Author |
Topic |
Don Gizmo
New Member
219 Posts |
Posted - 02/09/2003 : 12:33:04
|
quote: Originally posted by Eskymak
Ja nestrilel tisice mobu (humanoidu) Ale jako spravny obchodnik behem 1 vecera nakoupil vse potrebne (za 20k 1 disk) Tauron Maruska
Pockej tys uz to prece jednou udelal ne? To se da delat i vicekrat? |
Retired MMORPG player. Tabula Rasa: Kopr; Everquest2: Kanec, Olina ; Guild Wars: Don Gizmo, Yan Li; Eve: Kanec; SWG: Gizmac(sold soul); UO: Don Gizmo(sold soul)
|
|
|
Sutech
cokoliv jineho
83 Posts |
Posted - 02/09/2003 : 12:58:20
|
Jo,da |
Gunglir - Lotro Akhabet - AoC Crom |
|
|
VT
Moderator
4191 Posts |
Posted - 02/09/2003 : 13:16:37
|
Ma nejakou cenu povysovani v ramci Imperia ci Rebelu za faction body?
K cemu mi bude Imperialni general? Resp. jsou z toho 'nejake' bonusy do 'neceho'?
|
|
|
Khostri
prudič
2210 Posts |
Posted - 02/09/2003 : 13:18:54
|
už jsem na to jednou odpovídal. Bonusy to nedává, ale pokud nepovýšíš, nebudeš moct mít více bodů, protože každý rank má určité maximum a nebudeš si moci například koupit faction HQ, At-St, atp. |
PC, PS3, iPad |
|
|
Sutech
cokoliv jineho
83 Posts |
Posted - 02/09/2003 : 13:34:43
|
Dava to bonusy,za hodnosti bys udajne mel mit moznost ziskavat faction perky,bohuzel to nemam overene,ale videl jsem jednoho impa neco takovyho prodavat |
|
|
Don Gizmo
New Member
219 Posts |
Posted - 02/09/2003 : 14:09:08
|
Nevite nekdo jak vypnout uvodni loga SWG a Lucasartsu pripadne i tu animaci? (ta jde odklapnout, jde mi o to abych mustil swg a sel si pric nez se to nacte...) |
Retired MMORPG player. Tabula Rasa: Kopr; Everquest2: Kanec, Olina ; Guild Wars: Don Gizmo, Yan Li; Eve: Kanec; SWG: Gizmac(sold soul); UO: Don Gizmo(sold soul)
|
|
|
VT
Moderator
4191 Posts |
Posted - 02/09/2003 : 14:34:32
|
quote: Originally posted by Sutech
Dava to bonusy,za hodnosti bys udajne mel mit moznost ziskavat faction perky,bohuzel to nemam overene,ale videl jsem jednoho impa neco takovyho prodavat
Jj tohle jsem myslel. O moznosti ziskat perky jsem jiz taky slysel, ale to je tak vsechno ..
edit: jenze perkem jsou pravdepodobne nazyvany itemy/droidi atd. co ziskas za faction pointy |
Edited by - VT on 02/09/2003 15:49:38 |
|
|
VT
Moderator
4191 Posts |
Posted - 02/09/2003 : 15:56:37
|
Jo,da
Ale podruhy uz neziskas faction pointy, pouze penize. Podruhe se to nevyplati delat. Lepsi je disky prodat hracum. |
|
|
Eskymak
Starting Member
73 Posts |
Posted - 03/09/2003 : 15:06:55
|
Spravne 4 casti koupeny po 20k slozeny disk prodan za 100k ))+ opsana zprava Otazka pro dobre prekladatele todle jsem nasel na TC: - Changed all "delay" moves to use a 30 second timer Co pa to znamena?Jen doufam ze ne to co jsem si prelozil po svem Maruska (Tauron) |
|
|
Demawend
Moderator
1259 Posts |
Posted - 03/09/2003 : 15:51:19
|
Spravne 4 casti koupeny po 20k slozeny disk prodan za 100k ))+ opsana zprava Otazka pro dobre prekladatele todle jsem nasel na TC: - Changed all "delay" moves to use a 30 second timer Co pa to znamena?Jen doufam ze ne to co jsem si prelozil po svem Maruska (Tauron)
Ja uz ted SWG dlouho nehral, takze neznam souvislot toho textu, ale pokud moves jsou nejake specialky ktere zpusobuji delay (zpomaleni) tak jejich pouziti bude mozne jen jednou za 30 sekund. |
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
|
|
Don Gizmo
New Member
219 Posts |
Posted - 03/09/2003 : 21:01:57
|
