Author |
Topic |
|
nick-name
Starting Member
31 Posts |
Posted - 22/05/2013 : 12:37:41
|
Přijde mi, že je zde diskuze poněkud mrtvá, tak je na čase to trošku rozhejbat. Doufám, že můj nápad nebude zničen hned ze začátku.
Celá myšlenka je v celku jednoduchá..
Každý kdo tento topic navštíví, ať napíše:
1. Jak dlouho wow hrál a jestli stále hraje a jak často a co se mu na hře v současné době líbí/nelíbí. 2. Uvažuje o hraní - ale všichni ho varujou ať do toho nejde. :P 3. Neuvažuje o hraní protože se rozhodl, že wow je ztráta času případně zlo etc. etc. 4. Nadávání na tento topic, případně urážení tvůrce, nebo nějaký obecný flame na cokoliv. 5. Rád by postnul hodnotnější příspěvek, ale zatim si neni jistý úspěchem a rád by o něm nejdřív podiskutoval (:
Děkuji
...a doufám, že tento hodnotný příspevěk zlepší herní komunitu v Čechách, na Moravě a na Slovensku též 8-o ...
|
|
| |
Havran
New Member
305 Posts |
Posted - 22/05/2013 : 14:46:03
|
Nevím jak ostatní, ale já cítím zlepšení už teď... |
|
|
nick-name
Starting Member
31 Posts |
Posted - 22/05/2013 : 14:49:48
|
quote: Originally posted by Havran
Nevím jak ostatní, ale já cítím zlepšení už teď...
Jo a v čem? |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 22/05/2013 : 15:32:37
|
citim se tak nejak lip, volnejsi , svobodnejsi
a sakra jsem se byl vychcat a zapomel zapnout poklopec, tak nic pruzkumem to nebylo |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
|
|
elidor
Administrator
1333 Posts |
Posted - 22/05/2013 : 18:32:37
|
1. Jak dlouho wow hrál a jestli stále hraje a jak často a co se mu na hře v současné době líbí/nelíbí. - 3 roky, nehraju, prestal jsem hrat kvuli neustale se menicimu "balancu" povolani, kvuli ztrate motivace v pvp ..
2. Uvažuje o hraní - ale všichni ho varujou ať do toho nejde. :P - ne. jedine ze by spustili server s max "The Burning Crusade"
5. Rád by postnul hodnotnější příspěvek, ale zatim si neni jistý úspěchem a rád by o něm nejdřív podiskutoval (: - wow je v dnesni dobe stale ta "nej" .. ale mam averzi se tam vracet, tak holt .. :)
|
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 23/05/2013 : 10:00:45
|
stejne jako jen hlupak cte knihy, jelikoz staci slovnik, ve kterem jsou obsazene vsechny ostatni, tak stejne tak je to s minecraftem a ostatnimi hrami, proste nesmysl hrat neco jineho nezli minecraft. |
lastfm |
|
|
Eagle
Average Member
2225 Posts |
Posted - 23/05/2013 : 10:47:02
|
jestli hrat minecraft .. tak to se na cely hrani radsi vyseru ... |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 23/05/2013 : 12:41:19
|
ja jsem tam zapomnel napsat ze to byla ironie, sorry |
lastfm |
|
|
nick-name
Starting Member
31 Posts |
Posted - 24/05/2013 : 11:17:46
|
quote: Originally posted by elidor
1. Jak dlouho wow hrál a jestli stále hraje a jak často a co se mu na hře v současné době líbí/nelíbí. - 3 roky, nehraju, prestal jsem hrat kvuli neustale se menicimu "balancu" povolani, kvuli ztrate motivace v pvp ..
2. Uvažuje o hraní - ale všichni ho varujou ať do toho nejde. :P - ne. jedine ze by spustili server s max "The Burning Crusade"
5. Rád by postnul hodnotnější příspěvek, ale zatim si neni jistý úspěchem a rád by o něm nejdřív podiskutoval (: - wow je v dnesni dobe stale ta "nej" .. ale mam averzi se tam vracet, tak holt .. :)
1. Takže patch 5.3 by tě mohl teoreticky vrátit protože zrušili resilence na equipu takže můžeš začít hrát pvp i nahej - a co se týče balancu - tak buď rád že to neni , protože se tvůj skill může hodně zvětšit protože soupeř má výhodu etc. etc. kterou ty dohoníš skillem
2. Nj TBC byl asi fakt nej - pamatuju si jak jsme se dostali do BT a všichni na TS řvali radostí - ovšem to byla jiná doba a jiná hra - to už se těžko vrátí
5. Tak si zkus aktivovat 10 trial a třeba tě to na těch 10 dní opět chytne :P |
|
|
vool
Junior Member
842 Posts |
Posted - 24/05/2013 : 22:56:32
|
10 trial asi nebude třeba, předpokládám, že zase budou zasílat invitovací maily z týdenním zkouškovým obdobím zdarma. To musím využít, snad mi tatka nenamlátí zase na holou. |
|
|
|
Topic |
|