Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Warhammer Online
 Warhammer Online - General
 Předobjednat - poradíte
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 02/09/2008 :  16:41:37  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aramir

Zomg já vyhrál CE na Gamesexpresu
Takže teď mám vtipně D2D digital kopii navíc

Do piči fix, já taky, tak to už mám tři kopie.
Go to Top of Page

RedGuard
Starting Member

74 Posts

Posted - 02/09/2008 :  16:45:38  Show Profile  Send RedGuard an ICQ Message Send RedGuard a Private Message  Reply with Quote
quote:

Gratz, konecne se dostalo na vsechny :D
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 02/09/2008 :  16:50:19  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

quote:

To snad ne?
Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 02/09/2008 :  16:56:23  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
Ktoťte se, nevidím důvod, proč kolem toho dělat mumraj. Ja vyhral CE na xzone a o další jsem nesoutěžil, zda-li vy ano, tak je jasné, že máte šanci získat další, ale spamovat tím fórum je IMHO useless.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 02/09/2008 :  17:04:42  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Já jsem o jiné nesoutěžil, no jestli to vyhraju na xzone, tak to budu mít už čtyři kopie
ale jednu jsem koupil na ebay, druhou mám z EAStore, třetí jsem vyhrál.

Tak pokud někdo chcete digital verzi s preorder klíčem za.. 850Kč! tak pište!
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 02/09/2008 :  17:05:17  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

To snad ne?

Ale CE mám jenom jednu, aby sis nemyslel
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 02/09/2008 :  17:20:09  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Kdepak. Mám pouze tuhle. Jen jsem šťastný, protože obvykle nic nevyhrávám :)

Nejspíš bych taky prodal ten digital download z D2D někomu, kdo nelpí na krabici :) Cena taky tak kolem 850 kč (původní zhruba kolem 1050,-).
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 02/09/2008 :  17:26:48  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kdepak. Mám pouze tuhle. Jen jsem šťastný, protože obvykle nic nevyhrávám :)

Nejspíš bych taky prodal ten digital download z D2D někomu, kdo nelpí na krabici :) Cena taky tak kolem 850 kč (původní zhruba kolem 1050,-).

Kdyžtak to můžeš zrušit na EAStore, asi máme na to ještě čas, dokud nepošlou preorder kód.
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 02/09/2008 :  17:35:07  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
No to bohužel ne. Já to bral na Direct 2 Drive, od nich už mám klíč v mailu :)
Go to Top of Page

Lobos
Junior Member

572 Posts

Posted - 02/09/2008 :  18:01:05  Show Profile  Send Lobos an ICQ Message Send Lobos a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja bych to vzal.

Edit: poslal jsem ti mail :)

Edited by - Lobos on 02/09/2008 18:05:03
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 03/09/2008 :  08:39:47  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
kua i na xzone jsem vyhrál
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 03/09/2008 :  08:55:53  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
loooooooool

Btw. na tom Gamesexpresu vyhrál i můj bratr. Alespoň je vidět, že tam soutěžilo míň lidí, když to vyžadují zacálovat, než ti cokoliv pošlou
Xzone si podle mně zadělává na problém, kdy rozdá open beta klíče z pre-orderu a pak se jim takzvaný výherci vykašlou na CE, protože chtěli jenom betu zadarmo.
Go to Top of Page

Johny
Junior Member

681 Posts

Posted - 03/09/2008 :  09:04:26  Show Profile  Send Johny an ICQ Message Send Johny a Private Message  Reply with Quote
Kdyby mel nekdo CE navic tak dejte vedet,urcite se domluvime

Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2

now - HotS

Inc - POE : Awakening
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 03/09/2008 :  09:31:59  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Z Xzone fóra jen tak pro zajímavost a pobavení :) *číst odspoda* Ty lidi ani neví, o co soutěží!:

Nogglli

2008-09-02 23:17:28 odkaz

tak je to ten link, co jsem ti psal

milan

2008-09-02 23:03:55 odkaz

no vyhral sem v soutezi war SE +beta klic

nogglli

2008-09-02 20:50:10 odkaz

no zalezi jestli se ptal na ceskej nebo anglickej vyraz :D
to me netrklo :)

SnorGrind

2008-09-02 18:52:03 odkaz

SE = standart edition

Nogglli

2008-09-02 15:53:57 odkaz

milan: http://www.xzone.cz/warhammer/predprodej_sberatelska.php

milan

2008-09-02 15:52:11 odkaz

co je zac to Warhammer Online SE
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 03/09/2008 :  09:47:03  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:

Doufam ze to budes (budem) hrat dele nez tyden

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 03/09/2008 :  10:02:02  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shatteren

quote:

když ono je krásné se tak nadchnout pro novou MMORPG hru a pak to vyjde a ... ale Warhammeru fandím
Go to Top of Page

Oralin
New Member

243 Posts

Posted - 03/09/2008 :  10:50:58  Show Profile Send Oralin a Private Message  Reply with Quote
Všichni tu píšete o d2d a EA.

