Author |
Topic  |
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 02/10/2012 : 17:47:56
|
quote: Originally posted by Deesel
Tak ja tomu nerozumim. Prodavam na aukci latky a ukazuje me to prodejni cenu za 250 kusu 72s 50b. Kdyz to tam davam tak si to strhne poplatek cca 4s. Pak, kdyz to vsechno prodam tak si muzu vyzvednout 65s 24b. Muzete me to nekdo vysvetlit? To si jako berou 2x nejake to fee? Myslel jsem, ze kdyz uz si to strhne ty 4s na tom zacatku, tak pak me prijde celych 72,50...
Ahoj,
Je poplatok za to, ze veci postujes a za to, ze si predal. Dokopy 15%. |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
 |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 02/10/2012 : 18:31:00
|
hmm takze sliby a upgrade nikde, no uvidime, sety z uvodnich dvou inst taky upgradli az po release |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 02/10/2012 : 22:19:17
|
quote: Originally posted by Pertha
quote: Originally posted by DarkFace
Vy mozno :) Pertha sa vsak bil do prs, ze nie :)
nebyl jak jsem koupil tak jsem prodal :) na wiki byla klasicka posloupnost a porad jsem tu legendarku nevidel - tedy jeji staty
kde jsi nebyl? DarkFace psal bil. To je jako "byl" nekde na nejakym miste a pak je "bil" nekoho do hlavy |
Edited by - Araya on 02/10/2012 22:20:07 |
 |
|
Jace
Average Member

1183 Posts |
Posted - 02/10/2012 : 22:32:19
|
Damn, ta staffa vypada jako obri dildo. |
MMOs failed. |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 02/10/2012 : 23:37:20
|
quote: Originally posted by Araya
quote: Originally posted by DarkFace
Vy mozno :) Pertha sa vsak bil do prs, ze nie :)
nebyl jak jsem koupil tak jsem prodal :) na wiki byla klasicka posloupnost a porad jsem tu legendarku nevidel - tedy jeji staty
kde jsi nebyl? DarkFace psal bil. To je jako "byl" nekde na nejakym miste a pak je "bil" nekoho do hlavy
a z toho se poblil |
|
 |
|
Dorlas
Moderator

2784 Posts |
Posted - 03/10/2012 : 13:23:29
|
kua za ty prachy jim to trochu exploitnem ne? 
http://www.ownedcore.com/forums/mmo/guild-wars-2/gw2-exploits |
Dorlas TESO CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, EQ2, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
 |
|
vool
Junior Member

842 Posts |
Posted - 03/10/2012 : 15:07:18
|
A hele dospělá debata o exploitech. Mohu se přidat? |
 |
|
skuko
New Member

140 Posts |
Posted - 03/10/2012 : 17:08:15
|
lol ten zero repair costs sa hodi do prgress dungov :D |
 |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 04/10/2012 : 09:18:54
|
quote: Originally posted by vool
A hele dospělá debata o exploitech. Mohu se přidat?
Ne. Vypadni. |
 |
|
Sorrow
Junior Member

877 Posts |
Posted - 04/10/2012 : 11:19:32
|
Sto lidí sto chutí. Pro mne třeba ta grafika blížící se reálu není tak zásadní. Spíš mi třeba vadí nereálná fyzika a to třeba to tzv bruslení postav jsem viděl v GW i na videích tvářících se, že nejsou z bety.
Souhlas - pro mě například osobně je WoW hra s nejlepšíma animacema postav (obyčejný pohyb, skákání, ale i boj). Prostě fotorealistická grafika je fajn, ale když to zabijete dementníma animacema, tak je to na 2 věci (viz Oblivion). Z pohybu postav v GW2 nejsem nadšenej, ale není to hrozný. Z videí jsem z toho měl blbej pocit, ale naživo je to celkem v pohodě. |
Darraque [MdK] |
 |
|
vool
Junior Member

