Author |
Topic |
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 31/05/2007 : 11:16:43
|
Faktorku nesolnes, to mi ver my jsme meli ve ctyrech problemy v geo cave a na konci nas acklay dal . |
|
|
Kravka
Junior Member
931 Posts |
Posted - 31/05/2007 : 11:40:52
|
Toppan : faktorku asi už nesolneš, teda mě se to nepovedlo. Dostal jsem se max tam co je nějakej ten kapitán co z něj padá nějaká ta pistolka, kolem stojí 6 battle droidů. jsou tam dvě malý místnosti kde v každý aktivuješ terminál. Dříve šlo dojít k tomu termu i v cloaku, ale dnes když přiběhneš k tý první místnosti s terminálem tak jsou zamčené (??) a jakmile stojíš u dveří tak na sebe automaticky naagruješ toho captaina, ten dává kolem 3500 dmg (s 500 agi a elder robou) a co je horší tak často i přes block. zatím jsem nezjistil jak ty dveře otevřít, možná až ten captain chcípne, těžko říct.. jinak časovej zámek a další klik/f-run/cloak vychytávky jsou beze změny. Edit: muzem to spolu zkusit jestli budeš chtít.. |
jůůz d fóós |
Edited by - Kravka on 31/05/2007 11:41:29 |
|
|
Toppan
Starting Member
93 Posts |
Posted - 31/05/2007 : 21:27:03
|
quote: Originally posted by Kravka Edit: muzem to spolu zkusit jestli budeš chtít..
Dík za nabídku, ale to by pak nebylo sólování :D
Jinak faktorku jsem sóloval v době, kdy jí spousta lidí nedala ani v grupě, tak uvidíme :D Ale s tim ztíženim PvE to asi fakt už nesolnu:D |
SWG - Toppan Starwalker - Dark Jedi master - IHC - Eclipse "MUHEHEHEHE" (pauza) SWG - Walentine - Bounty Hunter - IHC - Eclipse (pauza) WoW - Topan - Tauren Druid - Thunderhorn WoW - Toppan - Orc Hunter - Thunderhorn "1st Lokian Stormtroopers don't die... They can only go to hell and regroup." |
|
|
Dargnon
Moderator
441 Posts |
Posted - 01/06/2007 : 07:04:32
|
Po dlouhé době sem píšu a to jen proto, že se chci podělit o svou momentální spokojenost s vývojem SWG
Nový developři se zdají být opravdu dobří a tak snad i ten další Chapter dopadne dobře. Bojim se sice, aby to nebyl nudný farming nesmyslných bosů, nechám se ale překvapit. |
"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj." Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera |
|
|
WanargiMort
Junior Member
831 Posts |
Posted - 01/06/2007 : 09:56:56
|
quote: Originally posted by Dargnon
Po dlouhé době sem píšu a to jen proto, že se chci podělit o svou momentální spokojenost s vývojem SWG
Nový developři se zdají být opravdu dobří a tak snad i ten další Chapter dopadne dobře. Bojim se sice, aby to nebyl nudný farming nesmyslných bosů, nechám se ale překvapit.
A ty jeste hrajes na Chimaere nebo ses s nami na Eclipse? |
|
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 02/06/2007 : 22:16:16
|
kua lidi.. tohle je nejdelsi topic na celem fore a urcite i jeden z nejdelsich vubec na ceskym netu - beru v potaz jen topicy ktere nejsou zalozeny za ucelem flamovat/udelat nejdelsi topicy.
Kua kdyz si tak procitam prvnich par stranek.. to je nostalgie jak svina.. kde jsou ty casy :( |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
|
Dargnon
Moderator
441 Posts |
Posted - 02/06/2007 : 22:55:16
|
quote: Originally posted by WanargiMort
quote: Originally posted by Dargnon
Nový developři se zdají být opravdu dobří a tak snad i ten další Chapter dopadne dobře. Bojim se sice, aby to nebyl nudný farming nesmyslných bosů, nechám se ale překvapit.
