Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 Obecný Pokec o LOTRO
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 21

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 17/04/2007 :  16:40:19  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by robiwan

tak codemastri mi prave poslali mail, ze mi odoslali krabicu s mojou hrou (:

Tak to me jeste ne e
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 17/04/2007 :  17:41:29  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
mam to u game.uk a taky jeste nic

kua servery dole, to uz jsem v jedne MMO zazil :-)
Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 17/04/2007 :  20:14:39  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
Myslíte že to JRC stihne dodat do kamenných obchodů přesně na 24.Dubna? Je to moje poslední naděje

Haven and Hearth follower
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 17/04/2007 :  20:24:21  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sidinus

Myslíte že to JRC stihne dodat do kamenných obchodů přesně na 24.Dubna? Je to moje poslední naděje

Jeste muzes LOTRO objenat napriklad u xzone.cz. Pocitam, ze budou mit krabice 24.4. alespon na prodejne v Lounech.
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 17/04/2007 :  20:24:22  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
ty to nemas objednane ze zahranici? blazne
Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 17/04/2007 :  20:27:40  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
Aj, vy mě děsíte! Já pěvně věřím v Xzone nebo na JRC, po Prazje sme pro to ochotný proběhnout cokoliv.

Go to Top of Page

Morpheus.cz
New Member

216 Posts

Posted - 17/04/2007 :  20:48:32  Show Profile Send Morpheus.cz a Private Message  Reply with Quote
Me to dneska poslali (primo Codemasters shop za 32 liber).

Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie)
Hrombobyj (EQ2)
Go to Top of Page

Duncan
New Member

175 Posts

Posted - 17/04/2007 :  22:57:12  Show Profile  Send Duncan an ICQ Message Send Duncan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Morpheus.cz

tiez mi dnes prisiel mail ale ja tam mam uplne dole : Total (inc VAT): 38.60 libier :-( ale nic to hlavne nech to uz dojde

Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off
LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace
For the Masurito

Edited by - Duncan on 17/04/2007 22:57:54
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 17/04/2007 :  23:18:09  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Duncan

quote:

tiez mi dnes prisiel mail ale ja tam mam uplne dole : Total (inc VAT): 38.60 libier :-( ale nic to hlavne nech to uz dojde

to je tím že s preorder kódem byl i kód na slevu, nějak 5 liber, ale nakonec to vlastně vyjde nastejno :) teda pokud sis bral od nich i preorder.
Go to Top of Page

Morpheus.cz
New Member

216 Posts

Posted - 18/04/2007 :  06:44:46  Show Profile Send Morpheus.cz a Private Message  Reply with Quote
Jo to je prave ten rozdil 38 vs 32

Hrombobyj (EQ2)
Go to Top of Page

robiwan
Moderator

1035 Posts

Posted - 18/04/2007 :  07:05:43  Show Profile  Send robiwan an ICQ Message Send robiwan a Private Message  Reply with Quote
vyzera to tak, ze codemastri odoslali velkoobchodne zasielky pre ostatne obchody naraz s maloobchodnymi pre hracov

I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time.
(Omnius Evermind)
---------------------------
Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)

Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 18/04/2007 :  08:16:11  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
hehe, me to vyslo i s postovnym z game.uk na 27,99 liber
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 18/04/2007 :  08:33:07  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
No a mne to vyjde asi na 1.1k ceskych korun u xzone, pac kredity. (osobni odber v Lounech).

Edited by - VT on 18/04/2007 08:35:42
Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 18/04/2007 :  08:53:50  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
taky sem to zakoupil na Xzone,doufám že dodrží ten datum

SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server
WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side,
DF:Twombly-meč,srp a kladivo
WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
Go to Top of Page

robiwan
Moderator

1035 Posts

Posted - 18/04/2007 :  08:55:39  Show Profile  Send robiwan an ICQ Message Send robiwan a Private Message  Reply with Quote
mne game.co.uk ani raz nespracovalo objednavku so vsetkymi riadne vyplnenymi udajmi, neboli mi schopni ani napisat dovod neprijatia objednavky (na Slovensko podla ich podmienok dorucuju) a nereagovali ani na ticket, ktory som poslal na ich customer service so ziadostou o riesenie problemu...tak som sa na nich vysral a objednal to priamo u codemastrov...kvoli usetreniu par libier si nebudem nad nimi nicit nervy

