Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Warhammer Online
 Warhammer Online - General
 Nejaka sanca na zorganizovanie CZ/SK komunity?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

ManiaCCC
Junior Member

630 Posts

Posted - 09/08/2008 :  23:07:20  Show Profile Send ManiaCCC a Private Message  Reply with Quote
Zdravim vsetkych..

Nejdem zakladat guildu, ani nezhanam ludi do nejake dalsej guildy..len sa chcem spytat ci je to vola ludi ktory sa chystaju hrat alebo aspon skusit WAR trosku zorganizovat. Viem ze je tu aj nabor nejakej guildy a mozno aj viacerych..nie som si isty..ale ako som povedal, nezhanam ludi do guildy..

To co by som chcel je aspon ciastocne sa pokusit zorganizovat na nejaky server.. Moja predstava je asi taka, spisat rooster "tuzemskych" ludi a guild a pokusit sa dohodnut na akom type a ked budu ohlasene mena servrou tak aj konkretny server kde by sme hrali. Kazdy nech si vyberie realm, guildu, rasu sam.. Samozrejme, je tu moznost aj povytvarat guildy alebo len guildu ale myslim ze by bolo fajn ak by sme na servri mohli stretnut nejake "zname tvare"..ci uz na strane spojecna alebo aj oponenta..

Neviem, mozno je to cele hlupost..ale za pokus by to asi stalo.

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 10/08/2008 :  00:13:18  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Podle jednoho pollu tady půjde většina na open-rvr server. Jména neznáme, takže tohle je asi zatím nejblíž, jak se dá dostat :)
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 10/08/2008 :  08:34:00  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
Lidi se nikdy nepouci a stale budou delat nejakou ceskou komunitu. Ja osobne zadnou velkou ceskou komunitu nehledam radeji se ji vyhnu.
Go to Top of Page

terawatt
Junior Member

flegr

916 Posts

Posted - 10/08/2008 :  08:47:19  Show Profile  Send terawatt an ICQ Message Send terawatt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Araya

Lidi se nikdy nepouci a stale budou delat nejakou ceskou komunitu...

Českolovenskou, jen pro pořádek, ne že by v tom byl rozdíl. IMHO čechům sluší spíše slogan "kam vítr tam plášť" než "United we stand" ! :)

I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.

Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 10/08/2008 :  09:19:33  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Důležité je, aby všichni měli za jmény (nebo i před) "CZ", pro lepší identifikaci! Guildy by výhradně měli být také v češtině a na cizáky se budeme dívat s odporem a ignorovat pravidla o anglickém chatu, přeci jenom jsme nadřazeni a chytřejší než zbytek serveru!
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 10/08/2008 :  11:14:20  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ManiaCCC
Neviem, mozno je to cele hlupost..

Ano, je.

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia

Go to Top of Page

Nogglli Guemaah
New Member

202 Posts

Posted - 10/08/2008 :  11:28:04  Show Profile  Send Nogglli Guemaah an ICQ Message Send Nogglli Guemaah a Private Message  Reply with Quote
A v kazde hre se najde nekdo, kdo tenhle topic zalozi :) Treba nse guilda pocita s mezinarodni alianci , ale nejdriv se chceme spojit s par ceskyma guildama. Smaozrejme ne s kazdou o 6ti clenech, to by akorat zabirali misto. Nepocitame, ze jich bude moc, tak proto zbytek doplnime mezinarodnima. Ale vic to budem resit az jak se vyvine situace na serveru, na kterym budem.

Edited by - Nogglli Guemaah on 10/08/2008 15:32:27
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 10/08/2008 :  11:44:59  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by terawatt

quote:
Originally posted by Araya

Lidi se nikdy nepouci a stale budou delat nejakou ceskou komunitu...

