Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Dungeon finder - rules
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

ehivar
Junior Member

530 Posts

Posted - 14/02/2011 :  17:35:02  Show Profile Send ehivar a Private Message  Reply with Quote

Mohl by me prosim nekdo trochu osvetlit jak to funguje v grupach v pres dungeon finder ? Dnes jsem to vyzkousel a hned tam na me litalo plno vyrazu a neco po me chteli co se tykalo lootu atd. Co/kdo je ninja ?

Jak jsem to pochopil, tak pokud padne neco dobreho, tak se o to hazi kostkou ? Krome toho se jeste vec, kterou muj char nevyuzije prenechava ostatnim ? Jako healer jsem mel plne ruce prace je drzet nazivu a vubec jsem nestihal co se deje okolo. Je nejaky takovy souhrn nepsanych pravidel ?

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 14/02/2011 :  18:35:40  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Ninja je ten kdo bere věci, které nevyužije / hází je pak následně na aukci aby si na tom nahrabal, pokud jde o Bind of Equip věc.
Některé věci, např. brnění plate,mail,leather nemůžeš ani neednout, protože je tvoje klasa nemůže používat, beru to tak že jsi třeba priest, který může nosit akorát cloth.
Pokud máš profesi, která využívá chaos orb, tak u toho se většinou dává need.
Pokud nikdo nechce danou věc, tak se dává greed.
Napíše-li off, to znamená že to chce do sekundárního (off)specu.
Pokud je ve skupině enchanter, tak se ti nabídne i možnost disenchant (ikona meče), to znamená že ti rozloží danou věc na třeba dust nebo esenci, kterou pak můžeš využít pokud si necháváš dát enchant na nějakou část brnění či zbraně.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 14/02/2011 :  19:42:51  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
vzheldem k tomu ze je to random a jsem tank davam need vsude kde to jde .. tanka z grupy nikdo nevyhodi :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

ehivar
Junior Member

530 Posts

Posted - 14/02/2011 :  19:54:40  Show Profile Send ehivar a Private Message  Reply with Quote
Nevim, jestli je to tím, že dungeon finder nemá problém poskládat grupu a nebo tím, že jsem healer (ehm teda jeden z mejch charů), ale pokaždé mě to portovalo jen sem se zařadil do fronty. Nikdy jsem nečekal délě než 3 sekundy.

Jinak díky za hinty.
Go to Top of Page

huhla
New Member

163 Posts

Posted - 15/02/2011 :  14:26:19  Show Profile  Send huhla an ICQ Message Send huhla a Private Message  Reply with Quote
delka cekacky hodne zalezi na denni dobe a tvojem lvl, ale tanku a healeru je min nez damage dealeru takze maji kratsi cekacku

jinak k tomu lootovani:
i kdyz je to jen hra, tak doporucuju nechovat se jako hovado(jako treba eagle)
obecne plati ze pokud ten item potrebujes tak das need, pokud ne tak das greed(disenchant)

abys rychle poznal jestli je dany item pro tebe vhodny/dobry staci kdyz si pro zacatek(nez vic proniknes do hernich mechanik) zjistis hlavni stat pro svoje povolani/specializaci (pro healera je to int) a pokud ma item ten stat a vetsi item lvl nez to co mas ted, tak ho ber, tohle vyhodnoceni sice neni 100%, ale vetsinou tim ani nic nezkazis, jak budes levelovat tak se postupne naucis vyhodnocovat itemy i podle dalsich parametru
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 15/02/2011 :  14:34:32  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
ja se nechovam jak hovado :) .. vem si to tak ze oni v ty fronte cekaji pul hodiny .. (kdyz se prihlasim jako dpsko tak vidim jak dlouhy jsou fronty) .. a se mnou to aspon projdou .. taky se musi zaplatit muj skill takze mi radi vsechno nechaj a jdou se mnou klidne i dalsi hero protoze vedi ze nebudou muset cekat a ze nedostanou nakou lamu .. to co needovat nemuzu jim samozrejme nechavam :)

Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 15/02/2011 :  16:31:33  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

ja se nechovam jak hovado :) .. vem si to tak ze oni v ty fronte cekaji pul hodiny .. (kdyz se prihlasim jako dpsko tak vidim jak dlouhy jsou fronty) .. a se mnou to aspon projdou .. taky se musi zaplatit muj skill takze mi radi vsechno nechaj a jdou se mnou klidne i dalsi hero protoze vedi ze nebudou muset cekat a ze nedostanou nakou lamu .. to co needovat nemuzu jim samozrejme nechavam :)

Takovy zmrdy jako ty miluju jeste ze s nima nemusim nikam chodit
Go to Top of Page

vool
Junior Member

842 Posts

Posted - 15/02/2011 :  17:04:40  Show Profile  Visit vool's Homepage Send vool a Private Message  Reply with Quote
No tak si přeci nenadávejte, je to jen hra a celkově je trend takovej, jak píše Eagle. osobně se mi to taky nelíbí, ale je to tak.
Zkusil jsem párkrát informovat o nějakým NINJOVI na ofiforech ci dokonce na jeho realmu třeba lidi z jeho guildy.
Odpovědi z absolutní většiny byly ve stylu:
Koho to zajímá?
FU.
Nebreč a needni si taky něco.
A o co ti jde?
apod.

Myslím i Blizzard se tomu přizpůsobuje a snaží se omezit možnosti NEEDování.
Ovšem samozřejmě to s sebou nese spoustu chyb, takže už několikrát se mi stalo, že jsem nemohl NEEDovat na item, který se mi vyloženě hodil
Mimochodem myslím, že stejně ta pravidla nejsou jednotná zcela. Kolikrát se někomu nadává, že NINJOVAL modrý BOE, ale třeba BATTERED HILT se se běžně NEEDoval i když jsi ho už pro danou postavu nepotřeboval. BOE epicy se taky NEEDují poměrně běžně, pokud to tedy zrovna jde zmáčknout :)
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 15/02/2011 :  22:57:24  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Když to někoho baví se needovat ty zelenky a nějaký crap modrý.. Ale kdyby mi to udělal tank, tak na něj si asi hubu neotevřu protože budu radši když to dojdeme do konce - často se grupa rozpadne po leavu tanka (z mé zkušenosti).

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 16/02/2011 :  08:36:30  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Araya

quote:

Takovy zmrdy jako ty miluju jeste ze s nima nemusim nikam chodit

klid :) ja chodim viceme jen s vlastni grupou takze tohle se stava vazne vyjmecne .. a i tak koukam jestli to neneedovali ostatni .. a myslim ze i tak je to mala cena za to ze vubec muzou hrat :)

Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 16/02/2011 :  13:55:09  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vool

No tak si přeci nenadávejte, je to jen hra a celkově je trend takovej, jak píše Eagle. osobně se mi to taky nelíbí, ale je to tak.
Zkusil jsem párkrát informovat o nějakým NINJOVI na ofiforech ci dokonce na jeho realmu třeba lidi z jeho guildy.
Odpovědi z absolutní většiny byly ve stylu:
Koho to zajímá?
FU.
Nebreč a needni si taky něco.
A o co ti jde?
apod.

Nj, za mojich cias to bolo inac :(

"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 16/02/2011 :  14:09:26  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
njn casy se meni :)

Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 16/02/2011 :  22:58:49  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Já si myslím, že ninjové prostě patří ke hře. Někdo ti něco ninjne a rázem máš na TSku o čem kecat :P
Go to Top of Page

vool
Junior Member

842 Posts

Posted - 18/02/2011 :  12:33:18  Show Profile  Visit vool's Homepage Send vool a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

Já si myslím, že ninjové prostě patří ke hře. Někdo ti něco ninjne a rázem máš na TSku o čem kecat :P

Patří, patří, ale lepší zábava než se o tom bavit na TS mi přijde znepřijemnit tý grupě zbytek hry.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 18/02/2011 :  13:54:41  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Patří, patří, ale lepší zábava než se o tom bavit na TS mi přijde znepřijemnit tý grupě zbytek hry.

jo a to udelas jak? aniz by te hned vyhodili? :)

Go to Top of Page

vool
Junior Member

842 Posts

Posted - 18/02/2011 :  15:04:57  Show Profile  Visit vool's Homepage Send vool a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

To víš, ti to povím a ty budeš krom ninjování i otravovat lidi :D.

