Author |
Topic |
|
Yennefer
mad kobold
1603 Posts |
Posted - 19/01/2017 : 10:48:34
|
Cau, tak jsem zase chvilku behal na oficialnim DAoCu, abych to shrnul, pokud mate hotove chary na behani tak se da pekne hrat style casual player a docela me to bavi. Dotahnul jsem RR11 (cca 200k bodu) na healerovi bez guildy ci nejakych kamosu.
Behem roku 2016 zafixovali nejake deletrvajici bugy - napr resili ghostovani, cheatovani a pathfinding petu v RvR zone (mosty, keepy). Dost se venovali Frontiers (RvR), v centralni zone pribyl podzemni keep o ktery se casto bojuje, nad nim je taktez misto zajmu - obelisk s bonusem ktery kazdy chce - kazdy realm si ho musi nejprve dobit. Taktez jsou do RvR zony smerovany zajimave questy takze rozhodne je koho zabijet :)
Zmeny by ale mohli byt vyraznejsi, slibovali treba nejaky predelani UI, zatim v teto oblasti o nicem nevim, stale se pouzivaji alternativni custom addony aby bylo UI srovnatelne s modernim standartem. Vytvareni casual grup zrejme komunita neprijala a nefunguje tedy tak jak tvurci zamyslely.
Velmi se venovali class balance, zasadne se menil treba necro, ktery je ted zajimavy do RVR, enchanter ma zajimave veci v enchant specce (spec dd + specialni grup chanty ktery cele grupe zmeni dmg type - zajimave), specnul jsem encha 50 enchantment ale jeste jsem to v praxi neotestoval :)
Bain, warlock, houbickar atd - vse predelano, tankove dostali do nejakejch specek noninterruptable snaru atd..
Healer, Sorcka a neco v hibu nevim co dostalo top speedu, takze v midu to ma za nasledek ze Skald uz neni nutny, na muj dotaz v chatu pri hrani kcemu ted ten skald vlastne je bylo ticho az nakonec nekdo prohlasil cosi o nejakem siege bonusu :) no nejspise s nekterejma clasama budou jeste neco delat ale tak nejak celkove z meho pohledu (skalda nemam) jsou vse pozitivni zmeny. Buffspecka je momentalne na druhe koleji, diky novym itemum je mozne udelat template s vysokou power tj je realne pouzivat (a dokonce me osobne to velmi vyhovuje a osvedcilo se v praxi) 50 heal specka. Kazdy ted ma z questu flasky s bufama, ale ty dojdou a jsou relativne drahy. Takze cekam kdy zas budou bufy na bojisti zadanou speckou :)
Oblibeny rvr class je thane, ten je ted fakt hustej. Smite cleric je neco podobneho :) ale pozoruji ze celkove se hraje vetsi spektrum classu a specek v RvR coz se jim povedlo.
|
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
Edited by - Yennefer on 20/01/2017 09:38:52
|
|
| |
Diblajz
New Member
448 Posts |
Posted - 21/01/2017 : 14:43:23
|
Vypadá to zajímavě, dík za info. Je už F2P? |
|
|
Yennefer
mad kobold
1603 Posts |
Posted - 25/01/2017 : 11:11:12
|
quote: Originally posted by Diblajz
Vypadá to zajímavě, dík za info. Je už F2P?
ne stale to stoji stejne prachy a stale to ty lidi hrajou, divny :) |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
|
|
Diblajz
New Member
448 Posts |
Posted - 28/01/2017 : 10:01:28
|
I když ještě není F2P,tak docela zvažuju návrat na ofik, těch pár bucků měsíčně si snad můžu dovolit utratit. Jen si už nepamatuju ani jméno účtu |
|
|
Nat
Average Member
1185 Posts |
Posted - 28/01/2017 : 17:07:27
|
quote: Originally posted by Yennefer
Cau, ... Oblibeny rvr class je thane, ten je ted fakt hustej. ...
Kallath by se radoval ... :D |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
|
|
Aragorn
Average Member
1001 Posts |
Posted - 28/01/2017 : 23:10:02
|
no jo :) ale daoc uz je pro me bohuzel historie, uz bych to asi hrat nemoh |
Kallath <Mor do Kuli> |
|
|
Yennefer
mad kobold
1603 Posts |
Posted - 13/02/2017 : 14:10:19
|
je to samozrejme mrtva hra, ale stale jsem nevidel i v tech nejmodernejsich super hrach lepsi grafiku :) nemluvim o rozliseni textur a nejmodernejsich grafickych featurach ale o stylu grafiky, prijde mi ze se jaksi rezignovalo na vytvareni contentu a vsichni to nakupujou od jednoho zdroje kdesi v korei :)
tezim z toho ze mam vse hotove, top template (myslim absolutne top) jsem poskladal na healera za 3dny a fakt si to uzivam, no za tu dobu jsem mel par dobrejch fajtu ale co me fakt pripomelo stare casy bylo kdyz jsem v grupe ja healer + nejakej anon bonedancer adnuli do fajtu pickup FG midu vs RR11-14 hib FG, byly jsme presne ten jazycek na tech vahach, zbyly jsme jen my dva :) |
|
Edited by - Yennefer on 13/02/2017 14:12:28 |
|
|
Dorlas
Moderator
2784 Posts |
Posted - 13/02/2017 : 22:08:46
|
hehe v tom je daoc proste top... |
Dorlas TESO CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, EQ2, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
|
|
querb
New Member
125 Posts |
Posted - 04/03/2017 : 14:16:12
|
Tak zkusím taky. Kdy budeš Corwine? |
Ticho leci |
|
|
Yennefer
mad kobold
1603 Posts |
Posted - 02/05/2017 : 10:24:17
|
quote: Originally posted by querb
Tak zkusím taky. Kdy budeš Corwine?
Planuju ted vyuzit tu zdarma akci co je do konce kvetna, ale casu je opravdu pomalu, takze u toho budu sedet minimalne, navic zrejme nebudu moct mluvit abych nebudil deti, stare dobre psani do chatu hehe :) |
|
|
|
Diblajz
New Member
448 Posts |
Posted - 22/02/2018 : 14:57:28
|
Tak se mi po chvíli povedlo téměř oživit účet, ale nevím,nevím i když mě to hoodně láká, protože si nejsem jistej, jestli po zadání údajů platební karty by mi nestrhli 15.99$. |
|
|
Yennefer
mad kobold
1603 Posts |
Posted - 01/03/2018 : 13:20:10
|
quote: Originally posted by Diblajz
Tak se mi po chvíli povedlo téměř oživit účet, ale nevím,nevím i když mě to hoodně láká, protože si nejsem jistej, jestli po zadání údajů platební karty by mi nestrhli 15.99$.
Jestli chces vyuzit te akce zdarma tak ti to nic nestrhne, normalne zadas kartu obnovis ucet a jak dostanes ten mesic zdarma (nebo kolik) tak to muzes ihned vystornovat (automaticke obnoveni zaplacenim). |
|
|
|
Diblajz
New Member
448 Posts |
Posted - 23/03/2018 : 15:43:31
|
Výborně, až bude chuť, vyzkouším. |
|
|
Aragorn