I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time.
(Omnius Evermind)
Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)

Edited by - robiwan on 18/04/2007 08:56:18
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 18/04/2007 :  10:03:24  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
ja se zaregistroval naprosto v pohode, v patek rano objednal a vecer jsem mel v mailu early access key
Go to Top of Page

G2
Starting Member

4 Posts

Posted - 18/04/2007 :  10:24:13  Show Profile Send G2 a Private Message  Reply with Quote
Víte o někom, komu už poslali Collector Edition? Díky.
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 18/04/2007 :  11:59:29  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Já objedna včera preoder s tím, že prej budu mít 5 liber slevu na kakoukoliv verzu lotro. Tak doufám, že to funguje i na tu verzy za 31 :) BTW nevíte kolik chtějí codemastři za poštovné? Nějak se mi to vykouřilo z hlavy.

Edit: preorder key mi přišel hned :)) ale zapoměli kvůli mě zapnout servery :)) tak doufám, že se až přijdu dom už rozsvítí jako online :))

Edited by - Azkaban on 18/04/2007 12:09:01
Go to Top of Page

robiwan
Moderator

1035 Posts

Posted - 20/04/2007 :  17:42:14  Show Profile  Send robiwan an ICQ Message Send robiwan a Private Message  Reply with Quote
teraz som si bol na poste pre krabicu s hrou...cestovala z Anglicka na Slovensko iba dva dni

(Omnius Evermind)

Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 20/04/2007 :  17:47:29  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Your order has been dispatched on: 20/04/2007 11:31:40

jak si na tom Sidine?
Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 21/04/2007 :  09:26:05  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
24.dubna mám rezervaci na 1 kus Lotra v prodejne Xzone na Národní třídě, půjdu tam kolem 14:30 kdyby mě chtěl někdo oslovit/přepadnout/sebrat mi hru .

Nakonec studentský "rozum" asi vyhrál ..nebudu si (zatím) kupovat speciální edici kvůli už opravdu malému obnosu na mé kartě.

Edited by - Sidinus on 21/04/2007 09:27:48
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 21/04/2007 :  09:55:45  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sidinus

24.dubna mám rezervaci na 1 kus Lotra v prodejne Xzone na Národní třídě, půjdu tam kolem 14:30 kdyby mě chtěl někdo oslovit/přepadnout/sebrat mi hru .

Nakonec studentský "rozum" asi vyhrál ..nebudu si (zatím) kupovat speciální edici kvůli už opravdu malému obnosu na mé kartě.

Mluvil jsem se Schovancem ohledne krabice LOTRA v Praze. Je temer jiste, ze 24.4.2007 nebude k dispozici pro osobni odber na prazske prodejne.

Proto jedu do Loun.
Go to Top of Page

Morpheus.cz
New Member

216 Posts

Posted - 21/04/2007 :  10:46:16  Show Profile Send Morpheus.cz a Private Message  Reply with Quote
Tak Codemasters ohlasili prvni expanzi k LOTRO, snad by mela bejt v cervnu uz. Jmenuje se Shores of Evendin.
http://www.lotro-europe.com/news.php?id=3255&articletype=News

Hrombobyj (EQ2)
Go to Top of Page

seekerb12
Starting Member

27 Posts

Posted - 21/04/2007 :  13:09:48  Show Profile Send seekerb12 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak Codemasters ohlasili prvni expanzi k LOTRO, snad by mela bejt v cervnu uz. Jmenuje se Shores of Evendin.
http://www.lotro-europe.com/news.php?id=3255&articletype=News

Zaujala me informace, ze to bude zadarmo. Asi az nejake dalsi velke kraje (Rohan) budou zpoplatnene.
Go to Top of Page

G2
Starting Member

4 Posts

Posted - 23/04/2007 :  14:04:46  Show Profile Send G2 a Private Message  Reply with Quote
Objednavali jste nekdo hru pres Codemasters? V pripade, ze ano, meli jste problemy s kreditkou? Nejak je nemuzu donutit, aby akceptovali moji. Diky.
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 23/04/2007 :  14:09:05  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by G2

Objednavali jste nekdo hru pres Codemasters? V pripade, ze ano, meli jste problemy s kreditkou? Nejak je nemuzu donutit, aby akceptovali moji. Diky.