No s vyhozením se musí samozřejmě počítat, ovšem když si to umíš vychutnat, je takový kick třeba po třech nebo i více wipe vlastně třešničkou na dortu.
Nicméně je to zvrhlé a úchylné, to bych nikdy neudělal.

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 18/02/2011 :  15:09:01  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
no vidis a na tri wipy ja potrebuju ninjnout aspon jednu modrou zbran abych pokryl opravy :)

Go to Top of Page

vool
Junior Member

842 Posts

Posted - 18/02/2011 :  17:07:36  Show Profile  Visit vool's Homepage Send vool a Private Message  Reply with Quote
quote:

no vidis a na tri wipy ja potrebuju ninjnout aspon jednu modrou zbran abych pokryl opravy :)

No vidíš a to je právě tvůj problém tedy, že se necháváš stresovat něčím jako jsou prostředky na opravy. Já to právě beru tak, že nejde lépe "využít" čas a goldy než na nasírání lidí.Edit: "tedy samozřejmě jen pokud si to zaslouží ;)"
Musíš se do toho prostě vložit naplno. Když deset nebo dvacet minut lamentujou, jaký jsi nemehlo, co furt děláš za kraviny a pak zjistěj, že jsi to dělal naschvál, to je teprve pocit! :D

Edited by - vool on 18/02/2011 17:11:15
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 20/02/2011 :  09:03:52  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Nevím jestli to ještě funguje, ale za mě fungovalo.. nebo si aspon myslím že fungovalo. Vypadnout z dungeonu a jít k training dummy. Tam dát autoatack a borci musí jít ve 4.

Ono totiž nešlo kickovat jak byl alespon jeden člen v kombatu.
Go to Top of Page

vool
Junior Member

842 Posts

Posted - 20/02/2011 :  09:13:39  Show Profile  Visit vool's Homepage Send vool a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Nevím jestli to ještě funguje, ale za mě fungovalo.. nebo si aspon myslím že fungovalo. Vypadnout z dungeonu a jít k training dummy. Tam dát autoatack a borci musí jít ve 4.

Ono totiž nešlo kickovat jak byl alespon jeden člen v kombatu.

JJ to se dělávalo, ale to nebyl ten správnej zážitek, je to takový nekreativní, navíc už to asi nepůjde.(i když pokud to wowko schodíš na lištu a třeba za deset minut to dondeš "zkontrolovat", tak to může být občas taky správně úchylácky zábavný :) )

Patch 4.0.6 Hotfixes - February 18
If a party member remains outside of a dungeon for more than 3 minutes, they become eligible for removal, regardless of other Vote Kick restrictions.

Na druhou stranu, jaký chování může Blizz od svých platičů očekávat, když sám k tý hře přistupuje třeba takto zodpovědným způsobem:

Light of Dawn no longer heals targets outside the paladin's party or raid. It correctly heals up to 5 targets in the paladin's raid.
Po půl roce? :)

Edited by - vool on 20/02/2011 09:31:28
Go to Top of Page

ehivar
Junior Member

530 Posts

Posted - 23/02/2011 :  09:02:19  Show Profile Send ehivar a Private Message  Reply with Quote

Tak že jsem včera po nějakém delším grupování přes dungeon finder zjistil o čem to teda vlastně je. Je to o tom, že se tank a healer snaží udžet při životě zmatený DPSka. Chápu, že je to pro ně nuda jen sledovat tanka a občas si zmáčknout čudl a vyrobit nějakej dmg, tak že jim to nedá a zkoušej si rejpnout víc než je potřeba a potom to pro healera a tanka začíná bejt zajímavý.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 23/02/2011 :  09:59:20  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ehivar

Tak že jsem včera po nějakém delším grupování přes dungeon finder zjistil o čem to teda vlastně je. Je to o tom, že se tank a healer snaží udžet při životě zmatený DPSka. Chápu, že je to pro ně nuda jen sledovat tanka a občas si zmáčknout čudl a vyrobit nějakej dmg, tak že jim to nedá a zkoušej si rejpnout víc než je potřeba a potom to pro healera a tanka začíná bejt zajímavý.

