Vceram jsem ve scenariu vyhral super rare botky. nelootnul jsem je ja, ale nekdo z grupky. Kde se v pvp bere loot?
No to je prosté, měl jsi plný bágl, zůstalo to v mrtvole.
a taky ne cece, uz se mi stalo, ze jsem plnym invem prisel o vyhrany botky ale muze to bejt ojedinelej pripad v mym podani pac ja jsem vyhlasenej BugMasta!!!
Posuzovat zda je ta ci ona class overpowered v T2 scenariich je stejny jako hodnoceni class v zergu mezi Tarren Mill a Southwatch :)
vzdyt jsem napsal ze to plati pro rank 10 ne obecne
Neboj plati to i kolem lvlu 20 a dost pochybuju, ze se stane neco co to na 40ce zmeni. Vcera ve phoenix gate nabehl nejakej black orc lvl 18 k nasi vlajce a ctyri sme ho skoro minutu pizlali a jinak dobry.
Asi tak.. Ja hraji SM rank 20 rr 18 , jedu teda primarne 2h, ale duel, nebo ja kto vemete s Black orcem je proste katastrofa. Da tougnes nebo jak se to menuje.. nevim kolik jim to pridava Hp, ale dost.. proste me BO umlati snad i o 3-5 levlu nize.. a to si nemyslim ze ho hraji spatne
quote:Originally posted by Fuujin Asi tak.. Ja hraji SM rank 20 rr 18 , jedu teda primarne 2h, ale duel, nebo ja kto vemete s Black orcem je proste katastrofa. Da tougnes nebo jak se to menuje.. nevim kolik jim to pridava Hp, ale dost.. proste me BO umlati snad i o 3-5 levlu nize.. a to si nemyslim ze ho hraji spatne
Taky mne "trosku" sere ze ma BO na tomhle levelu snad v kazdy specce nejakej buff.... ale SM ma zase velkou cast utoku proti kterejm je armor k nicemu takze se to kompenzuje.
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Mne sa to stalo s magusom v T2 trollskom scenariu. Zobral som vlajku, nabehol kumne ironbreaker, dal mi knockback a ja som pekne doletel az na miesto kde sa ma vlajka "odovzdat". (k jednemu z troch bodov ) ..celkom mily darcek :)
OMG, odletím z EATAINE do ALTDORFu dát pár věcí do banky, ovšem zpět do EATAINE už mě to nepustí, zato můžu letět do CALEDORu, kde jsem ještě ani nebyl..:?
OMG, odletím z EATAINE do ALTDORFu dát pár věcí do banky, ovšem zpět do EATAINE už mě to nepustí, zato můžu letět do CALEDORu, kde jsem ještě ani nebyl..:?
Hehe to nespocitam kolikrat se tohle stalo mne A vubec nejlepsi je, kdyz se mi posere kamera a zapne se "spectator mod".. Stred kamery jde uplne mimo moji postavu, nahoru sikmo doleva a ja prochazim texturama a uplne nejlepsi kombinaci je kdyz se mi stane tohle + chci odletet To me ceka terminace aplikace a hezky cekacka
quote:Originally posted by Pertha coz o to ja bych to klidne odpaloval :) ale nemam na to dve veci :) volny AP a volny GCD
ja Archmaga skousel jen asi do lev 7 pred casem takze se mozna pletu - ale nema nahodou kdyz ma plnej ten dmg pool nejaky dmg kouzlo za 0 AP ?
ma kdyz si to hodi do taktik :) a tam mam samozrejme veci na zlepseni healu
Volny gcd by byl, protoze nejsou ap. Jenze ze stejneho duvodu nedam ani tu dotku, ty ap proste s heal specem a heal equipem vyuziju lip, kdyz hodim heal. Z tohohle duvodu mi prijde, ze archmaguv special resource v group pvp moc nefunguje (na solo clekem jo, tam tu damage delat potrebuju takze si obcas hodim silnejsi hotku).
