Author |
Topic |
-Mike-
Average Member
1308 Posts |
Posted - 28/09/2008 : 11:33:57
|
quote: Originally posted by Araya
quote: Originally posted by -Mike-
Da se nejak leavnout scenario?
v kazdym scenariu je vychod za mistem kde se resnes po smrti. Je to klasicky zone port oznaceny znakem
jj sem si toho nevsimnul... sem zkousel vsemozny /afk, leave apod :) |
Krabice je zaklad. |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 30/09/2008 : 08:32:36
|
1) major landmarks - maji nejaky hlubsi smysl nebo je to proste jen misto s nejakym bossem ?
2) renown merchanti se mi s nabizenym equipem zasekli na rank 8 renown 5 a od te doby uz mi nic lepsiho nenabizeji (momentalne jsem rank 11 renown 9), musim do T2 ? Vcera jsem probehl pulku T2 u dark elfu ale zadneho renown merhcanta jsem nenasel !?
diky |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 30/09/2008 08:32:45 |
|
|
Gurat
Starting Member
72 Posts |
Posted - 30/09/2008 : 08:53:52
|
quote: Originally posted by Rashaverak
...
ad2..T2 RvR zona, hlavni pevnost uplne nahore.. |
WOW Moula & Sandio <MYTH> DT WHO Mooshtubba Squig Herder |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 30/09/2008 : 09:22:40
|
takze to neni v tom campu kde je flight master ? |
lastfm |
|
|
Aramir
ex sejra
1083 Posts |
Posted - 30/09/2008 : 09:25:01
|
Ne. T2+ jsou v keepech. |
|
|
paja2000
Moderator
2040 Posts |
|
razorek
New Member
204 Posts |
Posted - 01/10/2008 : 00:31:03
|
quote: Originally posted by paja2000
jde zapnout nejak target's target? U healer classu by se mi to celkem hodilo. diky
nekde jsem cetl ze to nejde a ani to vyvojari neplanuji |
Meder [] - Necromancer (AoC) Shay [Rytiri Lva] - Fury/alchemist (sleeping EQ2) Bucho [The Dale Vanguard] - Burglar (LOTRO) Meder - Mage (inactive WoW) Shay [Dread Return] - Priest (WoW) Gankenstain [Dread Return] - Rogue (WoW) |
|
|
Kar-Chee
Junior Member
960 Posts |
Posted - 01/10/2008 : 14:17:43
|
quote: Originally posted by paja2000
jde zapnout nejak target's target? U healer classu by se mi to celkem hodilo. diky
No u friendly targetu funguje assist. Jinak netusim... |
Planetside 2, Diablo 3 |
|
|
VT
Moderator
4191 Posts |
Posted - 01/10/2008 : 19:33:31
|
quote: Originally posted by Aramir
Ne. T2+ jsou v keepech.
A nebo v guild hale ve meste. |
|
|
Lobos
Junior Member
572 Posts |
Posted - 02/10/2008 : 12:42:18
|
Jde pozdeji zmenit guild heradly nebo je to uz naporad? |
|
|
Little
Moderator
2901 Posts |
Posted - 02/10/2008 : 12:45:42
|
quote: Originally posted by Lobos
Jde pozdeji zmenit guild heradly nebo je to uz naporad?
AFAIK ti to pri zadavani napise upozorneni o permanent :) |
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
|
|
|
Lobos
Junior Member
572 Posts |
Posted - 02/10/2008 : 13:55:37
|
Jojo, mas pravdu. Je to prekerni situace, kazdej prosazuje znak podle toho co hraje za char a ty neutralni za moc nestojej :) |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
|
Punky
Starting Member
48 Posts |
Posted - 10/10/2008 : 03:44:41
|
teraz som si vsimol, ze u mojho trposa engineera mi pribudol (asi na lvl 20 alebo som si to predtym nevsimol) passiv skill Pistol... ja som vsak zatial vsetky pistole videl len pre Empire... su teda neskor v hre aj nejake pistole pre trposov, alebo su ti "obmedzeni" len na pusky cely cas? |
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 12/10/2008 : 05:37:57
|
quote: Originally posted by Aramir
Ví někdo, co přesně v ToK unlocku znamená "Perform a specific task"? Nikde jsem nenašel vysvětlení, takže tápu ve tmě, co si pod tím mám představit.
