Author |
Topic |
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 06/09/2008 : 10:22:23
|
quote:
To stihnu zaregistrovat, refreshuji war-europe každou minutu
ja si napsal script ten mi refreshuje stranku kazdych 5 vterin a po jakekoliv zmene mi posle dopis pres ceskou postu. |
lastfm |
|
|
Foebane
Starting Member
12 Posts |
Posted - 06/09/2008 : 10:43:46
|
quote: Originally posted by Rashaverak
quote:
To stihnu zaregistrovat, refreshuji war-europe každou minutu
ja si napsal script ten mi refreshuje stranku kazdych 5 vterin a po jakekoliv zmene mi posle dopis pres ceskou postu.
|
|
|
Foebane
Starting Member
12 Posts |
Posted - 06/09/2008 : 10:48:07
|
Uklikl jsem se...tak to napisu sem
Refreshujes kazdych 5sec a kdyz se neco zmeni ,tak se ti posle dopis pres ceskou postu,kterej k tobe pujde tyden ze?
Jinak open beta kody jsou ted zadara pro vsechny,takze bych to nevidel tak cerne u tech ktery je zde postnuli. |
|
|
Gabriel
Moderator
2156 Posts |
Posted - 06/09/2008 : 11:25:16
|
quote: Originally posted by Foebane
Refreshujes kazdych 5sec a kdyz se neco zmeni ,tak se ti posle dopis pres ceskou postu,kterej k tobe pujde tyden ze?
Jinak open beta kody jsou ted zadara pro vsechny,takze bych to nevidel tak cerne u tech ktery je zde postnuli.
Chodím sem přes šest let, nevěřím tomu, že by tu byly svině, které zneužijí můj klíč. |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 06/09/2008 : 11:39:52
|
quote: Originally posted by Gabriel
Jinak open beta kody jsou ted zadara pro vsechny,takze bych to nevidel tak cerne u tech ktery je zde postnuli.
Chodím sem přes šest let, nevěřím tomu, že by tu byly svině, které zneužijí můj klíč.
|
|
|
Bottenanna
Junior Member
511 Posts |
Posted - 06/09/2008 : 11:42:23
|
navic proc by nekdo kradl 2 klice kdyz jich ma 300
edit: 286 zbyva |
Ctím a dodržuji pravidla tohoto fóra |
Edited by - Bottenanna on 06/09/2008 11:43:54 |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 06/09/2008 : 11:58:04
|
Chodím sem přes šest let, nevěřím tomu, že by tu byly svině, které zneužijí můj klíč.
neber ty drogy |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
|
|
Yurrk
New Member
156 Posts |
Posted - 06/09/2008 : 12:05:53
|
Zdar
Tak uz dsom to vyriesil... je to nejaka chyba v dekodovani mailu (pisma - stylu) alebo nieco podobne...
Content-Type: text/plain; charset = "utf-8" Content-Transfer-Encoding: base64
prelozil som si to na http://www.motobit.com/util/base64-decoder-encoder.asp
a bol som schopny si precital mail a zistit svoj kod -) Ostatne maily od 2D2 su uplne v pohode ale tento mail vzdy prisiel cinskoarabstine :D
PS: Postovat sem vas e-mail s vasim kodom bola blbost :P ake dik dufam, ze vam kod zostane... |
UO, DAOC, WO, WOW, AION, AOC, GW, ALLODS, RIFT, SWTOR,
|
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 06/09/2008 : 13:13:16
|
ja myslim ze nam oboum zustane :) |
lastfm |
|
|
Bottenanna
Junior Member
511 Posts |
Posted - 06/09/2008 : 15:01:12
|
vcera sem si udelal objednavku na warhammer online normal verzi u Xzone a dneska rano me prisel klic do headstartu a dalsi klic na dva ingame itemy ... takze delat si objednavku ze zahranici bylo zbytecny a bude i krabice ! |
Ctím a dodržuji pravidla tohoto fóra |
Edited by - Bottenanna on 06/09/2008 15:01:47 |
|
|
Araya
Moderator
4085 Posts |
Posted - 06/09/2008 : 17:42:38
|
quote: Originally posted by Bottenanna
vcera sem si udelal objednavku na warhammer online normal verzi u Xzone a dneska rano me prisel klic do headstartu a dalsi klic na dva ingame itemy ... takze delat si objednavku ze zahranici bylo zbytecny a bude i krabice !
