Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 Dobra sestava za dobrou cenu.
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 17/11/2003 :  16:15:41  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by TheChosen

Ale ja nepotrebuji pretaktovavat na X gigaherz abych vybiral uplne TOP desky a procaky ktere mi to zvladnou a hladil to tekutym vodikem , to same u pameti , si naprosto vystacim s tim nejvetsim shitem. GF4MX ze je vylozene az takovej shit si nemyslim , porad vystaci na vetsinu novejch her na trhu , to si i ja s athlonem 900 a GF2 jeste vystacim i kdyz FPS 10-30.
Jak uz jsem rikal je snad kazdemu jasne ze cim drazsi hardwer tim lepsi , ale roste to exponencialne , takze ja bych osobne nic draheho nekupoval. Bud' ten nejvetsi a nejlevnejsi shit nebo nejakem hned po nem a vysledek budu mit vic nez postacujic , tzn to proste POJEDE s vykonem ktery je tam predepsan a to je vsechno co me zajima , nic vic nic min.
Tu sestavu jsem ani ja nevybiral ale zda se mi dobra , rozdil stovky zrovna ve vypalovacce a jestli je ta tvoje opravdu lepsi .. to uz je na delsi debatu a zjisteni si infa na internetu a taky mozna tim ze v tsbohemie tady v brne ji zrovna nemeli , a taky je ten cenik co tam mam uvedeno tak 3 tydny starej.

to ze ti staci 10-30ps mluvi snad za vsechno a ano gf4mx je shit

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 17/11/2003 :  16:18:47  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
mno tak ja se mam rad a koukam do 'profi' svyho casu novyho (tzn. jsem jeho prvni majitel) monitoru EIZO, ale doufam, ze za 5 let do nej proste koukat nebudu ...
a s designem jsem naprosto spokojenej, heh ...

ego tycoon
Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 17/11/2003 :  16:19:43  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kolik

Mickk: No tak to se právě nevylučuje. Pokud si jo potrpíš na kvalitku tak k compu si můžeš pořídit i super repráky (taky od Creativu) THX Megaworks. Doporučuju mrknout na Alzasoft na jejich specifikace 70W na kanál a 150W subwoofer už stojí za to. Vyrovnaj se (a některý i dalekosáhle předčej) sestavám domácího kina.
(Pochopitelně nesrovnávám s bedničkama Bose nebo Bang & Olufsen )

Jinak pokud je řeč o bedničkách s 1-4W výkonem tak tam opravdu není o čem diskutovat...

Tyhle bedny už vyžadujou skutečně vyšší investici (kolem 8k) nicméně pak to stojí zato.

ha ha ha 70W na kanal d: to trafo na 500W bych chtel videt d:
realne tak 5W a basak mozna 30W d:

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 17/11/2003 :  16:23:12  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
Repráky jedině Genius HT 5.1.. vřele doporučuji, velmi dobrý kup.

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 17/11/2003 :  16:29:27  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
rated power, to je nakej novej nazev pro PMPO? :-)

ego tycoon
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 17/11/2003 :  16:33:47  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
lol, koukam, ze ty genius home theater maj 3.6kW PMPO ... co udava tohle cislo je mi zahadou :-)

ego tycoon
Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 17/11/2003 :  17:04:23  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ToHor

lol, koukam, ze ty genius home theater maj 3.6kW PMPO ... co udava tohle cislo je mi zahadou :-)

treba to je vykon jakej by vyrobci chteli aby to melo ovsem pri stejnym prikonu jako to ma tedka d:

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

TheChosen
New Member

241 Posts

Posted - 17/11/2003 :  17:21:21  Show Profile  Visit TheChosen's Homepage  Send TheChosen an ICQ Message Send TheChosen a Private Message  Reply with Quote
Genius HT5.1 jsou nejlepsi koupe na soucasnou dobu , jsem vice nez spokojenej , maji 4x15W a subwoofer 45W , mozna jsou jedine lepsi ty nove geniusky nevim jak se jmenujou za 10litru.. ty uz maji subwoofer 100W.

TheChosen - Close your eyes , to see the light!

