Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Warhammer Online
 Warhammer Online - General
 Předobjednat - poradíte
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 06/09/2008 :  10:22:23  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
quote:

To stihnu zaregistrovat, refreshuji war-europe každou minutu

ja si napsal script ten mi refreshuje stranku kazdych 5 vterin a po jakekoliv zmene mi posle dopis pres ceskou postu.

lastfm
Go to Top of Page

Foebane
Starting Member

12 Posts

Posted - 06/09/2008 :  10:43:46  Show Profile Send Foebane a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

quote:

To stihnu zaregistrovat, refreshuji war-europe každou minutu

ja si napsal script ten mi refreshuje stranku kazdych 5 vterin a po jakekoliv zmene mi posle dopis pres ceskou postu.

Go to Top of Page

Foebane
Starting Member

12 Posts

Posted - 06/09/2008 :  10:48:07  Show Profile Send Foebane a Private Message  Reply with Quote
Uklikl jsem se...tak to napisu sem

Refreshujes kazdych 5sec a kdyz se neco zmeni ,tak se ti posle dopis pres ceskou postu,kterej k tobe pujde tyden ze?

Jinak open beta kody jsou ted zadara pro vsechny,takze bych to nevidel tak cerne u tech ktery je zde postnuli.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 06/09/2008 :  11:25:16  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Foebane

Refreshujes kazdych 5sec a kdyz se neco zmeni ,tak se ti posle dopis pres ceskou postu,kterej k tobe pujde tyden ze?

Jinak open beta kody jsou ted zadara pro vsechny,takze bych to nevidel tak cerne u tech ktery je zde postnuli.

Chodím sem přes šest let, nevěřím tomu, že by tu byly svině, které zneužijí můj klíč.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 06/09/2008 :  11:39:52  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

quote:

Chodím sem přes šest let, nevěřím tomu, že by tu byly svině, které zneužijí můj klíč.

Go to Top of Page

Bottenanna
Junior Member

511 Posts

Posted - 06/09/2008 :  11:42:23  Show Profile Send Bottenanna a Private Message  Reply with Quote
navic proc by nekdo kradl 2 klice kdyz jich ma 300

edit: 286 zbyva

Ctím a dodržuji pravidla tohoto fóra

Edited by - Bottenanna on 06/09/2008 11:43:54
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 06/09/2008 :  11:58:04  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

neber ty drogy

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Yurrk
New Member

156 Posts

Posted - 06/09/2008 :  12:05:53  Show Profile  Send Yurrk an ICQ Message Send Yurrk a Private Message  Reply with Quote
Zdar

Tak uz dsom to vyriesil... je to nejaka chyba v dekodovani mailu (pisma - stylu) alebo nieco podobne...

Content-Type: text/plain;
charset = "utf-8"
Content-Transfer-Encoding: base64

prelozil som si to na http://www.motobit.com/util/base64-decoder-encoder.asp

a bol som schopny si precital mail a zistit svoj kod -)
Ostatne maily od 2D2 su uplne v pohode ale tento mail vzdy prisiel cinskoarabstine :D

PS: Postovat sem vas e-mail s vasim kodom bola blbost :P ake dik
dufam, ze vam kod zostane...

UO, DAOC, WO, WOW, AION, AOC, GW, ALLODS, RIFT, SWTOR,
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 06/09/2008 :  13:13:16  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
ja myslim ze nam oboum zustane :)

lastfm
Go to Top of Page

Bottenanna
Junior Member

511 Posts

Posted - 06/09/2008 :  15:01:12  Show Profile Send Bottenanna a Private Message  Reply with Quote
vcera sem si udelal objednavku na warhammer online normal verzi u Xzone a dneska rano me prisel klic do headstartu a dalsi klic na dva ingame itemy ...
takze delat si objednavku ze zahranici bylo zbytecny a bude i krabice !

