Author |
Topic  |
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 16/09/2008 : 09:51:09
|
quote: Originally posted by Aramir
Pokud ti je aktivovali, budeš je mít v poště.
diky, to me nenapadlo :) |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 16/09/2008 : 11:03:36
|
Prisel nekdo na zpusob jak pripojit vic nez 6 lidi (jedna grupa) do scenaria ? |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 16/09/2008 : 11:06:51
|
Zkusili jste to jako Warband? |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 16/09/2008 : 11:13:00
|
Zkusili jste to jako Warband?
tam se nas prave veslo 6 nepodarilo se to rozsirit na "raid" |
|
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 16/09/2008 : 11:17:09
|
To form a Warband: Begin a group as you normally would, either through /invite or through the UI. You don't need a full group; you can get started with only two players. Please note that players who want to join the Warband after formation must not be in a group; they will have to disband in order to join if they are grouped.
Public vs. Private Once you have a regular group, you can do one of the following: right click on the group UI (the member portraits) and select Form Warband from the menu, or simply type "/wbc convert 1" to create the WB. Using the UI rather than the command will form a private Warband, meaning that no other players can join without an invitation. Using the /command will create a public group that anyone can join. You can still type the command after creating a private Warband through the UI, which will convert your private Warband to a public WB.
Adding New Members If you are in a private WB, you will need to invite your members individually. You may do so through the UI as you would a normal group, or you can type "/invite ". However, after six people are in the Warband (the number of a normal group), "Invite" is grayed out and no longer works through the UI. Members #7 and up MUST be invited through "/invite ". Only the Warband leader can invite new members until he promotes assistants; there is no referral system.
If your Warband is public, you can let people know through chat that you are recruiting, and all they have to do is type "/join " to get in.
Working Within the WB The most commonly used commands are:: /join - allows you to join a public Warband /wb - Warband chat /disband - removes you from the WB
Only the leader or his promoted assistant(s) can perform the following actions: /wbc convert 1 - converts a private Warband to public, or converts a normal group to a public WB /invite - sends a player an Accept/Decline window to join your WB /kick - removes a player from your Warband /wbc move <#> - moves the indicated player to the indicated group (where # = 1-4) /wbc swap - switches the positions of the two indicated players Only the leader can perform the following actions: /wbc promote - promotes a member to assistant, which gives them /command permissions /wbc demote - removes the assistant permissions /wbc makeleader - promotes that player to leader and removes you from the post (you retain assistant rights)
The UI art that you see is placeholder, and there are a few issues that we are working out. The following are known issues that we do not need to be reported:
- Players who are out of the zone show up as Dead in the UI. - Players disbanding, moving, or dying while in the Warband sometimes causes duplicate entries in the UI. - Invite in the UI menu is grayed out and unavailable after the initial six-member WBG is full. - Players cannot target themselves through the Warband UI; they must use F1.
 |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 16/09/2008 : 11:29:25
|
quote: Originally posted by Shemiramoth Members #7 and up MUST be invited through "/invite ". Only the Warband leader can invite new members until he promotes assistants; there is no referral system.
tohle jsem potreboval vedet, diky :) |
|
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 16/09/2008 : 11:59:27
|
Sorry, jestli to tu někdy už bylo, ale měl bych dva skromné dotazy:
Existuje banka? (jsem zatím v T1 zóně) Je nějaká možnost rozšíření místa v inv?
Předpokládám, že obě odpovědi budou kladné, a nejspíš obě věci jsou možné až ve vyšším Tieru než 1 :) |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 16/09/2008 : 12:15:52
|
Až uděláš level 10 tak ti naskočí třetí batoh. |
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 16/09/2008 : 13:18:16
|
quote: Originally posted by spajdr
Až uděláš level 10 tak ti naskočí třetí batoh.
Aha super, takže ještě jeden level. Už začínám mít sem tam problémy s craft věcma a lootem  |
 |
|
M.C warior
Moderator