Be mindful of your thoughts, they shape reality. Go the distance, to find yourself.
Noone can be told what the Endor is..Endor has you

Edited by - TheChosen on 17/11/2003 17:21:38
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 17/11/2003 :  17:22:57  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
subwoofer 100W ... to chces ozvucovat kinosal? :-)

ego tycoon
Go to Top of Page

Khandar
New Member

352 Posts

Posted - 17/11/2003 :  18:04:01  Show Profile  Send Khandar an ICQ Message Send Khandar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demostenes

protoze do profi crt muzete cumet spousty hodin dene a s ocima vam to ani nehne

Bullshit muzes mit CRTcko treba za 100k ale porad je to zstarala technologie ktera porad vyzaruje a kazi tim zrak!

Pokud jde o nejaky boleni/paleni oci tak tohle je desne individualni ty ses hold citlivka a jak nemas CRT za 50k palej te voci ale tohle neplati u kazdyho...
Ja napr. cumel 7 let do analog 14ky s 60hz xx hodin denne a ted cumim do AOC 19ky, cumel sem i do drahejch Eizo monousu a nikdy me z zadnyho monitoru nebolely/nepalily oci a zrak mam i potech letech stejnej(vybornej)

Kdo ma takto nachylnej zrak tak hold si musi poridit monous na kterym ho nebudou palit oci, takze si bude muset priplatit na co nejkvalitnejsi kousek ale ja kravina tvrdit ze nacemkoliv pod 15k vas budou palit oci a budete si kurvit zrat kdyz zrak si budete kurvit na KAZDYM CRTcku a to paleni oci je naprosto individualni...

so...
Go to Top of Page

TheChosen
New Member

241 Posts

Posted - 17/11/2003 :  18:28:09  Show Profile  Visit TheChosen's Homepage  Send TheChosen an ICQ Message Send TheChosen a Private Message  Reply with Quote
Ze CRT kazi oci na to si prisel prosimte kde?? Z toho co vim byla delana studie a zrak lidi co delaji u pocitace nebyl nijak zvlast horsi nez lidi co treba hodne ctou. Jedina vec z ktere se kazi oci pri vyssim refresh rate nez 85Hz je snad to ze ten monitor je proste na kratkou vdalenosti a tim oci prestavaji byt tak flexibilni na vetsi vzdalenosti.
To ze je vetsi namaha na oci 14'ka na 60Hz nebo prumernej monitor s rozmazanim obrazem nez trinitrony je vic nez jasne. Ja jsem osobne mel nejdriv 14ku na 60hz pak normalni 15ku na 85 a pak trinitron na 100Hz a ten rozdil byl vzdycky znat .. i kdyz me oci nikdy z niceho neboleli nebo se mi zrak z niceho nezhorsil.

Tema geniuskama jsem myslel tyhle: http://www.geniusnet.com.tw/product/speaker/sw-51homet.htm jakou nejlepsi volbu , jedinou malickost ktera mi vadi je ze zadni bedny trosku prekmitavaji kdyz to pustim hodne hlasite.
Jinak za tech +- 10 litru se da koupit tohle: http://www.geniusnet.com.tw/product/home_theater/ght_510d.htm , jsou jako delane na docela velkej domek a jeste s metr a pul uhloprickovou televizi :D. Ten subwoofer tech 50Watu je fakt ze je to azaz na jakejkoliv home theater
edit: Ty satelity u 510d maji napsano 20W , u sw5.1 maji 15W ( i kdyz bych rekl ze zadni maji tak 8W maximalne)

Be mindful of your thoughts, they shape reality. Go the distance, to find yourself.

Edited by - TheChosen on 17/11/2003 19:07:29
Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 17/11/2003 :  18:40:20  Show Profile Send Kolik a Private Message  Reply with Quote
Mickk: Já se s tebou přece nebudu dohadovat. Mám ty bedny doma, subwoofer pod stolem 29*29*29cm kostka a na půdě od toho papíry.
Ale jo klidně dál tvrď, že je to hovadina.