Českolovenskou, jen pro pořádek, ne že by v tom byl rozdíl. IMHO čechům sluší spíše slogan "kam vítr tam plášť" než "United we stand" ! :)

Sorry ze jsem zapomnel na bratry slovaky
Go to Top of Page

ManiaCCC
Junior Member

630 Posts

Posted - 10/08/2008 :  12:04:22  Show Profile Send ManiaCCC a Private Message  Reply with Quote
To posledne co by som chcel je vytvorit novy drak'thul ci ako sa to pise.. Priznam ze Drak'thul boli moje najhrosie skusenosti s komunitou v MMO hrach vobec...ale aspon zatial nemam vela kamosov co sa chystaju hrat WAR.. but o tom zatial nic nevedia a cakaju ako sa to vyvrbi po vydani alebo hraju WoW a ine hry odmietaju z principu.. a bolo by fajn vediet kto sa kde chysta hrat. Ved je nas tu dokopy 10 a pol cloveka co chcu hrat war.. Nehovorte mi ze vytvarame nejake uber velku ceskoslovensku komunitu.

Edited by - ManiaCCC on 10/08/2008 12:11:49
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 10/08/2008 :  12:32:53  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:

To posledne co by som chcel je vytvorit novy drak'thul ci ako sa to pise.. Priznam ze Drak'thul boli moje najhrosie skusenosti s komunitou v MMO hrach vobec...ale aspon zatial nemam vela kamosov co sa chystaju hrat WAR.. but o tom zatial nic nevedia a cakaju ako sa to vyvrbi po vydani alebo hraju WoW a ine hry odmietaju z principu.. a bolo by fajn vediet kto sa kde chysta hrat. Ved je nas tu dokopy 10 a pol cloveka co chcu hrat war.. Nehovorte mi ze vytvarame nejake uber velku ceskoslovensku komunitu.

Po fiasku s AoC který měl mega hype a velkou část lidí zklamal ať už herním contentem nebo bugy a všeobecně technickou stránkou, jsou lidi opatrnější co se týče WH:O. Možná že při startu takový nával lidi nebude.

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page

Filda LNL
Junior Member

Medvídek

723 Posts

Posted - 10/08/2008 :  14:10:51  Show Profile Send Filda LNL a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aramir

Důležité je, aby všichni měli za jmény (nebo i před) "CZ", pro lepší identifikaci! Guildy by výhradně měli být také v češtině a na cizáky se budeme dívat s odporem a ignorovat pravidla o anglickém chatu, přeci jenom jsme nadřazeni a chytřejší než zbytek serveru!

Tak tohle je výstižný.
Ano, nicky povinně zakládat ve formátu "CZvášnickCZ"

Super by bylo, kdyby všichni zkomolili nick CZCzechoidniCzechCZ, to pak má před váma každej respekt.

Troll lepší fanboie.
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 10/08/2008 :  15:55:55  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
JJ ceskomadarskej oficialni servr ftw !

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

Lobos
Junior Member

572 Posts

Posted - 10/08/2008 :  16:47:35  Show Profile  Send Lobos an ICQ Message Send Lobos a Private Message  Reply with Quote
Spis ceskopolskej ne?
Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 11/08/2008 :  09:01:56  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
Vždy jsem neměl rád, když např. rusáci ignorovali typ anglického serveru a spamovali azbukou všude okolo. A pak to začalo na Drak'thulu a dělali to češi ... Ostuda ! To už znovu nechci zažít.
Takže přesně jak říká Nogglli: Mezinárodní aliance a komunikovat se bude anglicky.

Ninjagon
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 11/08/2008 :  09:14:36  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
hlavni problem je, ze MMO hry zacali hrat vekem deti... mluvim o vlastni zkusenosti, kdy jsem potkal nekolik hracu WoW ve veku 12-15 let (nemyslim ingame, ale v pribuzenstvu)...

od nich se plynula komunikace v anglictine moc cekat neda... a i to chovani, ze ;-)

takze si moc iluzi o hernich komunitach v budoucnu nedelam a nemyslim si, ze by to bylo jen specifikum Cechu...

no mmo
Go to Top of Page

ManiaCCC
Junior Member

630 Posts

Posted - 11/08/2008 :  09:22:38  Show Profile Send ManiaCCC a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NINJA

Vždy jsem neměl rád, když např. rusáci ignorovali typ anglického serveru a spamovali azbukou všude okolo. A pak to začalo na Drak'thulu a dělali to češi ... Ostuda ! To už znovu nechci zažít.
Takže přesně jak říká Nogglli: Mezinárodní aliance a komunikovat se bude anglicky.