mno ja jsem to vcera pro kamose objednal taky na xzone a zadnej klic mi teda jeste neprisel |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 06/09/2008 : 18:21:04
|
quote: Originally posted by Araya
vcera sem si udelal objednavku na warhammer online normal verzi u Xzone a dneska rano me prisel klic do headstartu a dalsi klic na dva ingame itemy ... takze delat si objednavku ze zahranici bylo zbytecny a bude i krabice !
mno ja jsem to vcera pro kamose objednal taky na xzone a zadnej klic mi teda jeste neprisel
Posílají krabici, tak až v pondělí bude. |
|
|
Jaffa
Junior Member
982 Posts |
Posted - 06/09/2008 : 19:03:52
|
quote: Originally posted by spajdr
mno ja jsem to vcera pro kamose objednal taky na xzone a zadnej klic mi teda jeste neprisel
Posílají krabici, tak až v pondělí bude.
Neposílaj ja dostal mail s kódy pro obyč edici, krabice s preorder kody je jen k CE. |
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
|
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 06/09/2008 : 19:08:24
|
No jo vlastně, ale už se těším až budu usínat v náručí s CE krabicí |
|
|
Pramen
New Member
297 Posts |
Posted - 06/09/2008 : 19:26:22
|
No jo vlastně, ale už se těším až budu usínat v náručí s CE krabicí
Bacha, abys do ni behem noci nenadelal diry |
|
|
ManiaCCC
Junior Member
630 Posts |
Posted - 11/09/2008 : 17:02:40
|
Takze mne sa podaril mensi zazrak.. Priblizne pred troma tyznadmi, v den ked ohlasili ze je si mozne predobejdnat SE, som mrkol na partnerov a videl som tam GameExpress. Tak som siel na slovensku stranku a pozrel preorder Warhammeru.. Bol tam aj preorder na Collector Edition. Kedze som nevedel ze sutaz o CE bezi aj na slovensku tak som samozrejme vobec nesutazil..ale tak..riskol som to a predobjednal som si CE... Bolo mi jasne ze aka mala sanca to je ale dnes mi volali z GameExpress ze si mam prist pre CE head start kluc a ze pre krabicu si budem moct prist okolo 18-19 Septembra :).. |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 11/09/2008 : 18:01:36
|
quote: Originally posted by ManiaCCC
Takze mne sa podaril mensi zazrak.. Priblizne pred troma tyznadmi, v den ked ohlasili ze je si mozne predobejdnat SE, som mrkol na partnerov a videl som tam GameExpress. Tak som siel na slovensku stranku a pozrel preorder Warhammeru.. Bol tam aj preorder na Collector Edition. Kedze som nevedel ze sutaz o CE bezi aj na slovensku tak som samozrejme vobec nesutazil..ale tak..riskol som to a predobjednal som si CE... Bolo mi jasne ze aka mala sanca to je ale dnes mi volali z GameExpress ze si mam prist pre CE head start kluc a ze pre krabicu si budem moct prist okolo 18-19 Septembra :)..
Tak to gratuluji |
|
|
solo
New Member
127 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 12:23:47
|
jak to vypada s klici na head start u hry koupene na d2d? Uz jste nekdo neco dostal?
|
|
|
Aramir
ex sejra
1083 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 12:31:17
|
Ne. Ale nezkoušel jsem si nechat odeslat info, jestli ti nepřijde tímhle způsobem. |
|
|
solo
New Member
127 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 12:34:29
|
quote: Originally posted by Aramir
Ne. Ale nezkoušel jsem si nechat odeslat info, jestli ti nepřijde tímhle způsobem.
