Author |
Topic |
Mandorallen
Moderator
1212 Posts |
Posted - 20/04/2011 : 11:59:55
|
quote: Originally posted by Kar-Chee
quote: Originally posted by Eagle
me by zajimalo co noveho by to melo byt aby to skutecne bylo nove ... si to nejak neumim predstavit
Inspirace: Mount and Blade Die by the Sword
Uz nekolik let se divim proc tu neni mmo ve stylu Die by the Sword. |
DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs |
|
|
terawatt
Junior Member
916 Posts |
Posted - 20/04/2011 : 17:34:34
|
quote: Originally posted by Mandorallen
quote: Originally posted by Kar-Chee
me by zajimalo co noveho by to melo byt aby to skutecne bylo nove ... si to nejak neumim predstavit
Inspirace: Mount and Blade Die by the Sword
Uz nekolik let se divim proc tu neni mmo ve stylu Die by the Sword.
Chtěl jsi říct: Die by the Super Sledgehammer :) |
I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.
|
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 21/04/2011 : 09:36:54
|
Protoze by si ji koupilo a hralo celkem asi 6 lidi ? |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
Kar-Chee
Junior Member
960 Posts |
Posted - 27/04/2011 : 16:27:23
|
quote: Originally posted by JerzeeG
Protoze by si ji koupilo a hralo celkem asi 6 lidi ?
Mount and Blade má vcelku úspěch, a to je to v podstatě strašně špatná hra ve všech ohledech až na systém bitev... |
Planetside 2, Diablo 3 |
|
|
Eagle
Average Member
2225 Posts |
Posted - 27/04/2011 : 16:37:54
|
no zas takovej uspech to nema .. |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
|
|
Kar-Chee
Junior Member
960 Posts |
Posted - 27/04/2011 : 17:02:34
|
no zas takovej uspech to nema ..
Musíš brát v úvahu okolnosti: Původní hru dělali dva lidé. Grafika je tragická Příběh neexistuje Marketing neexistuje
Prostě to celé táhne právě ten soubojovej systém. Proto jsem to zmiňoval v odpovědi na JerzeeG. Myslím si, že podobný systém boje i ve větších hrách by nemusel být takovej propadák. |
Planetside 2, Diablo 3 |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 28/04/2011 : 08:58:29
|
http://www.mmorpg.com/discussion2.cfm/thread/308839/ArcheAge-CBT2-Review-Aaportalnet.html
zase jednou jsem naletel a na tu hru se tesim a nejspis se jako 20x predtim zklamu
takova jedna z lahudek
In addition, you can dismount from your horse, order it to stand still or follow you. If the horse gets killed while someone is mounted on it – the rider will fall down on the ground to continue the fight. You can also ride your horse together with somebody. Moreover, the passenger can thus fend off enemies - wield a weapon or shoot a bow. |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 28/04/2011 08:59:20 |
|
|
TDK
Junior Member
533 Posts |
Posted - 28/04/2011 : 09:24:47
|
quote: Originally posted by Rashaverak
http://www.mmorpg.com/discussion2.cfm/thread/308839/ArcheAge-CBT2-Review-Aaportalnet.html
zase jednou jsem naletel a na tu hru se tesim a nejspis se jako 20x predtim zklamu
takova jedna z lahudek
In addition, you can dismount from your horse, order it to stand still or follow you. If the horse gets killed while someone is mounted on it – the rider will fall down on the ground to continue the fight. You can also ride your horse together with somebody. Moreover, the passenger can thus fend off enemies - wield a weapon or shoot a bow.
To je zase ASIA ? To neumíme v EU taky něco pro normální NON GRIND lidi ? Všechny tyhle hezký lákadla jen maskují měsíce gringu...grindu...grindu a zase gringu...néé tohle nebrat ! |
Originally posted by Lewi: Prosím vyhněte se diskuzím na těchto stránkách s lidmi, kteří o této hře nic nevědí a dělají závěry jednejte s lidmi kteří vědí o čem mluví.