Já jsem si objednával u codemastru a problémy jsem neměl. Mám Embosovanou EC/MC.
Go to Top of Page

robiwan
Moderator

1035 Posts

Posted - 23/04/2007 :  14:53:53  Show Profile  Send robiwan an ICQ Message Send robiwan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

quote:
Originally posted by G2

Já jsem si objednával u codemastru a problémy jsem neměl. Mám Embosovanou EC/MC.

tiez som nemal problem, za dva dni od odoslania som mal krabicu u seba

platil som klasickou kreditnou kartou VISA

akou kartou presne platis? je to urcite kreditna karta? nie je to len debetna karta (VISA Electron), na ktorej nemusia byt by default povolene platby cez internet, a ktoru vacsina e-shopov odmieta?

u codemastrov sa da platit len kreditnymi kartami VISA (nie VISA Electron, pretoze to je debetna karta), EC/MC a JBC, a debetnymi kartami MAESTRO, Solo a Delta

http://www.codemasters.co.uk/eshop/information.php?f=faq

ak mas klasicku kreditnu kartu, tak zavolaj do banky...mozno nemas povolene transakcie cez internet

a bolo by vhodne tu napisat, co sa ti presne napisalo, ked ti odmietli objednavku

(Omnius Evermind)

Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 23/04/2007 :  15:08:47  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Nepatří to sem, ale jen pro info - 90 procent všech karet u nás jsou karty debetní - Mastercard embosovaný, Visa embosovaná atd. Jen něteré jsou přímo kreditní (tzn. nebereš peníze z účtu ale bereš si jakoby půjčku, kterou pak splácíš).
Většina obchodů klasické debetní karty bez problémů akceptuje, neakceptuje elektronické karty (neembosované)

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

robiwan
Moderator

1035 Posts

Posted - 23/04/2007 :  15:44:22  Show Profile  Send robiwan an ICQ Message Send robiwan a Private Message  Reply with Quote
hehe...rozdiel medzi kreditnou kartou a debetnou kartou je zrejmy snad kazdemu ja urcite viem, ze mam revolvingovu kreditnu kartu neviazanu na moj ucet v banke

on sam by si mal zistit, ci je to debetna alebo kreditna karta, pretoze ten e-shop ma jasne na stranke napisane, ktore kreditne, a ktore debetne karty prijima

je dost dobre mozne, ze cislo karty v casti urcenej jej vydavatelom, obsahuje informaciu, ci je debetna alebo kreditna

(Omnius Evermind)

Go to Top of Page

G2
Starting Member

4 Posts

Posted - 23/04/2007 :  16:51:14  Show Profile Send G2 a Private Message  Reply with Quote
Toto mi napsali kluci z Code M:

Unfortunately we were unable to process your credit card details for the above order.
This may be due to the card becoming invalid from the time you placed to when we attempted to authorise this order.If you wish to go ahead with this order please can you visit the secure link below to supply us with new credit card details.

...jinak mam embosovanou Mastercard...

Ted me tak napadlo, jak moc si hlidaji presnost date of expiration?

I kdyz na zakaznicke lince banky mi rekli, ze to bylo v poradku. Pry si ty prachy blokli (nebo co, nerozumim tomu), ale transakci nedokoncili...

...jsem v koncich a moje CE se vzdaluje
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 23/04/2007 :  17:21:47  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
musis to vyplnit presne jako to mas na kreditce
Go to Top of Page

robiwan
Moderator

1035 Posts

Posted - 23/04/2007 :  17:47:13  Show Profile  Send robiwan an ICQ Message Send robiwan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by G2

Toto mi napsali kluci z Code M:

Unfortunately we were unable to process your credit card details for the above order.
This may be due to the card becoming invalid from the time you placed to when we attempted to authorise this order.If you wish to go ahead with this order please can you visit the secure link below to supply us with new credit card details.