Ted jsem zkusil pres to info.. Stale to posila jen open beta key. Takze cekame.. |
|
|
Araya
Moderator
4085 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 13:43:14
|
same here |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 13:44:05
|
ještě že mám preorder krabici |
|
|
Aramir
ex sejra
1083 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 13:52:19
|
ještě že mám preorder krabici
Blbý by bylo, kdyby jsi někam zahodil ten papír, co v ní je |
|
|
qsubt
Junior Member
601 Posts |
Posted - 13/09/2008 : 00:08:36
|
na EA STORE webu je unlock code.. to je head start? bohuzel jejich email s beta kodem sem smazal tak nevim jestli je stejny ci ne edit: je to jiny kod, tamty mely jine zacatky |
Edited by - qsubt on 13/09/2008 00:14:03 |
|
|
Grico
Starting Member
9 Posts |
Posted - 13/09/2008 : 03:51:35
|
jestli ten key zacina WARSEA tak je to head kterej zacne v nedeli v noci 1:00 |
Edited by - Grico on 13/09/2008 03:53:04 |
|
|
Araya
Moderator
4085 Posts |
Posted - 13/09/2008 : 05:35:03
|
quote: Originally posted by Grico
jestli ten key zacina WARSEA tak je to head kterej zacne v nedeli v noci 1:00
Specifikuj v nedeli v noci ? to jako pondeli 1:00 po pulnoci a nebo v nedeli v 1:00 po pulnoci? Pac v nedeli v 1:00 si myslim ze jeste servery nepojedou nebo snad jo ? |
|
|
Araya
Moderator
4085 Posts |
Posted - 13/09/2008 : 06:40:49
|
tak prisel jsem z prace checknul mail a je tam od D2D.
Get your Head Start and In Game items keys NOW! Visit your account page on xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx(you must be logged in) and click on the Download button next to your pre-order. You will then be sent an email containing both your Head Start key and In Game items key. The Head Start gameplay is currently scheduled for September 15th, 2008 (Dates/times subject to change). If you have any questions about how to get your key, then please visit our support center at: http://support.direct2drive.com If you have any questions about the game itself, please visit http://www.war-europe.com Thanks, The Direct2Drive Team
|
|
|
terawatt
Junior Member
916 Posts |
Posted - 13/09/2008 : 07:42:25
|
včera 21:51 >
Dziekujemy za zamówienie zlozone na witrynie Electronic Arts. Zamówiony produkt jest juz dostepny do wstepnego sciagniecia lub pelnego pobrania. Kliknij ponizszy link aby pobrac produktu.
Identyfikator zamówienia: xxxxxxxxxxxx Identyfikator produktu: xxxxxxxxxxxxx Nazwa produktu: Warhammer® Online: Age of Reckoning™ Data wydania: 12 wrzesień 2008
MAM JUZ PROGRAM EA DOWNLOAD MANAGER — rozpocznij pobieranie wstepne / pobieranie moich gier. NIE MAM PROGRAMU EA DOWNLOAD MANAGER — zainstaluj program i rozpocznij pobieranie wstepne / pobieranie moich gier.
Jezeli masz dodatkowe pytania dotyczace Twojego zamówienia, kliknij ponizszy odnosnik, aby uzyskac pomoc.KLIKNIJ TUTAJ, ABY ZAPOZNAC SIE Z ODPOWIEDZIAMI NA NAJCZESCIEJ ZADAWANE PYTANIA DOTYCZACE POBRANIA WSTEPNEGO
Twoje konto zostalo obciazone platnoscia za wybrana gre. Operacja ta bedzie widoczna na Twoim wyciagu bankowym.
Uwaga: Wiadomosc ta zostala wyslana z adresu notyfikacyjnego, który nie przyjmuje przychodzacych e-maili. Prosimy nie odpowiadac na te wiadomosc.
Z powazaniem, Dzial obslugi klienta EA Store
Electronic Arts BV, De Koumen 100, Hoensbroeck, KE Netherlands 6433 KE (VAT No. NL 806 106 852 B01
|
I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.
|
|
|
Noe
Moderator
2217 Posts |
Posted - 13/09/2008 : 08:57:04
|
quote: Originally posted by terawatt
No to je jenom download manager na stažení release verze hry, klíč pro head start musíme očekávat až v dalším mailu. |
Noe
|
|
|
Gabriel
Moderator
2156 Posts |
Posted - 13/09/2008 : 10:17:45
|
quote: Originally posted by Noe
No to je jenom download manager na stažení release verze hry, klíč pro head start musíme očekávat až v dalším mailu.