Budes se smat, ale na webu s addonama (curse) je nakej addon kterej ma informace o tedlech taskach a zatim tam sou kraviny typu 100x na sebe klikni 1000x 10000x dale to same ale na nekoho jineho, na sebe kdyz jsi nahatej, na nekoho jinyho kdyz si nahatej..
|
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
|
Slunicko
Starting Member
82 Posts |
Posted - 16/10/2008 : 18:41:27
|
Dneska mi kompl hlasi malo mista na disku, kde mam WAR, prestoze jsem tam mel asi 15GB volnyho, tak se mrknu na slozky a instalace WARu ma najednou necelych 30GB, pricemz nejvetsi palka je data.myp (19GB). Vubec nechapu jak je takovy nabobtnani mozny, netusite nekdo? Kdyby se nejakym zpusobem samovolne stahlo treba intro, tak to pochopim, ale polozka Cinematic ve hre je stale prazdna. |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 17/10/2008 : 07:27:21
|
nekde tam jsou logy, tak se koukni na ne jestli uz u tebe nemaji par giga |
lastfm |
|
|
Slunicko
Starting Member
82 Posts |
Posted - 17/10/2008 : 11:56:07
|
Logy maji 50 mega. Na jinym pc ma soubor data.myp 60 mega a ten muj ma 19 giga, to vubec nechapu jak se to nabralo. Ze by se to stahlo, to se mi nezda. |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 17/10/2008 : 12:03:25
|
quote: Originally posted by Slunicko
Logy maji 50 mega. Na jinym pc ma soubor data.myp 60 mega a ten muj ma 19 giga, to vubec nechapu jak se to nabralo. Ze by se to stahlo, to se mi nezda.
bejt tebou zkusil bych tenhle soubor presunout pryc a nechat patcher opravit instalaci schalne esi stahne 19 giga :) |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
|
|
Arach
Junior Member
522 Posts |
Posted - 17/10/2008 : 14:15:26
|
zkousel nekdo instalaci prekopcit z jednoho kompu do druhyho ? jde me o to nemuset to na novym kompu cely patchovat u gw tohle bylo v poho |
|
|
Luka
New Member
448 Posts |
Posted - 17/10/2008 : 15:25:39
|
Ano, zkousel jsem to. Hru jsem rozjel po stahnuti tohoto souboru, jelikoz se objevila hlaska ze tento soubor nelze nalezt: d3dx9_34.dll. Soubor jsem nahral primo do adresare WHO. Patchovat jsem nic nemusel. |
|
|
Chimeera
Starting Member
13 Posts |
Posted - 07/11/2008 : 20:14:53
|
dotaz, hraje nějaká guilda na Karak Eight Peags ? za destro ??? CZ-SK guilda samozřejmě x)díky za odpověď |
Klan Tripartita ! Warhammer online CORE ! Destruction ! - devils.s@seznam.cz ! server - Karak Azgal |
|
|
piChy
Starting Member
30 Posts |
Posted - 22/11/2008 : 12:55:36
|
Mam problem... ihned po pokusu o spusteni hry na mne zarve chybova hlaska:
The patch client was unable to retrieve the file patcher-goa.prod.sig from the patch server. Please try the patch operation again in a short while.
a dal se nedostanu... nemel sem ted na hrani WARu moc cas a hlavne naladu to pozde vecer resit... nicmene problem nastal z niceho nic cca pred trema dnema a od ty doby pretrvava...
ani dnesni reinstalace hry nepomohla... |
|
|
piChy
Starting Member
30 Posts |
Posted - 22/11/2008 : 13:16:03
|
Hmmmm... tak problem po pohrani si s nastavenim pripojeni a firewallu snad vyresen |
Edited by - piChy on 22/11/2008 15:39:34 |
|
|
Asheen
Starting Member
4 Posts |
Posted - 08/02/2009 : 18:32:36
|
Prosím muzete mi poradit ktere classy jsou na eltharionu hledane?Za ktere se nejvic "uzivim"? A na jake strane tam hraje vic cechu, order ci destruction? (mam who teprve objednano a rad bych si vybral dobre:)) |
Edited by - Asheen on 08/02/2009 18:51:16 |
|
|
Shemiramoth
Moderator
4339 Posts |
Posted - 08/02/2009 : 22:32:17
|
quote: Originally posted by Asheen
Prosím muzete mi poradit ktere classy jsou na eltharionu hledane?Za ktere se nejvic "uzivim"? A na jake strane tam hraje vic cechu, order ci destruction? (mam who teprve objednano a rad bych si vybral dobre:))
Jestli destro ci order je celkem jedno. Vsude najdes dost cechu. Jediny pravidlo vzdycky plati a to, ze healer se uzivi vzdycky a vsude. |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
|
|
Greydawn
New Member
409 Posts |
Posted - 09/02/2009 : 13:42:33
|
Za order hra na Eltharione gilda Bohemia, spytaj sa Ninjagona, ake su podmienky na prijatie :) je to asi dost aktivna gilda, ich clenov stretavam casto
Za destro hra Runeblade of Darkness, ale vidam ich velmi sporadicky, a aj to iba zopar ludi
Co sa tyka classy, hmmm ... stale sa neviem zbavit pocitu, ze za order hra prilis vela healerov, lvlujem teraz svoju stvrtu 40tku a stale minimalne raz denne sa mi stane extrem ako 12 destro dps ludi bez healera vs 12 order z toho 8+ healerov, vacsinou runeprizti :)
neviem cim to je, cim su ti healeri tak zaujimavi, za destro healerov skoro nestretnes ...