Jasne, len by mozno bolo mat fajn v tych medzinarodnych guildach nejakych ludi s ktorymi by sa dalo pokecat aj po nasom :)..
Go to Top of Page

Meddy
Moderator

sobota

5760 Posts

Posted - 11/08/2008 :  09:25:05  Show Profile Send Meddy a Private Message  Reply with Quote
Tyve tady uz se zase uzaviraji nejake pakty a aliance mezi kymsi kdesi ve hre ktera jeste ofiko neni venku. To mi silne pripomina ten nackovskej statecek v AoC - uz se vi kdo bude novej Hitler v ramci waru?

STS Chvojkovice-Brod
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 11/08/2008 :  10:05:13  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by celdric

..takze si moc iluzi o hernich komunitach v budoucnu nedelam a nemyslim si, ze by to bylo jen specifikum Cechu...

SWE?
Go to Top of Page

Nogglli Guemaah
New Member

202 Posts

Posted - 11/08/2008 :  10:49:34  Show Profile  Send Nogglli Guemaah an ICQ Message Send Nogglli Guemaah a Private Message  Reply with Quote
Meddy: Nevidim tady nic konkretniho, kdo by se s kym paktoval...
Go to Top of Page

ManiaCCC
Junior Member

630 Posts

Posted - 11/08/2008 :  10:54:44  Show Profile Send ManiaCCC a Private Message  Reply with Quote
Meddy, tu nejde o patky a aliancie :P.. proste ked hra vyjde tak by som rad hral na servri kde by som si ihned mohol s niekym pokecat/zahrat.. a myslim ze ostatni by to uvitali tiez.. to je vlasten cele.
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 11/08/2008 :  11:06:57  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:

Meddy, tu nejde o patky a aliancie :P.. proste ked hra vyjde tak by som rad hral na servri kde by som si ihned mohol s niekym pokecat/zahrat.. a myslim ze ostatni by to uvitali tiez.. to je vlasten cele.

A ja myslel, ze od toho se zakladaji guildy s lidmi, se kteryma chces hrat a kecat....ze me to hned nenapadlo ze nezalezi na guilde ve ktere jsem, hlavne ze je server plny lidi se kteryma muzu hrat v pickupu :)

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 11/08/2008 :  11:24:07  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:

Neboj, na zadnem serveru nebudes sam. ;p

Edited by - nekrotyrael on 11/08/2008 11:24:17
Go to Top of Page

ManiaCCC
Junior Member

630 Posts

Posted - 11/08/2008 :  11:50:01  Show Profile Send ManiaCCC a Private Message  Reply with Quote
Ja by som guildy zrusil uplne

A ano, nezalezi mi ci ten ci onen je v akej guilde. Dobre vieme ze tu budu takzvane hardcore guildy, casual guildy, pve guildy, cisto rvr guildy a kazdy sme iny a kazdemu vyhovuje nieco ine.. Mne je uplne u prdele kto ma nad panakom ake meno guildy, ci je hardcore, casual alebo hermafrodit.. ked sa s nim da v pohode zahrat a je fajn, neni problem..

A je mi jasne ze na kazdom servry si najdem "tychto ludi" len ma napadlo ze by bolo dobre zacat este pred vydanim a zacat "medzi svojimi" a tu.. ako vidim, bolo zbytocne si to mysliet..

Cele co som chcel bolo: "Ja by som siel asi hrat na open RvR server" popripade "Nasa guilda urcite pojde na Core"..mohli sme otvorit debatu preco ten a onen, mozno by sa nasli dovody preco by ludia presli na iny typ servra, (samozrejme ze by sme nikoho nenutili) a potom keby sa ohlasili mena servrou by sa mozno aspon par ludi naslo co by sa napojilo na ten isty server.. stacilo by povedat "My ideme na server menom "Vlastny Obuvak", kto chce nech sa prida".. Ale asi aj takato jednoducha vec robi ludom problem :)..peace
Go to Top of Page

Lobos
Junior Member

572 Posts

Posted - 11/08/2008 :  12:01:17  Show Profile  Send Lobos an ICQ Message Send Lobos a Private Message  Reply with Quote
Otazka: Bude nejaka guilda co nezerguje? Kdyztak count me in
Go to Top of Page

NoX
Moderator

cat

1051 Posts

Posted - 11/08/2008 :  12:22:22  Show Profile  Send NoX an ICQ Message Send NoX a Private Message  Reply with Quote
A co by v zerg-only hře taková guilda dělala?