A ty jeste hrajes na Chimaere nebo ses s nami na Eclipse?
na Chimaeře... co se dá dělat no. Ale je to dobrej server. Aspoň teda PvP je tu víc než dobrý a hráčů dostatek. |
"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj." Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera |
|
|
Kravka
Junior Member
931 Posts |
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
|
Akoh Adi
Junior Member
539 Posts |
Posted - 07/06/2007 : 20:44:20
|
quote: Originally posted by SNowie
quote: Originally posted by Kravka
http://www.gamepark.cz/fallout_3_trailer_4523.htm
chrocht.. chrocht..
fallout rulezz, trojka snad bude podobnej nářez jako předchozí díly klasické řady
Modleme se aby to nepohnojili.Pokud to bude ta stara hratelnost na kterou sme zvykli v novym enginu tak se neni ceho bat. |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 10/06/2007 : 10:13:08
|
To je trailer přímo ze hry, nejedná se o animačku ke hře. Bude to něco jako Oblivion akorát v kůži Falloutu. |
|
|
Shamirr
New Member
135 Posts |
Posted - 03/07/2007 : 08:42:35
|
Viete mi niekto povedať ako sa dá odstrániť opasok z vendora? Dal som jej opasok a vyzerá to otrasne, chcel by som ho zrušiť. Viem, že som svojho času čítal nejaký návod, kde bol popísaný postup, čo a v akom poradí použiť na odstránenie rôznych častí oblečenia. Ale už sa mi ho nepodarilo nájsť. |
Nekropolis: SWG: Shamirr Norrag (*10.6.2005 +9.7.2008) - Imperial Commando, Imperial Ace Pilot; Xandara Norrag (*11.8.2006 +9.7.2008) - Trader, Freelancer Pilot |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 03/07/2007 : 08:51:54
|
quote: Originally posted by Shamirr
Viete mi niekto povedať ako sa dá odstrániť opasok z vendora? Dal som jej opasok a vyzerá to otrasne, chcel by som ho zrušiť. Viem, že som svojho času čítal nejaký návod, kde bol popísaný postup, čo a v akom poradí použiť na odstránenie rôznych častí oblečenia. Ale už sa mi ho nepodarilo nájsť.
Dej mu jiný opasek, nebo PSG (Nevím, jestli to půjde) - aspoň ti ho nespokojení zákazníci nezastřelí. |
Edited by - Drizzt DoUrden on 03/07/2007 08:52:37 |
|
|
Shamirr
New Member
135 Posts |
Posted - 03/07/2007 : 22:48:03
|
quote: Originally posted by Drizzt DoUrden Dej mu jiný opasek, nebo PSG (Nevím, jestli to půjde) - aspoň ti ho nespokojení zákazníci nezastřelí.
Vďaka za tip! Ten PSG zabral . |
Nekropolis: SWG: Shamirr Norrag (*10.6.2005 +9.7.2008) - Imperial Commando, Imperial Ace Pilot; Xandara Norrag (*11.8.2006 +9.7.2008) - Trader, Freelancer Pilot |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 04/07/2007 : 07:26:42
|
Snad nedopadne jak Rodney v SGA, který se kvůli štítu kolem sebe nemohl ani najíst, protože jídlo štítem také neprošlo - aby štítem prošli zákazníci, co mu budou chtít dát peníze a vzít si zboží |
|
|
Pavel1269
Junior Member
519 Posts |
Posted - 05/07/2007 : 11:49:05
|
zbozi si vezmou, o to by neslo, ale ty penize |
SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 08/07/2007 : 12:16:52
|
Tak jsem dokoukal Transformers - docela dobrý film, speciální efekty dokonalé, některé vtípky (trávník a schovávající se transformeři) řádně vyčpělé. Ale je to fajn oddechovka, docela jsem se bavil, přirovnal bych k Titan A.E., nebo k Hvězdné pěchotě. Jednou dvakrát skouknout a stačí. |
|
|
Aramir
ex sejra
1083 Posts |
Posted - 08/07/2007 : 13:30:11
|
Hvězdnou pěchotu myslíš 1 nebo 2 ()? :) |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 08/07/2007 : 14:23:11
|
Obě, to vyjde nastejno, koukat se na to dá jednou nebo dvakrát. |
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 08/07/2007 : 17:43:20
|
quote: Originally posted by Drizzt DoUrden
Obě, to vyjde nastejno, koukat se na to dá jednou nebo dvakrát.