Ctím a dodržuji pravidla tohoto fóra

Edited by - Bottenanna on 06/09/2008 15:01:47
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 06/09/2008 :  17:42:38  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bottenanna

vcera sem si udelal objednavku na warhammer online normal verzi u Xzone a dneska rano me prisel klic do headstartu a dalsi klic na dva ingame itemy ...

mno ja jsem to vcera pro kamose objednal taky na xzone a zadnej klic mi teda jeste neprisel
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 06/09/2008 :  18:21:04  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Araya

quote:

mno ja jsem to vcera pro kamose objednal taky na xzone a zadnej klic mi teda jeste neprisel

Posílají krabici, tak až v pondělí bude.
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 06/09/2008 :  19:03:52  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

quote:

quote:

Posílají krabici, tak až v pondělí bude.

Neposílaj ja dostal mail s kódy pro obyč edici, krabice s preorder kody je jen k CE.

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 06/09/2008 :  19:08:24  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
No jo vlastně, ale už se těším až budu usínat v náručí s CE krabicí
Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 06/09/2008 :  19:26:22  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
quote:

No jo vlastně, ale už se těším až budu usínat v náručí s CE krabicí

Bacha, abys do ni behem noci nenadelal diry
Go to Top of Page

ManiaCCC
Junior Member

630 Posts

Posted - 11/09/2008 :  17:02:40  Show Profile Send ManiaCCC a Private Message  Reply with Quote
Takze mne sa podaril mensi zazrak.. Priblizne pred troma tyznadmi, v den ked ohlasili ze je si mozne predobejdnat SE, som mrkol na partnerov a videl som tam GameExpress. Tak som siel na slovensku stranku a pozrel preorder Warhammeru.. Bol tam aj preorder na Collector Edition. Kedze som nevedel ze sutaz o CE bezi aj na slovensku tak som samozrejme vobec nesutazil..ale tak..riskol som to a predobjednal som si CE... Bolo mi jasne ze aka mala sanca to je ale dnes mi volali z GameExpress ze si mam prist pre CE head start kluc a ze pre krabicu si budem moct prist okolo 18-19 Septembra :)..
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 11/09/2008 :  18:01:36  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ManiaCCC

Takze mne sa podaril mensi zazrak.. Priblizne pred troma tyznadmi, v den ked ohlasili ze je si mozne predobejdnat SE, som mrkol na partnerov a videl som tam GameExpress. Tak som siel na slovensku stranku a pozrel preorder Warhammeru.. Bol tam aj preorder na Collector Edition. Kedze som nevedel ze sutaz o CE bezi aj na slovensku tak som samozrejme vobec nesutazil..ale tak..riskol som to a predobjednal som si CE... Bolo mi jasne ze aka mala sanca to je ale dnes mi volali z GameExpress ze si mam prist pre CE head start kluc a ze pre krabicu si budem moct prist okolo 18-19 Septembra :)..

Tak to gratuluji
Go to Top of Page

solo
New Member

127 Posts

Posted - 12/09/2008 :  12:23:47  Show Profile Send solo a Private Message  Reply with Quote
jak to vypada s klici na head start u hry koupene na d2d? Uz jste nekdo neco dostal?

Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 12/09/2008 :  12:31:17  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Ne. Ale nezkoušel jsem si nechat odeslat info, jestli ti nepřijde tímhle způsobem.
Go to Top of Page

solo
New Member

127 Posts

Posted - 12/09/2008 :  12:34:29  Show Profile Send solo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aramir

Ne. Ale nezkoušel jsem si nechat odeslat info, jestli ti nepřijde tímhle způsobem.

Ted jsem zkusil pres to info.. Stale to posila jen open beta key. Takze cekame..
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 12/09/2008 :  13:43:14  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
same here
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 12/09/2008 :  13:44:05  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
ještě že mám preorder krabici
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 12/09/2008 :  13:52:19  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
quote:

ještě že mám preorder krabici

Blbý by bylo, kdyby jsi někam zahodil ten papír, co v ní je
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 13/09/2008 :  00:08:36  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
na EA STORE webu je unlock code.. to je head start? bohuzel jejich email s beta kodem sem smazal tak nevim jestli je stejny ci ne
edit: je to jiny kod, tamty mely jine zacatky

