Author |
Topic |
|
ehivar
Junior Member
530 Posts |
Posted - 02/01/2012 : 13:51:52
|
Mám/měl jsem pár postav i v mezinárodních guildách (nejenom ve WOW) a musím říct, že mentalita a fungování v takové guildě je kolikrát mnohem pohodovější než když je to čistě česká guilda. Nic proti čechům, ale připadne mě, že jsme tak nějak zakomplexovanej národ. Máte někdo podobnou zkušenost ?
|
|
| |
Isac
Moderator
2433 Posts |
Posted - 02/01/2012 : 14:21:12
|
nemám
mezinárodní guildy mají jednu velkou nevýhodu, pro Čecha je celkem drahý lítat po Evropě na guildovní akce :)
no a bez podobnejch setkání se buduje jakákoliv guilda hodně špatně
tady je výhoda, že když člověk bydlí v nějakym většim městě, tak může s lidma v pohodě zajít na pivko atp.
hraju online hry se stejnejma lidma už někdy od roku 2000 a žádnej problém, naopak |
|
|
vool
Junior Member
842 Posts |
Posted - 03/01/2012 : 01:38:40
|
quote: Originally posted by Isac
nemám
mezinárodní guildy mají jednu velkou nevýhodu, pro Čecha je celkem drahý lítat po Evropě na guildovní akce :)
no a bez podobnejch setkání se buduje jakákoliv guilda hodně špatně
tady je výhoda, že když člověk bydlí v nějakym většim městě, tak může s lidma v pohodě zajít na pivko atp.
hraju online hry se stejnejma lidma už někdy od roku 2000 a žádnej problém, naopak
No jo, ale v roce 2000 to byly jine typy lidi nez dnes. Vztahy mezi hraci vznikaly spontanne. Dnes je to imo zcela o necem jinem. |
|
|
vool
Junior Member
842 Posts |
Posted - 03/01/2012 : 01:44:04
|
quote: Originally posted by ehivar
Mám/měl jsem pár postav i v mezinárodních guildách (nejenom ve WOW) a musím říct, že mentalita a fungování v takové guildě je kolikrát mnohem pohodovější než když je to čistě česká guilda. Nic proti čechům, ale připadne mě, že jsme tak nějak zakomplexovanej národ. Máte někdo podobnou zkušenost ?
Tak pokud píšeš, že je tomu tak "kolikrát". tak samozřejmě souhlas, prostě mnohdy to tak je, mnohdy je to třeba naopak. Nemyslím, že by češi byli výrazně jiní než ostatní národy. A máš třeba zkušenost z nějaké vyloženě anglické nebo vyloženě holandské či polské či jiné jednonárodnostní guildy? |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 03/01/2012 : 07:23:43
|
neni to o cesich francouzich nemcich, je to o lidech, jaky lidi si do guildy pustis, pripadne za jakyma tam vlezes takovy to mas mezinarodni guilda ma vyhody, jako vetsi portfolium hracu odkud muze ziskavat lidi a nebo pro nekoho nevyhody, a to je absence socialnich vazeb v takove guilde |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 03/01/2012 : 07:58:18
|
quote: Originally posted by ehivar
Mám stejnou zkušenost, ale vesměs kreténi se najdou všude. Někdy je nejhorší zapadnout do guildy, kde spolu lidé hrají několik let a nějaké nováčky mezi sebe prostě nepustí, jsou vůči nim apatičtí. No a pak se scházej s takovýma lidma ještě v reálu, na to bych se mohl věru vysrat. |
|
|
Seth
Senior Member
2564 Posts |
Posted - 03/01/2012 : 09:37:06
|
quote: Originally posted by Pertha
neni to o cesich francouzich nemcich, je to o lidech, jaky lidi si do guildy pustis, pripadne za jakyma tam vlezes takovy to mas mezinarodni guilda ma vyhody, jako vetsi portfolium hracu odkud muze ziskavat lidi a nebo pro nekoho nevyhody, a to je absence socialnich vazeb v takove guilde
naprosty souhlas |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
|
|
pan.filuta
New Member
145 Posts |
Posted - 05/01/2012 : 10:42:41
|
quote: Originally posted by Isac mezinárodní guildy mají jednu velkou nevýhodu, pro Čecha je celkem drahý lítat po Evropě na guildovní akce :)
To je fakt - hrál jsem celkem dlouho wow ve víceméně britsko-norský guildě a jako jeden z mála jsem byl za socku, že nemůžu 3x ročně na srazy do Londýna;) |
|
|
ehivar
Junior Member
530 Posts |
Posted - 05/01/2012 : 15:25:14
|
Do Londýna už se dá letět za babku - teda pokud jsi už zapojený do pracovního procesu. Pokud koupíš alespoň měsíc a kousek před odletem, tak můžeš letět za trojku. Druhá věc je ale potom už vlastní pobyt v Londýně. Za pár stovek jako u nás tam nezapaříš. :-) |
|
|
|
Topic |
|