spravne .. cim vetsi kokoti dpska tim vic zabavy pro tanka a healera ... akorat to pak musis poninjovat :)

Go to Top of Page

vool
Junior Member

842 Posts

Posted - 23/02/2011 :  12:36:51  Show Profile  Visit vool's Homepage Send vool a Private Message  Reply with Quote
quote:

To jsi poznal správně :)Ale i jako dps si můžeš užít pořádnou zábavu! :p
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 23/02/2011 :  13:44:55  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

to jo .. ale az po tom co tank umre :)

Go to Top of Page

vool
Junior Member

842 Posts

Posted - 23/02/2011 :  14:47:10  Show Profile  Visit vool's Homepage Send vool a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

to jo .. ale az po tom co tank umre :)

Tak ono je hlavně důležitý, kdo má odolnější psychiku a je větší parchant :) Takoví většinou "vítězí" a "baví" se nejlépe.
Go to Top of Page

ehivar
Junior Member

530 Posts

Posted - 24/02/2011 :  09:00:11  Show Profile Send ehivar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

No teĎ když o tom přemýšlím ...... Je pravda, že trénovat postřeh se healerům vyplatí ...
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 24/02/2011 :  10:10:07  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

No teĎ když o tom přemýšlím ...... Je pravda, že trénovat postřeh se healerům vyplatí ...

zkusenej healer te necha umrit :) nakyho zajice muzes cvicit .. no ale v tech 85hero instancich ho pocvicis akorat tak v ozivovani :)

zakladni pravidla ..

kdyz umre tank je to chyba healera ..
(vyjimkou je pripad s vice tanku a jejich debuffmanagement)
kdyz umre helaer je to chyba tanka ..
(vyjimkou je kdyz toho healera zabije nejaky aoe ve kterym nema co delat)
kdyz umre dpsko je to jeho chyba ..
(vyjimkou jsou specificke boje kde to neni vina toho dps ktery umrelo ale vsech ostatnich dps ktery zijou)

Go to Top of Page

ehivar
Junior Member

530 Posts

Posted - 24/02/2011 :  10:32:30  Show Profile Send ehivar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

zkusenej healer te necha umrit :) nakyho zajice muzes cvicit .. no ale v tech 85hero instancich ho pocvicis akorat tak v ozivovani :)

zakladni pravidla ..

kdyz umre tank je to chyba healera ..
(vyjimkou je pripad s vice tanku a jejich debuffmanagement)
kdyz umre helaer je to chyba tanka ..
(vyjimkou je kdyz toho healera zabije nejaky aoe ve kterym nema co delat)
kdyz umre dpsko je to jeho chyba ..
(vyjimkou jsou specificke boje kde to neni vina toho dps ktery umrelo ale vsech ostatnich dps ktery zijou)

Tyjo mě ani nenapadlo, že to DPSko můžu nechat exknout a až bude po krizi, tak ho resnu. Asi jsem moc obětavej ...

Může mě někdo zkušenější říct něco o healování. Má cenu dávat tankovi pre-cast třeba shield, když jde pulnout ? Když dostne nějakek crit a jde rovnou na cca. 50% HP, tak je lepší dát velkej heal a nebo rychle shield + renew a dát mu tím čas se dohealovat, než mu padne štít ? Přeci jenom shield + renew jsou dva rychlý instanty.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 24/02/2011 :  10:43:33  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
no crit uz tank nedostane .. velkou ranu muze porad ... stituj ale nekteri wari te sezerou :)
pokud stihnes docastit ten velkej heal tak delej velky ... kdyz vidis ze to nestihnes tak malej .... a kdyz vidis ze ho malejma neudrzis tak to zabal :)
tanci maj spoustu abilit jak se udrzet sami na zivu ... na to ale nemuzes spolehat ..
nevim jestli se jeste dnes pouziva precast velkejch kouzel s tim ze kdyz ten tank dmg nedostane nez to docastis tak to zrusis

jinak lec vsim vsechno si vyzkousej a hlavne lec tak at ti nedojde v pulce boje mana .. neni to sice vzdycky konecna ale neni to ani moc dobry :)

obcas dostanu priesta co leci jen stitama .. nebo jinej zas pomalejma kouzlama dalsi rychlejma a hajej se tim ze je to tak nejlepsi .. a vlastne mzuou mit pravdu .. nevim co mas v talentech ale nauc se pouzivat vsechno bude se ti to hodit

