Author |
Topic |
Kořka
Average Member
1466 Posts |
Posted - 25/04/2009 : 18:31:38
|
quote: Originally posted by Yennefer
quote: Originally posted by smajlik02
jo, to jsem ja. Asi jsem byl AFK zrovna... nas je uz ted taky 6 <NASRAT> ja jsem ted o vikendu dost pracovne vytizen. Muzes zkusit PM kohokoli od nas
tak na lancelotu kde jsou nasrat mam clerika (Superyenn) je v si template, delate jeste pve ? koukal jsem ale ze cleriku mate hafo, co by bylo treba do setupu ? nevim jak hrajete... napadnul me merc pac nemate zadny charge
muzu vedet duvod proc jste tam sli z uthgardu ?
icq nemam, porad nemam zadny kontakt, teamspeak/vent, poslete PM zde na foru
p.s. korko, querbe ani jednoho zvas jsem nepotkal online, je jeste nekdo kdo hraje na uthgardu nebo jsme jen my 3 ?
diky
Já jsem teď nedostupný :) jak to semnou bude budu vědět v pondělí, úterý. Ale pokud vše klapne a bude hlavně internet (chytnu na černo wifi :)), tak bych taky asi šel na ten offic. Proč tam lidi odešli, netuším. Vent ti pošlu teď. |
Arokh Estarioll |
|
|
smajlik02
New Member
329 Posts |
Posted - 26/04/2009 : 12:10:22
|
Nás je momentálně 6, clerika máme jen jednoho, zbytek jsou boti. Jak to maj přidevší z uthgardu přesně nevím. zatím levelíme, už jsme vetšina na elementálech. |
Rift: Barbucha cleric WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired |
|
|
skrut
Starting Member
6 Posts |
Posted - 27/04/2009 : 13:17:29
|
Cau, nas je 6-7. http://guilds.camelotherald.com/guilds/guild.php?s=Kay&g=2628
Slozeni je nasledujici:
Ar(llewela/vemeno) - theurg 50/armsman 50/wizard 50 Bulwaj - heretic 50 Yenlui - minstrel 50 Pepo - cabalist 48+ Skurut - cleric 46+/paladin 50 Querb - wizard 24+ Rikin - cleric 50 (atm neaktivni, zapocty/zk...)
Momentalne delame na vybave/ml a tahani querba.
Boldem jsou znaceny chary ktery uprednostnujem, kazdopadne neni problem lognout co bude potreba.
|
|
|
Jardaaa
Starting Member
28 Posts |
Posted - 28/04/2009 : 06:52:58
|
Ahoj panove, jak vidim narazil jsem uplne na stejnej server jako vy. Takze rikaze hravate za Albiky jo ? Zkousel jsem to tam a celkem pohoda jen jak jsem zjistil tak za spatnej realm. Asi udelam Teurga toho jak vidim jeste nemate a kdyz by jsme se pustili do nejakeho toho RvR urcite by se hodil ... Nebo bych jeste odstojne zvladl Heretika / Clerika. Tak co by se Vam hodilo nejvic ? nejradej bych mozna heretika za toho mam odlitano uz dost. |
Ocowyn - Heretic 50 lvl - rr8 - Mordred Pradlena - Sorc 50 lvl - rr5 - Mordred Mumum - Warlock 50 lvl - rr6 - Mordred |
Edited by - Jardaaa on 28/04/2009 06:55:31 |
|
|
skrut
Starting Member
6 Posts |
Posted - 28/04/2009 : 07:18:44
|
quote: Originally posted by Jardaaa
Ahoj panove, jak vidim narazil jsem uplne na stejnej server jako vy. Takze rikaze hravate za Albiky jo ? Zkousel jsem to tam a celkem pohoda jen jak jsem zjistil tak za spatnej realm. Asi udelam Teurga toho jak vidim jeste nemate a kdyz by jsme se pustili do nejakeho toho RvR urcite by se hodil ... Nebo bych jeste odstojne zvladl Heretika / Clerika. Tak co by se Vam hodilo nejvic ? nejradej bych mozna heretika za toho mam odlitano uz dost.
zdar, jsme na offiko us/devon cluster |
|
|
Jardaaa
Starting Member
28 Posts |
Posted - 28/04/2009 : 11:28:47
|
jo tak uz jset zase na ofiku, tak to nevim to nemam moc naladu uz jit na ofik... |
Ocowyn - Heretic 50 lvl - rr8 - Mordred Pradlena - Sorc 50 lvl - rr5 - Mordred Mumum - Warlock 50 lvl - rr6 - Mordred |
|
|
Jardaaa
Starting Member
28 Posts |
Posted - 03/05/2009 : 10:02:20
|
Tak dneska jsem patchl na US verzi a jdu zapaltit DAoC. Mate nejakej TS/Ventrilo kde chodite nebo neco takoveho? kdyztak my hodte nekdo na icq 149458709 echo. Dik... Jinak budu met Heretika jmenem Ocovyn jako tomu bylo zvykem u me :-) |
Edited by - Jardaaa on 03/05/2009 14:01:15 |
|
|
donnybachatek
Starting Member
5 Posts |
Posted - 20/05/2009 : 12:07:05
|
Ahoj zaregistroval sem se na uthgardu mam hru co mam delat dal abych vubec mohl zacit hrat prosim o radu diky donny |
baf |
|
|
Yenlui
Starting Member
85 Posts |
Posted - 21/05/2009 : 14:42:04
|
quote: Originally posted by Kořka
Download clienta(stáhnout EU verzi!: http://www.uthgard-server.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1433
Stáhnutí daoc portalu: http://www.uthgard-server.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=25
a pak už stačí jen registrance na www.uthgard-server.net, zalogování přes daoc portal a můžeš vesele jet :) (a asi je taky potřeba po stáhnutí clienta-já stahoval minotaura-opatchovat ho.