842 Posts |
Posted - 05/10/2012 : 18:35:25
|
quote: Originally posted by PRIBOO
A hele dospělá debata o exploitech. Mohu se přidat?
Ne. Vypadni.
Jo psal jsem ti, že už jdu, tak jen ať víš, že jsem ti to už psal, tak ti to píši, aby jsi si třeba nemyslel, že jsem nešel nebo že nejsem slušněj a neumím ti odpovědět nebo tak něco. Ale prostě nějak to zmizlo nebo co, tak prostě jsme se rozhodl, že ti jako napíšu, že jdu, abys to věděl, že jsem šel. OK. Tak snad mi rozumíš, no kdyby ne, tak prostě jen jsem ti chtěl říct, že jsem jako už psal teda jako tobě, že už jdu a to proto, aby jsi věděl, že jsem šel. Tak teď už to víš, tak snad je to ok. |
 |
|
TDK
Junior Member

533 Posts |
Posted - 05/10/2012 : 19:29:11
|
A hele on je to fakt troll. Trolle Voole máš rád banány ? |
Originally posted by Lewi: Prosím vyhněte se diskuzím na těchto stránkách s lidmi, kteří o této hře nic nevědí a dělají závěry jednejte s lidmi kteří vědí o čem mluví.
|
Edited by - TDK on 05/10/2012 19:30:55 |
 |
|
Terudit
Moderator

185 Posts |
Posted - 05/10/2012 : 20:24:52
|
To je fakt grafika ve WoWku tak hnusná nebo má Vool tak bídnej comp?  |
 |
|
TDK
Junior Member

533 Posts |
Posted - 05/10/2012 : 22:30:00
|
quote: Originally posted by Terudit
To je fakt grafika ve WoWku tak hnusná nebo má Vool tak bídnej comp? 
Obojí  |
Originally posted by Lewi: Prosím vyhněte se diskuzím na těchto stránkách s lidmi, kteří o této hře nic nevědí a dělají závěry jednejte s lidmi kteří vědí o čem mluví.
|
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 06/10/2012 : 11:07:41
|
Doporucuju zamerit se na logo v levem hornim rogu screenshotu. A pak si treba vygooglit datum. |
 |
|
TDK
Junior Member

533 Posts |
Posted - 06/10/2012 : 23:29:28
|
quote: Originally posted by Rahman
Doporucuju zamerit se na logo v levem hornim rogu screenshotu. A pak si treba vygooglit datum.
Jo jo, teď po těch datáčích je to asi o 4,5% lepší  |
|
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 08/10/2012 : 08:25:22
|
to tezko, blizzard takhle maly procenta nezna, vsechno meni o 90%+ nahoru/dolu, proto jsou jejich hry taky takovy sracky co se balance tyce. |
lastfm |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 08/10/2012 : 10:49:33
|
quote: Originally posted by Rashaverak
to tezko, blizzard takhle maly procenta nezna, vsechno meni o 90%+ nahoru/dolu, proto jsou jejich hry taky takovy sracky co se balance tyce.
V tomhle ohledu s tebou nemůžu tak docela souhlasit. Je pravda, že Blizzardí designéři pouštěj do ostré verze věci, u kterých je na první pohled jasné, že jsou naprosto mimo. Dlouhodobě je ale WoW jedna z nejlépe vybalancovaných her, co znám - samozřejmě tedy pouze v mezích toho, co si Blizzardi stanoví, že budou balancovat (což jsou převážně arény a aktuálně poslední tier raidů).
Problém herního designu WoW je v tom, že je základ špatně navržený co se scalování týče, takže s rostoucím levlem/equipem se všechno znovu a znovu rozjíždí a Blizzardi musí trávit spoustu času tím, že to patch co patch srovnávají (plus je vedlejším efektem dost výrazná imbalance na low levlech). Tahle houpačka ale na druhou stranu má docela pozitivní efekt v tom, že zabraňuje stagnaci. |
 |
|
Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts |
Posted - 08/10/2012 : 11:42:39
|
Budu rad, kdyz si o WoW ci jinych mmo hrach pujdete povidat do prislusnych sekci, k tomu urcenych. Tohle je o GW2, tak se zkusme drzet tematu. Pak nam to tu spamuji naprosto mimo misu kdejaci "volove" a o Guild Wars se nic nedoctem. Diky  |
"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!" |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 08/10/2012 : 14:02:31
|
quote: Originally posted by Kuzmik
Budu rad, kdyz si o WoW ci jinych mmo hrach pujdete povidat do prislusnych sekci, k tomu urcenych. Tohle je o GW2, tak se zkusme drzet tematu. Pak nam to tu spamuji naprosto mimo misu kdejaci "volove" a o Guild Wars se nic nedoctem. Diky 
Tak jdi prikladem a zkus napsat par informaci o GW2. Treba klidne svuj nazor - co se ti libi/nelibi, jak se ti to hraje, cim travis herni cas, jak moc te to u hry drzi.
Zatim je tu pouzitelnych informaci pomalu, tak se nelze divit, ze se debata staci k jinym tematum.
Balancing a game system scaling je mimochodem docela zajimave tema. Neco malo theorycraftu by taky neuskodilo, zatim tu o hernim systemu GW2 neni prakticky vubec nic. |
Edited by - Rahman on 08/10/2012 14:03:06 |
 |
|
TDK
Junior Member