Edited by - qsubt on 13/09/2008 00:14:03
Go to Top of Page

Grico
Starting Member

9 Posts

Posted - 13/09/2008 :  03:51:35  Show Profile Send Grico a Private Message  Reply with Quote
jestli ten key zacina WARSEA tak je to head kterej zacne v nedeli v noci 1:00

Edited by - Grico on 13/09/2008 03:53:04
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 13/09/2008 :  05:35:03  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grico

jestli ten key zacina WARSEA tak je to head kterej zacne v nedeli v noci 1:00

Specifikuj v nedeli v noci ? to jako pondeli 1:00 po pulnoci a nebo v nedeli v 1:00 po pulnoci? Pac v nedeli v 1:00 si myslim ze jeste servery nepojedou nebo snad jo ?
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 13/09/2008 :  06:40:49  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
tak prisel jsem z prace checknul mail a je tam od D2D.

Get your Head Start and In Game items keys NOW! Visit your account page on xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx(you must be logged in) and click on the Download button next to your pre-order. You will then be sent an email containing both your Head Start key and In Game items key. The Head Start gameplay is currently scheduled for September 15th, 2008 (Dates/times subject to change).

If you have any questions about how to get your key, then please visit our support center at: http://support.direct2drive.com

If you have any questions about the game itself, please visit http://www.war-europe.com

Thanks,

The Direct2Drive Team
Go to Top of Page

terawatt
Junior Member

flegr

916 Posts

Posted - 13/09/2008 :  07:42:25  Show Profile  Send terawatt an ICQ Message Send terawatt a Private Message  Reply with Quote
včera 21:51 >

Dziekujemy za zamówienie zlozone na witrynie Electronic Arts. Zamówiony produkt jest juz dostepny do wstepnego sciagniecia lub pelnego pobrania.
Kliknij ponizszy link aby pobrac produktu.

Identyfikator zamówienia: xxxxxxxxxxxx
Identyfikator produktu: xxxxxxxxxxxxx
Nazwa produktu: Warhammer® Online: Age of Reckoning™
Data wydania: 12 wrzesień 2008

MAM JUZ PROGRAM EA DOWNLOAD MANAGER — rozpocznij pobieranie wstepne / pobieranie moich gier.
NIE MAM PROGRAMU EA DOWNLOAD MANAGER — zainstaluj program i rozpocznij pobieranie wstepne / pobieranie moich gier.

Jezeli masz dodatkowe pytania dotyczace Twojego zamówienia, kliknij ponizszy odnosnik, aby uzyskac pomoc.KLIKNIJ TUTAJ, ABY ZAPOZNAC SIE Z ODPOWIEDZIAMI NA NAJCZESCIEJ ZADAWANE PYTANIA DOTYCZACE POBRANIA WSTEPNEGO

Twoje konto zostalo obciazone platnoscia za wybrana gre. Operacja ta bedzie widoczna na Twoim wyciagu bankowym.

Uwaga: Wiadomosc ta zostala wyslana z adresu notyfikacyjnego, który nie przyjmuje przychodzacych e-maili. Prosimy nie odpowiadac na te wiadomosc.

Z powazaniem,
Dzial obslugi klienta EA Store

Electronic Arts BV, De Koumen 100, Hoensbroeck, KE Netherlands 6433 KE (VAT No. NL 806 106 852 B01

I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.

Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 13/09/2008 :  08:57:04  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by terawatt

No to je jenom download manager na stažení release verze hry, klíč pro head start musíme očekávat až v dalším mailu.

Noe

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 13/09/2008 :  10:17:45  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe

quote:

No to je jenom download manager na stažení release verze hry, klíč pro head start musíme očekávat až v dalším mailu.

Nevím jak u poláků, ale u UK EA se stačí lognout na účet, skuknout revizi objednávky a tam je klíč na headstart. Dokonce podle toho co tu někdo psal tam mám klíč na start v neděli.
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 13/09/2008 :  10:51:20  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
ja tam mam klic na head start a ingame itemy

lastfm
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 13/09/2008 :  18:49:48  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
Tak ja tam klíč na co je to nevím, asi head start.
Mam to z EA UK ale nikde tam není nic podrobně popsaného jen pod unlock code je klíč ale k čemu těžko říct.

Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 13/09/2008 :  19:17:31  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaffa

Mam to z EA UK ale nikde tam není nic podrobně popsaného jen pod unlock code je klíč ale k čemu těžko říct.

taky tak, EA UK, unlock code, zacinajici WARSEA-......
Go to Top of Page

terawatt
Junior Member

flegr

916 Posts

Posted - 13/09/2008 :  19:43:46  Show Profile  Send terawatt an ICQ Message Send terawatt a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Noe

quote:

Nevím jak u poláků, ale u UK EA se stačí lognout na účet, skuknout revizi objednávky a tam je klíč na headstart. Dokonce podle toho co tu někdo psal tam mám klíč na start v neděli.

dokładnie tak

I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.

Go to Top of Page

Fidlik
Starting Member

33 Posts

Posted - 13/09/2008 :  20:09:21  Show Profile  Visit Fidlik's Homepage  Send Fidlik an ICQ Message Send Fidlik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by qsubt

quote:

taky tak, EA UK, unlock code, zacinajici WARSEA-......

Presne tak pokud budem mit stesti tak to je na Start v pondeli , a pokud ne tak na 18 :) porad ale hapruje kde jsou bonus itemy :)) asi bych obcas checknul email
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 13/09/2008 :  20:12:18  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
kamoska dneska koupila WHO preorder z direct2drive.co.uk cena cca 940kc po prepoctu a hned dostala mejl s preorder keyem na 2 itemy a head start v pondeli.

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

terawatt
Junior Member

flegr

916 Posts

Posted - 13/09/2008 :  20:22:38  Show Profile  Send terawatt an ICQ Message Send terawatt a Private Message  Reply with Quote
DNES 20:14

Szanowny kliencie,

Witaj na WOJNIE!

Dziękujemy za wstępne zamówienie gry Warhammer Online: Age Of Reckoning w sklepie EA Store.

Chcieliśmy Cię poinformować, że pobrana wersja beta gry Warhammer automatycznie zaktualizuje się do wersji pełnej. Nie musisz pobierać żadnych innych plików.

Jeśli z jakiegoś powodu nie grałeś w wersję beta i chcesz pobrać klienta gry, skorzystaj z poniższego odnośnika:
http://www.war-europe.com/#/clientdl/?lang=en

Poniżej znajdują się kody dla osób, które mają dostęp do opcji wcześniejszego rozpoczęcia właściwej gry oraz odblokowania przedmiotów

WCZEŚNIEJSZE ROZPOCZĘCIE GRY: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

PRZEDMIOTY DO ODBLOKOWANIA: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Start usługi wcześniejszej rozgrywki jest obecnie planowany na niedzielę, o północy (00.00 czasu Greenwich, 15 września). Aby uzyskać dodatkowe informacje, zajrzyj na witrynę gry Warhammer. Kiedy rozpocznie się etap wcześniejszej rozgrywki, wpisz kod na witrynie gry Warhammer http://www.war-europe.com/#/activation/?lang=en i możesz rozpocząć zabawę!

Twój kod dostępu do pełnej gry zostanie wysłany 17 września.

Jeśli masz kłopoty z pobraniem wersji beta gry Warhammer, skontaktuj się z naszym działem obsługi klienta, klikając tutaj, a chętnie Ci pomożemy .

Powodzenia w przygotowaniu do wojny!

Zespół EA Store.

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 13/09/2008 :  20:41:23  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Muzes si clovek s CE preorderem vytvorit char v headstartu s CE bonusovou tvari nebo je CE preorder a jeho headstart uplne nahovno a je nutny cekat az prijde krabice?
Go to Top of Page

Lobos
Junior Member

572 Posts

Posted - 13/09/2008 :  20:44:03  Show Profile  Send Lobos an ICQ Message Send Lobos a Private Message  Reply with Quote
Ksicht z CE pujde dodelat zpetne podle zprav od GOA.
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 13/09/2008 :  21:47:39  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
Paráda tak teď přišli klíče na HS a Bonus items od EA UK, píšou že full relase key přijde 17.9. tak pohoda.