Go to Top of Page

ehivar
Junior Member

530 Posts

Posted - 24/02/2011 :  10:53:57  Show Profile Send ehivar a Private Message  Reply with Quote
Jen otaázka. Warr získává mimo jiné i rage z toho, že dostává DMG ? Tzn. když má bublinu a nedostává DMG, tak není rage ?
Go to Top of Page

ehivar
Junior Member

530 Posts

Posted - 24/02/2011 :  10:55:57  Show Profile Send ehivar a Private Message  Reply with Quote
Ještě poznámka. Bublina mě ušetří docela dost many, protože kolikrát na tankovi vydrží docela dlouho a mezitím mě regeneruje mana. Mluvím teď o hře do levelu 30.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 24/02/2011 :  11:00:40  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jen otaázka. Warr získává mimo jiné i rage z toho, že dostává DMG ? Tzn. když má bublinu a nedostává DMG, tak není rage ?

no je to jinak ... warr dostava rage z toho ze dostava dmg to ano .. ale mel by dostavat dmg i kdyz ma na sobe stit a tedy dmg nedostava .. absorb .. jen to nekteri nevi .. a proto te sezerou :)

pozdeji az budes v raidu tak ten stit vydrzi tak jednu ranu :) presto se i pak hodi

Edited by - Eagle on 24/02/2011 12:41:52
Go to Top of Page

vool
Junior Member

842 Posts

Posted - 24/02/2011 :  12:22:39  Show Profile  Visit vool's Homepage Send vool a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ještě poznámka. Bublina mě ušetří docela dost many, protože kolikrát na tankovi vydrží docela dlouho a mezitím mě regeneruje mana. Mluvím teď o hře do levelu 30.

No právě, ono se to bude asi hodně všechno měnit s přibývajícími levely a i abilitami.
Já třeba asi před rokem levelim priesta coby discipline a pávě bubliny a hlavně glyphnutá Holy nova ze mě dělali pohodovýho healera a zároveň výbrný DPS :)) párkrát snad nej v daný grupě, ale počítám, že to už dnes nejde.

Taky je hodně důležitej gear, ale pokud chodíš insty, měl by jsi zůstat slušně vybavenej.
Teď mám třeba jako novou hračičku priesta na levelu 20 cca a je pravda, že jak jsem přišel do první insty s jedním rare itemem, asi dvěma uncommon a zbytek prázdnej nebo ty šedivky, tak to byl velkej boj, mana byla hnedle fuč, ale stačilo nabrat pár rare itemků a ta postava děsně posílila.
Btw na začátku outlandu si projdi hodně inst, ať vylootuješ itemy s dírami na gemy. Zaplň si je +30 případně +35int(který nejsou ani drahý) a už bude skoro jedno, čím budeš healovat.

Ale v rámci toho levelování máš nejlepší si prostě hrát a hrát a zkoušet a zkoušet. Si myslím teda.
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 24/02/2011 :  13:18:12  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Stejně je teď vše vina DPS.
Když někdo umře, můžou za to DPS chary, který to dost rychle nezabily :)

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

ehivar
Junior Member

530 Posts

Posted - 24/02/2011 :  14:27:58  Show Profile Send ehivar a Private Message  Reply with Quote
Průser je, že jak hraju 2 accounty, tak se budu muset naučit ještě tankovat, protože tam mám jednoho warra a jednoho paladina. Zatím jsou to totiž jen panáci, co něco prostě jen utlučou a za zádama jim stojí priest, kterej je podpočí DOTkou a většinou je to 1v1, tak že žádná extra taktika. To bude pěknej oser pro tu grupu. Jsem zvědavej, kolikrát dostanu kick.