Tak s timhle naprosto nesouhlasim. Hvezdna pechota 1 je klasika a da se na to dival nekolikrat, zato 2 jsem videl jednou a ani ne celou. |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 08/07/2007 : 18:00:40
|
Dvojka snad ani nešla do kin ale rovnou do půjčoven a ani se tomu nedivím |
|
|
Aramir
ex sejra
1083 Posts |
Posted - 08/07/2007 : 18:57:50
|
Jednička je náhodou skvělá klasika. Zato dvojka je příšerný nízkorozpočtový béčko :) |
|
|
Quartax
Junior Member
764 Posts |
Posted - 08/07/2007 : 19:15:43
|
quote: Originally posted by Aramir
Jednička je náhodou skvělá klasika. Zato dvojka je příšerný nízkorozpočtový béčko :)
to já preventivně ani 2jku neviděl |
Quartax Xarys - SWG.Eclipse
|
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 08/07/2007 : 20:03:19
|
Věc názoru... |
|
|
Aramir
ex sejra
1083 Posts |
Posted - 08/07/2007 : 21:02:45
|
Tak to samozřejmě :) |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 08/07/2007 : 21:52:00
|
souhlasím s většinou - hvězdná pěchota dvojka je shit ... jednička klasika |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 09/07/2007 : 11:20:17
|
No někumu se můžou líbit jiho/středoamerické telenovely a někomu (třeba mě) se z nich může zvedat kýbl. Hvězdnou pěchotu 1 jsem viděl dvakrát a mě to bohatě stačilo. Dvojku sem viděl jednou, a taky bohatě stačilo (jenom scénu ve sprše sem skouknul 3x ).
Neříkám že to není klasika, ale každému se líbí něco jiného, někomu se nemusí líbit Merlin z HBO, který mě nadchnul a kterého sem viděl už aspoň 10x. A Carmax se třeba ukájí nad obrázkem brouka z Hvězdné pěchoty, proti gustu... |
|
|
Toppan
Starting Member
93 Posts |
Posted - 09/07/2007 : 21:32:14
|
Souhlas, dvojka je shit, jednička klasika, knížka ještě lepší :D
btw ještě pořád stojí v Eisley před sp maníci a prodávaj kredity, nebo už s tim soe něco udělalo? |
SWG - Toppan Starwalker - Dark Jedi master - IHC - Eclipse "MUHEHEHEHE" (pauza) SWG - Walentine - Bounty Hunter - IHC - Eclipse (pauza) WoW - Topan - Tauren Druid - Thunderhorn WoW - Toppan - Orc Hunter - Thunderhorn "1st Lokian Stormtroopers don't die... They can only go to hell and regroup." |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 10/07/2007 : 04:36:02
|
No něco s tim chtěli udělat ale nějak se to nepovedlo, těch debílků tam spíš přibylo . Nevim co s nima, je to už pěkný opruz. |
|
|
Toppan
Starting Member
93 Posts |
Posted - 10/07/2007 : 07:38:13
|
Já tam byl asi před měsícem asi dva dny na trialu, každej den jsem jich nabonzoval asi pět a kulový. Ve WoW jsem si na to tak nějak už zvyknul a ani to nevnímám, ale že se prasej i do SWG, to je děs... Mor a neštovice na ně :D |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 10/07/2007 : 08:03:20
|
Jenomže oni prostě druhý den postavu smažou a udělají jinou a s tou vyřvávají to samé. Už jsem je kolikrát naházel do ignore listu, ale pořád vyřvávají a mají jiná jména. Jestli se SOE nechce dohledávat, kdo to konkrétní bonznuté jméno kdysi používal...
Myslel sem že to omezí tím omezením trial charů, ale tihle to mají určitě zaplacené. SOE člověk by tam měl přijít ve formě charu a kouknout kdo zrovna vyřvává a tomu zablokovat účet nastálo. |
|
|
Kravka
Junior Member
931 Posts |
Posted - 10/07/2007 : 09:17:21
|
Jenomže oni prostě druhý den postavu smažou a udělají jinou a s tou vyřvávají to samé. Už jsem je kolikrát naházel do ignore listu, ale pořád vyřvávají a mají jiná jména. Jestli se SOE nechce dohledávat, kdo to konkrétní bonznuté jméno kdysi používal...
Myslel sem že to omezí tím omezením trial charů, ale tihle to mají určitě zaplacené. SOE člověk by tam měl přijít ve formě charu a kouknout kdo zrovna vyřvává a tomu zablokovat účet nastálo.