Není D2D - www.direct2drive.com - americká firma? že ti to sice pošlou a s přístupem do US serverů?

A kterou EA jste měli na mysli? UK? Nebo nějaký jiný EU stát s tím nebezpečím, že to bude v němčině nebo ve francoužtině?
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/09/2008 :  10:53:26  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oralin

Všichni tu píšete o d2d a EA.

Není D2D - www.direct2drive.com - americká firma? že ti to sice pošlou a s přístupem do US serverů?

maj i EU verzi :)
http://www.direct2drive.co.uk

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

maxa25
Starting Member

88 Posts

Posted - 03/09/2008 :  10:54:33  Show Profile  Send maxa25 an ICQ Message Send maxa25 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Shatteren

quote:

když ono je krásné se tak nadchnout pro novou MMORPG hru a pak to vyjde a ... ale Warhammeru fandím

Jojo nadseni to je vzdycky .Ale tentokrat porad vaham s WHO, u AOC jsem se dost spalil, tak sem se tesil a hodne rychle me to preslo . Zatim jsem to vyresil koupi LOTRO a pobihanim mezi hobitama a nestezuju si .
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 03/09/2008 :  11:05:08  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
No, mne to znudene postavani v Shattrathu moc nepomohlo

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

Bottenanna
Junior Member

511 Posts

Posted - 03/09/2008 :  11:42:10  Show Profile Send Bottenanna a Private Message  Reply with Quote
bavej me keci o tom jak porad nekdo vaha s koupi, stejne si to koupi kazdej... osobne kaslu na predobjenavku ze zahranici koupim si 18.9 krabici!!! v gameexpresu a zacnu hrat ono se to neposere

add. CE u xzone da se bez problemu prodat nekomu dalsimu a to vcetne prepsani adresy na dotycnyho a sam mistr schovanec vam to umozni ...

Ctím a dodržuji pravidla tohoto fóra
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 03/09/2008 :  12:00:22  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bottenanna

bavej me keci o tom jak porad nekdo vaha s koupi, stejne si to koupi kazdej... osobne kaslu na predobjenavku ze zahranici koupim si 18.9 krabici!!! v gameexpresu a zacnu hrat ono se to neposere

add. CE u xzone da se bez problemu prodat nekomu dalsimu a to vcetne prepsani adresy na dotycnyho a sam mistr schovanec vam to umozni ...

Piš slušně, tady se sprosté slova netrpí
Go to Top of Page

Bottenanna
Junior Member

511 Posts

Posted - 03/09/2008 :  12:08:59  Show Profile Send Bottenanna a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Bottenanna

Piš slušně, tady se sprosté slova netrpí

nepokaka*
promin hrozne se omlouvam du se zabit

Ctím a dodržuji pravidla tohoto fóra
Go to Top of Page

NoX
Moderator

cat

1051 Posts

Posted - 03/09/2008 :  12:13:28  Show Profile  Send NoX an ICQ Message Send NoX a Private Message  Reply with Quote
To musíte neustále quotovat ty poslední příspěvky?! Nechte toho, zlosyni!

Lišák
A20.00%, E80.00%, K46.67%, S53.33%

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 03/09/2008 :  12:57:40  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NoX

To musíte neustále quotovat ty poslední příspěvky?! Nechte toho, zlosyni!

Malé zlo, oproti těm sprostým slovům občas
Go to Top of Page

NoX
Moderator

cat

1051 Posts

Posted - 03/09/2008 :  13:45:13  Show Profile  Send NoX an ICQ Message Send NoX a Private Message  Reply with Quote
Tohle NENÍ žádný trade topic!

Lišák
A20.00%, E80.00%, K46.67%, S53.33%

Go to Top of Page

Oralin
New Member

243 Posts

Posted - 03/09/2008 :  15:02:14  Show Profile Send Oralin a Private Message  Reply with Quote
Nestalo se někmu, že mu d2d odmítlo kartu? Mám internetovou MC kartu od ebanky. Kartu mám odemčenou a na účtu peníze. Datum expirace je 11/2008. CvC2 číslo jsem tam zadal. A přitom mi opakovaně objednávku odmítají zprocesovat...
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 03/09/2008 :  15:03:41  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Je tam u toho zamítnutí nějaké bližší info?
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 03/09/2008 :  15:18:59  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nestalo se někmu, že mu d2d odmítlo kartu? Mám internetovou MC kartu od ebanky. Kartu mám odemčenou a na účtu peníze. Datum expirace je 11/2008. CvC2 číslo jsem tam zadal. A přitom mi opakovaně objednávku odmítají zprocesovat...