Nevím jak u poláků, ale u UK EA se stačí lognout na účet, skuknout revizi objednávky a tam je klíč na headstart. Dokonce podle toho co tu někdo psal tam mám klíč na start v neděli. |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 13/09/2008 : 10:51:20
|
ja tam mam klic na head start a ingame itemy |
lastfm |
|
|
Jaffa
Junior Member
982 Posts |
Posted - 13/09/2008 : 18:49:48
|
Tak ja tam klíč na co je to nevím, asi head start. Mam to z EA UK ale nikde tam není nic podrobně popsaného jen pod unlock code je klíč ale k čemu těžko říct. |
|
|
|
qsubt
Junior Member
601 Posts |
Posted - 13/09/2008 : 19:17:31
|
quote: Originally posted by Jaffa
Tak ja tam klíč na co je to nevím, asi head start. Mam to z EA UK ale nikde tam není nic podrobně popsaného jen pod unlock code je klíč ale k čemu těžko říct.
taky tak, EA UK, unlock code, zacinajici WARSEA-...... |
|
|
terawatt
Junior Member
916 Posts |
Posted - 13/09/2008 : 19:43:46
|
quote: Originally posted by Noe
No to je jenom download manager na stažení release verze hry, klíč pro head start musíme očekávat až v dalším mailu.
Nevím jak u poláků, ale u UK EA se stačí lognout na účet, skuknout revizi objednávky a tam je klíč na headstart. Dokonce podle toho co tu někdo psal tam mám klíč na start v neděli.
dokładnie tak |
I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.
|
|
|
Fidlik
Starting Member
33 Posts |
Posted - 13/09/2008 : 20:09:21
|
quote: Originally posted by qsubt
Tak ja tam klíč na co je to nevím, asi head start. Mam to z EA UK ale nikde tam není nic podrobně popsaného jen pod unlock code je klíč ale k čemu těžko říct.
taky tak, EA UK, unlock code, zacinajici WARSEA-......
Presne tak pokud budem mit stesti tak to je na Start v pondeli , a pokud ne tak na 18 :) porad ale hapruje kde jsou bonus itemy :)) asi bych obcas checknul email |
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 13/09/2008 : 20:12:18
|
kamoska dneska koupila WHO preorder z direct2drive.co.uk cena cca 940kc po prepoctu a hned dostala mejl s preorder keyem na 2 itemy a head start v pondeli. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
|
terawatt
Junior Member
916 Posts |
Posted - 13/09/2008 : 20:22:38
|
DNES 20:14 Szanowny kliencie,
Witaj na WOJNIE!
Dziękujemy za wstępne zamówienie gry Warhammer Online: Age Of Reckoning w sklepie EA Store.
Chcieliśmy Cię poinformować, że pobrana wersja beta gry Warhammer automatycznie zaktualizuje się do wersji pełnej. Nie musisz pobierać żadnych innych plików.
Jeśli z jakiegoś powodu nie grałeś w wersję beta i chcesz pobrać klienta gry, skorzystaj z poniższego odnośnika: http://www.war-europe.com/#/clientdl/?lang=en
Poniżej znajdują się kody dla osób, które mają dostęp do opcji wcześniejszego rozpoczęcia właściwej gry oraz odblokowania przedmiotów
WCZEŚNIEJSZE ROZPOCZĘCIE GRY: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
PRZEDMIOTY DO ODBLOKOWANIA: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Start usługi wcześniejszej rozgrywki jest obecnie planowany na niedzielę, o północy (00.00 czasu Greenwich, 15 września). Aby uzyskać dodatkowe informacje, zajrzyj na witrynę gry Warhammer. Kiedy rozpocznie się etap wcześniejszej rozgrywki, wpisz kod na witrynie gry Warhammer http://www.war-europe.com/#/activation/?lang=en i możesz rozpocząć zabawę!
Twój kod dostępu do pełnej gry zostanie wysłany 17 września.
Jeśli masz kłopoty z pobraniem wersji beta gry Warhammer, skontaktuj się z naszym działem obsługi klienta, klikając tutaj, a chętnie Ci pomożemy .
Powodzenia w przygotowaniu do wojny!
Zespół EA Store.
|
|
|
|
VT
Moderator
4191 Posts |
Posted - 13/09/2008 : 20:41:23
|
Muzes si clovek s CE preorderem vytvorit char v headstartu s CE bonusovou tvari nebo je CE preorder a jeho headstart uplne nahovno a je nutny cekat az prijde krabice? |
|
|
Lobos
Junior Member
572 Posts |
Posted - 13/09/2008 : 20:44:03
|
Ksicht z CE pujde dodelat zpetne podle zprav od GOA. |
|
|
Jaffa
Junior Member
982 Posts |
Posted - 13/09/2008 : 21:47:39
|
Paráda tak teď přišli klíče na HS a Bonus items od EA UK, píšou že full relase key přijde 17.9. tak pohoda.