Každopádně mě to strašně moc chytlo, spouštějte pouze na vlastní nebezpečí :) hrozí závislost.
Co jsem zatím vypozoroval je, že je tam jen classic zóna, SI classy a artefakty se prý nějak dají craftit nebo co :) ale nejlepší gear je tam z DFka a z draků... nebo kraftěný ofc.
Za midgard bych ale radil nejezdit, protože je jich je nejvíc a prý rádi zergujou, takže nějaká pbae grupa by tam docela ownovala asi :D
|
|
|
DarkJober
Starting Member
9 Posts |
Posted - 20/07/2009 : 09:00:04
|
Chtěl jsem se zeptat, hrajete pořád ještě? |
Ultima Online 4 ever |
|
|
Yennefer
mad kobold
1603 Posts |
Posted - 21/07/2009 : 11:38:44
|
quote: Originally posted by DarkJober
Chtěl jsem se zeptat, hrajete pořád ještě?
mala komunita cechu se drzi na devon clusteru na offic US serverech |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
|
|
Thundeeer
New Member
421 Posts |
Posted - 03/06/2011 : 20:27:31
|
Dnes som zacal Uthgard za Hibikov a okamzite som dostal flashback z cias ked som zacinal na Lancelote. Expenie je pomale ale komunita je super. Tesim sa na vyssie leveli a RvR bez tych sraciek co sa dostali na ofic. serveri. |
WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne
Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired) Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired) World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)
bezvyznamne anonymne avatary :) Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
|
|
|
Yennefer
mad kobold
1603 Posts |
Posted - 06/06/2011 : 08:14:07
|
jo uthgard je fajn, ale to pomale levelovani to je sadomaso, na to ja uz nemam :) |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
|
|
Thundeeer
New Member
421 Posts |
Posted - 06/06/2011 : 18:00:50
|
quote: Originally posted by Yennefer
jo uthgard je fajn, ale to pomale levelovani to je sadomaso, na to ja uz nemam :)
Dobra PBAoE groupa musi dat 50ku za tyzden az dva Problem je ale kde zohnat dalsich 7 ludi? :)
Ak by mal niekto zaujem mozme rollnut nieco ako napr. druid, druid, bard, bm, bm, hero (warden), eld, eld (chanter). Hibici su v EU case underground. |
WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne
Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired) Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired) World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)
bezvyznamne anonymne avatary :) Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
|
|
|
Diblajz
New Member
448 Posts |
Posted - 15/06/2011 : 00:35:42
|
Za tyždeň až dva jak říkáš, určitě ne. Když už nějakou grupu postavíš,tak většinou ne moc dobrou a občas i grupu neseženeš vůbec. Reálně bych 50 na Uthgardu odhadoval tak na měsíc až měsíc a půl. p.s. Poslal jsem ti PM |
Edited by - Diblajz on 15/06/2011 00:36:46 |
|
|
Ganimoth
Starting Member
2 Posts |
Posted - 27/06/2011 : 00:04:45
|
Ooh s potesenim jsem zjistil, ze na Uthgardu zjevne nemazou dlooouhou dobu nehrane ucty. Toz hrajete nekdo na Uthgardu v Midgardu (kde mam 47 lvl postavu) nebo u Hibernie (kde 18 lvl) :). |
|
|
Dorlas
Moderator
2784 Posts |
Posted - 14/10/2011 : 12:44:58
|
comeback cislo 1233483737636272
rozjeli sme uthgard za mid, kdyby nahodou neco. Sme 4, nemame prachy, nemame craft, sme low levlove |
Dorlas TESO CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, EQ2, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
|
|
querb
New Member
125 Posts |
Posted - 19/10/2011 : 20:30:15
|
Dorlas podte na ofik, sme na albu a hrajem 39 pvp. Insta akce, zadne debilni artefakty, ML a podobne. Zadnej slam, RR 12 grupy a charge kazdou minutu a pul. Zadne RR5 ability, behani po celych frontierech a jizda lodi do kdejake prdele. Proste pohoda jazz pro pracujici unavene hrace, kteri si stale uvedomuji ze Daoc je neprekonan. |
Ticho leci |
|
|
Edmund
New Member
332 Posts |
Posted - 19/10/2011 : 21:53:39
|
Já ten Uthgard zkusil po Dorlasově výzvě, ale je to maso. Po 2 hodinách expení (tj. grind rattling skeletons a bear cubs) jsem level 4,5. Na to už nemám fyzicky, psychicky ani časově :) Molvik na ofic. nemusí být špatnej. Jak praví klasik, budu o tom přemýšlet... |
Neziva - Healer of Uhni Kurva, Mordred Mrs Ironic - Reservoir Dogs, Darkfall |
|
|
Dorlas
Moderator
2784 Posts |
Posted - 19/10/2011 : 22:47:26
|
to zni dobre, kolik vas je querbe? Na uthgardu sme atm kolem lvl 30 a jezdime taky bgcko... |
Dorlas TESO CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, EQ2, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
|
|
Little
Moderator
2901 Posts |
Posted - 20/10/2011 : 14:09:00
|
quote: Originally posted by Edmund
Já ten Uthgard zkusil po Dorlasově výzvě, ale je to maso. Po 2 hodinách expení (tj. grind rattling skeletons a bear cubs) jsem level 4,5. Na to už nemám fyzicky, psychicky ani časově :) Molvik na ofic. nemusí být špatnej. Jak praví klasik, budu o tom přemýšlet...