...jinak mam embosovanou Mastercard...

Ted me tak napadlo, jak moc si hlidaji presnost date of expiration?

I kdyz na zakaznicke lince banky mi rekli, ze to bylo v poradku. Pry si ty prachy blokli (nebo co, nerozumim tomu), ale transakci nedokoncili...

...jsem v koncich a moje CE se vzdaluje

platba kreditnou kartou sa sklada z dvoch krokov...rezervacia pozadovanych penazi na kartovom ucte a ich nasledne stiahnutie v prospech prijemcu

rezervacia/blokacia penazi je obvykle okamzita a hned sa ti na kartovom ucte objavi zablokovana suma...aby obchodnik dokoncil transakciu, musi si tie peniaze este vyziadat, co evidentne nespravil

v tvojom pripade to vyzera, ze udaje o karte si mal vyplnene dobre, pretoze inak by nemohla prebehnut samotna blokacia penazi na kartovom ucte...pri nespravne napisanom cisle karty by ti uz pri zadavani objednavky napisali, ze cislo je nespravne (pochybujem, ze by si pri nahodnom omyle dokazal vygenerovat priechodne cislo kreditnej karty :)

skontroluj, ci si presne zadal meno, datum expiracie a CVV, ako su napisane na karte...to vsetko mohlo zabranit autorizacii a dokonceniu transakcie

no a ked sa to nepodari, tak musis zavolat/napisat priamo codemasterom a spytat sa, v com je problem na ich strane

(Omnius Evermind)

Edited by - robiwan on 23/04/2007 17:48:51
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 23/04/2007 :  17:53:24  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
tak ja mam krabicku doma
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 23/04/2007 :  18:29:53  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

tak ja mam krabicku doma

Big gz m8 :)
Go to Top of Page

G2
Starting Member

4 Posts

Posted - 23/04/2007 :  21:00:21  Show Profile Send G2 a Private Message  Reply with Quote
no, zkusim to jeste jednou... v tom jmene mam psat i hacky a carky?
Stejně moc diky.

Jo a co treba shoda data narozeni? (Na te karte to ale neni)..

Edited by - G2 on 23/04/2007 21:04:49
Go to Top of Page

robiwan
Moderator

1035 Posts

Posted - 23/04/2007 :  21:17:45  Show Profile  Send robiwan an ICQ Message Send robiwan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by G2

Stejně moc diky.

napis ho presne tak, ako je napisane na karte...na embosovane karty sa obvykle diakritika nedava

(Omnius Evermind)

Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 23/04/2007 :  22:37:56  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by G2

Stejně moc diky.

jmeno presne jak je na karte, cislo karty bez pomlcek a z druhe strany CVV, posledni trojcisli v cisle v tom podpisovem prouzku, a samozrejme spravne dobu platnosti
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 24/04/2007 :  07:22:13  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

Jmeno presne jak je na karte, cislo karty bez pomlcek a z druhe strany CVV, posledni trojcisli v cisle v tom podpisovem prouzku, a samozrejme spravne dobu platnosti.
Tak, tak...

Wyndia Creel - Tarkin server

Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 24/04/2007 :  16:13:03  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
Víte o tom že mě pěkně serete nechtěl sem LOTRO hrát ...původně.Po betě sem byl pěkne nalomenej po HD videách ještě víc po tom jak tady čtu forum, jak si užíváte sem to už nevydržel. Před 5 minutama jsem objednal novej comp s GF8800 protože starej mi tu hru absolutně neutáh a rovnou k tomu LOTRO bože a to sem to původně nechtěl hrát a teď už se nemužu dočkat, zase do toho spadnu.

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 24/04/2007 :  17:59:06  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaffa
...hrát a teď už se nemužu dočkat, zase do toho spadnu.