Lišák
A20.00%, E80.00%, K46.67%, S53.33%

Go to Top of Page

Bajaja
New Member

168 Posts

Posted - 11/08/2008 :  12:28:32  Show Profile Send Bajaja a Private Message  Reply with Quote
Nechť se ManiaCCCovi ozvou ti, co mají zájem.
Vy ostatní, laskavě sušte hu.., tedy klávesnice. Není na tom nic těžkýho.
Go to Top of Page

ManiaCCC
Junior Member

630 Posts

Posted - 11/08/2008 :  12:36:45  Show Profile Send ManiaCCC a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lobos

Otazka: Bude nejaka guilda co nezerguje? Kdyztak count me in

Otazka znie.. da sa nezergovat?

Mimochodom... prehliadol som len ja nieco alebo naozaj este nie su ziadne oficialne specifika Open RvR servrou? Lebo ja som stale na hrane ci core alebo open... obavam sa toho ze bud uplne zrusia chicken system a potom tier 4 sa pomerne vyprazni alebo pouziju chicken system az prilis a nebudeme moct ani chodit pozret kamosov do nizsich tierov.
Go to Top of Page

Meddy
Moderator

sobota

5760 Posts

Posted - 11/08/2008 :  12:49:47  Show Profile Send Meddy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bajaja

meddák suší hubu --->

STS Chvojkovice-Brod
Go to Top of Page

terawatt
Junior Member

flegr

916 Posts

Posted - 11/08/2008 :  13:42:59  Show Profile  Send terawatt an ICQ Message Send terawatt a Private Message  Reply with Quote

quote:
Originally posted by Bajaja

terrák suší klávesnice. Všechny 4 :P

I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.

Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 11/08/2008 :  13:58:44  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Já bych uvítal domluvit se na jednom serveru. Stejně blbce najdeš všude. Navíc když budeš problémové lidi z guild vyhazovat tak sami odejdou.

Kdysi se mi také Drak'thul zdál jak server dementů, ale pak se to nějak zlomilo a ted bych ho nevyměnil. Lidi jsou ochotní a pomáhají si. Občas ti někdo něco ninjne, ale to se stává všude a je jedno co je to za hru nebo server. Já sám si czsvk komunitu jen vychvaluji.
Go to Top of Page

ManiaCCC
Junior Member

630 Posts

Posted - 11/08/2008 :  14:11:42  Show Profile Send ManiaCCC a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

Já bych uvítal domluvit se na jednom serveru. Stejně blbce najdeš všude. Navíc když budeš problémové lidi z guild vyhazovat tak sami odejdou.

Kdysi se mi také Drak'thul zdál jak server dementů, ale pak se to nějak zlomilo a ted bych ho nevyměnil. Lidi jsou ochotní a pomáhají si. Občas ti někdo něco ninjne, ale to se stává všude a je jedno co je to za hru nebo server. Já sám si czsvk komunitu jen vychvaluji.

Prvy zaujemca :) fajn..

Kazdopadne, mas pravdu ze blbcov najdes vsade..ale nemozem si pomoct ale proste mi pride ze ceskoslovenska komunita je rovnaka ako ruska.. Myslia si ze ak je ich tam vela tak si mozu dovolit ignorovat zakladne pravidla.. ako napriklad to ze stale hraju na anglicky hovoriacom servry... co mi pride proste ako ukazka arogancie a nicoho ineho.
Go to Top of Page