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady)
Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 17/11/2003 :  19:06:08  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mickk: Já se s tebou přece nebudu dohadovat. Mám ty bedny doma, subwoofer pod stolem 29*29*29cm kostka a na půdě od toho papíry.
Ale jo klidně dál tvrď, že je to hovadina.

ja netvrdim ze sou uplne spatny jen ze tech 70W ty satelity rozhodne nemaji kdyby napsali 20W tak ok

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 17/11/2003 :  19:07:25  Show Profile Send Kolik a Private Message  Reply with Quote
Já to neměřil, ale troufnul bych si věřit úvedeným údajům...

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 17/11/2003 :  19:27:41  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message  Reply with Quote
quote:

no klidne zustan v iluzich

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

TheChosen
New Member

241 Posts

Posted - 17/11/2003 :  20:08:38  Show Profile  Visit TheChosen's Homepage  Send TheChosen an ICQ Message Send TheChosen a Private Message  Reply with Quote
kolik: Ale ty uvedene udaje prave rikaji 15w a 20w .. od vyrobce :D

Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 17/11/2003 :  20:13:54  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pokud si nekdy stavel reprobedny a videl jsi navod jak to delat, propocitavani velikosti bedny na reprak....atd.. tak v tve velikosti 70W je absolutni nesmysl :))..Pripada mi to jako kdyz taiwanci napsali u magnetaku za 5 prstu, ze to ma vykon 210W.

tipuji +-10,15W vic to nebude.

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le

Edited by - sword on 17/11/2003 20:16:50
Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 17/11/2003 :  20:18:36  Show Profile Send Kolik a Private Message  Reply with Quote
Celkovej špičkovej výkon 500W.

Edit: Co říká MŮJ výrobce

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá

Edited by - Kolik on 17/11/2003 20:25:05
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 17/11/2003 :  20:21:28  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
vis co by ti to udelalo pustit si doma 550W na usi?

Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 17/11/2003 :  20:25:41  Show Profile Send Kolik a Private Message  Reply with Quote
Dokážu si to představit. Taky jsme psal že je to horní výkon...

Chosen: Jasně, ale tys mluvil o sestavě od Geniusu, já od Creativu

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá

Edited by - Kolik on 17/11/2003 20:26:53
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 17/11/2003 :  21:02:49  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
Kolik: kdyz si myslis, ze mas takovou sestavu, tak ja ti to neberu a na vyrobce se neobracej az pochopis co to presne psal o tom vykonu.

Go to Top of Page

TheChosen
New Member

241 Posts

Posted - 17/11/2003 :  21:06:13  Show Profile  Visit TheChosen's Homepage  Send TheChosen an ICQ Message Send TheChosen a Private Message  Reply with Quote
Jo taky jsem si vsiml ze mluvime o jinejch sestavach. Ale jak koukam na velikosti tech satelitu me to prijde jako dost blbost tech 70W na jeden , to by meli mit 'trosku' vetsi membrany , nemyslis?
U tech mojych to taky pisou 4x15W ale ty zadny proste tech 15W nemaji ani kdyby se posrali a je to znat , proste prekmitavaji a maji mensi membrany nez predny. Takze bud' se tu mluvi o nejake jine wataze ( uz zase , vsude mozne se to meri jinak) nebo ja nevim. Mel jsem stare bedny drevene vysoke pul metru a jedna basova membrana mela tak 20W a to byl fakt rachot.

Edited by - TheChosen on 17/11/2003 21:07:22
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 17/11/2003 :  21:17:24  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
thechoosen: pokud se nepletu tak pri vypocitavani objemu bedny na 1W to vychazelo 1l=1W ci 1dm3=1W... nejak tak priblizne...kdyztak me nekdo opravte. Takze je nesmysl, aby v tak malem subwooferu bylo 70W.
uz vzhledem velikosti bedny.Protoze na tom taky zalezi, cim vetsi bedna tim vetsi vykon muzes dostat z repraku a tim i celoveho vykonu, ale pochybuji, ze z tak male bednicky

Mozna creative prisel s novou technologii jak nacpat VELKY VYKON do malych rozmeru

Sam mam reprobedny Tesla a jsou vetsi a vykon maji 15W a myslim si, ze Tesla tomu rozumi velmi dobre a vi co pise