Tak to vítej mezi náma ve středo-zemi :)
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 24/04/2007 :  21:05:52  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaffa

Víte o tom že mě pěkně serete nechtěl sem LOTRO hrát ...původně.Po betě sem byl pěkne nalomenej po HD videách ještě víc po tom jak tady čtu forum, jak si užíváte sem to už nevydržel. Před 5 minutama jsem objednal novej comp s GF8800 protože starej mi tu hru absolutně neutáh a rovnou k tomu LOTRO bože a to sem to původně nechtěl hrát a teď už se nemužu dočkat, zase do toho spadnu.

Blahopřeji, já jsem udělal přesně totéž :-))) včetně nového 22 palcového monitoru.
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 25/04/2007 :  08:39:35  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
mno nebudete litovat, stoji to za to ;)

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 25/04/2007 :  10:08:29  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aragorn

Včera jsem nainstaloval Visty s 1giga paměti a i na hihg detaily to byl jeden velký swaping z disku, na ultra high sice grafika v pohode, ale díky tomu swapovaní jsem se nedokázal ani pohnout z místa. Dokoupil jsem dnes další gigo a jsem zvědavý.

Používám stažitelný preorder klient, údajně ten na dvd disku je vychytanější.
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 25/04/2007 :  10:24:00  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

Pry tam jsou navic nejake filmecky.

Wyndia Creel - Tarkin server

Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 25/04/2007 :  10:45:41  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

quote:

Včera jsem nainstaloval Visty s 1giga paměti a i na hihg detaily to byl jeden velký swaping z disku, na ultra high sice grafika v pohode, ale díky tomu swapovaní jsem se nedokázal ani pohnout z místa. Dokoupil jsem dnes další gigo a jsem zvědavý.

Mno na ofic foréch lidi píšou že pro LOTRO na Vistách musíš mít 3giga paměti a na XP ti stačí 2giga.
Takže podle toho jak ti to běželo se 2 giga ramky to bude asi pravda.

Jinak ja hrál betu na legendárním mainstreamu GF6600 s 1 giga ramky! a když sem došel do první osady tak sem ji procházel 5 minut natož pak když sem došel do Bree to sem tam skejsnul asi 20 min než mi to disk proswapoval takže na tomhle compu byl požitek ze hry 0.00000%

28.4. mam narozky... 30 let takže sem si doma tu koupi nového compu nadherně zdůvodnil, znáte to nějak se musí člověk vymluvit proč utrací prachy za další hromadu železa.

Teď eště vydržet do příštího pondělka, uterka než Xzone dodá hru ale stejnak mám na víkend naplanovany oslavy takže to prochrápu.

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"

Edited by - Jaffa on 25/04/2007 10:52:26
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 25/04/2007 :  11:23:16  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
jedu na Vistach a chce to opravdu 3 gb ram, 2 gb je malo

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 25/04/2007 :  11:33:19  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:

jedu na Vistach a chce to opravdu 3 gb ram, 2 gb je malo

Tak to díky, že jste to nakousli s těma Vistama, páč jsem je chtěl ze zvědavosti nainstalovat Takhle na to dlabu. Jinak giga ramek je opravdu na prd.. leda mimo města.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 25/04/2007 :  12:01:56  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Tak dvě giga vyřešily problém. Na ultra high to šlape celkem bez problémů, samozřejmě v narvaném městě to chroupe, ale kvůli pár okamžikům nebudu kupovat další giga :-)
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 25/04/2007 :  12:55:28  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
2GB jsou minimum i na XPcka, staci mit k tomu pustenou TV na sekundarnim monitoru a firefox a swapuje je to jak zbesile, hlavne ve mestech
na volnem prostranstvi staci chvili pockat nez se nactou textury a pak to bezi celkem good
a to mam celkem slusnej comp - E6600, 8800GT/320MB, 2GB/900MHz RAM a WD Raptor 10000 ot/min - mam to pustene v okne 1680x1050 na very high

Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 25/04/2007 :  14:38:15  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Podle mého je něco s tím enginem té hry. Dneska se mi stalo to, že jsem normálně expil na jednom prostranství a z ničeho nic cukačka jak blázen.. 1600x1050 Very High.. tak jsem to přepnul na LoW Detail a znova na Hi detail a zase v pohodičce.
Go to Top of Page
Page: of 21 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,39 seconds. on eygor Snitz Forums 2000