Nogglli Guemaah
New Member

202 Posts

Posted - 11/08/2008 :  14:52:52  Show Profile  Send Nogglli Guemaah an ICQ Message Send Nogglli Guemaah a Private Message  Reply with Quote
Z dostupnych informaci jsem pochopil, ze nebudou jakkoliv podporovat gankovani low levelu nebo podobny veci, ktery jsou jen pro ty, kteri nemaji na vic. Na normalnim serveru by se mel hrac promenit v kure, jakmile vleze do RvR zony nebo se flagne na PvP v nizsim tieru nez pro jakej ma level. Na open RvR by ses mel promenit v kure jak´mile vlezez do nizsiho tieru nez je tvuj level. Zatim to takle vypada a nezjistil jsem nic, co by neco z toho vylucovalo. Samozrejme to neznamena, ze by se nejaky zmeny nemohli jeste objevit.

Nase guilda se prave nezameruje na zadnej smer hrani, ale je zalozena na tom, aby hned od zacatku meli lidi s kym hrat, pokud chcou cesky hrace. At si klidne kazdej hraje jenom Scenaria nebo jenom RvRkuje nebo at si questi od rana do vecera. Vsechny tyhle styly sou spolu provazany a kazdej prispeje bodama a priblizi svuj realm k napadeni hlavniho mesta. Samozrejme planujeme i nejaky klanovy akce, kdy je potreba spoluprace co nejvetsiho poctu lidi z guildy a pocita se s jejich pomoci. Kazdej bude moct vyuzivat co nejvic vyhod guildy a proto se ocekava, ze taky pro to neco udelaji.
Go to Top of Page

ManiaCCC
Junior Member

630 Posts

Posted - 11/08/2008 :  16:06:03  Show Profile Send ManiaCCC a Private Message  Reply with Quote
Dik moc Nogglli..

Mozem sa teda spytat na akom servry sa chystate hrat? Pretoze ak bude Open tak ako si povedal..mno..to neznie moc lakavo.. uz nikdy sa nepozriet do nizsich tierov zo svojim Tier 4 characterom znie ... mno prinajmensom blbo :).. a nehovoriac o tom ze PvE dungeony (minimalne Gunbad) su v tier 3.
Go to Top of Page

Nogglli Guemaah
New Member

202 Posts

Posted - 11/08/2008 :  18:09:08  Show Profile  Send Nogglli Guemaah an ICQ Message Send Nogglli Guemaah a Private Message  Reply with Quote
My budem na open RvR. Naco chodit do nizsich tieru, kdyz tam pro vyssi level nic nebude...
Go to Top of Page

ManiaCCC
Junior Member

630 Posts

Posted - 11/08/2008 :  21:39:48  Show Profile Send ManiaCCC a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nogglli Guemaah

My budem na open RvR. Naco chodit do nizsich tieru, kdyz tam pro vyssi level nic nebude...

Njn :) az na tie dungeony..
Go to Top of Page

Filda LNL
Junior Member

Medvídek

723 Posts

Posted - 11/08/2008 :  21:47:11  Show Profile Send Filda LNL a Private Message  Reply with Quote
quote:

Může ti tam zbejt třeba hodně tome unlocků.

Troll lepší fanboie.
Go to Top of Page

ManiaCCC
Junior Member

630 Posts

Posted - 11/08/2008 :  22:31:04  Show Profile Send ManiaCCC a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Filda LNL

quote:

Může ti tam zbejt třeba hodně tome unlocků.

Alebo pomoct kamosom s questami .. nie som sice zastanca powerlevelingu ale vo WoW ma bavilo obcas prist pomoct s tazsim questom alebo instanciou...ale tak nechajme sa prekvapit..
Go to Top of Page