FP FARMA: (exploit) 1. Najdi si nejakou opustenou imp zakladnu s imp mission terminalem 2. Vem si 2 mise, co nejblize mesta a co nejlehci 3. Zrus ty 2 mise 4. opakuj 2. a 3. 5. Az te omrzi 4, vyraz okolo mesta a bude tam napoopovanych spousta hnizd, zmasti jen rebely a postupne se prodirej tim cos tam vytvoril, pokud jich bude opravdu dost, nez zabijes posledniho respawnuje se prvni. (mozna je potreba pred abortem relokovat misi, tim si nejsem jiste, nemam moznost to vyzkouset...) |
|
|
|
Don Gizmo
New Member
219 Posts |
Posted - 03/09/2003 : 21:03:51
|
quote: Originally posted by riditko
Spravne 4 casti koupeny po 20k slozeny disk prodan za 100k ))+ opsana zprava Otazka pro dobre prekladatele todle jsem nasel na TC: - Changed all "delay" moves to use a 30 second timer Co pa to znamena?Jen doufam ze ne to co jsem si prelozil po svem Maruska (Tauron)
Ja uz ted SWG dlouho nehral, takze neznam souvislot toho textu, ale pokud moves jsou nejake specialky ktere zpusobuji delay (zpomaleni) tak jejich pouziti bude mozne jen jednou za 30 sekund.
O tom uz se hodne dlouho mluvi, pripravovana zmena KD, Force to kneel a podobnych veci(asi i stunu), bude mozno pouzit jednou za 30s |
|
|
|
VT
Moderator
4191 Posts |
Posted - 03/09/2003 : 23:51:56
|
Uz se to tu nejak probiralo, ale tak nejak nejasne.
Jsem napriklad Imperialista a chci dokoncit Act1. Potrebuji rebel disky nebo imperial disky ci je to jedno?
Nekde jsem cetl (swgforum), ze musim sehnat disky opacne faction. |
Edited by - VT on 03/09/2003 23:52:10 |
|
|
Sutech
cokoliv jineho
83 Posts |
Posted - 04/09/2003 : 00:01:51
|
No pevne verim,ze to Sony neposere (sem naivni v urcitych ohledech) a ze to udelaj jako ze cil je imunni vuci kd a ne ze ty nemuzes kd pouzit treba 30s,tim bych byl jako BH s karabinou odkecanej,bo tri z mejch vsech specek sou kdcka |
|
|
Don Gizmo
New Member
219 Posts |
Posted - 04/09/2003 : 10:05:14
|
No pevne verim,ze to Sony neposere (sem naivni v urcitych ohledech) a ze to udelaj jako ze cil je imunni vuci kd a ne ze ty nemuzes kd pouzit treba 30s,tim bych byl jako BH s karabinou odkecanej,bo tri z mejch vsech specek sou kdcka
Tak to podle me budes moct ty 3 specky pouzivat po sobe(a v tom bude tva vyhoda, ze za 30s das 3KD), pokud to nepodelaji.... |
|
|
|
Lahvan
Dictator Apprentice
318 Posts |
Posted - 04/09/2003 : 10:35:41
|
quote: Originally posted by Van Tassel
Uz se to tu nejak probiralo, ale tak nejak nejasne.
Jsem napriklad Imperialista a chci dokoncit Act1. Potrebuji rebel disky nebo imperial disky ci je to jedno?
Nekde jsem cetl (swgforum), ze musim sehnat disky opacne faction.
Můžeš sehnat disky obou stran - imperiální dáš imperiálnímu recruiterovy, rebelský rebelskýmu - dostaneš 500 bodů fakce dané strany a asi 1000cr a získáš badge. |
|
|
VT
Moderator
4191 Posts |
Posted - 04/09/2003 : 10:40:16
|
Badge?
edit: mimochodem disky se uz prodavaji za 3k |
Edited by - VT on 04/09/2003 10:40:58 |
|
|
Don Gizmo
New Member
219 Posts |
Posted - 04/09/2003 : 12:51:40
|
Badge?
edit: mimochodem disky se uz prodavaji za 3k
Informace o tom ze jsi dokoncil nejaky quest - ctrl c, druha zalozka
2edit: kde? ja videl jen za 20k |
|
|
|
Sutech
cokoliv jineho
83 Posts |
Posted - 04/09/2003 : 13:12:10
|
mam imp 1,3,4,vymenim za rebelsky 1,2,3 |
|
|
VT
Moderator
4191 Posts |
Posted - 04/09/2003 : 13:44:31
|
quote: Originally posted by Don Gizmo
Badge?
edit: mimochodem disky se uz prodavaji za 3k
2edit: kde? ja videl jen za 20k
Hraju swg asi 10 - 120 minut denne a denne mi padne minimalne jeden disk. Takze cena 3k odpovida.