Sice mám načtené nějaké know-how, ale realita je většinou dost jiná. Nejvíc se děsim zvládnutí přetargetování přes pár mobů a rozhození agra. Začátky budou asi pěkně frenetický.
Go to Top of Page

ehivar
Junior Member

530 Posts

Posted - 24/02/2011 :  14:32:15  Show Profile Send ehivar a Private Message  Reply with Quote
Veškeré addony dávají hře dost jiný rozměr. Kolikrát vypadá HUD u WOW jak HUD nějakého bitevního robota. Já pamatuju začátky v EQ2, kdy žádné addony jako aggro meter apod. nebyly a grupa musela bejt dobře sehraná a člověk musel mít pro aggro management cit (DPSky a healer), protože se to dělalo v podstatě na slepo.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 24/02/2011 :  15:07:29  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
no jako healer a tank zadnej agro addon nepotrebujes :) proste delas co se da :) ale nedovedu si predstavit ze hrajes za tyhle dve postavy v jedny grupe :) to tam zarucene nekdo umre :) jak helaovani tak tankovani je veda pokud to mas delat poradne ... ale jako dps se muzes flakat tam roste nevadi jestli utho koukas na televizi nebo veceris .. takze bys zvlad i vic dps najednou ..

Go to Top of Page

vool
Junior Member

842 Posts

Posted - 24/02/2011 :  15:27:36  Show Profile  Visit vool's Homepage Send vool a Private Message  Reply with Quote
quote:

Veškeré addony dávají hře dost jiný rozměr. Kolikrát vypadá HUD u WOW jak HUD nějakého bitevního robota. Já pamatuju začátky v EQ2, kdy žádné addony jako aggro meter apod. nebyly a grupa musela bejt dobře sehraná a člověk musel mít pro aggro management cit (DPSky a healer), protože se to dělalo v podstatě na slepo.

Naprostá většina lidí, co hrají wow je na tom stejně. Tedy naslepo .. kompletně.
Go to Top of Page

ehivar
Junior Member

530 Posts

Posted - 24/02/2011 :  15:57:41  Show Profile Send ehivar a Private Message  Reply with Quote
quote:

no jako healer a tank zadnej agro addon nepotrebujes :) proste delas co se da :) ale nedovedu si predstavit ze hrajes za tyhle dve postavy v jedny grupe :) to tam zarucene nekdo umre :) jak helaovani tak tankovani je veda pokud to mas delat poradne ... ale jako dps se muzes flakat tam roste nevadi jestli utho koukas na televizi nebo veceris .. takze bys zvlad i vic dps najednou ..

To jenom na klasicke solo questy. Do instanci bych si to fakt nelajsnul. No i když jako DPSka (mám i warlocka), bych si s sebou mohl tahat svého personálního healera, ale o to asi nikdo v grupě nestojí. Funguje to v podstatě tak, že hraju warra, popřípadě Paladina a při boji si občas na numpadu naťuknu renew, DOTku a nebo DDčko od healera, kterej postává stranou a když se něco vrhne na něj, tak mu jen naťuknu bublinu, než se k němu s mainem dostanu.
Go to Top of Page

vool
Junior Member

842 Posts

Posted - 24/02/2011 :  18:12:15  Show Profile  Visit vool's Homepage Send vool a Private Message  Reply with Quote
Jinak dporučuju zkusit si insty za všechny role, tedy tank, healer i dps, člověku se vytvoří ucelenější obrázek a získá přehled trochu.
Go to Top of Page

ehivar
Junior Member

530 Posts

Posted - 01/03/2011 :  13:04:45  Show Profile Send ehivar a Private Message  Reply with Quote
Tak mam tak trochu problem s tim, ze z mobu v dungu pada plno veci jako material apod., ale losuje se jen o zelene/modre veci a vse ostani vetsinou vyzere tank a dpska. Jako jsem jako healer vetsinouvzadu a nic na me nezbyde ... coz me dost sere.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 01/03/2011 :  13:10:50  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak mam tak trochu problem s tim, ze z mobu v dungu pada plno veci jako material apod., ale losuje se jen o zelene/modre veci a vse ostani vetsinou vyzere tank a dpska. Jako jsem jako healer vetsinouvzadu a nic na me nezbyde ... coz me dost sere.