|
|
|
Ossiris
Starting Member
97 Posts |
Posted - 16/05/2011 : 17:27:47
|
No tady to nějak utichlo. Je zajímavé že všechny EU servery jsou najednou medium. Příjde mi že to je naschval, protože takovy rozmělnění se mi nezdá:) |
|
|
Drewinek
Advanced Member
814 Posts |
Posted - 16/05/2011 : 20:09:09
|
quote: Originally posted by Ossiris
No tady to nějak utichlo. Je zajímavé že všechny EU servery jsou najednou medium. Příjde mi že to je naschval, protože takovy rozmělnění se mi nezdá:)
No medium tezko na Whitefall byla vcera vice jak pul hodinova fronta |
RL Fishing |
|
|
Greydawn
New Member
409 Posts |
Posted - 17/05/2011 : 07:21:23
|
quote: Originally posted by Drewinek
No tady to nějak utichlo. Je zajímavé že všechny EU servery jsou najednou medium. Příjde mi že to je naschval, protože takovy rozmělnění se mi nezdá:)
No medium tezko na Whitefall byla vcera vice jak pul hodinova fronta
No tak to je zaujimava informacia. Mohli by uz pomaly rusit a mergovat tie servery, ktore museli otvorit po headstarte kvoli obrovskym queue na originaloch. Kludne by som isiel na nejaky server, kde je viac ako 100 poloziek v AH, len sa mi nechce opustit mojho raid equipnuteho clerika, ktoreho mam v #1 EU gilde |
MMO traveller |
|
|
Eagle
Average Member
2225 Posts |
Posted - 17/05/2011 : 08:26:05
|
quote: Originally posted by Greydawn
quote: Originally posted by Drewinek
No medium tezko na Whitefall byla vcera vice jak pul hodinova fronta
No tak to je zaujimava informacia. Mohli by uz pomaly rusit a mergovat tie servery, ktore museli otvorit po headstarte kvoli obrovskym queue na originaloch. Kludne by som isiel na nejaky server, kde je viac ako 100 poloziek v AH, len sa mi nechce opustit mojho raid equipnuteho clerika, ktoreho mam v #1 EU gilde
v jediny EU guile? |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
|
|
mablung
Starting Member
25 Posts |
Posted - 17/05/2011 : 08:32:48
|
Neměl by někdo 7 denní trial key? Chtěl bych to na pár dní vyzkoušet a pokud se mi to bude jakž takž líbit, tak začít hrát. Kuju |
|
|
MikoLee
Starting Member
59 Posts |
|
Greydawn
New Member
409 Posts |
|
mablung
Starting Member
25 Posts |
Posted - 17/05/2011 : 09:42:37
|
quote: Originally posted by Greydawn Uz len dvoch a budes mat kona
Psi se daj také jíst. Jsou sice malý a tenhle vořech je tak na oběd, ale lepší než drátem do oka. Nicméně konina je konina. Tam se dá pozvat celá parta a tenhle se i sám opéká ;-)
p.s. Díky MikoLee |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
|
MikoLee
Starting Member
59 Posts |
Posted - 17/05/2011 : 09:50:12
|
jj presne jak pise Pertha, ale konika bych chtel :) |
Guild Wars - EvE Online - Vanguard: Saga of Heroes - The Lord of the Rings Online - Age of Conan: Hyborian Adventures - Warhammer Online : Age of Reckoning - Aion: The Tower of Eternity - Rift: Planes of Telara |
|
|
TDK
Junior Member
533 Posts |
Posted - 05/06/2011 : 21:40:20
|
Hele co se to děje v poslední dny. Na vodopád migrovala nějaká big německá populace. Všude samá němčina, dneska už jsem to nevydržel a píšu do raid chatu, že tohle je AJ server a skopčák, prej že je to EU a tudíž je nějaká AJ nezajímá a ani jí neumí-psal to samozřejmě německy. Jdu do PVP a zase only němčina, jdu rift a to samé. Co se to děje proboha :-(((((((((((((((((((((( |
Originally posted by Lewi: Prosím vyhněte se diskuzím na těchto stránkách s lidmi, kteří o této hře nic nevědí a dělají závěry jednejte s lidmi kteří vědí o čem mluví.
|
Edited by - TDK on 05/06/2011 22:26:51 |
|
|
GORTHAUR
New Member
168 Posts |
Posted - 06/06/2011 : 08:15:22
|
Klasicka invaze a nasledne ponemcovani obsazeneho uzemi. |
EvE |
|
|
Mandorallen
Moderator
1212 Posts |
Posted - 06/06/2011 : 08:44:50
|
quote: Originally posted by TDK
Hele co se to děje v poslední dny. Na vodopád migrovala nějaká big německá populace. Všude samá němčina, dneska už jsem to nevydržel a píšu do raid chatu, že tohle je AJ server a skopčák, prej že je to EU a tudíž je nějaká AJ nezajímá a ani jí neumí-psal to samozřejmě německy. Jdu do PVP a zase only němčina, jdu rift a to samé. Co se to děje proboha :-((((((((((((((((((((((
Tvoje prvni mmo? |
DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs |
|
|
TDK
Junior Member
533 Posts |
Posted - 06/06/2011 : 17:37:49
|
quote: Originally posted by TDK
Hele co se to děje v poslední dny. Na vodopád migrovala nějaká big německá populace. Všude samá němčina, dneska už jsem to nevydržel a píšu do raid chatu, že tohle je AJ server a skopčák, prej že je to EU a tudíž je nějaká AJ nezajímá a ani jí neumí-psal to samozřejmě německy. Jdu do PVP a zase only němčina, jdu rift a to samé. Co se to děje proboha :-((((((((((((((((((((((
Tvoje prvni mmo?