Edited by - sword on 17/11/2003 21:26:52
Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 17/11/2003 :  21:45:24  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by swordicek

thechoosen: pokud se nepletu tak pri vypocitavani objemu bedny na 1W to vychazelo 1l=1W ci 1dm3=1W... nejak tak priblizne...kdyztak me nekdo opravte. Takze je nesmysl, aby v tak malem subwooferu bylo 70W.
uz vzhledem velikosti bedny.Protoze na tom taky zalezi, cim vetsi bedna tim vetsi vykon muzes dostat z repraku a tim i celoveho vykonu, ale pochybuji, ze z tak male bednicky

Mozna creative prisel s novou technologii jak nacpat VELKY VYKON do malych rozmeru

Sam mam reprobedny Tesla a jsou vetsi a vykon maji 15W a myslim si, ze Tesla tomu rozumi velmi dobre a vi co pise

tesla = technicky slabe d: prd tomu rozumi (:

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

San-Raal
New Member

302 Posts

Posted - 17/11/2003 :  22:42:55  Show Profile  Send San-Raal an ICQ Message Send San-Raal a Private Message  Reply with Quote
hmm tak par poznamek:
- jetway nebo pcchips _nikdy_ nekupovat, je to sracka maximalni. pokud nechcete asus/abit tak treba gigabyte, neni tak drahy
-disk cokoliv krome ibm/hitachi
-je pravda, ze jsou lidi co nevidej treba blikat 60hz, a delaji u toho 5 let a oci zkazene nemaji, me z toho za 5min boli hlava :(
-troufnu si tvrdit ze eiza jsou fakt namakane strojecky, jeden 17" mam na stole od roku 94mozna5 kdyz hayward jeste prodaval na letne a tahle hracka stala pres 30k :) Bezi perfektne a ma lepsi obraz nez nove aoc, beliney, hansoly atp.
-pokud nemate prachy a mate misto, nejlepsi pomer cena/vykon je repas techhle "starych" trinitronu. radsi "hnusny" eizo nez "krasnej" aoc
-pokud mate prachy a nemate misto tak lcd 19" 767 je bomba. cloveku se vejde na stul mnohem vic bordelu.

San-Raal
...dyslexia for cure found...
Go to Top of Page

mechac
New Member

375 Posts

Posted - 17/11/2003 :  22:49:38  Show Profile  Send mechac an ICQ Message Send mechac a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ono ikdyby sis chtel doma pustit tech tvych 2X15W naplno, tak by to byl slusnej randal. 500W je tak na vysazeni oken z ramu........(tzn uplne nahovno)

Mechac, The Druid Templar forever
Cyphisek - FFXI tired
Nouvej - CS too old :op
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 17/11/2003 :  23:00:22  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nat

Hyundai q910 je fajn monitor, mám ho cca půl roku, 19ctku, jedu v tom 1600x1200 při 100hz, dělám na tom denně i 6hodin v kuse, oči mne nebolí, s barvama je to ok, jen ta geometrie obrazu neni úplně 100procentně bezchybná, což je podle mne daň za 17ctkovou hloubku.. ale to mne nezajímá.
Dobrý monitor za dobrou cenu.

Kdyby si videl neco poradnyho, tak nereknes ze je to dobry monitor ;). Pro me je dobry EIZO/sony. Tomu ja rikam dobry. Proto rikam, ze se v tehle cenove kategorii vyplati repas profi monitoru, ty novy shity se s tim proste NEMOHOU merit. V poslednich letech sly crt strasne dolu, ale s tim sla dolu i kvalita a poradny monitor porad stoji dost penez (v podstate stejne jako pred deseti lety).

Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 17/11/2003 :  23:02:49  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nat

Repráky jedině Genius HT 5.1.. vřele doporučuji, velmi dobrý kup.

Souhlas, v tyhle cenovy kategorii neni nic lepsiho.