Kdyby to misto toho jednu specku zlevnilo (20-100% podle bodu v high magic), bylo by to mnohem lepsi.
Taktika ktera tohle dela? Jaka? Nejak jsem si niceho takoveho nevsimnul :)
Smysl by to melo, protoze hlavni limit heal outputu jsou ap a mam dotku co healuje pripadne nuke co healuje. Castit to zadarmo by nebylo od veci.
Včera za Destro byla fronta okolo 522 a vyšlo to na hodku a půl. Každopádně zatím musím zaklepat nejdelší frontu jsem stál 20 minutek. Loguji v 6-7 a to je fronta minimální.
vcera jsem zkusil v t1 greenskin vs trposi scenariu hned po startu nabehnout na hlavni vlnu orderu, probehl jsem skrz a vsichni za mnou :) nasi zatim zabrali vsechny tri vlajky a oni me dostali az u jejich startu, docela funny :)
nejvetsi problem a zaroven vyhoda scenarii jsou ty low levely, kdyz joinu partu kde je to lvl 2-4 tak je skoro jasne ze nemuzeme vyhrat, moje taktika v tom pripade spociva v tom ze se zavesim za nejakeho order healera a beham za nim cele scenario, me nikdo moc nezabije a ja jeho taky ne, ovsem pravidelne mam nejvetsi dmg potom aspon z destruction :) vcera jsem takhle chvili honil nekoho kdo mel guildu nocna straz na burloku.
Na Eltharionu je to špatný i za Order. Přes víkend jsem se nalogoval bez front a včera k tomu, přijdu a i za Order je fronta s čekačkou 15+ minut. Buď přibyli lidi nebo spíš GOA snížilo max cap serveru kvůli lagům a aby lidi donutili jít na klona...
Mam takovy zlvastni pocit, ze 18h a nejak drobne to vypise vzdycky pred prvnim updatem estimated time, at je ve fronte kolik chce lidi. Mozna ze kdyz se to prepocita na vteriny, tak to je nejake cele cislo.
Mam takovy zlvastni pocit, ze 18h a nejak drobne to vypise vzdycky pred prvnim updatem estimated time, at je ve fronte kolik chce lidi. Mozna ze kdyz se to prepocita na vteriny, tak to je nejake cele cislo.
taky me to napadlo - 65527
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
vcera jsem zkusil v t1 greenskin vs trposi scenariu hned po startu nabehnout na hlavni vlnu orderu, probehl jsem skrz a vsichni za mnou :) nasi zatim zabrali vsechny tri vlajky a oni me dostali az u jejich startu, docela funny :)
nejvetsi problem a zaroven vyhoda scenarii jsou ty low levely, kdyz joinu partu kde je to lvl 2-4 tak je skoro jasne ze nemuzeme vyhrat, moje taktika v tom pripade spociva v tom ze se zavesim za nejakeho order healera a beham za nim cele scenario, me nikdo moc nezabije a ja jeho taky ne, ovsem pravidelne mam nejvetsi dmg potom aspon z destruction :) vcera jsem takhle chvili honil nekoho kdo mel guildu nocna straz na burloku.
Včera jsem začal hrát scenária jako lvl 28, skončil jsem ráno v 5. jako lvl 30, do lvl 40 dostanu už jen 2x ability, Silence a Knockback, ale i teď je na lvl 30 slibná 1vs1 balance, se skilled lidma jsou i ty scenária skvělý grupáč na celou noc :)
ted jsem jako black orc skoncil 1. v prohranem scenariu co se tyce vyhealovanych hpcek :) nekdo tam nastavene psal at pry ho taky healuju a ne jen ostatni :)
ted jsem jako black orc skoncil 1. v prohranem scenariu co se tyce vyhealovanych hpcek :) nekdo tam nastavene psal at pry ho taky healuju a ne jen ostatni :)
Mno ja mam pres den takovej fofr, ze kdyz prijdu dom obcas uvitam i 30 minut na log.. aspon se stihnu najist :op.. obcas me zadna fronta nuti k tomu vstavat od jidla a pichat prstem do sipek a krokovat aby me afk nevyhodil ze serveru:op takze vsechno ma svy
Tak jsem se rozhodl dat WAR druhou sanci. Presunul jsem se z puvodne open RVR/RP serveru na ciste open RVR (pochopitelne mnohem vic zalidneny a na dest jako tradicne fronta) a sahl po Archmage.