Přišlo to jak píše terawatt přesně ve 20:14 takže to ty automaty rozeslali všude stejně akorát byl celý mail nějakým světle šedivým písmem sotva čitelný.
|
|
Edited by - Jaffa on 13/09/2008 21:49:29 |
|
|
qsubt
Junior Member
601 Posts |
Posted - 13/09/2008 : 23:16:36
|
Paráda tak teď přišli klíče na HS a Bonus items od EA UK, píšou že full relase key přijde 17.9. tak pohoda.
Přišlo to jak píše terawatt přesně ve 20:14 takže to ty automaty rozeslali všude stejně akorát byl celý mail nějakým světle šedivým písmem sotva čitelný.
jenak prisel ve 20:01 a citelny byl uplne normalne, klasicky obrazkovy ala EA STORE, uz nepij:) |
|
|
Marketa
New Member
294 Posts |
Posted - 13/09/2008 : 23:46:49
|
Prisel mi s EA mail a v nem dva klice, jeden na HEAD start a jeden na BONUS items takze je to vporadku 15.9. hura na ne. |
WHO-Marketka
Veskere flame je zde :http://www.imperium.cz/forum/forum.asp?FORUM_ID=116
Tak prijd cekame na tebe:-)Uvidite co nasi exoti dovedou.A to vse zdarma !
Soustavnym psanim pravopisnych chyb protestuji proti zabijeni velryb !!!
Mala ukazka autor Wuuduu - "co som letmo zahliadol, aj napriek tomu, ze som to naozaj necital" |
|
|
qsubt
Junior Member
601 Posts |
Posted - 14/09/2008 : 00:00:57
|
quote: Originally posted by Marketa
hura na ne.
nj ale na koho? nekteri porad nejsou rozhodnuti |
|
|
Marketa
New Member
294 Posts |
Posted - 14/09/2008 : 00:49:36
|
quote: Originally posted by qsubt
quote: Originally posted by Marketa
hura na ne.
nj ale na koho? nekteri porad nejsou rozhodnuti
No za Hordaky tedy destruction to je jasna volba
PS: uz kvuli guildam |
WHO-Marketka
Veskere flame je zde :http://www.imperium.cz/forum/forum.asp?FORUM_ID=116
Tak prijd cekame na tebe:-)Uvidite co nasi exoti dovedou.A to vse zdarma !
Soustavnym psanim pravopisnych chyb protestuji proti zabijeni velryb !!!
Mala ukazka autor Wuuduu - "co som letmo zahliadol, aj napriek tomu, ze som to naozaj necital" |
|
|
Rimsy
Starting Member
83 Posts |
Posted - 14/09/2008 : 15:32:16
|
Je šance, že když to teď objednám, dostanu dnes key na headstart? |
Rimsy: virtuální světy. |
|
|
Araya
Moderator
4085 Posts |
Posted - 14/09/2008 : 15:33:47
|
quote: Originally posted by Rimsy
Je šance, že když to teď objednám, dostanu dnes key na headstart?
na D2D jeste jo na EAstore uz ne |
|
|
Yurekk
Junior Member
503 Posts |
Posted - 14/09/2008 : 15:56:21
|
to Araya : vím že ty máš taky preorder z D2D,takže se chci zeptat,už si tam ládoval ty kódy co nám poslali ?
|
SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side, DF:Twombly-meč,srp a kladivo WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
|
|
|
Araya
Moderator
4085 Posts |
Posted - 14/09/2008 : 16:03:02
|
quote: Originally posted by Yurekk
to Araya : vím že ty máš taky preorder z D2D,takže se chci zeptat,už si tam ládoval ty kódy co nám poslali ?
ne jeste je cas pujdou zadat az zitra v 9 rano |
|
|
Gabriel
Moderator
2156 Posts |
Posted - 14/09/2008 : 16:11:23
|
Už hrajete prdi ? |
|
|
Rimsy
Starting Member
83 Posts |
Posted - 14/09/2008 : 16:17:17
|
quote: Originally posted by Rimsy
Je šance, že když to teď objednám, dostanu dnes key na headstart?
na D2D jeste jo na EAstore uz ne
Na D2D mi to nechce vzít objednávku, tak asi je nějakej problém, počkáme a uvidíme .... |
Rimsy: virtuální světy. |
|
|
Topic |
|