Jinak nehadejte se o tech watech, to co tedka vyrobci uvadi je jen nejaky pseudo vykon, ktery s realem nema spolecnyho vubec nic. Ono staci trochu zapnout mozek a spocitat si, jak velky by musel byt 70w reprak, nehlede na to, ze nevim kdo by si dal ke compu repro soustavu, by zrala 5000w (jak uvadi neco jako 5000w rms nebo nak tak)

Go to Top of Page

TheChosen
New Member

241 Posts

Posted - 17/11/2003 :  23:03:57  Show Profile  Visit TheChosen's Homepage  Send TheChosen an ICQ Message Send TheChosen a Private Message  Reply with Quote
no u tech lepsich sestav ani nejde tak o tom ze ten woofer ma X stovek watu , ale spis o tom ze ta sestava ma proste lepsi zvuk nez levnejsi sestavy.. i kdyz ta kvalita roste exponencialne .. tak jako vsude

Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 18/11/2003 :  09:09:23  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by TheChosen

no u tech lepsich sestav ani nejde tak o tom ze ten woofer ma X stovek watu , ale spis o tom ze ta sestava ma proste lepsi zvuk nez levnejsi sestavy.. i kdyz ta kvalita roste exponencialne .. tak jako vsude

exponencialne ?

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 18/11/2003 :  09:35:22  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
Ty HT geniusy valím po večerech celkem dost si myslím, dokonce jsem se jednou dostal s volume kolečkem přes 120° (: kde už hrozil nežádoucí pohyb nábytku.. a v pohodě, to dřevo nese zvuk dobře.
quote:

quote:
Originally posted by Nat

Hyundai q910 je fajn monitor, mám ho cca půl roku, 19ctku, jedu v tom 1600x1200 při 100hz, dělám na tom denně i 6hodin v kuse, oči mne nebolí, s barvama je to ok, jen ta geometrie obrazu neni úplně 100procentně bezchybná, což je podle mne daň za 17ctkovou hloubku.. ale to mne nezajímá.
Dobrý monitor za dobrou cenu.
Kdyby si videl neco poradnyho, tak nereknes ze je to dobry monitor ;). Pro me je dobry EIZO/sony. Tomu ja rikam dobry. Proto rikam, ze se v tehle cenove kategorii vyplati repas profi monitoru, ty novy shity se s tim proste NEMOHOU merit. V poslednich letech sly crt strasne dolu, ale s tim sla dolu i kvalita a poradny monitor porad stoji dost penez (v podstate stejne jako pred deseti lety).
Eizo i Sony tu máme, měl jsem starší 17 Eizo, bohužel šel do kytek, kolegyně má sony .. teď mám hyundai a kromě te geometrie nesleduji žádný rozdíl (akorát že mám větší pracovní plochu na 19tce).
Naštěstí nemám tak citlivé bulvy jako někdo a také netrpím nevolnostmi z čehokoliv co nemá značku eizo/sony. Takže si za svým tvrzením stojím. Je to dobrý monitor, z restrikcí "nevhodný pro demostenesy". Mám proto pochopení, protože osobně zase nemohu mít jako main displej LCD a je fuk, jaká značka/parametry. Mám ho jako odkládací secondary displej.

Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 18/11/2003 :  09:51:32  Show Profile Send Kolik a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ježiš ty seš expert. Slyšels někdy (nebo viděls) o aparatuře BOSE?
To jsou kostičky s rozměrama zhruba CDčka (cca10-15cm) a každá má výkon 100W.
A nehodlám se o tom dohadovat, táta si to koupil domu do obejváku k TV a tahle značka patří ke špičkám ve zvukový technice. Doporučuju dohledat na netu BOSE případně rovnou Acoustimass - mrkni na bedničky .
Takže mimo je tvrzení, že když je to malý tak to nemůže mít výkon. Záleží na tom jak jsou konstrukčně navržený, voni to rozhodně utáhnou.

No ale abychom se zbytečně nedohadovali - je jasný, že 500W u těch Creativů asi těžko někdy uslyšíš (kor doma v pokoji), ale jde spíš o kvalitu zvuku, která je u těchhle beden opravdu špičková (odstup signálu od šumu 99 dB je super hodnota - kdo někdy viděl nějakej odbornější časopis (Stereo, Audio video nebo kýho výra) tak ví o co jde).