533 Posts |
Posted - 08/10/2012 : 17:09:07
|
Budu rad, kdyz si o WoW ci jinych mmo hrach pujdete povidat do prislusnych sekci, k tomu urcenych. Tohle je o GW2, tak se zkusme drzet tematu. Pak nam to tu spamuji naprosto mimo misu kdejaci "volove" a o Guild Wars se nic nedoctem. Diky 
Má pravdu předseda  |
|
 |
|
TDK
Junior Member

533 Posts |
Posted - 08/10/2012 : 17:10:42
|
Tak jdi prikladem a zkus napsat par informaci o GW2. Treba klidne svuj nazor - co se ti libi/nelibi, jak se ti to hraje, cim travis herni cas, jak moc te to u hry drzi.
Zatim je tu pouzitelnych informaci pomalu, tak se nelze divit, ze se debata staci k jinym tematum.
Balancing a game system scaling je mimochodem docela zajimave tema. Neco malo theorycraftu by taky neuskodilo, zatim tu o hernim systemu GW2 neni prakticky vubec nic.
Protože každej hraje a nemá čas vykecávat na fórech. Hra je dobrá, takže není proč to chválit, vyzkoušej a uvidíš, asi tak Za to darmo, co za to mesíčně platím je to jednička !!! |
|
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 09/10/2012 : 10:46:25
|
quote: Originally posted by TDK
Protože každej hraje a nemá čas vykecávat na fórech. Hra je dobrá, takže není proč to chválit, vyzkoušej a uvidíš, asi tak Za to darmo, co za to mesíčně platím je to jednička !!!
Na fórech se vykecává v pracovní době (nebo paříš i z práce?) :) Každopádně do té jedné věty jsi mohl místo pokusu o marketingový žvást vměstnat nějakou užitečnou informaci, tak to zkus znovu a lépe. |
 |
|
Dorlas
Moderator