JJ, jednou jsem to vyřešil změnou prohlížeče.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 03/09/2008 :  16:26:59  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

Si to vezmi přes EASTORE v Polsku, vyjde to na 1050Kč s DPH
Si měl říct, já tam mám pořád zaplacen digital download
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 03/09/2008 :  16:50:23  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Me direct2drive taky neveme kartu ... hmmm.
spajdre prez ten eastore v poslu je to stejny jako prez d2d?

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 03/09/2008 :  17:02:04  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Pripadne, budu rad pokud se ozve nekdo kdo proda direct2drive WHO s beta klicem a pak live.

137873711

KRABKA JE overrated anyway!! :)

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 03/09/2008 :  17:16:00  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

No cena je nižší o dvě stovky oproti UK EAStore. Jinak ten kód pošlou do pátku z EAStore, za to co na D2D ho dostaneš prakticky hned. Jestli mi nevrátí prachy, tak ti můžu tu svojí EA verzi prodat.
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 03/09/2008 :  17:36:44  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Colldor

No cena je nižší o dvě stovky oproti UK EAStore. Jinak ten kód pošlou do pátku z EAStore, za to co na D2D ho dostaneš prakticky hned. Jestli mi nevrátí prachy, tak ti můžu tu svojí EA verzi prodat.

potrebuju to co nejdriv, kdytak se ozi na 137873711 / colldor(ET)gmail(DOT)com a domluvime se :)

Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 03/09/2008 :  17:56:04  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:

loooooooool

Btw. na tom Gamesexpresu vyhrál i můj bratr. Alespoň je vidět, že tam soutěžilo míň lidí, když to vyžadují zacálovat, než ti cokoliv pošlou
Xzone si podle mně zadělává na problém, kdy rozdá open beta klíče z pre-orderu a pak se jim takzvaný výherci vykašlou na CE, protože chtěli jenom betu zadarmo.

co je to za problem proste si vyhral preorder box kerej mas zadarmo a mas moznost si koupit CE. ti co nevyhrali ale chcou CE to prekousnou i bez toho preorder boxu, osobne kdybych ju nemel mel bych radsi CE bez preorderu nez byt bez CE

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 03/09/2008 :  18:02:05  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja teda vubec nemel problem, ale mam embosovanou MC.
Vcera si strhli platbu 1030kc

Edited by - Araya on 03/09/2008 18:02:37
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 03/09/2008 :  18:03:43  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by †… Havran …†

co je to za problem proste si vyhral preorder box kerej mas zadarmo a mas moznost si koupit CE. ti co nevyhrali ale chcou CE to prekousnou i bez toho preorder boxu, osobne kdybych ju nemel mel bych radsi CE bez preorderu nez byt bez CE

Jasnačka. Pokud ten pre-order obsahuje pouze přístupák na open betu, tak je to ok. Pokud by na něj byly vázaný i ty itemy, tak už to tak v pohodě není
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 03/09/2008 :  18:05:15  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Good News!

As you may have noticed, EA Store UK are now offering Warhammer Online: Age of Reckoning at #163;34.99 instead of #163;39.99. We are aware that you have currently pre-ordered at a higher price – but don’t worry you will be charged at #163;34.99.

For more information on Warhammer Online please visit the website: www.war-europe.com

If you have any questions, please contact customer services

Hmm tak nevím jestli je dobré, když někdo slevní ještě před tím, než začal prodávat :-)

V podstatě vysvětlení jsou jen dvě - malé prodeje nebo konkurence. Spíš asi to druhé.
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 03/09/2008 :  18:11:30  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

Good News!

As you may have noticed, EA Store UK are now offering Warhammer Online: Age of Reckoning at #163;34.99 instead of #163;39.99. We are aware that you have currently pre-ordered at a higher price – but don’t worry you will be charged at #163;34.99.

For more information on Warhammer Online please visit the website: www.war-europe.com

Hmm tak nevím jestli je dobré, když někdo slevní ještě před tím, než začal prodávat :-)

V podstatě vysvětlení jsou jen dvě - malé prodeje nebo konkurence. Spíš asi to druhé.

rekl bych to druhe kdyz na d2d to maji za 32,95
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 03/09/2008 :  18:19:44  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
No hlavně by už mohli rozeslat klíče.
Go to Top of Page