Kdyz se najde spot s dobrym camp bonusem tak to docela jde, ale je to fakt grind, ktery je lepsi v groupe. Oproti ofiku je ale ta XPa fakt brutalne mala :) |
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
|
|
|
Diblajz
New Member
448 Posts |
Posted - 20/10/2011 : 20:54:17
|
quote: Originally posted by Edmund
Já ten Uthgard zkusil po Dorlasově výzvě, ale je to maso. Po 2 hodinách expení (tj. grind rattling skeletons a bear cubs) jsem level 4,5. Na to už nemám fyzicky, psychicky ani časově :) Molvik na ofic. nemusí být špatnej. Jak praví klasik, budu o tom přemýšlet...
Drahý Edmunde, nebuď lamka a oběhej si questy,expa je mnohem rychlejší (pokud víš kam jít atd...)a získáš i nějakej ten equip do startu. Little: na vyšších lvl je to už docela peklo,ale s dobrou grp se to se zatnutejma zubama dá. Možná bych si s váma mohl zavzpomínat na starý časy,mám na midu 40-45 warra,zerka a shamana. Krafty bohužel nemam,peněz moc taky ne. |
Edited by - Diblajz on 20/10/2011 20:55:03 |
|
|
Dorlas
Moderator
2784 Posts |
Posted - 20/10/2011 : 21:42:38
|
jo a taky nemame guildu :) logni a invitni nas hehe. Ve hre sme jako Littlor, Araya. Havranek, Xychtoslav hehe |
|
|
|
Diblajz
New Member
448 Posts |
Posted - 22/10/2011 : 13:13:32
|
Jsem taky bez guildy,protože guilda,kde jsem byl, nějak chcípla. |
|
|
querb
New Member
125 Posts |
Posted - 25/10/2011 : 20:16:49
|
Je nas celkem, malej moment abych nezapomnel na nekoho, jo celkem 2. Leveling na 39 se da za den, f klidu delanim opakovacich questu v BG templejta celkem ihned. Prachy sou, nejaky a bot taky. Behame ve dvojickach nebo s pugem a od dob Mordredu sem se takto dobre nebavil. |
Ticho leci |
|
|
Jardaaa
Starting Member
28 Posts |
Posted - 15/03/2012 : 19:34:08
|
Jsou jeste nejaci hraci na tomto serveru ? zacinam na nem hrat tak ze bych se nekam pridal... |
|
|
smajlik02
New Member
329 Posts |
Posted - 02/06/2012 : 06:16:09
|
na albu bývala cz guilda, ale jestli ještě funguje nevím. na hibu se pohybuje minimálně 1. brácha to občas zapne |
Rift: Barbucha cleric WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired |
|
|
Diblajz
New Member
448 Posts |
Posted - 06/06/2012 : 12:29:45
|
Jardo na Albu je česká guilda mrtvá, na Hibu taky nejsou extra aktivní, na Midu nevím,těch pár Čechů co tam bylo už tam nepotkávám. Pokud je tvůj poslední post ještě aktuální posílám ti PM,mohl bych ti pomoct. |
|
|
Diblajz
New Member
448 Posts |
Posted - 20/12/2013 : 18:00:53
|
Na uthgardu pracujou na aplikaci patche 1.69, ale bude to jakejsi kočkopes z 1.69 RA a 1.70-1.81 abilit. Konečně zrušili custom zónu "Tajendi", dropy z týhle zóny mají vyšší decay rate a dají se vyměnit za jiný. http://uthgard.net/forum/viewtopic.php?t=32390 Dále od 1.1. 2014 bude změnqa v battlegroundech http://uthgard.net/forum/viewtopic.php?t=32813 Jsem zvědavej, co to udělá s populací i s ohledem na brzkej release origins serveru. |
|
|
Topic |
|