2784 Posts |
Posted - 09/10/2012 : 11:04:23
|
u me je to v tom stavu v jakym to je na pomezi toho hrat dal nebo skoncit.
Bohuzel je strasne znat, jak anet tlaci na pilu a za kazdou cenu se snazi aby vsichni utraceli real prachy...
- zavedeni antifarm systemu (po 30min mlaceni mobu, prestane padat uplne vse) - antifarm system zaveden i na karmu. (po gainu 10k karmy, dal za event jen 19karmy) - rare ruda, drevo, omnomberry respawn po 24hodinach (o tomhle jsem jen cetl nemam to na 100% potvrzene - podivny patche, kdy opravujou veci co fungovali a neopravujou ty co sou na hovno
Furt me to este bavi, ale nevim kolik drastickejch veci od anetu jeste snesu  |
Dorlas TESO CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, EQ2, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
Edited by - Dorlas on 09/10/2012 11:07:50 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 09/10/2012 : 11:05:34
|
je to jednoduchy pokud zhodnotim znamkama zpracovani a pro jistotu pridam napr porovnani svyho vnimani s jinou hrou z posledni doby
GW2 PvP v BG - 5 , proste nejhorsi za posledni dobu co jsem videl z myho pohledu pro hrace co si chce zahrat napr v parte 2 - 3 kamaradu spolecne PvP v openworld - 1 , tohle je zpracovany dobre a skutecne to funguje PvE dungeony - 2 , jsou zabavny zajimavy i kdyz obcas zbytecne opruzoidni trash mobove Zivost sveta - 3-, tohle neni uplne dobry a jeste casto priserne zabugovana Story line - 4 , zmatena nefunkcni nudna
RiFT PvP v BG - 2 , variabilita ruznych moznosti instantni zabava, proste dobre zpracovany , chybel jen system rankingu.. PvP v openworld - 2 , bohuzel funkcni ale az po major patchi cca pul roku po vydani do te doby to bylo spis 4- PvE dungeony - 2 , byly slusny, dobre drzeli odlisnost hard modu i tim, ze dali jiny bossiky atd. Zivost sveta - 2, bylo dobry ale umim si to predstavit i lip, napr bez nucenych resetu kdyz hraci nebyli schopni dobit zonu zpet nechal bych ji zabranou :) Story line - 5 , vpodstate si zadnou nepamatuju
SWTOR PvP v BG - 3 , dalo se to hrat, ale zadnej zazrak PvP v openworld - 5 totalne spatne PvE dungeony - 1 nektery na 1 nektery na 2 obecne byly dobry zajimavy Zivost sveta - 4, nic takovyho tam vlastne nebylo, ty obcasny eventy byly strasny Story line - 1 , to kvuli cemu stalo za to tuhle hru mit a zahrat si ji
nehodnotil jsem napriklad raid slozku, protoze ta v GW2 vubec neni :) a dalsi prvky, jako doplnovani contentu atd, ktery se nedaji zatim hodnotit |
|
 |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 09/10/2012 : 11:47:48
|
quote: Originally posted by Dorlas
u me je to v tom stavu v jakym to je na pomezi toho hrat dal nebo skoncit.
Bohuzel je strasne znat, jak anet tlaci na pilu a za kazdou cenu se snazi aby vsichni utraceli real prachy...
- zavedeni antifarm systemu (po 30min mlaceni mobu, prestane padat uplne vse) - antifarm system zaveden i na karmu. (po gainu 10k karmy, dal za event jen 19karmy) - rare ruda, drevo, omnomberry respawn po 24hodinach (o tomhle jsem jen cetl nemam to na 100% potvrzene - podivny patche, kdy opravujou veci co fungovali a neopravujou ty co sou na hovno
Furt me to este bavi, ale nevim kolik drastickejch veci od anetu jeste snesu 
1. to je proti botom a bolo to aj v GW1 2. uz to take drasticke nie je, ale suhlasim 3. nejak velmi s tym problem nemam, na vykraftenie equipu staci par goldov 4. vacsina bugov opravena bola, "balance" tazko posudit z mojho pohladu bohuzial.
Hra ma bavi, ale ako dlho este, tak to neviem :) |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
 |
|
Jaffa
Junior Member

982 Posts |
Posted - 09/10/2012 : 16:37:09
|
Problém je že GW2 je o PvP a né moc o PvE které pak je ale tvrdá farma, kterou se snaží zároveň omezit anti farm opatřením. Jak jsem občas někde spatřil nějaké zvěsti na netu. Speciální buildy a farm runy to bylo v podstatě GW1. Tady to asi nechtějí.
Nevím co chtěj aby pak lidi v PvE dělali když to je o farmení armor looku. Zatím mi to přijde že se snaží zničit tu trošku PvE co ve hře je.
Nelognul jsem přes dva týdny a nějak mi to nechybí. Je to tím že jsem v Pandárii a užívám si tu zábavu za 800Kč na 4 týdny.
Taky jsem zjistil že mi prostě chybí ta mrkev na konci klacku :-) v podobě lepšího eq. ta v GW 2 není. |
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
|
Edited by - Jaffa on 09/10/2012 17:22:00 |
 |
|
skuko
New Member

140 Posts |
Posted - 09/10/2012 : 19:55:41
|
quote: Originally posted by Jaffa
Problém je že GW2 je o PvP a né moc o PvE které pak je ale tvrdá farma, kterou se snaží zároveň omezit anti farm opatřením. Jak jsem občas někde spatřil nějaké zvěsti na netu. Speciální buildy a farm runy to bylo v podstatě GW1. Tady to asi nechtějí.
Nevím co chtěj aby pak lidi v PvE dělali když to je o farmení armor looku. Zatím mi to přijde že se snaží zničit tu trošku PvE co ve hře je.
Nelognul jsem přes dva týdny a nějak mi to nechybí. Je to tím že jsem v Pandárii a užívám si tu zábavu za 800Kč na 4 týdny.
Taky jsem zjistil že mi prostě chybí ta mrkev na konci klacku :-) v podobě lepšího eq. ta v GW 2 není.
njn, mna prave ta mrkef nebavi. chcem si vyrobit gear, oskinovat ho ako sa mi paci - a potom uz len pvp, nic ine nepotrebujem :) |
 |
|
TDK
Junior Member