to tak neni ... ja jsem tan a vsechno mi seberou helaeri .. ono se to lootovani strida ... takze je to o nahode .. kdyz kazdej patej mob bude mit neco a 4 mezitim nic tak to bude brat porad jeden a ten samej hrac .. penize se deli rovnym dilem a o zeleny veci se losuje .. je to proste cely o stesti .. nebo v tvym pripade o smule :)

Go to Top of Page

ehivar
Junior Member

530 Posts

Posted - 01/03/2011 :  19:22:19  Show Profile Send ehivar a Private Message  Reply with Quote
Aha. Myslel jsem, ze se losuje jen o zelene/modre/rare a vse ostatni je free - kdo driv prijde, ten driv bere
Go to Top of Page

ehivar
Junior Member

530 Posts

Posted - 30/03/2011 :  23:43:19  Show Profile Send ehivar a Private Message  Reply with Quote
Tak me pred nejakou kratkou dobou potesila jedna private message tady na foru. Zamacknul sem slzu nostalgie ....

Ahoj Ehivare,
rad te vidim po tak dlouhy dobe ;)
tak hardcore jako ACcko (Asherons Call) uz dneska zadna hra neni, vsechno ti bude pripadat az moc jednoduchy a dostupny za hubicku.
Z ty stary party v Accku hraje snad jen Ninjagon, Rummy, Hergoth, Sunreal a ja.
Se ozvi muzeme pokecat zase nekdy ;) Rekni mi na kterym serveru budes, ti kdyztak pomuzu ;)
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 31/03/2011 :  07:58:15  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak me pred nejakou kratkou dobou potesila jedna private message tady na foru. Zamacknul sem slzu nostalgie ....

Ahoj Ehivare,
tak hardcore jako ACcko (Asherons Call) uz dneska zadna hra neni, vsechno ti bude pripadat az moc jednoduchy a dostupny za hubicku.
Se ozvi muzeme pokecat zase nekdy ;) Rekni mi na kterym serveru budes, ti kdyztak pomuzu ;)

a proc je to v tomhle tematu? .. proc je to na foru? aha slza .. takze je o whine .. tak to pak jo

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 31/03/2011 :  08:04:30  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
ja myslim ehivare, ze nemusis mit strach pro tebe by ocividne byly hardcore i piskvorky

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 31/03/2011 :  10:54:14  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
piskvorky samozrejme budou hardcore i pro tebe, perthaku, ale musis prestat hledat soupere jen mezi zaky Zvlastnich a Pomocnych skol

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 31/03/2011 :  13:08:39  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

piskvorky samozrejme budou hardcore i pro tebe, perthaku, ale musis prestat hledat soupere jen mezi zaky Zvlastnich a Pomocnych skol

kdyz ja za to nemuzu, ze jini lidi tady nejsou

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

ehivar
Junior Member

530 Posts

Posted - 31/03/2011 :  16:43:33  Show Profile Send ehivar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

ja myslim ehivare, ze nemusis mit strach pro tebe by ocividne byly hardcore i piskvorky

Piškvorky (orig. gomoku) můžou být opravdu hardcore Pertho. Hrajou se ligy po celém světě ...
Go to Top of Page

ehivar
Junior Member

530 Posts

Posted - 31/03/2011 :  16:51:10  Show Profile Send ehivar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ahoj Ehivare,

a proc je to v tomhle tematu? .. proc je to na foru? aha slza .. takze je o whine .. tak to pak jo

Jen slza nostalgie. Koukal jsem zpětně na nějaká videa ze hry a po projitý pár novodobých mmorpg musím říct, že ta grafika je fakt DĚSNÁ.

Co to dělá tady ? Už mě nikdo asi týden neflamoval.
Go to Top of Page

vool
Junior Member

842 Posts

Posted - 07/04/2011 :  10:45:39  Show Profile  Visit vool's Homepage Send vool a Private Message  Reply with Quote
Grafika piškorek nebo wow?
Mně se wow grafika líbí moc právě proto, že je taková jednoduchá, komiksová, ale se smyslem pro detail...všude z toho dejchá život...
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,22 seconds. on eygor Snitz Forums 2000