Author |
Topic  |
|
Barell
Starting Member
2 Posts |
Posted - 24/11/2005 : 09:49:30
|
Zdravim, momentalne hram trial EVE online a celkom sa mi to paci, cize si to zrejme zacnem platit. Ale neviem ako, mam sice kreditku ale nie je embosovana (ci jak sa tomu nadava) a nechcem si tam ani aktivovat tuto sluzbu nakolko na tom ucte si sporim peniaze a internet bankingu priliz neverim.
Preto sa chcem spytat ze ako platite za EVE vy? je to mozne nejakym jednoduchym prevodom na ucet alebo ako?
|
|
| |
bodhi
Starting Member
47 Posts |
Posted - 24/11/2005 : 10:21:03
|
quote: Originally posted by Barell
Zdravim, momentalne hram trial EVE online a celkom sa mi to paci, cize si to zrejme zacnem platit. Ale neviem ako, mam sice kreditku ale nie je embosovana (ci jak sa tomu nadava) a nechcem si tam ani aktivovat tuto sluzbu nakolko na tom ucte si sporim peniaze a internet bankingu priliz neverim.
Preto sa chcem spytat ze ako platite za EVE vy? je to mozne nejakym jednoduchym prevodom na ucet alebo ako?
ja platim prave embosovanou kartou, ale je i vic moznosti viz http://www.eve-online.com/faq/faq_08.asp |
|
 |
|
borecz
Starting Member
2 Posts |
Posted - 16/02/2006 : 15:22:57
|
Prej se da nejak zaplatit aji nejakym kuponem stejne jako world of warcraft je to pravda? a kde se da sehnat??? |
 |
|
vandemark
Starting Member
48 Posts |
Posted - 16/02/2006 : 16:58:32
|
koupite je trema zpusobama: 1) na strankach EVE-Online, ale k platbe taky asi nejspise musite pouzit embosovanou kreditku 2)na ebay za dolary ale bud paypal nebo kreditka,o) 3) na ofcicialnych hracskych forach eve-online.com za ISK - ISk je herni mena v EVE, hraci kteri chteji rychle vydelat ISK vetsinou amici , koupi hodne timekuponu a pak je prodavaji hracum za ISK, cena je cca 270 milionu ISK za 90 denni kupon, cca 180 za 50 denní, cca 100 mega za 30 denni vandemark
|
 |
|
borecz
Starting Member
2 Posts |
Posted - 16/02/2006 : 20:48:52
|
No skvelí.. kdo me puci 100 milionu? .. urcite mu to vratim :-) |
 |
|
Elensar
Starting Member
14 Posts |
Posted - 17/02/2006 : 02:23:40
|
To Borecz: V dnešní době je internet banking naprosto spolehliví, ale pokud mu přesto nevěříte tak stačí založit novej ůčet například u České spořitelny.
Účet => Komplexní -Poplatky zavedení ůčtu minimální -2 kreditní karty zdarma (embosovaná MasterCard classic Partner)
Kreditka: nechte si ji pojistit na 30 kilo, stojí to ročně 300 kč.
Kreditku vám dodají do týdne, na ůčtě nemusíte mít víc pěnez než na platbu EVE.
|
-----------------------------------------------------
Ultima Online (Dark Paradise) Ratman- Paladin ----------------------------------------------------- World of Warcraft-Dragonmaw Vochomurka-Troll-Rogue (Fiary Tale)
|
 |
|
Draxy
Starting Member
72 Posts |
Posted - 20/02/2006 : 10:30:45
|
nemate nejake skusenosti jak obejit ta eura ?? v dolarech by to bylo levnejsi :))
Jsou to mrchy drou evropu z Kuze :) |
ted jen Tera Wurm a WoT |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 20/02/2006 : 11:07:55
|
quote: Originally posted by Draxy
nemate nejake skusenosti jak obejit ta eura ?? v dolarech by to bylo levnejsi :))
Jsou to mrchy drou evropu z Kuze :)
ta cena v eurech už obsahuje VAT, ta v dolarech asi ne ... moc by sis nepomohl  |
 |
|
Draxy
Starting Member
72 Posts |
Posted - 21/02/2006 : 08:27:04
|
VAT co to je ? ze bych neco prehlid ?? :)) |
ted jen Tera Wurm a WoT |
 |
|
Thor
Junior Guardsman

335 Posts |
Posted - 24/02/2006 : 17:12:33
|
Vat je nejaka dan. Neco jako DPH. |
Tank_Chief Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty druhy parchanty, aby padli za tu svou
|
 |
|
Shivaja
Moderator

136 Posts |
Posted - 24/02/2006 : 23:41:32
|
JJ VAT je dph |
Shivaja CHON CEO RONIN SHOGUN RONIN Kill Board
|
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 25/02/2006 : 10:43:10
|
VAT - Value Added Tax  |
 |
|
prtavec
Starting Member
9 Posts |
Posted - 03/05/2006 : 16:51:02
|
mam problem, ehm. mam ve jmenu diakritiku (kdyz sem tem kretenum na pobocce rikal, ze nechci, nechci mit na kreditce diakritiku, poslali me do pryc s tim, ze to proste nejde...), dneska jsem si po mesici co jsem dostal pobidku byl kreditku vyzvednout (ipb / csob), a nejde mi zaplatit. rika to 069 , card not authorized.
nevite proc? diky predem za odpoved |
WoW: Thunderhorn.Chrocht.Prtavec
|
 |
|
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 03/05/2006 : 18:18:59
|
quote: Originally posted by prtavec
mam problem, ehm. mam ve jmenu diakritiku (kdyz sem tem kretenum na pobocce rikal, ze nechci, nechci mit na kreditce diakritiku, poslali me do pryc s tim, ze to proste nejde...), dneska jsem si po mesici co jsem dostal pobidku byl kreditku vyzvednout (ipb / csob), a nejde mi zaplatit. rika to 069 , card not authorized.
nevite proc? diky predem za odpoved
No diakritikou ve jmene to urcite neni. Jde o to jakou mas kartu. Musi bejt embasovana a musis mit povoleny platby pres internet. Ja kdyz si udelal prvni kartu na placeni her, tak sem jim vyslovne rikal ze to chci na placeni po netu a stejne mi to nepovolili a musel sem asi 3x do KB nez to opravili. Takze jestli k tomu mas nejakou sluzbu treba bankere pres telefon tak tam zavolej a over si ze to mas v rychtiku. Taky ze nemas moc malej limit na karte na vyber. |
 |
|
prtavec
Starting Member
9 Posts |
Posted - 03/05/2006 : 18:45:42
|
mam embos apod., kontrolovano s kamosem, kterej ji ma dokonce od stejny banky, karty maj shodny parametry, na ucte dostatek money, nejspis to bude tim ze neni autorizovana pro inet platby. coz jsem jim rikal asi 100x, ze tim budu platit pres internet (na bankomaty mam maxkartu.. dementi) :)
tak ja je zkusim zejtra trosku promasirovat..
diky za info |
|
 |
|
prtavec
Starting Member
9 Posts |
Posted - 11/05/2006 : 18:04:35
|
Problem je vyresen. nevadila diakritika, ani to ze mam na kreditce to jmeno 2x pod sebou. proste trvalo pet dni, nez si ta karta zacala rozumnet s internetovym placenim. nikam jsem nevolal, nic jsem neaktivoval. mam ji od CSOB |
|
 |
|
|
Topic  |
|