pokud nevyřvává rovnou někdo ze SOE |
jůůz d fóós |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 10/07/2007 : 12:27:13
|
quote: Originally posted by Toppan
Já tam byl asi před měsícem asi dva dny na trialu, každej den jsem jich nabonzoval asi pět a kulový. Ve WoW jsem si na to tak nějak už zvyknul a ani to nevnímám, ale že se prasej i do SWG, to je děs... Mor a neštovice na ně :D
no co to je toppane, az ted jsem si vsiml jak hluboko jsi to klesl
ja jsem si teda nezvykl.. vytaci me, jak se po tydnu lognu a v poste u kazde postavy najdu asi milion zasranych mailu od spinavych rakosniku s nabidkou na goldy nebo leveling.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
Toppan
Starting Member
93 Posts |
Posted - 10/07/2007 : 13:04:28
|
quote: Originally posted by JerzeeG no co to je toppane, az ted jsem si vsiml jak hluboko jsi to klesl
ja jsem si teda nezvykl.. vytaci me, jak se po tydnu lognu a v poste u kazde postavy najdu asi milion zasranych mailu od spinavych rakosniku s nabidkou na goldy nebo leveling..
Jsem čekal, kdy se ozveš, ty smrdutý horďáku :D |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 10/07/2007 : 15:39:22
|
Nastavte si tam spam filter, taková "úžasná" hra jako Wow to určitě má... |
|
|
Toppan
Starting Member
93 Posts |
Posted - 10/07/2007 : 16:32:26
|
Nastavte si tam spam filter, taková "úžasná" hra jako Wow to určitě má...
Má, mě nic nechodí :D |
|
|
Olusriel
Junior Member
836 Posts |
Posted - 10/07/2007 : 18:52:20
|
já mám nastavenej aktivní WOW filtr.
|
„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
|
|
|
Dreik
New Member
363 Posts |
Posted - 10/07/2007 : 19:40:49
|
jo v Eisly je to drsny...za tejden sem mel 32 lidi v ignore liste |
Akhemar Sarin-Eclipse-AHC-Bounty Hunter Lusankya Sarin-Eclipse-Entertainer LotRO-Maraldir-Northmooor-champion
|
|
|
tom19835
Starting Member
86 Posts |
Posted - 10/07/2007 : 20:49:50
|
Má, mě nic nechodí :D
A nejen, že má, ale na report blizz narozdil od soe celkem rychle reaguje.. |
SWG - Daae, Daandra, Everon, Werwolf - RIP SWTOR - Everon, Eweron - RIP WoW - Everon - Thunderhorn LotRO - Eweron - Human Champion - Laurelin - RIP LotRO - Fieron - Human Hunter - Laurelin - RIP |
|
|
Yurekk
Junior Member
503 Posts |
Posted - 10/07/2007 : 21:13:55
|
Ono se to banuje když má blizz milióny accountů,SOE(SWG) si tohle nemůže(nechce) dovolit |
SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side, DF:Twombly-meč,srp a kladivo WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
|
|
|
Speh
Junior Member
759 Posts |
Posted - 11/07/2007 : 08:19:49
|
ja to delam tak ze toho rakosnika reportnu, tu kouzelnou vec pridali primo do mailu a este mu poslu zpatky to sami tak 50x:]Takze cekam kdy nakej rakos reportne me:]Vzhledem k tomu, ze mam napomenuti za leechovani avcka tak snad budou v klidku |
Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě. |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 11/07/2007 : 09:56:02
|
Nějak se v tom strácím. Leechování AVčka? to je něco v SWG? |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 11/07/2007 : 18:59:03
|
Asi myslí bičování AVčka :D :D. Ale nevim jestli by to ty spammery odradilo, navíc pochybuji že mají AV-21.
Jerzee - Jak hluboko si klesl? Tim jako myslíš to že hraje SWG? Ty si hluboko neklesl když hraješ tu barevnou mrd....hlavně že si tu několikrát tvrdil že se do SWG nenavážíš. Ještě nějakej kec a smáznu ho. |
|
|
nekrotyrael
Senior Member
3896 Posts |
Posted - 11/07/2007 : 19:27:17
|
quote: Originally posted by Jorssk
Asi myslí bičování AVčka :D :D. Ale nevim jestli by to ty spammery odradilo, navíc pochybuji že mají AV-21.
