Bob ve stredu ostartoval novou kampan s nazvem MAX. Zacal vek kapitalek, behem 2 hodin urazilo 350 kapitalnich lodi 50 LY nasledovano vice jak 600 clenym suportem.
Bob ve stredu ostartoval novou kampan s nazvem MAX. Zacal vek kapitalek, behem 2 hodin urazilo 350 kapitalnich lodi 50 LY nasledovano vice jak 600 clenym suportem.
Budete tedka rvat to ztraceny uzemi zpet? Jaka je vubec situace v BoB vs zbytek galaxie?
spis si budem brat novy uzemy :) situace se po skonceni valky trosku zmenila... pridalo se k nam hodne petu je to sice utrpeni s nema litat ale tak jako terce jsou dobry :D jinak vsichni co se nas snazili vyhladit stahli ocasi a odcestovali a uz spolu ani moc nespolupracujou:)
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
No ja sem vcera reactivoval a pro necinnost uz v BOB nejsem. Ale reactivoval sem hlavne kvuli faction war a to s BOB asi nezkusim tak se dam asi k nejaky NPC faction corpe. Amarr se mi zdaj nejsympaticnejsi ( jen si musim udelat standing ) a kdyz me to nebude bavit tak pujdu zpet. (Bud do Bobu nebo do EQ2 )
No ja sem vcera reactivoval a pro necinnost uz v BOB nejsem. Ale reactivoval sem hlavne kvuli faction war a to s BOB asi nezkusim tak se dam asi k nejaky NPC faction corpe. Amarr se mi zdaj nejsympaticnejsi ( jen si musim udelat standing ) a kdyz me to nebude bavit tak pujdu zpet. (Bud do Bobu nebo do EQ2 )
ses probral fakt brzo :D invaze bezi na plny obratky a ty si valis sunky
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
invaze, dit se vam "nedari" :) ale co ja vim o vas ze? vim jen to co je v newskach jak ste dostali na zadek ve VFK .... jeste ze nejdou nicit stanice, jinak bych prisel beztak o ty stvky veci co tam mam :) i kdyz ste ten system zatim nedobili co? :P
nj mam ted trosku jiny priority... ale rekl se si ze si trochu casu na Eve zase najdu :-) Valky v nule sou super (az na ty lagy) zvlast s fungujici "masinou" jakou je bob... ale jak sem rikal rad bych zkusil tu faction war.
invaze, dit se vam "nedari" :) ale co ja vim o vas ze? vim jen to co je v newskach jak ste dostali na zadek ve VFK .... jeste ze nejdou nicit stanice, jinak bych prisel beztak o ty stvky veci co tam mam :) i kdyz ste ten system zatim nedobili co? :P
hroznej masakr rofl prisli sme o par BS hruuuuza sme v prdeli rozpustime bob :D
cist COAD je asi jako bys cetl kacera donalda a doufal ze tam sezenes aktualni a pravdivy informace ze sveta :D Screenu mam mraky, takze v pripade zajmu muzu neco postnout