No a nestacil jsem se divit, jak rychle me to zacalo bavit. Jednak je jeho mechanika celkem podobna monkovi v guild wars (je tu skill na obyc raw healing, instant prot na target, spike heal - je to sice morale, ale tak je tam a ruzne sundavani hexu, moznost healovat instanty za behu je pekne akcni) a hlavne ten napad dat nekomu 5x heal a pak si odbouchnout do nekoho velkou naloz domaze je celkem fajn :)
Ucastnil jsem se bitek ve scenariich i na RvR battlezonse a mnohdy jsme i jako mensi skupinka udrzeli diky tem skillum na proceni nebo uvazlivym pouzitim morale abilit bod i proti vetsi presile. Velke hratelnosti nahrava i fakt, ze proste musite koukat, na koho ta damage jde, i kdyz to neni tak hardcore jako v guild wars. Na druhou stranu targetovani hracu, kteri nejsou v parte, je celkem obtizne (obcas jsem to resil proste tak, ze jsem se priblizil k typkovi a dal nearest friendly target) a podle me by bylo fajn i nejak vic zvyraznit hrace, kteryho mate na defensive targetu. Protoze v masovejsich bitkach se ta modra sipecka lehce ztrati.
Imo me hra za zaglitchovaneho swordmastera, ktery 1 za 10 sekund otoci obourucakem po smeru hodinovych rucicek, a to jeste musite klikat na target jak divi, aby neco udelal, tak totalne znechutila, ze uz jsem pak na to nemel vubec naladu.
Mozna neco udelaly i patche, protoze se me zda, ze postava reaguje o neco lip nez minule, kdy mela dost zajimave zaseky. Dneska jsem ale zas narazil na glitch, kdy se po neci smrti nedeaktivuje animace searing touche, takze jsem tam behal jak idiot a za mnou se tahlo 5 paprsku :)
No proste pokud jste namlsani z guild wars, tak jista obdoba v archmage tu je. Melee charaktery zatim doporucit nemuzu, protoze hra dost trpi warpovanim a podobnymi nesmysly, coz je na melee range celkem podstatna vec. Hodnekrat mi to delalo sileny nesmysly.
Ale jak rikam, archmage me velice prijemne prekvapil. Na warhammer jsem zpocatku nahazel dost (imo zaslouzene) spiny, ale zda se, ze patche skutecne neco delaji, a jestli to pujde takhle dal, tak by to nemusela byt ve finale vubec spatna hra. I kdyz guild wars nikdo z trunu nadlouho nesesadi, alespon co se pvp tyce.
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
Jen poznatek k tem co tu breci o hodinovych frontach. Od posledniho patche to funguje tak ,ze kdyz Vam to spadne mate urcity cas znova na login bez cekani(to i v pripade restartu PC). To znamena ze kdyz se ze hry odlogne hrac neuvolni se automaticky misto pro dalsiho ,ale jeste nejakou dobu je tam reserve na to aby se mohl vratit do hry.Takze kdyz se najednou odlogne 50 lidi tak se fronta o 50 lidi nesnizi. Trva to delsi cas a cekacka je tak delsi.
Vyhoda je ze kdyz se nalogujete mate jistotu ze pak budete hrat i kdyz Vam to spadne coz si myslim je dobre.
Po prvnim mesici kdy GOA uvidi kolik lidi si hru dale predplati samozrejme navisi kapacitu serveru.Ted kdyz je mesic zdarma to samozrejme delat nebudou.