Bazaar - Misc - Generic Items (nebo tak nejak) Vcera tam byli dva rebelsky za 3k.
|
Edited by - VT on 04/09/2003 13:46:13 |
|
|
Don Gizmo
New Member
219 Posts |
Posted - 04/09/2003 : 14:08:20
|
Tak tu mame velky patch: http://patch.starwarsgalaxies.com:7070/patch/web/swg/motd/patch_message.html KD byl ultimatne upraven, jsem zvedavej na to jesli bude pouzitelnej, s petama se taky dost hejbalo, takze snad se PvP bude hrat lip. Chat system by mel taky fungovat, jakozto factory... Jsem vazne zvedavej :)
EDIT: BACHA: V patchu to nebylo napsano, ale je to celkem suxors pokud mate expu nad soucasny skill ktery muzete povysit, tak driv ste mohly mit 2x tolik kolik je potreba na povyseni ale ted to zmenili a muzete mit jen o pulku vic!!! takze jakmile pouzijete dany skill tak se vam to zmeni na povolenou hodnotu tj MUZETE STRATIT HAFO SKILLU ja ted tak stratil -10k scout expy |
|
Edited by - Don Gizmo on 04/09/2003 15:53:51 |
|
|
Sutech
cokoliv jineho
83 Posts |
Posted - 05/09/2003 : 02:54:18
|
Cena 3k proto,ze v bazaru vyssi cena nastavit nejde.Jinak imho ma disk cenu max 1k,cena 20k me prijde prehnana,vzhledem k tomu,ze ten disk vlastne zatim nic neznamena |
|
|
juf
Moderator
1304 Posts |
Posted - 05/09/2003 : 08:32:56
|
Jak funguje ten personal shield? Kdesi sem to videl za 30k a nda mi to spat .. je to dobre? |
DarkFall - Mr Juf |
|
|
Sutech
cokoliv jineho
83 Posts |
Posted - 05/09/2003 : 10:48:50
|
absorbuje dmg,ale moc nevydrzi,do pvp vcelku ucelna zalezitost,proti mobum se nevyplati |
|
|
Eskymak
Starting Member
73 Posts |
Posted - 09/09/2003 : 11:15:05
|
Mam otazecku co vlastne delaji componenty od Bio.Engierra ? Veci z Tissue Enginerring? Ctu ze se pridavaj jako componenty do armoru a obleceni ale jakej to ma effekt nevim Maruska |
|
|
Golgoleth
New Member
177 Posts |
Posted - 09/09/2003 : 13:59:35
|
Mam otazecku co vlastne delaji componenty od Bio.Engierra ? Veci z Tissue Enginerring? Ctu ze se pridavaj jako componenty do armoru a obleceni ale jakej to ma effekt nevim Maruska
Mozna uz vim, dneska sem objevil shop kde se prodava zajimavy obleceni. Po obleknuti pridava ruzny skills, ja si treba koupil tricko ktery pridava +5medical use, +5heal wounds.... Pravdepodobne to bude fungovat tak ze master Tailor prida prislusnou Biocomponentu pri vyrobe a vysledny veci pak pridavaji nejaky skills. |
|
|
Black
Moderator
2371 Posts |
Posted - 09/09/2003 : 18:03:09
|
quote: Originally posted by Golgoleth Mozna uz vim, dneska sem objevil shop kde se prodava zajimavy obleceni.
lokace ? |
Black |
|
|
Dorlas
Moderator
2784 Posts |
Posted - 10/09/2003 : 19:03:23
|
quote: Originally posted by Golgoleth
Mam otazecku co vlastne delaji componenty od Bio.Engierra ? Veci z Tissue Enginerring? Ctu ze se pridavaj jako componenty do armoru a obleceni ale jakej to ma effekt nevim Maruska
Mozna uz vim, dneska sem objevil shop kde se prodava zajimavy obleceni. Po obleknuti pridava ruzny skills, ja si treba koupil tricko ktery pridava +5medical use, +5heal wounds.... Pravdepodobne to bude fungovat tak ze master Tailor prida prislusnou Biocomponentu pri vyrobe a vysledny veci pak pridavaji nejaky skills.