533 Posts |
Posted - 09/10/2012 : 20:51:53
|
Protože každej hraje a nemá čas vykecávat na fórech. Hra je dobrá, takže není proč to chválit, vyzkoušej a uvidíš, asi tak Za to darmo, co za to mesíčně platím je to jednička !!!
Na fórech se vykecává v pracovní době (nebo paříš i z práce?) :) Každopádně do té jedné věty jsi mohl místo pokusu o marketingový žvást vměstnat nějakou užitečnou informaci, tak to zkus znovu a lépe.
Mě je úúúplně glanz prdel jedno, zda zrovna ty to budeš hrát. Proč bych hrál z práce ? To by mě nebavilo, večer se sejdeme na TS a paříme, ale to asi znáš ne ? Takže pokud chceš opravdu fundované odborné info, beru 50kč za úhoz, takže napiš, kolik toho chceš a proč ne |
|
 |
|
skuko
New Member

140 Posts |
Posted - 09/10/2012 : 20:59:23
|
TDK, na ktorom ste serveri pls? resp aku mas ingame nick? |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 10/10/2012 : 03:57:23
|
PvP v openworld - 1 , tohle je zpracovany dobre a skutecne to funguje
Omg Pertho co ty to hrajes za hru ? ja zadny openworld pvp nenasel. A ze jsem hledal  |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 10/10/2012 : 10:51:50
|
Mě je úúúplně glanz prdel jedno, zda zrovna ty to budeš hrát. Proč bych hrál z práce ? To by mě nebavilo, večer se sejdeme na TS a paříme, ale to asi znáš ne ? Takže pokud chceš opravdu fundované odborné info, beru 50kč za úhoz, takže napiš, kolik toho chceš a proč ne
Momentík, spočítám užitečné informace ve tvém postu....
0
Fail. Try again.
PS: Ostatním děkuji za názory, konečně něco skutečně o hře. |
 |
|
Dorlas
Moderator

2784 Posts |
Posted - 10/10/2012 : 11:08:11
|
muhehe aneti sou fakt borci.
Ted zavedli na aukci takovy roztomily okynko, ktery ti rekne kolik na prodeji jisteho itemu vydelas. Ale "zapomeli" k tomu pripocist 10% dan z prodeje itemu. Takze lidi budou nadale prodavat se ztratou (pokud to nevedi) a penize se budou lidem ztracet z kapsicek. Tak si pujci od tatinka kreditni karticku a od Aneticku si koupi gemicky  |
|
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 10/10/2012 : 12:54:33
|
Ja po pravde nevim na cem chteji vydelavat... Oba chary co jsem dojel na 80 meli full exotic vcetne 2 zbrani a v pripade wara i armor reskinu za par dni (resp druhej char kde uz jsem vedel co a jak to mel okamzite po dingu). Pokud clovek normalne leveluje a u toho tezi + crafti tak nevim co by musel delat aby mel potrebu nakupovat neco za real cash - prave naopak ja naprosto nemam co vylepsovat a tim padem ani duvod neco kupovat (a potazmo bohuzel ani proc hrat). |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
 |
|
Jaffa
Junior Member

982 Posts |
Posted - 10/10/2012 : 13:00:24
|
A jaký mate ranky v PvP ? myslím toho rabita bo co to tam je? To je motivace ne? Sice je to farma jako jakákoliv jiná... když se to tak vezme. Už jsou nějaké laddery. |
|
 |
|
Dorlas
Moderator

2784 Posts |
Posted - 10/10/2012 : 13:21:46
|
ad brutus - asi nectes ofiko forum, kdy borci rvou mesicne 500 dolacu za diamanty coz? Jinak za me absolutne souhlas, taky nekupuju goldy...
ad jaffa - ja sem hrdej rabit, ty srackoidni areny nechodim a ve wvw zadny ranky nejsou  |
|
 |
|
TDK
Junior Member