Nogglli Guemaah
New Member

202 Posts

Posted - 11/08/2008 :  23:30:59  Show Profile  Send Nogglli Guemaah an ICQ Message Send Nogglli Guemaah a Private Message  Reply with Quote
No prave, pomahani nizsim levelum, owneni bossu a dungeonu atd atd. Tim se vytrati ten zazitek ze hry a pak jim prijde, ze je ta hra lehka. To sou veci ktery nemam rad a proto me to nevadi. Vsechno se bude dat stihnout na danym rozmezi levelu, neni prece kam spechat. Vsechny ToK unlocky snad ani nebudou mozny. Zabijeci unlocky ti po splneni odemknou dalsi a vis co udelat, jenze jiny jsou za to, ze proste neco udelas a mas to. Na takovy unlocky predem neprijdes, pokud ti je nekdo nerekne. Taky se mi zda, ze zadnej ToK unlock neni vylozene spajtej s nejakou lokalitou. Mozna tak za full influenci v kazde kapitole PQ, ale tim si nejsu jistej, jestli je za to nejakej unlock. Nejlepsi unlocky sou treba tituly nebo ze se o necem dozvis prave za veci, ktery necekas a udelas je nahodne. Ty se me libi nejvic, protoze to nebude mit kazdej. Jeden me fakt hodne pobavil a driv nebo pozdeji ho bude mit kazdej, ale opravdu me rozesmal :)

Edited by - Nogglli Guemaah on 11/08/2008 23:32:00
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 12/08/2008 :  09:45:43  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:

No prave, pomahani nizsim levelum, owneni bossu a dungeonu atd atd. Tim se vytrati ten zazitek ze hry a pak jim prijde, ze je ta hra lehka.

Naopak, tim preskocis nejnudnejsi cast hry.

Go to Top of Page

Oralin
New Member

243 Posts

Posted - 12/08/2008 :  09:58:15  Show Profile Send Oralin a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tady si dovolím ZÁSADNĚ nesouhlasit. Je pravda, že lézt na 40 do kapitoly 1 vypadá jako pakárna.

Zvažte ovšem,že ve hře má mít TOMB OF KNOWLEDGE 12 000!!! unlocků. Jasně, že každého to zajímat nebude a řada z nich se nebude dát splnit u jedné postavy.

Ale myslím, že bude také řada lidí, co si bude chtít najít místa postavy a události, které zná z knih, přečte si o nich v TOK, nebo se jen tak projít.

A na open serverech to vypadá, že na levelu 12 kamarádovy na levelu 11 už nepomůžeš... Jistě open servery jsou pro ty správné "hardcore" hráče. Jest ovšem otázka zda přinesou to co si od toho slibují.
Go to Top of Page

Nogglli Guemaah
New Member

202 Posts

Posted - 12/08/2008 :  11:25:34  Show Profile  Send Nogglli Guemaah an ICQ Message Send Nogglli Guemaah a Private Message  Reply with Quote
Makrotyrael: Tim zase nahravas na jinej argument.Kdyz je to ta nejnudnejsi cast, tak proc se tam vracet? Proste je to tak a nekomu se to libit bude a nekomu ne.

Oralin: I kdyz ja du na open RvR, tak tim nerikam, ze me nebavi hledad ruzny veci, mista, unlocky atd., ktery zaberou vic casu, ale ani nemam rad bezpecny zony, kde se na sebe s nepritelem smjes a neudelas nic. V prohledavani dane lokace ti prece nic nebrani. Prave naopak jinde te to nuti vzit nekoho sebou, aby ses tam dostal. Kdyz nekoho bavi obevovat tyhle veci, pak nechapu co je bavi an tom, ze to probihaji s high levelem bez ohrozeni.
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 12/08/2008 :  11:50:12  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Neznám přeasně systém unlocků, ale za mne můžu říct, že půjdu na open-rvr, kde budu mapy prolézat určitě svědomitě ( a přitom zabíjet ty hnusné splozence chaosu :D )
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 12/08/2008 :  11:51:49  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nekrotyrael

[quote]Originally posted by Nogglli Guemaah

No prave, pomahani nizsim levelum, owneni bossu a dungeonu atd atd. Tim se vytrati ten zazitek ze hry a pak jim prijde, ze je ta hra lehka.

tim ze ti high level nebude schopen pomoci s bossem se hra stane lehkou ?

lastfm
Go to Top of Page

Filda LNL
Junior Member

Medvídek

723 Posts

Posted - 12/08/2008 :  12:08:56  Show Profile Send Filda LNL a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

quote:
Originally posted by nekrotyrael

[quote]Originally posted by Nogglli Guemaah

tim ze ti high level nebude schopen pomoci s bossem se hra stane lehkou ?

Ne, tim že ti pomůže.