dle meho to obleceni o kterem mluvis je uplne normalni s tim ze sou vnem skill enchy...
edit: ja osobne sem si od Enora nechal udelat obleceni a ted si do nej postupne vkladam skill enchy... Takze mam treba kalhoty +unarmed accur, +4 alertness, denenze vs dizzy, defenze vs stun... |
Dorlas TESO CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, EQ2, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
Edited by - Dorlas on 10/09/2003 19:05:37 |
|
|
Aramir
ex sejra
1083 Posts |
Posted - 10/09/2003 : 19:09:09
|
Mas dve moznosti jak v obleceni mit +veci. Prvni je koupit si veci se socketama a potom si tam sam pridavat +komponenty. Druha je ze Tailor pri delani komponentu muze zakomponovat Bio komponent od bio engineera. Druha moznost je dana a zalezi na tailorovi co tam vrazi. |
|
|
Araya
Moderator
4085 Posts |
Posted - 11/09/2003 : 21:20:29
|
to je zas nejaky dost dokurveny ta hra ja uz nevim na co si driv stezovat i kdyz je to stejne jedno CSR nereaguje na nic jsou to MAMRDI nejdriv koupim plamenomet po chvili mi zmizi tak koupim dalsi zmizi opet pak jdu delat teda otravenej mise no a jake to nemam stesti dva WP a ono tam nic neni ze me to neprekvapuje fakt po dvou mesicich po vyjiti uz me to sere dost a dost svine zkurveny SOE
sorry ze to sem tak nejak pisu ale proste jsem se musel nekam nasrat |
|
|
VT
Moderator
4191 Posts |
Posted - 11/09/2003 : 23:18:22
|
quote: Originally posted by Araya
to je zas nejaky dost dokurveny ta hra ja uz nevim na co si driv stezovat i kdyz je to stejne jedno CSR nereaguje na nic jsou to MAMRDI nejdriv koupim plamenomet po chvili mi zmizi tak koupim dalsi zmizi opet pak jdu delat teda otravenej mise no a jake to nemam stesti dva WP a ono tam nic neni ze me to neprekvapuje fakt po dvou mesicich po vyjiti uz me to sere dost a dost svine zkurveny SOE
Jedno z nejdelsich souveti co jsem v zivote videl |
|
|
Araya
Moderator
4085 Posts |
Posted - 12/09/2003 : 00:43:47
|
Jedno z nejdelsich souveti co jsem v zivote videl
hehe napsal jsem to jednim dechem jak jsem to chtel rict |
|
|
Sutech
cokoliv jineho
83 Posts |
Posted - 12/09/2003 : 08:24:48
|
To s tim mizenim veci,to se me stavalo taky,zejmena v okoli Kaadary,ale kdyz sem se vratil k vendorovi,tak se zas objevily,aby v zapeti zase zmizely.Pomohlo,ze sem s tou veci dal /sit a /logout.Pokud i pak mizej,muzes si nechat dat db a po naklonovani by mely zustat.Stejne to sux. |
|
|
juf
Moderator
1304 Posts |
Posted - 12/09/2003 : 10:27:51
|
Mizeni veci a prazdne mise me taky hooodne moc serou ... fabriky uz nastesti funguji dobre ale bugu je stale dost a dost ... |
DarkFall - Mr Juf |
|
|
Araya
Moderator
4085 Posts |
Posted - 12/09/2003 : 23:04:59
|
Hehe no tak nevim jestli me chtej nasrat jeste vic, ale dari se jim. Dneska jsem lognul po tom co napsali ze oprvili mizeni veci po zakoupeni u vendora. Tak lognu a co nevidim v baglu mam zpatky jeden plamenomet z tech dvou co jsem koupil to je opravdu pekne, ale co me nasralo ze misto nej zmizela z baglu Acid rifle kterou uz jsem mel asi tyden opravdu pekna hra |
|
|
Lahvan
Dictator Apprentice
318 Posts |
Posted - 13/09/2003 : 19:47:58
|
Hehe no tak nevim jestli me chtej nasrat jeste vic, ale dari se jim. Dneska jsem lognul po tom co napsali ze oprvili mizeni veci po zakoupeni u vendora. Tak lognu a co nevidim v baglu mam zpatky jeden plamenomet z tech dvou co jsem koupil to je opravdu pekne, ale co me nasralo ze misto nej zmizela z baglu Acid rifle kterou uz jsem mel asi tyden opravdu pekna hra
Acid rifli si zakoupil od bugleho vendora, za zcela urcite vyexploitovane prachy, takže v rámci zachovaní fairplay a povzbuzení herní ekonomiky, ti ji, ehm, znárodnili. |
|
|
Sutech
cokoliv jineho
83 Posts |
Posted - 13/09/2003 : 20:22:38
|
A vzhledem k tomu,ze i tva xp je zcela jiste nabrana exploitem nebo namakrovana,tak ti smazou postavu...preventivne |
|
|
Don Gizmo
New Member
219 Posts |
Posted - 14/09/2003 : 00:54:20
|
quote: Originally posted by juf
Mizeni veci a prazdne mise me taky hooodne moc serou ... fabriky uz nastesti funguji dobre ale bugu je stale dost a dost ...