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá

Edited by - Kolik on 18/11/2003 10:00:04
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 18/11/2003 :  10:40:03  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
Kolik: precti si co je zaklad pro staveni reprobeden a pak tu kecej moudra.To co si napsal je totalni nesmysl.Ale holt je tam NAPSANO 100W tak ti proste musi dat..Jezis ty ses expert, kazdej kdo tomu trochu rozumi se ti vysmeje.

Vis o tom, ze na velikosti v tomhle zalezi? a to HODNE. Neexistuje zadny zpusob dat do malych rozmeru velky vykon.

Dal radsi nic. Je to no comment

Edited by - sword on 18/11/2003 10:42:05
Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 18/11/2003 :  10:47:52  Show Profile Send Kolik a Private Message  Reply with Quote
Tak já si je pustim hodně nahlas a pošlu fotku rozbitýho vokna.

Spíš bych věřil tomu, že seriozní firma se světoznámou značkou (bose) píše pravdu ve specifikacích, než tomu, že tobě se to nezdá. Přeber si to jak chceš . Ale kdo je zvyklej si stavět bedny sám z polystyrenu tak tomu to musí bejt jasný

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 18/11/2003 :  10:54:13  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Founder]

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 18/11/2003 :  11:27:29  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
Kolik: jedny z nejkvalitnejsi beden ma treba ceska TVM....Tesla Val Mez. kdysi byli hodnoceni jako jedni z nej cena/vykon v Evrope.

http://www.sweb.cz/kas.gu/ - tu mas neco o zakladech staveni reprobeden (v Amaterskem radiu, nevim ktere cislo...je detailni pois vsech vypoctu reprobeden a velmi dobre vse popsano)

http://www.tvm-valmez.cz/ - tu mas treba TVM reprobedny.. a sou kvalitni, ne jak nekteri preferuji Made in Poland SHIT by Tonsil repraky..

Samozrejme B&W JAMO, JBL atd se neda srovnavat, ale v teto cenove kategorii se klidne muzou srovnavat s danou znackou (bylo testovano na mezinarodnim veletrhu) a dodnes Tesla dodava veci do spickove techniky...( jako treba jedniz mala na svete gramafonove prenosky, ci do televizoru)a dalsi...

Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 18/11/2003 :  11:59:40  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
Eh, je tam taky napsano, ze repraky maj bejt velky a hranaty? No tak ted se pracuje na tom, aby byly maly a placaty. To je pokrok, deti. Kdyz vynalezce zaznamu zvuku predvedl svuj objev pred anglickou akademií, vyfakovali ho jako podvodníka. Mimochodem, bratránek delal v Nemecku ve firme, kde tyhle placatý repráky vyvíjeli. Jsou pry DOST dobrý. Nechapu ale proc se tu hadadate vo kvalite repraku, kdyz se signal stejne zene pres zasumenej pocitac.

Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death)
Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 18/11/2003 :  12:23:35  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
ste vsici diletanti

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 18/11/2003 :  12:27:31  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
kusuj satane

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 18/11/2003 :  12:28:04  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

kusuj satane

co je to kusuj ?

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 18/11/2003 :  12:36:28  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
http://hlava.webpark.cz/Repro_3.jpg

ten zesilovac bych bral

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 18/11/2003 :  12:42:10  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://hlava.webpark.cz/Repro_3.jpg

ten zesilovac bych bral

dyk je hnusnej, musis vybrat takovej aby nebyl vetsi jak CD

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 18/11/2003 :  12:48:18  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
quote:

dyk je hnusnej, musis vybrat takovej aby nebyl vetsi jak CD

sakra sorry, dik za tip, uz se du nekde podivat

apropo tenhle clanek je hustej

http://www.root.cz/ascii/clanek/1414

Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 18/11/2003 :  13:12:08  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Me projde pod rukama spousta monitoru, jak crt a lcd. A z vlastni zkusenosti vim, ze z levneho lcd boli oci (stejne jako z levneho crt)sedel jsem asi 4 hodiny u 17" lcd beliney a malem jsem se poblil a mel uplne cerveny oci, a crt do 15k jsou vyhozeny prachy uz tuplem. Jiste, pokud nemate srovnani s necim poradnym, tak si rikate jak je to krasne a ostre a atp (to rika kazdy, nez uvidi poradny monitor, ja to taky rikal). Vzdy kdyz jdu do prace a vidim tam vsemozne Hyundaie, beliney, sampa, philipsy, adi a podobne, tak je mi z toho obrazu na bliti (to neni metafora, ale skutecnost, ja jsem strasne citlivy na smejdsky monitory), nehlede na to, ze z nich boli oci.
Co se tyce niceni oci, tak to neni az tolik o monitoru, ale o dispozicich. Nekdo k tomu sklony ma (asi vetsina lidi) a pak kdyz cumi na naky Sampo, tak oslepne, nekdo ne, tak vydrzi hodne. Ja cumel jako maly na 50hz didaktika (navic TV, takze inline) a vubec roky do spatnych monitoru a oci mam kupodivu zcela v poradku.

no comment (zvyrazneno)

+

me teda bolej oci jen z elektronovych del (100 let stara technologie myslim ze se tomu rika CRT ;))

quote:

Ale panove, my se tady bavime o monitoru HODNE pod 10k a tam je proste jasna volba repas nejaky poradny znacky, protoze do profi crt muzete cumet spousty hodin dene a s ocima vam to ani nehne, nehlede na kvalitu obrazu (ostrost, podani barev..). Samozrejme ze kdyz jdete do repasu, tak si to musite poradne skusit a pokud se v tom nevyznate, tak jit s nekym kdo ano. Ovsem pak mate za malo penez opravdu HODNE muziky.

neexistuje crt bez geometricke vady ci s 100% stabilnim obrazem protoze je to analogova technologie ktera je ovlivnena okolim, v jednom nasem prazskem kanclu napriklad byla nutnost pouzit LCD protoze analog tam nefungoval (respektive jen chvilku) kus pod oknama totiz vede silovy kabel do trafostanice, podle hygienika je to v norme ovsem ani high end eizo si s tim neporadilo :)

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 18/11/2003 :  14:28:53  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
.. a já si říkal, proč, když dojde corwin do hospy, tak se na nej natáčejí příbory na stole.

Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 18/11/2003 :  14:58:53  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nat

.. a já si říkal, proč, když dojde corwin do hospy, tak se na nej natáčejí příbory na stole.

ja v tom kanclu nastesti nedelam hehe ;)

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 18/11/2003 :  19:33:28  Show Profile Send Kolik a Private Message  Reply with Quote
Sword: Všimni si, že nehodnotim nikde kvalitu českejch beden (bo je neznám), já mluvil o velikosti (že nepotřebuješ mít bedny jak kráva aby měly 100W).

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
Go to Top of Page

Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts

Posted - 18/11/2003 :  19:43:40  Show Profile  Send Mr.Selfdestruct an ICQ Message Send Mr.Selfdestruct a Private Message  Reply with Quote
A co LGcka? Chtel bych tedka koupit nakou peknou 19"nactku.oplati se todle? http://www.lgecz.cz/produkty/info.php?pod=pocitace&full=V%FDpo%E8etn%ED%20Technika&nav=CRT%20Flatron&co=CRT&id=27&pn=Flatron%20F900P&jak=1
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 18/11/2003 :  19:47:20  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sword: Všimni si, že nehodnotim nikde kvalitu českejch beden (bo je neznám), já mluvil o velikosti (že nepotřebuješ mít bedny jak kráva aby měly 100W).

Si uplne mimo. To co dnes vyrobci udavaji neni realni vykon ve watech, ale jsou to nejake pseudowaty aby prave nalakali koliky jako ty ;)

Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 18/11/2003 :  19:48:17  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr.Selfdestruct

A co LGcka? Chtel bych tedka koupit nakou peknou 19"nactku.oplati se todle? http://www.lgecz.cz/produkty/info.php?pod=pocitace&full=V%FDpo%E8etn%ED%20Technika&nav=CRT%20Flatron&co=CRT&id=27&pn=Flatron%20F900P&jak=1

LG je peknej shit.

Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,36 seconds. on eygor Snitz Forums 2000