : 15:41:28
|
Měl jsem možnost hrát betu teď o víkendu a musím říct "fakt paráda". Historicky zařazený několik století po dění v Kotoru2. Zkoušel jsem postavu za Sithy a ohromila mě jeho příběhová linie. Už se nemohu dočkat...
Jinak hra byla vcelku hratelná na: X4 610 2,4Ghz, 4GBRAM DDR3, AMD HD6850 ve FullHD 1920x1080p s high detaily. FPS nespadlo niky pod 30 snímků za vteřinu.
|
EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim" Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim" Essmeralda - WOW |
|
|
Dendrin Shonndar
Starting Member
65 Posts |
Posted - 29/11/2011 : 16:07:58
|
Taky jsem nedřív zkoušel povolání, které skoro určitě hrát nebudu, ale nakonec jsem měl tolik času, že jsem dal i pár těch možných :)
Celkově jsem zkoušel skoro všechno co se dalo, ne moc daleko, kolem 11. lvl, ale obrázek jsem si udělal dobrý na to, abych se utrvrdil v tom, že ten preorder nebyl špatná věc. S tím příběhem to moc pěkně ubíhá, zatím i lidi hrající tam mi přišli relativně v pohodě. Samozřejmě mi tam chybí moc věcí z SWG, ale co se dá dělat, moc alternativ, které se tomu rozsahem budou moci rovnat, asi nebude.
Nicméně souhlasím s tou grafikou, ačkoli nemám už nejlepší stroj a nemohu tedy volat po nějaké hyper-grafice, mohlo se to hýbat líp, ale očekávám, že to ještě vyladí spolu s tím AA.
Přesto, že jsem zkoušel na americkém serveru, lagy jsem ale nepociťoval.
no tak jsem jim asi někdy při registraci zaškrtnul, že chci betu zkusit kdyby něco tak mne pozvali a pozvání se neodmítá, nejsem přece hulvát
--- possible spoilers --- (ale snad ani ne) vybral jsem si nejméně pravděpodobné povolání a stranu abych si nezkazil hru až opravdu začne (sith - inquisitor - sorcerer) a musím říct, že mne to chytlo. Asi ne jako swg, což byla vůbec první onlinovka co jsem pořádně hrál :) ale určitě víc než Rift, WoW nebo STO. Příběh tomu dodává něco co jsem v jiné MMO zatím nezažil. Vpodstatě je to KOTOR 3 (KOTOR 2 upgradovaný směrem k Mass Effectu 2) s možností drsnějších questů v tlupě , za víkend jsem dolezl na level 17 a nezačalo nudit, paráda.
Možnost chovat se jako relativní dobrák mne částečně zlákala na to vyzkoušet sithy i v plném provozu. Osahal jsem i vesmír, ale to je spíš taková minihra. Zábavná určitě je, ale s komplexností jump to lightspeed se nedá v žádném případě srovnávat. Zkoušel jsem jen 3 první mise a vypadaly spíš na odreagování ... no možná se to v pozdějších změní.
Grafika mne nijak neštvala, občas trochu nadchla (hlavně celková scenerie), občas (hlavně textury) zklamala. Na druhou stranu by se při podobné kvalitě měla hýbat PODSTATNĚ lépe. Na svém relativně výkonném stroji jsem cítíl nepříjemně nízký framerate když jsem vylezl ven.
|
(SWG) Dendrin Shonndar - Jedi Master, Light Jedi Order Councilor (CL90) - Eclipse - gilda EHC (cancelled) (SWG) Glofi Acke - Master Droid Engineer - Eclipse - gilda EHC (cancelled) (EQ2) Othof - Freeport - Guardian (22) - gilda Ceska legie - Runneye (cancelled) (EQ2) Zadeag Shonndar - Queynos - Paladin (30) - gilda Epic Courage - Lucan DeLere (cancelled) (EVE Online) Adrein Kolas - Miner - korporace UFOUNI s.r.o. (cancelled) (WoW) Urongar - Tauren - Warrior (54) - bez gildy (cancelled) (Neocron) Dendrin Shonndar - frakce City admin - Inquisitor - bez gildy (cancelled) (TR) George - Sniper (24) - bez klanu (cancelled) (AoC) Dendrin - Ranger (58) - Aqiulonian - bez gildy (cancelled) (SW:TOR) - New hope? |
Edited by - Dendrin Shonndar on 29/11/2011 16:10:43 |
|
|
riddle
Moderator
776 Posts |
Posted - 29/11/2011 : 20:10:56
|
Já jsem měl cca 120ms na US servery, na EU jsem měl všude v den startu full. A to jsem to zkoušel pár minut po startu. |
EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim" Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim" Essmeralda - WOW |
|
|
Dendrin Shonndar
Starting Member
65 Posts |
Posted - 29/11/2011 : 20:30:26
|
Taktéž, ale ono to často šlo se připojit, i když to hlásilo full. Podle náznaků se čeká, že bude test i další víkend.
quote: Originally posted by riddle
Já jsem měl cca 120ms na US servery, na EU jsem měl všude v den startu full. A to jsem to zkoušel pár minut po startu.
|
(SWG) Dendrin Shonndar - Jedi Master, Light Jedi Order Councilor (CL90) - Eclipse - gilda EHC (cancelled) (SWG) Glofi Acke - Master Droid Engineer - Eclipse - gilda EHC (cancelled) (EQ2) Othof - Freeport - Guardian (22) - gilda Ceska legie - Runneye (cancelled) (EQ2) Zadeag Shonndar - Queynos - Paladin (30) - gilda Epic Courage - Lucan DeLere (cancelled) (EVE Online) Adrein Kolas - Miner - korporace UFOUNI s.r.o. (cancelled) (WoW) Urongar - Tauren - Warrior (54) - bez gildy (cancelled) (Neocron) Dendrin Shonndar - frakce City admin - Inquisitor - bez gildy (cancelled) (TR) George - Sniper (24) - bez klanu (cancelled) (AoC) Dendrin - Ranger (58) - Aqiulonian - bez gildy (cancelled) (SW:TOR) - New hope? |
|
|
Sandwinder
New Member
165 Posts |
Posted - 30/11/2011 : 20:38:01
|
Zahral sem si o vikendu v Bete na EU serverech cekacka max 5 minut at sem se pripojil v jakoukoliv hodinu coz je unositelne na betu a test server, grafika na plno absolutne bez skubani pokud netasknete do widli a zpet to pak je chvili tma nez se to znovu nacte, jinak moc pekny. Jeste se zminim o te razer star wars mysi co se tu postovalo drive, sam mam razer naga a vrele doporucuji vsem kdo ma vetsi ruce nechat si zajit chut ta mys je MALA .... a budete si zvykat docela dlouho, sezente si rozmery a pak nad tim zadumejte esli ano nebo ne. Jinak do PVP vyborna vec pri vehementnimu hejbani upotrebite cudliky na mysi at si pak nezlamete prstiky :) |
Kajman - Martial Artist Cllarissa - Doctor Sandwinder - Keeper |
|
|
Topic |
|