533 Posts |
Posted - 10/10/2012 : 13:38:18
|
quote: Originally posted by skuko
TDK, na ktorom ste serveri pls? resp aku mas ingame nick?
Nové CZ membry opravdu,ale opravdu nesháníme  |
|
 |
|
Jaffa
Junior Member

982 Posts |
Posted - 10/10/2012 : 13:43:28
|
Co dnes tak čtu jiné cz fóra, tak lidi to po měsíci pouští a přestává se hrát. |
|
 |
|
TDK
Junior Member

533 Posts |
Posted - 10/10/2012 : 13:47:32
|
Mě je úúúplně glanz prdel jedno, zda zrovna ty to budeš hrát. Proč bych hrál z práce ? To by mě nebavilo, večer se sejdeme na TS a paříme, ale to asi znáš ne ? Takže pokud chceš opravdu fundované odborné info, beru 50kč za úhoz, takže napiš, kolik toho chceš a proč ne
Momentík, spočítám užitečné informace ve tvém postu....
0
Fail. Try again.
PS: Ostatním děkuji za názory, konečně něco skutečně o hře.
Specifikuj užitečnou a neužitečnou informaci please. Užitečnou na co ? Tady tě ke hraní GW2 nikdo přemlouvat nebude. Osobně nechápu, když hra stojí pár euro a je bez poplatků, že někdo má potřebu shánět nějaké informace. No socky zřejmě asi jo. Jak to bylo možné koupit na ofiku koupil sem to a hraji a jsem spokojený moc, bylo to dost užitečné ? Předtím jsem také koupil L2,WoW, EQ2,GW1,D&D,VG,WAR,TERU, AION....etc. No já jsem nešel do hry levelovat, abych odhalil to skryté tajemství 80 lvl za 5 dní a pak se nudil. Hraji causal, užívám všechny aspekty hry, s guildou válčíme v PVP, no prostě se bavíme a máme k tomu pěknou grafiku a žádné poplatky. Naprosto pohoda a pure zábava za pár kaček. Střídám RL s MMORPG a je to pohodička. Asi tak |
|
Edited by - TDK on 10/10/2012 18:51:28 |
 |
|
TDK
Junior Member

533 Posts |
Posted - 10/10/2012 : 14:01:27
|
quote: Originally posted by Jaffa
Co dnes tak čtu jiné cz fóra, tak lidi to po měsíci pouští a přestává se hrát.
První vlna-sockohráci na slabém železe a hráci s bomba herním notebookem - končí do týdne, max. 14dní (spam na fórech, jak je to na 5 lvl nezaujalo)
Druhá vlna- rychlolevelovači - končí hru cca po měsíci, větší spam na fórech a komentáře k prodeji acc. Opravdu se nestal na 80 lvl zázrak ? Hra je zajímá jen pokud mohou něco někde levelovat.
Třetí vlna-vlezdoprdelistiCZ, hra je baví,ale guilda jde hrát WoW, tak jdou taky, velké flame na fórech jak je hra špatná a pod.
Čtvrtá vlna- Mají 80 lvl, nemají pořádnou guildu a neumí AJ, pouze cecky. Na top vybavení nemají, real money 0, takže chca nechca je to ještě to WoW že. Tohle nemá cenu komentovat. Ještě hoší skupina je rozmazlenej unuděnej fracek a socky, co na hru nemají,ale viděli tunu videí a i bez hraní přesně vědí, jak je hra špatná. No a ještě nesmíme zapomenout na lidi- Já jsem to říkal, ale ty spadají do kategorie vlezdopdelistů.
A opravdu extrémní skupinka je ta, kdy se na Imperiu někdo přijde zeptat, zda to má hrát.
Takže žádné strachy, jedeme dál, je to stejně pořád a pořád dokola v každé nové hře. |
|
Edited by - TDK on 10/10/2012 14:02:28 |
 |
|
Jaffa
Junior Member

982 Posts |
Posted - 10/10/2012 : 14:17:01
|
Pisatel nademnou mazec no 
Vychází teď tuna podzimních singl hitů tak sem zvědavej co se mi zalíbí. Pokud jde o MMO tak u Rohanu je politika Turbine stále otřesná. Neverwinter nights MMO je ještě daleko, stejně jako projekt Defiance spojený s Tv seriálem to jediné vypadá dobře. No a snad datadisk GW2 kde se Anet probudí  |
|
Edited by - Jaffa on 10/10/2012 14:17:45 |
 |
|
Jace
Average Member