Grico
Starting Member

9 Posts

Posted - 03/09/2008 :  18:59:37  Show Profile Send Grico a Private Message  Reply with Quote
EA store bude posilat keye az v sobotu 6.9 , nechapu proc to neudelaj driv,doufam ze v tom nebudou mit nejakej bordel
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 03/09/2008 :  19:02:44  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
quote:

me ji odmitlo, zazadali si overeni transakce tak jsem jim na mail poslal dotaz co tim maji na mysli nacez mi odepsali ze ma objednavka byla overena, stornovana, ale uz muzu vklidu znovu objednavat a tentokrate ze to projde. Zkratka asi slusnej oddil. Kazdopadne napodruhe uz to opravdu proslo.

lastfm
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 03/09/2008 :  19:04:48  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Araya

quote:

Good News!

rekl bych to druhe kdyz na d2d to maji za 32,95

Naprosot výborné ja mam na EA store objednáno od 21.8. a peníze už jsou stržené z učtu hodně dlouho a to těch 39.99.
Jsem zvědavý jak mě chtěj provest toto --- but don’t worry you will be charged 34.99

A ještě ke všemu ani klíče neposílaj totálně skvělé.

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 03/09/2008 :  19:29:02  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Prostě EA. Třeba:

http://www.electronicarts.cz/news/25491/

Co na to říct, jen další jejich zářez na pažbě
Go to Top of Page

Nogglli Guemaah
New Member

202 Posts

Posted - 03/09/2008 :  19:32:56  Show Profile  Send Nogglli Guemaah an ICQ Message Send Nogglli Guemaah a Private Message  Reply with Quote
Aramir: K preorderu se vztahujou tri kody - Open Beta, Head Start a dva ingame itemy(rychlejsi regen HP a item, ketrej ti prida k dmg dalsi dmg fyzicky/magicky(podle prodejce) )
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 03/09/2008 :  19:43:56  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
A co tohle?
http://www.electronicarts.cz/news/25484/

Můžete se dostat do bety Warhammer On-line!

Kdokoliv se může přihlásit a získat zdarma a bez jakýchkoliv závazků možnost vyzkoušení Warhammera!

Je to jednoduché - stačí jít na tuto stránku - http://www.fileplay.net/keys/warhammer zde vytvořit beta konto a na váš e-mail vám přijde mail s Beta-klíčem a dalšími instrukcemi.

Podle těchto instrukcí si stáhnete beta klienta (9 gigový download) a na závěr se zaregistrujete na http://www.war-europe.com, kde zadáte beta klíč a můžete začít hrát - pozor, hra je pouze v angličtině, němčině, francouzštině itaštině a španělštině, takže si vyberte správný jazyk.

Open beta bude dostupná od 7. září.

Edited by - spajdr on 03/09/2008 19:44:34
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 03/09/2008 :  20:01:12  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:

No hlavně by už mohli rozeslat klíče.

ja uz z D2D klic na betu davno mam
Go to Top of Page

pan.filuta
New Member

panFiluta

145 Posts

Posted - 03/09/2008 :  21:47:08  Show Profile Send pan.filuta a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaffa
Jsem zvědavý jak mě chtěj provest toto --- but don’t worry you will be charged 34.99

Tohle by mě taky zajímalo. To že ještě nerozeslali klíče mě až tak nežere, stejně je není k čemu použít;)
Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 03/09/2008 :  21:57:24  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
Cekal jsem, ze uz to tu bude, ale uz par hodin se nabizi free open beta nejen z webu, ktery uvedl Spajdr.
Zde je seznam webu, kde nabizi open beta klice:

http://www.war-europe.com/#/news/?lang=en&id_news=en101

Go to Top of Page

Waiden
Starting Member

91 Posts

Posted - 03/09/2008 :  22:24:06  Show Profile Send Waiden a Private Message  Reply with Quote
quote:

A co tohle?
http://www.electronicarts.cz/news/25484/

Můžete se dostat do bety Warhammer On-line!

Kdokoliv se může přihlásit a získat zdarma a bez jakýchkoliv závazků možnost vyzkoušení Warhammera!

Je to jednoduché - stačí jít na tuto stránku - http://www.fileplay.net/keys/warhammer zde vytvořit beta konto a na váš e-mail vám přijde mail s Beta-klíčem a dalšími instrukcemi.

Podle těchto instrukcí si stáhnete beta klienta (9 gigový download) a na závěr se zaregistrujete na http://www.war-europe.com, kde zadáte beta klíč a můžete začít hrát - pozor, hra je pouze v angličtině, němčině, francouzštině itaštině a španělštině, takže si vyberte správný jazyk.

Open beta bude dostupná od 7. září.

To je blbost, vzdyt o preorder packy se hraje a tak... jsou tu lidi co si z EA kupovali digital jen kuli preorderu ale radsi by meli krabici a ted to davaj zadara

Edited by - Waiden on 03/09/2008 22:32:10
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,23 seconds. on eygor Snitz Forums 2000