1073 Posts |
Posted - 16/09/2008 : 15:38:39
|
Potreboval bych vysvetlit jak funguje Witch Hunterovi skill Feinted Positioning a Booby Trap. Diky |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 17/09/2008 : 00:41:26
|
Z nejakeho duvodu se mi nezobrazuje quest tracker. Mam stale defaultni UI, s zadnym UI oknem jsem nehybal. Quest tracker UI window vidim; je hned pod radarem, ale questy se v nem nezobrazi. V TOK mam u questu zaskrtnuto zobrazovani v trackeru ...
(public quest tracker funguje)
Nemam vubec tuseni co s tim )
|
Edited by - VT on 17/09/2008 00:48:19 |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 17/09/2008 : 01:11:19
|
quote: Originally posted by VT
Z nejakeho duvodu se mi nezobrazuje quest tracker. Mam stale defaultni UI, s zadnym UI oknem jsem nehybal. Quest tracker UI window vidim; je hned pod radarem, ale questy se v nem nezobrazi. V TOK mam u questu zaskrtnuto zobrazovani v trackeru ...
(public quest tracker funguje)
Nemam vubec tuseni co s tim )
No s tím má problém pár lidí a nikdo jim to nevyřešil. Seš teda lucker  |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 17/09/2008 : 01:13:20
|
Jsem skoro rank 9 a mam hotovych asi jen 10 questu (vetsinu expy mam za scenario). Nerad bych overlevelnul Tier 1, tak, ze bych si znemoznil delat rvr questy, nebo proste questy v rvr zone.
Ale zapomnel jsem jak to chodi pri prechodu na dalsi tier, zda se nekde neco odmackava a potvrzuje a nebo proste budu mit smulu. (Tier 1 je 1 - 11 nebo 1 - 12 jako v close bete?) |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 17/09/2008 : 07:00:47
|
Zdravíčko pánové a dámy,
asi něco dělám blbě, ale radši se zeptám zde než ze sebe dělat blbce na supportu.
Koupil jsem si online hru na direct2drive. Přišel mi mailik s:
LIVE GAME HEAD START klíčem UNLOCKABLE ITEMS klíčem
Na stránkách Warhameru online jsem se zaregistroval přes čudl Registration. Po přihlášení jsem viděl dva nové čudle Product key a Log out. Kliknul jsem na product key a zadal jsem do políčka a ted pozor nevím jestli je to správně: email jako byl ten v registraci, login i heslo z registrace a nakonec Live game head start key.
Po tomto kroku mi přišel tento mail
Your CD-Key has been correctly registered. It also gives you access to the following components which have been activated:
Head Start licence
Head Start Standard Edition period (15/09/2008 to 24/09/2008 included)
Certain components could not be activated because they are incompatible with your account. We would like to advise you that those keys can be used to activate products on another account.
Nechápu ten poslední odstavec a hlavně to, že jsem se do hry včera okolo 22:00 nezalogoval. Ve hře je pak čudl na create account, ale to skončilo na kroku kdy mám zadat product key a ten je pry neplatny. Nemáte někdo s tím zkušenosti? |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 17/09/2008 : 07:06:59
|
poslední odstavec neřeš, to píše všem, klíč na unlockable items zadávej přes CODE. |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 17/09/2008 : 07:14:24
|
Přes Code? :)Omlouvám se, ale začal jsem to řešit včera ve 9 a byl jsem ospalej a ted z toho vubec nechapu. Třeba mám blbého klienta (tahlajsem ho z rapidshare)
Edit: Už vím co je code |
Edited by - Azkaban on 17/09/2008 07:16:00 |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 17/09/2008 : 07:18:33
|
quote: Originally posted by spajdr
poslední odstavec neřeš, to píše všem, klíč na unlockable items zadávej přes CODE.
Spajdre a kdy se mi objeví možnost na billing a takové ty cetky? To je až mi přijde ten hlavní klíč? |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 17/09/2008 : 08:24:15
|
to nikdo nevi, zatim to imo nemaji vubec hotove :) |
lastfm |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 17/09/2008 : 08:26:21
|
quote: Originally posted by Rashaverak
to nikdo nevi, zatim to imo nemaji vubec hotove :)
Tak to ju :) Mě to celkem vyděsilo. Každopádně to vypadá, že ten client z rapidshare je na peachu. |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 17/09/2008 : 14:40:02
|
Da se nejak linknout item do chatu? |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Bottenanna
Junior Member

