Author |
Topic  |
|
Mad Max
Starting Member
49 Posts |
Posted - 23/11/2003 : 18:40:04
|
Tuhle hlasu mi ted hazi SI klient. Mam kartu GeForce2 GTS a XP 2000. Od zakoupení SI jsem ho hral v pohode a nevzpominam si ze bych cokoliv v nastaveni XP 2000 zmenil. Najednou mi proste SI nejde spustit. Tato hlaska se objevi po logovani na server. Prosel jsem techsupport na heraldu, vse jsem udelal dle doporuceni ale zbytecne (odinstaloval a nainstaloval jsem ovladace, postupne jsem zkousel 40.72, 43.45 a nakonec 52.16, upgradoval jsem na posledni verzi DirectX, a mazal jsem user.dat file located in the \mythic\Isles folder). DAoC Classic mi jede porad v poho. Pokud jste se nekdo s podobnou problematikou setkali tak postnete.
Predem dik
|
Barysek Orc Warrior <MDK> Pixi Undead Mage <MDK>
|
|
| |
Rikin
Starting Member
72 Posts |
Posted - 23/11/2003 : 23:28:40
|
quote: Originally posted by Mad Max
Tuhle hlasu mi ted hazi SI klient. Mam kartu GeForce2 GTS a XP 2000. Od zakoupení SI jsem ho hral v pohode a nevzpominam si ze bych cokoliv v nastaveni XP 2000 zmenil. Najednou mi proste SI nejde spustit. Tato hlaska se objevi po logovani na server. Prosel jsem techsupport na heraldu, vse jsem udelal dle doporuceni ale zbytecne (odinstaloval a nainstaloval jsem ovladace, postupne jsem zkousel 40.72, 43.45 a nakonec 52.16, upgradoval jsem na posledni verzi DirectX, a mazal jsem user.dat file located in the \mythic\Isles folder). DAoC Classic mi jede porad v poho. Pokud jste se nekdo s podobnou problematikou setkali tak postnete.
Predem dik
Cau, ty ses vratil do daocu? Wb, long time no see! :) K tematu... Tento problem jsem mel hodnekrat a vzdycky to bylo pri nejakych zmenach u ovladacu graficke karty, delalo mi to napr. kdyz jsem upgradoval ovladace na gf4 a delalo mi to i u radeonu napr. pri pouziti te utility, co opravuje obnovovaci frekvenci u programu pod XP/win 2000, mam dojem ze to i u nejakych ovladacu delalo pri zmene nastaveni AA a anizotropniho filtrovani. Podle me DX na to nemaji vliv, zkus si vic pohrat s tema ovladacama, nastavenim atp. |
Edited by - Rikin on 23/11/2003 23:30:16 |
 |
|
katzz
New Member

160 Posts |
Posted - 25/11/2003 : 16:42:54
|
Přeinstaluj kompa a i celyho camelota, to bude asi nejrychlejsi, nez porad neco zkouset. |
Katzzz - Cleric, PvP server - Camlann, GM of Nexus Katzzie - Druid, RvR server - Excalibur, GM of I NEXUS I |
 |
|
Mad Max
Starting Member
49 Posts |
Posted - 30/11/2003 : 18:18:09
|
... vyreseno (dxdiag, nastavena stejna obnovovaci frekvence pro vsechny aplikace bez rozdilu) |
Barysek Orc Warrior <MDK> Pixi Undead Mage <MDK>
|
 |
|
|
Topic  |
|
|
|