Přišlo to jak píše terawatt přesně ve 20:14 takže to ty automaty rozeslali všude stejně
akorát byl celý mail nějakým světle šedivým písmem sotva čitelný.

Edited by - Jaffa on 13/09/2008 21:49:29
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 13/09/2008 :  23:16:36  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:

Paráda tak teď přišli klíče na HS a Bonus items od EA UK, píšou že full relase key přijde 17.9. tak pohoda.

Přišlo to jak píše terawatt přesně ve 20:14 takže to ty automaty rozeslali všude stejně
akorát byl celý mail nějakým světle šedivým písmem sotva čitelný.

jenak prisel ve 20:01 a citelny byl uplne normalne, klasicky obrazkovy ala EA STORE, uz nepij:)
Go to Top of Page

Marketa
New Member

fene

294 Posts

Posted - 13/09/2008 :  23:46:49  Show Profile Send Marketa a Private Message  Reply with Quote
Prisel mi s EA mail a v nem dva klice, jeden na HEAD start a jeden na BONUS items takze je to vporadku 15.9. hura na ne.

WHO-Marketka

Veskere flame je zde :http://www.imperium.cz/forum/forum.asp?FORUM_ID=116

Tak prijd cekame na tebe:-)Uvidite co nasi exoti dovedou.A to vse zdarma !

Soustavnym psanim pravopisnych chyb protestuji proti zabijeni velryb !!!

Mala ukazka autor Wuuduu - "co som letmo zahliadol, aj napriek tomu, ze som to naozaj necital"
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 14/09/2008 :  00:00:57  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marketa

hura na ne.
nj ale na koho? nekteri porad nejsou rozhodnuti
Go to Top of Page

Marketa
New Member

fene

294 Posts

Posted - 14/09/2008 :  00:49:36  Show Profile Send Marketa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by qsubt

quote:
Originally posted by Marketa

hura na ne.
nj ale na koho? nekteri porad nejsou rozhodnuti

No za Hordaky tedy destruction to je jasna volba

PS: uz kvuli guildam

WHO-Marketka

Veskere flame je zde :http://www.imperium.cz/forum/forum.asp?FORUM_ID=116

Tak prijd cekame na tebe:-)Uvidite co nasi exoti dovedou.A to vse zdarma !

Soustavnym psanim pravopisnych chyb protestuji proti zabijeni velryb !!!

Mala ukazka autor Wuuduu - "co som letmo zahliadol, aj napriek tomu, ze som to naozaj necital"
Go to Top of Page

Rimsy
Starting Member

83 Posts

Posted - 14/09/2008 :  15:32:16  Show Profile Send Rimsy a Private Message  Reply with Quote
Je šance, že když to teď objednám, dostanu dnes key na headstart?

Rimsy: virtuální světy.
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 14/09/2008 :  15:33:47  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rimsy

na D2D jeste jo na EAstore uz ne
Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 14/09/2008 :  15:56:21  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
to Araya : vím že ty máš taky preorder z D2D,takže se chci zeptat,už si tam ládoval ty kódy co nám poslali ?

SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server
WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side,
DF:Twombly-meč,srp a kladivo
WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 14/09/2008 :  16:03:02  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yurekk

to Araya : vím že ty máš taky preorder z D2D,takže se chci zeptat,už si tam ládoval ty kódy co nám poslali ?

ne jeste je cas pujdou zadat az zitra v 9 rano
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 14/09/2008 :  16:11:23  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Už hrajete prdi ?
Go to Top of Page

Rimsy
Starting Member

83 Posts

Posted - 14/09/2008 :  16:17:17  Show Profile Send Rimsy a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Rimsy

na D2D jeste jo na EAstore uz ne

Na D2D mi to nechce vzít objednávku, tak asi je nějakej problém, počkáme a uvidíme ....

Rimsy: virtuální světy.
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,2 seconds. on eygor Snitz Forums 2000