ako healer sa uzivis vsade a vzdy, ale pocitaj s tym, ze na 40tke ti bude chybat dps ...
rollni bright wizarda, neolutujes, je ich ako sraciek, ale ak si dobry ...uzijes si v pvp, som cital nedavno porovnanie so sorc, a som skoro padol zo stolicky, ake vychytavky ma ta classa
enjoy |
MMO traveller |
|
|
Filda LNL
Junior Member
723 Posts |
Posted - 09/02/2009 : 16:56:46
|
Já du snad k vám, na Azgalu je to s healerama pořád naopak, 2 debilní doci, 2 šamani, k tomu 2 we, a je vymalováno, když nás všechny healuje všeho všudy 1 AM. |
Troll lepší fanboie. |
|
|
ManiaCCC
Junior Member
630 Posts |
Posted - 09/02/2009 : 17:20:02
|
ja T4 momentalne nehravam..tak presne neviem ale v T3 je to teraz sialenost.. co scenarko .. to minimalne traja WP .. do toho dalsi 3-4 RP alebo AM, zvysok knighty a IB ..a hotovo.. Je sice pravda ze teraz su shamani nejako dost rozsireny..aspon v T3..ale zas na druhej strane zealoti vymyzli asi kompletne. DoK-ov byva obcas dost ale spoliehat sa ze nieco uhealuju sa fakt neda :)
V poslednej dobe ked vidim takuto zostavu v scenarku a pozrem potom na nasu kde to su to tak dvaja shamani a zvysok je WE, Sorc, Marauder, Magus a podobne.. tak ani nestracam cas a leavnem.. Ked sa zacnu WPs "cross-healovat" popripade ich guarduju Iron Breakery, tak nas nezachrani ani quadro prehypovanych Witch Elfiek (ktore skapu v momente ked sa objavia)
Ale ak mam teda poradit co hrat..tak by som asi tiez povedal nejake DPS.. Je to dost zmena oproti WoW-ku ale je fakt ze je castokrat vacsi problem zohnat KVALITNE dps ako tankov a healerov. |
|
|
Asheen
Starting Member
4 Posts |
Posted - 09/02/2009 : 23:35:53
|
Jak je to za order na Eltharionu s engineerama? da se to povazovat za kvalitni dps? Strasne se mi libi jak nekam soupne bombu,tam kilne par destructu a zdrha pryc(aspon podle toho co sem cetl na who forkach,jak tam nejaky hrac strasne vypenil jak ho to stve) a i gameplay video se mi hodne libilo.A taky, je tato classa usable do pve? |
Edited by - Asheen on 09/02/2009 23:58:49 |
|
|
Wuuduu
Junior Member
544 Posts |
Posted - 10/02/2009 : 09:27:22
|
Preco davas otazky, na ktore ti kazdy moze odpovedat inak. Preco si to sam nevyskusas? Nemas jednu postavu na cely zivot... |
EVE: H00d – [RG] / [-RZR-] – R.I.P. WAR: Klingac – Causa Justa / Karak Azgal – R.I.P. EQ2: Silwia Luisa – Undead / Runnyeye – R.I.P. GW: Luisa de Silwa – R.I.P. |
|
|
Greydawn
New Member
409 Posts |
Posted - 10/02/2009 : 09:28:54
|
minule v howling gorge scenarku inzinier jebol 500k dmg, sme pozerali na tabulku a smiali sa ... som pocul ze inizinier teraz dava SLUSNE dmg. kazdopadne, som nedavno jedneho stretol v 1v1 so sorckou a praskol ma za par sekund, ani som nestihol nadotovat. (btw, tie granaty davaju physical alebo corp/elemental dmg ? nevidim velmi do order classov)