Troll lepší fanboie.
Go to Top of Page

Nogglli Guemaah
New Member

202 Posts

Posted - 12/08/2008 :  12:31:20  Show Profile  Send Nogglli Guemaah an ICQ Message Send Nogglli Guemaah a Private Message  Reply with Quote
Rashaverak: Musi se precist prispevky, na tery reaguju. Byla to reakce na to, ze by nekdo s vysokym levelm chtel pomahat do nizsich lokaci low levelu nebo ownit low lvl bosse. Kdyz takhle tem low levelum budes pomahat, vytrati se z toho ta obtiznost a zabava.

Edited by - Nogglli Guemaah on 12/08/2008 12:31:39
Go to Top of Page

Lobos
Junior Member

572 Posts

Posted - 12/08/2008 :  13:11:59  Show Profile  Send Lobos an ICQ Message Send Lobos a Private Message  Reply with Quote
quote:

Rashaverak: Musi se precist prispevky, na tery reaguju. Byla to reakce na to, ze by nekdo s vysokym levelm chtel pomahat do nizsich lokaci low levelu nebo ownit low lvl bosse. Kdyz takhle tem low levelum budes pomahat, vytrati se z toho ta obtiznost a zabava.

Nevim proc by to tak nemohlo byt, hlavne kdyz jedina efektivni varianta je presny opak, tedy kdyz pritahnes low lvl do vyssiho tieru a tam ho naexpis za zlomek casu. Staci k tomu Sorc. O nejake obtiznosti nebo zabave nemuze byt rec, kazdy hraje stylem ktery ho bavi nejvic..
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 12/08/2008 :  13:35:37  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
njn je moc horko :)

lastfm
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 12/08/2008 :  13:54:22  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Si nedovedu představit altit bez supportu kámošů :o)) Ty skvělé zážitky když jsem protahoval kamaráda SM a čekal jestli na poáté ta sekera padne nebo ne :o)
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 12/08/2008 :  14:30:21  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:

Makrotyrael: Tim zase nahravas na jinej argument.Kdyz je to ta nejnudnejsi cast, tak proc se tam vracet? Proste je to tak a nekomu se to libit bude a nekomu ne.

Cistit cestu altum.

Go to Top of Page

Oralin
New Member

243 Posts

Posted - 12/08/2008 :  15:40:26  Show Profile Send Oralin a Private Message  Reply with Quote
quote:

Oralin: I kdyz ja du na open RvR, tak tim nerikam, ze me nebavi hledad ruzny veci, mista, unlocky atd., ktery zaberou vic casu, ale ani nemam rad bezpecny zony, kde se na sebe s nepritelem smjes a neudelas nic. V prohledavani dane lokace ti prece nic nebrani. Prave naopak jinde te to nuti vzit nekoho sebou, aby ses tam dostal. Kdyz nekoho bavi obevovat tyhle veci, pak nechapu co je bavi an tom, ze to probihaji s high levelem bez ohrozeni.

No ale jde o to, že když dostaneš PvP flag v nižším tieru (i v PvE zóně) tak je z tebe slepice. Osobně jsem zažil jak při PQ nám na bossovi dingnul tank na level 12. Pak dostal heal od priesta co měl PvP flag. A hurá - z tanka byla slepice a z nás mrtvoli. :)

Takže ano, probíhat Chapter 1, jako level 40 je divný. Ale nemoci se vůbec podívat nikam, protože má člověk PvP flag stále mi přijde také omezující.

Ale třeba se to bude řešit jinak. Zkusím na to hodit dotaz na fórech.
Go to Top of Page

Nogglli Guemaah
New Member

202 Posts

Posted - 12/08/2008 :  19:53:26  Show Profile  Send Nogglli Guemaah an ICQ Message Send Nogglli Guemaah a Private Message  Reply with Quote
Nejde to vyresit, aby byli spokojeni vsichni a aby se zamezilo jenom negativum. Oni proste zvolili tebhle zpusob. Kdyby to udelali jinak, tak se to zase nebude libit jinym. Takze zbytecna diskuze :)
Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,28 seconds. on eygor Snitz Forums 2000