511 Posts |
Posted - 17/09/2008 : 15:07:30
|
quote: Originally posted by -Mike-
Da se nejak linknout item do chatu?
možna? |
Ctím a dodržuji pravidla tohoto fóra |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 17/09/2008 : 15:08:13
|
Da se nejak linknout item do chatu?
tohle bych taky docela rad vedel... dost tezko se lidem vysvetluje co bych jim pripadne poslal... |
no mmo
|
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 17/09/2008 : 15:12:49
|
Jde vam dat do friend listu vic nez 4 lidi? Me se ted pocet dokonce zredukoval na 3, po tom co jsem odstranil jednoho cloveka abych ho nahradil druhym, to uz ale bohuzel neslo.
Nechce se mi verit ze jim tohle mohlo uniknout. |
DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 17/09/2008 : 15:24:41
|
Co jsem tedka cetl na WAR alliance, tak to vypada, ze item linking neni ve hre implementovany, ale mohu se mylit. |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
Edited by - Shemiramoth on 17/09/2008 15:25:15 |
 |
|
kosac
Starting Member
30 Posts |
Posted - 17/09/2008 : 15:27:14
|
quote: Originally posted by Shemiramoth
Co jsem tedka cetl na WAR alliance, tak to vypada, ze item linking neni ve hre implementovany, ale mohu se mylit.
myslim ze nejde... resp. neprisel jsem nato jak :( |
KO - Kosac[DarkLegion], Poxnora - AlchKosac, GuildWars - Alchemord[CZDL], Kosac[CZDL], SWG Eclipse - Alchemord Kosac[CzA], EVE - Alchemord[Rytir], WAR - Alch[Czech Dark Legion], Aion[Dark Legion], WoW - Kosac[DarkLegion] |
 |
|
Gurat
Starting Member
72 Posts |
Posted - 17/09/2008 : 16:29:04
|
Tak mi dneska prisla krabice z game.co.uk..po nainstalovani se nespusti patcher, s tim, ze vyhodi hlasku, ze nemuze najit nejake soubory..
Nemel jste nekdo stejny problem? :/ |
WOW Moula & Sandio <MYTH> DT WHO Mooshtubba Squig Herder |
 |
|
Danad
Starting Member
55 Posts |
Posted - 17/09/2008 : 19:29:44
|
mám stejný problém - snad to bude tím, že nefunguje cod, umožňující "prémiové" připojení před datem "ostrého" startu, který jsem dostal za předobjednávku - uvidíme co bude zítra :) |
Edited by - Danad on 17/09/2008 19:30:47 |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 17/09/2008 : 20:09:53
|
No, vypadá to, že se patcher dneska opatchoval... Jestli to není nějak kvůli tomu.
Jinak Dane, Tobě nefunguje preorder key z game.co.uk? Zkoušel jsi to víckrát, a na existující a fungující mail/login/password? Já měl taky preorder, ale všechno šlape (se staženým open beta klientem) hladce... |
 |
|
Rich
Starting Member
13 Posts |
Posted - 18/09/2008 : 17:07:54
|
Prosim o pomoc , stalo se nekomu , ze by mu vyjela tady ta blbost .. ?
War.exe - Soucast nelze najit , Aplikace nemohla byt spustena , protoze soucast d3dx9_34.dll nelze najit ...
Muze mi nekdo poradit co a jak prosim ?
Dekuji  |
 |
|
NoX
Moderator

1051 Posts |
Posted - 18/09/2008 : 17:17:27
|
Zkus reinstalovat DirectX. |
Lišák A20.00%, E80.00%, K46.67%, S53.33%
|
 |
|
Lobos
Junior Member

572 Posts |
Posted - 18/09/2008 : 17:18:35
|
Jj mel jsem to same, stahnul jsem posledni verzi z microsoft.com a v pohode. |
 |
|
Rich
Starting Member
13 Posts |
Posted - 18/09/2008 : 17:29:22
|
Problem , vyresen , dik. |
 |
|
pavli
Starting Member
7 Posts |
Posted - 19/09/2008 : 15:29:58
|
Dneska sem si koupil krabici,mam zaregitrovanej klic a WAR se mi prave patchuje ale neni mi jasny jak se tady provadi placeni?Chtel bych platit kreditkou ale na ofic webu tam neni zadnej odkaz na to?To se mi aktivuje ten mesic zdarma a teprve pak budu muset zadat nekde zpusob platby? Se mi to moc nezda vsichni to maji preci tak, ze sice mesic zdarma ale teprve kdyz zadas cislo kreditky nebo gamecard. Pls muze nekdo poradit? |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 19/09/2008 : 15:41:14
|
quote: Originally posted by pavli
Dneska sem si koupil krabici,mam zaregitrovanej klic a WAR se mi prave patchuje ale neni mi jasny jak se tady provadi placeni?Chtel bych platit kreditkou ale na ofic webu tam neni zadnej odkaz na to?To se mi aktivuje ten mesic zdarma a teprve pak budu muset zadat nekde zpusob platby? Se mi to moc nezda vsichni to maji preci tak, ze sice mesic zdarma ale teprve kdyz zadas cislo kreditky nebo gamecard. Pls muze nekdo poradit?
tady je to az pozdeji :D nezvladli udelat acc management |
|
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 19/09/2008 : 16:15:03
|
Chci se zeptat ta "feature" s licence agreement, dela to i lidem co maji nainstalovanyho clienta z krabice? |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Dokturek
Starting Member
27 Posts |
Posted - 19/09/2008 : 18:28:34
|
Dělá. |
 |
|
Thalion
Starting Member
1 Posts |
Posted - 20/09/2008 : 12:39:04
|
Hru nainstaluju zapnu objevi se mi nabihajici who a pak mi to skoci na stahovani patche( nevim na jake strane je problem ale jako by kusum toho okna chybely textury. po tom co stahnu patch (829mb+/-) tak spustim hru a objevi se mi ,,Critical error-An error occurred -- warhammer will now terminate,, . nemeli ste stimle nekdo problem?
|
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 20/09/2008 : 15:35:46
|
Da se nejak leavnout scenario? |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 20/09/2008 : 17:02:34
|
Je někde vidět level progress hlavního města? Nikde jsem to neobjevil. |
 |
|
Dokturek
Starting Member
27 Posts |
Posted - 20/09/2008 : 20:26:10
|
Da se nejak leavnout scenario?
Zatim sem byl v jednom scenarku a to se elavovalo tak ze ses objevil na pobrezi ostrova a kdyz ses oocil o 180stupinku k mori a rozebehl se do nej tak vyskkocila tabulka leave ? .. :) |
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 22/09/2008 : 10:09:10
|
Ví někdo, co přesně v ToK unlocku znamená "Perform a specific task"? Nikde jsem nenašel vysvětlení, takže tápu ve tmě, co si pod tím mám představit. |
 |
|
Filda LNL
Junior Member