1183 Posts |
Posted - 10/10/2012 : 14:29:31
|
Real men play XCOM. Ze vas ta ultracasual Aion farma jeste bavi. |
MMOs failed. |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5625 Posts |
Posted - 10/10/2012 : 14:35:07
|
quote: Originally posted by TDK No socky zřejmě asi jo. Jak to bylo možné koupit na ofiku koupil sem to a hraji a jsem spokojený moc, bylo to dost užitečné ? Předtím jsem také koupil L2,WoW, EW2,GW1,D&D,VG,WAR,TERU, AION....etc.
Předpokládám, že když si jdeš koupit máslo, koupíš si všech deset druhů a pak je všechny sežereš bo nejsi socka, že? |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5625 Posts |
Posted - 10/10/2012 : 14:35:56
|
quote: Originally posted by Jace
Real men play XCOM. Ze vas ta ultracasual Aion farma jeste bavi.
Dva dny do EU vydani?:) |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
Jace
Average Member

1183 Posts |
Posted - 10/10/2012 : 14:37:10
|
Ale -1 den do US vydani Ja do toho cashe dal, takze mam svedomi z poloviny ciste. |
MMOs failed. |
 |
|
Clavius
Starting Member
46 Posts |
Posted - 10/10/2012 : 14:41:10
|
Okay, takze kdyz me UFO nikdy nebavilo, tak nejsem ve skupine "real men"? Okay, jdu si to hodit, protoze co rekne Jace, to je svaty. Ale zpet k tematu. Sakra lidi, nevnucujte nam jine hry, kdyz VAS to GW2 nezajima, tak se nesnazte stavajici hrace urazet, ze jina hra je lepsi, kazdy ma svuj nazor. A uz i ta narazka na Aion je tak ohrabana, ze kdo ji vyslovi je u mne totalni debil, takze gratz. |
 |
|
skuko
New Member

140 Posts |
Posted - 10/10/2012 : 14:57:53
|
quote: Originally posted by skuko
TDK, na ktorom ste serveri pls? resp aku mas ingame nick?
Nové CZ membry opravdu,ale opravdu nesháníme 
ad1 niesom CZ ale SK
ad2 ja som dlhy cas v DooM Gaming (prevazne UK guilda - niekolko rokov), ale v GW2 je velmi slaba ucast na robenie seriosnejsieho WvW, tak hladam nejaku aktivnejsiu komunitu. :)
opkial chces viac infa, mozem ti napisat PM. |
 |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 10/10/2012 : 15:08:01
|
quote: Originally posted by TDK tvrtá vlna- Mají 80 lvl, nemají pořádnou guildu a neumí AJ, pouze cecky. Na top vybavení nemají, real money 0, takže chca nechca je to ještě to WoW že. Tohle nemá cenu komentovat. Ještě hoší skupina je rozmazlenej unuděnej fracek a socky, co na hru nemají,ale viděli tunu videí a i bez hraní přesně vědí, jak je hra špatná. No a ještě nesmíme zapomenout na lidi- Já jsem to říkal, ale ty spadají do kategorie vlezdopdelistů.
Neumi AJ, pouze cecky? Som jediny komu tie cecky udreli do oci? :) |
Edited by - DarkFace on 10/10/2012 15:08:28 |
 |
|
Jace
Average Member

1183 Posts |
Posted - 10/10/2012 : 15:11:26
|
quote: Originally posted by Clavius
Okay, takze kdyz me UFO nikdy nebavilo, tak nejsem ve skupine "real men"? Okay, jdu si to hodit, protoze co rekne Jace, to je svaty. Ale zpet k tematu. Sakra lidi, nevnucujte nam jine hry, kdyz VAS to GW2 nezajima, tak se nesnazte stavajici hrace urazet, ze jina hra je lepsi, kazdy ma svuj nazor. A uz i ta narazka na Aion je tak ohrabana, ze kdo ji vyslovi je u mne totalni debil, takze gratz.
Pozor na krevni tlak, je to tichej zabijak. |
MMOs failed. |
Edited by - Jace on 10/10/2012 15:11:38 |
 |
|
Topic  |
|
|
|