aj tak je to jedno co si zvolis. WAR je cisto o mass pvp, na 1v1 mozes uplne zabudnut. ako jednotlivec v scenarku vobec nic neznamenas, mozes mat uplne najlepsi equip, mozes mat najrychlejsie reakcie, cokolvek, ked nemas healera a nie si tank, skapes ihned. preto su pugy v scenarkach absolutne o nicom, ked system namiesa dvanast nezmyselnych povolani bez healera
zvol si co len chces, aj tak potom skusis aj ine povolania
|
MMO traveller |
|
|
celdric
Average Member
1613 Posts |
Posted - 10/02/2009 : 09:38:50
|
jestli si spravne vybavuju tak grenadier dava prevazne corp, kterou si sam debuffuje... |
no mmo
|
|
|
Filda LNL
Junior Member
723 Posts |
Posted - 10/02/2009 : 16:45:29
|
Dokážu ti odpovědět na otázku pve: do instancí je fakt dobrej, mám ho vedle sebe radši než bw. A do premadeů na sc se taky neztratí. |
Troll lepší fanboie. |
|
|
Lewi
Starting Member
9 Posts |
|
Gralf
Starting Member
29 Posts |
Posted - 17/05/2010 : 10:26:37
|
quote: Originally posted by Lewi
Zdravím,
1. je nějaká kvalitní guilda(klan) za Destro která ještě funguje? Pokud ano tak link na web či forum. 2. je to stále placené ? 3. Hraje to vůbec ještě někdo ?
díky
Caues, na Karag Azgal je Beyond Insanity na Destro strane, stale funguje dobre, ve vecernich hodinach cca 20+- akt. hracu online. Pokud by si mel zajem napis komukoliv z guildy ti te odkazou na "hlavy pomazane ":) edit: forum neni kontakt jedine in game |
Ugabobo saman (WAR)<Beyond Insanity> Nutnezlo sorc (WAR)<Beyond Insanity> Vnadnavanda resto druid (WOW)<Memento Mori> |
Edited by - Gralf on 17/05/2010 10:27:30 |
|
|
Lewi
Starting Member
9 Posts |
Posted - 17/05/2010 : 12:33:27
|
Zatím jsme já a brácha na Trial Accountu ;) už jsme obědnali krabice. Ale nejsem si jist zda máme ty trial accounty převést na normální acc nebo založit novej?(máto nějakou výhodu ?) ;) Každopádně určitě se ozvu... zrovna na Karak Azgalu sem začínal.
:-D docela Náhoda "Vnadnouvandu" si pamatuju z TH ;) |
http://www.teraportal.cz/ http://www.teraportal.cz/forum/ |
Edited by - Lewi on 17/05/2010 12:40:39 |
|
|
Wuuduu
Junior Member
544 Posts |
Posted - 17/05/2010 : 19:00:23
|
naco ste s bratom zbytocne vyhadzovali prachy (aj ked malo) za dve krabicky WAR? Hie je uz tato hra v stadiu, ze staci zaplatit a mas z trialu full? T.j. krabicku absolutne nepotrebujes? |
EVE: H00d – [RG] / [-RZR-] – R.I.P. WAR: Klingac – Causa Justa / Karak Azgal – R.I.P. EQ2: Silwia Luisa – Undead / Runnyeye – R.I.P. GW: Luisa de Silwa – R.I.P. |
|
|
Lewi
Starting Member
9 Posts |
Posted - 17/05/2010 : 19:43:13
|
takhle... ;) kdyby mi o tom někdo řekl, tak bych to určitě udělal jinak, ale jelikož sem dlouho hledal(marně) někoho kdo by mi řekl víc infa, tak jsem za 350,- koupil krabici ;) což mi přišlo v pohodě když měsíc hraní stojí asi tak stejně.