723 Posts |
Posted - 22/09/2008 : 11:53:11
|
No, v tom je to kouzlo, že nevíš, co ti to odemkne. Každopádně se zdá, že tenhle unlock přijde až na vyšších levlech. |
Troll lepší fanboie. |
 |
|
walfischberg
Starting Member

72 Posts |
Posted - 22/09/2008 : 20:18:01
|
Ahoj. Jsem lvl 11, ale mám takový problém. U drtivé většiny obchodníků nevidím v jejich nabídce žádné zboží. Prošel jsem T1, T2, byl v hlavním městě, ale kromě pár merchantů, kde vidím např tabarty, nikdo nic nenabízí. |
Minulost - UO, AC, SW: Galaxies, WoW, Vanguard, Warhammer. Aktuálně SW: TOR
Jediný rozdíl mezi mnou a bláznem je v tom, že já nejsem blázen. |
 |
|
Crushe
Starting Member
12 Posts |
Posted - 26/09/2008 : 11:18:26
|
quote: Originally posted by walfischberg
Ahoj. Jsem lvl 11, ale mám takový problém. U drtivé většiny obchodníků nevidím v jejich nabídce žádné zboží. Prošel jsem T1, T2, byl v hlavním městě, ale kromě pár merchantů, kde vidím např tabarty, nikdo nic nenabízí.
Musíš si odoznačit kolonku nahoře, která slouží pro zakrytí červených předmětů, tedy předmětů, které zatím nemůžeš používat. |
Nick : Crushe / Black Orc / Server : Karak Dron / Destruction / Guild : Spectrum Era přihlášky do guildy na nicky : "Crushe", "Paf", "Grimrat"
Web guildy : http://war.pvpgn.eu/ |
 |
|
Arach
Junior Member

522 Posts |
Posted - 26/09/2008 : 11:32:20
|
kde je v Shadowlands renown merchant a trainer a to npc co dava veci za influence ? |
Edited by - Arach on 26/09/2008 11:32:45 |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 26/09/2008 : 11:35:00
|
quote: Originally posted by Arach
kde je v Shadowlands renown merchant a trainer a to npc co dava veci za influence ?
renown merchant je od T2 v keepech v rvr zone, trener myslim taktez
npc na inf je v kempiku s questama u prislusne kapitoly, na minimape ma sedou/modrozelenou barvu |
no mmo
|
 |
|
A-N-U-B-I-S
Starting Member
1 Posts |
Posted - 28/09/2008 : 09:04:36
|
Zdravim lidi, je nejake moznost zkusit WHO na nejakou dobu zdarma? Premyslim o koupi.... ale rad byhc si to napred aspon na par dni vyzkousel |
Archlord - 999Anubis999 lvl 91 ranger |
Edited by - A-N-U-B-I-S on 28/09/2008 09:24:00 |
 |
|
terawatt
Junior Member

916 Posts |
Posted - 28/09/2008 : 09:51:23
|
quote: Originally posted by A-N-U-B-I-S
Zdravim lidi, je nejake moznost zkusit WHO na nejakou dobu zdarma? Premyslim o koupi.... ale rad byhc si to napred aspon na par dni vyzkousel
A N-U-U-B-I question, ale pokud máš známého, který ti půjčí account, tak určitě. Open betu, kterou jsi mohl hrát úplně zdarma, jsi už bohužel propás. |
I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.
|
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 28/09/2008 : 11:13:50
|
Da se nejak leavnout scenario?
v kazdym scenariu je vychod za mistem kde se resnes po smrti. Je to klasicky zone port oznaceny znakem |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 28/09/2008 : 11:15:43
|
Ví někdo, co přesně v ToK unlocku znamená "Perform a specific task"? Nikde jsem nenašel vysvětlení, takže tápu ve tmě, co si pod tím mám představit.
udelej neco zvlastniho, treba plivni na nohu keep lorda
|
 |
|
Topic  |
|