Jerzee - Jak hluboko si klesl? Tim jako myslíš to že hraje SWG? Ty si hluboko neklesl když hraješ tu barevnou mrd....hlavně že si tu několikrát tvrdil že se do SWG nenavážíš. Ještě nějakej kec a smáznu ho.
spis je to narazka na to, ze hraje za alianci :P |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia
|
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 11/07/2007 : 19:38:29
|
quote: Originally posted by Pertha
Mam drobnej problem :) potrebuju udelat survival expu a na crafteni me byl doporucen macroexpress , ale kdyz ho zkusim tak me vzdy crashne klienta. netusite cim to muze byt ? hraju pod WXP ve fullscreenu, ale crashne to i kdyz se hodim do okna
normalne muj prvni post v tomhle topicu byl az na strane 35 to je docela dost co :) ale zas je z 02 - 04 - 2004 to je pekny datum |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 11/07/2007 : 23:05:09
|
Mam drobnej problem :) potrebuju udelat survival expu a na crafteni me byl doporucen macroexpress , ale kdyz ho zkusim tak me vzdy crashne klienta. netusite cim to muze byt ? hraju pod WXP ve fullscreenu, ale crashne to i kdyz se hodim do okna
normalne muj prvni post v tomhle topicu byl az na strane 35 to je docela dost co :) ale zas je z 02 - 04 - 2004 to je pekny datum
Co to má společného s SWG nebo současnou diskusí??? |
|
|
Toppan
Starting Member
93 Posts |
Posted - 11/07/2007 : 23:35:14
|
quote: Originally posted by JorsskJerzee - Jak hluboko si klesl? Tim jako myslíš to že hraje SWG? Ty si hluboko neklesl když hraješ tu barevnou mrd....hlavně že si tu několikrát tvrdil že se do SWG nenavážíš. Ještě nějakej kec a smáznu ho.
No Jorssku, ten jeho post byl myšlenej jako vtip, musíš se taky na chvíli odpoutat od vážnosti Star Wars a začít brát některý komentáře trochu s humorem :D Já teď pařim "tu barevnou kravinu" WoW a nestydim se za to. Pravda je, že swg je u mě, a vždycky bude jednička, jen mě to teď nějak nebere. Jak to říct jednoduše, abys to pochopil i ty (to je taky joke, neber to osobně :D). Prostě Wow je sranda, ale swg mě sere tim, co z něj soe udělalo. Jediný, co mi teď chybí, a to jako dost, jsou všichni známí, co z swg mám. Posledních pár měsíců, co jsem swg hrál bylo jen fakt kvůli lidem (soe patří do pekla :D). |
|
|
Toppan
Starting Member
93 Posts |
Posted - 11/07/2007 : 23:38:46
|
quote: Originally posted by JorsskJerzee - Jak hluboko si klesl? Tim jako myslíš to že hraje SWG? Ty si hluboko neklesl když hraješ tu barevnou mrd....hlavně že si tu několikrát tvrdil že se do SWG nenavážíš. Ještě nějakej kec a smáznu ho.
Teda abych reagoval přesnějc, on reaguje na to, že hraju WoW, ne swg, který už nějakou dobu nehraju :D (Oprav mě Jerzee, jestli se pletu :D). Prostě Jorssku, nesmíš brát všechno tak vážně a osobně :D A když už se někdo zmíní o swg, nwsmíš to brát tak osobně :D |
|
|
Miky
Moderator
947 Posts |
Posted - 12/07/2007 : 11:59:58
|
No Jorssku, ten jeho post byl myšlenej jako vtip, musíš se taky na chvíli odpoutat od vážnosti Star Wars a začít brát některý komentáře trochu s humorem :D Já teď pařim "tu barevnou kravinu" WoW a nestydim se za to. Pravda je, že swg je u mě, a vždycky bude jednička, jen mě to teď nějak nebere. Jak to říct jednoduše, abys to pochopil i ty (to je taky joke, neber to osobně :D). Prostě Wow je sranda, ale swg mě sere tim, co z něj soe udělalo. Jediný, co mi teď chybí, a to jako dost, jsou všichni známí, co z swg mám. Posledních pár měsíců, co jsem swg hrál bylo jen fakt kvůli lidem (soe patří do pekla :D).
Teda abych reagoval přesnějc, on reaguje na to, že hraju WoW, ne swg, který už nějakou dobu nehraju :D (Oprav mě Jerzee, jestli se pletu :D). Prostě Jorssku, nesmíš brát všechno tak vážně a osobně :D A když už se někdo zmíní o swg, nwsmíš to brát tak osobně :D
Koukam, ze jsi zase pekne vysmatej. Ve kterym opiovym doupeti jsi usnul? |
Wyndia Creel - Tarkin server
|
|
|
Sagger
Ci-ua-ua
925 Posts |
Posted - 12/07/2007 : 12:35:09
|
Toppan - me by spis zajimalo, kdy ti budu moct nakopat tu tvoji tuleni prdel. Jeste stale ti dluzim priblizne dva plne tocaky |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
|
|
Topic |
|