|
|
|
Jace
Average Member
1183 Posts |
Posted - 17/05/2010 : 22:41:19
|
To je v pohode no. Na zapade se svyho casu prodavaly dolar kus a mesic byl v cene :) Bejt tebou, tak s tou investici trochu pockam, protoze WAR je kandidat do sine slavy po boku takovych velikanu jako Hellgate London nebo Tabula Rasa. |
MMOs failed. |
Edited by - Jace on 17/05/2010 22:41:32 |
|
|
Lewi
Starting Member
9 Posts |
Posted - 17/05/2010 : 23:01:23
|
takhle, já od toho nečekám něco světoborného ;) už jsem to hrál vím jak to zhruba při startu dopadlo. Ale s wowkem jsem praštil a krátím si tím čekání na Teru ;)
navíc mi nepřijde že by byl war mrtvej v RVR je stále kotel hráčů co se řežou od rána do večera, sice je to dost zalagované ale což ;)
|
Edited by - Lewi on 17/05/2010 23:05:53 |
|
|
Shatteren
Senior Member
2735 Posts |
Posted - 18/05/2010 : 00:36:50
|
quote: Originally posted by Jace
To je v pohode no. Na zapade se svyho casu prodavaly dolar kus a mesic byl v cene :) Bejt tebou, tak s tou investici trochu pockam, protoze WAR je kandidat do sine slavy po boku takovych velikanu jako Hellgate London nebo Tabula Rasa.
Hellgate by se dal jeste zkousnout, ale ta Tabula, to byl teda hype... |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
|
|
Jace
Average Member
1183 Posts |
Posted - 18/05/2010 : 02:15:19
|
Mozna tak v T1, kde je gratis unlimited trial. Alespon to rikaji spolutrollove na forech... Kazdopadne z ty sklizne failu, co se za posledni dobu urodila, se fakt neda moc vybirat, takze pokud nemas zadny naroky, WAR te na kratkou dobu zasyti. Ale to spis bych sahl po Aionu, kdyz cekas na Teru. Minimalne po graficky strance je tam silena shoda.
Ja osobne cekam na GW2 a Blade&Soul. Cim vic infa prosakuje o GW2, tak spis teda to druhy. |
MMOs failed. |
|
|
Dolf
Starting Member
41 Posts |
Posted - 18/05/2010 : 11:56:32
|
Pokud někoho trápí lagy, zkuste amiky, maj to v podstatně lepším stavu než žabožrouti. |
|
|
Dragnor
Starting Member
48 Posts |
|
Wuuduu
Junior Member
544 Posts |
Posted - 07/06/2010 : 09:50:12
|
neni mrtvy, hraju ho... stovky ludi. Hra, ktora zije a neni mrtva dostava nove addony a upgrady - co z toho bude, okrem 2x prepratych starych eventov? Btw na to spamovanie kol-dokola toho isteho spellu by sis mal spravit makro, alebo nejake hardwarove autofire tlacitko. |
|
|
Jace
Average Member
1183 Posts |
Posted - 07/06/2010 : 13:17:09
|
Props za oldschool Manowar, ale ten nizkej framerate to celkem kazi. |
MMOs failed. |
|
|
Arach
Junior Member
522 Posts |
Posted - 08/06/2010 : 12:46:52
|
quote: Originally posted by Wuuduu
neni mrtvy, hraju ho... stovky ludi. Hra, ktora zije a neni mrtva dostava nove addony a upgrady - co z toho bude, okrem 2x prepratych starych eventov? Btw na to spamovanie kol-dokola toho isteho spellu by sis mal spravit makro, alebo nejake hardwarove autofire tlacitko.
pozorne sem se dival, a kouzlil 3 ruzny kouzla ! |
|
|
Jace
Average Member
1183 Posts |
Posted - 08/06/2010 : 14:01:34
|
Je to takova lehce retard game. Healer by mohl bejt stejne tak nahrazenej nakym jednoduchym skriptem, protoze s tim square addonem je to fakt utter joke. Pak drsny magicove vzadu delaj velkou DAMAGE neustalym opotrebovavanim jedne a te same klavesy, ti chytrejsi pak odpali makro a shodej hru do traye.
A kdyz si uvedomite, ze tohle je udajne nejlepsi pvp MMORPG na trhu, tak je to trochu smutny.
WARu zustavam verny az do vypnuti posledniho serveru na Taiwanu :)... aha tak nic. |
MMOs failed. |
|
|
Shatteren
Senior Member
2735 Posts |
Posted - 08/06/2010 : 15:06:16
|
Kde se dá dočíst, že je to údajně nejlepší PvP MMORPG ?
Možná ve starých hype postech, než to vyšlo.. |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
Edited by - Shatteren on 08/06/2010 15:06:44 |
|
|
Topic |
|