Mne teda zmizela za celou hru jen jedna vec, cetl jsem o tom nekde na ofisl foru ze pomuze /sit /logout. Od ty doby po pouzivam pokazdy kdyz neco koupim a nemam s mizenim veci sebemensi problemy. (sice to je vopruz, ale lepsi vopruz nez danou vec druhej den nemit) |
|
|
|
Tibor
<Mor do Kuli>
1443 Posts |
Posted - 16/09/2003 : 14:53:45
|
Smazal jsem pár posledních odpovědí s naprosto nechutným quotováním. Pokud chcete používat quote naučte se to prosím. |
|
|
Dorlas
Moderator
2784 Posts |
Posted - 17/09/2003 : 03:09:50
|
nenasel nekdo tenhle cooper?
Resource Type Skieto Resource Class Polysteel Copper Server Eclipse Planet Corellia Cold Resistance 699 Conductivity 985 Decay Resistance 630 Heat Resistance 641 Malleability 947 Shock Resistance 740 Unit Toughness 737 Overall Quality 817
|
Dorlas TESO CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, EQ2, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
|
|
Black
Moderator
2371 Posts |
Posted - 17/09/2003 : 08:30:45
|
proc to zhanis ? |
Black |
|
|
Sutech
cokoliv jineho
83 Posts |
Posted - 17/09/2003 : 12:16:15
|
Nejspis na slice |
|
|
Dorlas
Moderator
2784 Posts |
Posted - 17/09/2003 : 18:23:43
|
jj potrebuju copper s max conductivity co je a potrebuju toho tuny, pak tam dam 10vrtaku a budu vrtat a vrtat a vrtat! |
|
|
|
Don Gizmo
New Member
219 Posts |
|
Patas
Senior Counsellor
304 Posts |
Posted - 18/09/2003 : 11:32:58
|
Carbivaic, Polysteel Copper (Entered By Ggraidi / Verified by Trokk) Marked as available on Lok 1 days ago by imperio59 CR=751, CD=995, DR=628, HR=593, MA=992, OQ=501, SR=786, UT=778 **
Zkus tohle, zdroj swgcraft.com
quote: Originally posted by Dorlas
nenasel nekdo tenhle cooper?
Resource Type Skieto Resource Class Polysteel Copper Server Eclipse Planet Corellia Cold Resistance 699 Conductivity 985 Decay Resistance 630 Heat Resistance 641 Malleability 947 Shock Resistance 740 Unit Toughness 737 Overall Quality 817
|
Patas member of CzH, CzA, BoH & MdK |
|
|
Black
Moderator
2371 Posts |
Posted - 19/09/2003 : 16:39:29
|
tahle med byla k dispozici zhruba pred tydnem, myslim ze lepsi zatim nebyla |
Black |
|
|
Golgoleth
New Member
177 Posts |
|
Dorlas
Moderator
2784 Posts |
Posted - 19/09/2003 : 19:20:52
|
med sem uz nasel a dokonce doma conduct 975 |
|
|
|
Don Gizmo
New Member
219 Posts |
Posted - 20/09/2003 : 01:14:22
|
quote: Originally posted by Golgoleth
Tak jsem zas po delsi dobe prochazel oficialni forum nasel sem tam docela zajimavy topic.. http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=Development&message.id=565036#M565036 vypada to ze nekdo v SOE dostava rozum, otazka je co z toho nakonec vyleze...
mrkni o 3 posty nahoru |
|
|
|
Araya
Moderator
4085 Posts |
Posted - 20/09/2003 : 07:48:59
|
quote: Originally posted by Dorlas
med sem uz nasel a dokonce doma conduct 975
vidis to se mas a jak jsi mi slicoval te knuckler tak jsem zase o nej prisel proste zmizel asi mam cernou diru v baglu uz me to vytaci |
|
|
Topic |
|