Ne Gorfe,ale pod tvím vedením v AOC se nic takové nedělo a nebo jsi nám to tajil. |
|
|
|
Azkaban
Moderator
1990 Posts |
Posted - 07/06/2011 : 10:18:07
|
Tak to nezávidím.. to radši ruštinu.. té aspon trošku rozumím. |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 06/09/2011 : 12:18:31
|
Tak od patche 1.5 bude podpora pro addony, doufám že to bude Trion držet na uzdě ať to nedopadne jak addony pro WoW. |
|
|
DarkFace
Junior Member
700 Posts |
Posted - 07/09/2011 : 07:52:30
|
quote: Originally posted by GORTHAUR
Klasicka invaze a nasledne ponemcovani obsazeneho uzemi.
German tourist arrives at a French airport. Immigration officer asks him: "Occupation?" The German replies: "No, no, just visiting." |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
|
|
Patas
Senior Counsellor
304 Posts |
Posted - 09/10/2011 : 20:14:59
|
hraje Rift jeste nekdo? zacala zima tak se koukam co letos hrat. |
Patas member of CzH, CzA, BoH & MdK |
|
|
MikoLee
Starting Member
59 Posts |
Posted - 10/10/2011 : 07:59:06
|
quote: Originally posted by Patas
hraje Rift jeste nekdo? zacala zima tak se koukam co letos hrat.
http://www.rift.dark-legion.cz/ |
Guild Wars - EvE Online - Vanguard: Saga of Heroes - The Lord of the Rings Online - Age of Conan: Hyborian Adventures - Warhammer Online : Age of Reckoning - Aion: The Tower of Eternity - Rift: Planes of Telara |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 10/10/2011 : 08:16:29
|
quote: Originally posted by Patas
hraje Rift jeste nekdo? zacala zima tak se koukam co letos hrat.
z tech lidi po kterych se nejspis ptas asi nikdo :) ale vetsina ted blbne v http://www.strongholdkingdoms.com a pres zimu cast bude behat se zarivkama v http://www.swtor.com , i kdyz jako stary dobry swg to nebude :) |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 10/10/2011 : 09:46:45
|
A na PVE serveru (Blightweald) za guardiany jede Ceska Legie |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
|
antarian
Junior Member
897 Posts |
Posted - 13/10/2011 : 14:00:48
|
ted bude myslim free to play na tejden :-)
Idealne:-) Dva tydny neplatim at si clovek odpocine a pak mi to daji zadarmo :-) |
soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam: TERA, SECRET WORLD, GW2 bezici predplatne: LOTRO, Star trek, Champion online ukoncene predplatne: UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.
|
|
|
ehivar
Junior Member
530 Posts |
Posted - 15/11/2011 : 08:15:29
|
Tak sem si včera stáhnul RIFT, že si dám trialku a podívám je jak to vypadá. To úvodní video, kdy jsem oživen bohy jako další Guardian je takové nějaké "levné". Působí to trochu dojmem "tak tam něco jako udělejte, aby jsme ho jako dostali do hry"
Postavička při běhu tak nějak divně hopsá nebo co. Nevím jestli je to tak u všech ras a nebo tím, že mám trpaslíka. Udělal jsem první asi tři levely. Trend zabij 10x tohodle a seber 6 tohodle je asi všude stejný.
Grafika vypadá zajímavě i když po WoWku mě připadné taková studená/umělá. Efekty u spellů jsou zatím dost chudé o toho co jsem zatím dostal. Docela se to hýbe na mé sestavě (4x jádrové AMD, 8GB RAM a Nvidia GTS570ka), ale to je zatím jen starter zóna. |
|
|
Dorlas
Moderator
2784 Posts |
Posted - 15/11/2011 : 10:57:26
|
rift je zajimavej az posleze, kdy prehazujes souly. Jinak je to klasicka mobovacka ala wow |
Dorlas TESO CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, EQ2, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
|
|
Dynty
New Member
310 Posts |
Posted - 15/11/2011 : 12:29:10
|
proc nekdo chodi z wow do "wow" :) zahraj si jinou hru..league of legends,battlefield 3,starcraft 2,world of tanks,Global Agendu pro zacatek,pak jine ne-wowkoidni mmo jako EvE online,Darkfall,Fallen Earth..postav si neco v Minecraftu nebo wurmu online...ted je nove zdarma DC universe online nebo starej dobrej Lineage 2,atd atd
Jit z wowka do riftu je jako rict "Uz mam plny zubych tech hamburgeru,dam si neco jineho ---> Jeden cheesburger prosim" |
www.boiians.cz |
|
|
ehivar
Junior Member
530 Posts |
Posted - 15/11/2011 : 12:33:21
|
Sem nevěděl, že je to WoWkoidní. Chtěl sem něco s trochu víc otevřenym světem. Už mě ten DisneyLand WoW nebaví. Nikdo nikdo. Všichni jsou nahňácaný v SW a jen občas kliknou na Dungeon Finder a nebo projdou portem a jsou kousíček od Radovací instance. A nebo tam jen stojí a čekají až je někdo z raidu mass-portne. Z WoWka se stal takovej paskvil. |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 16/11/2011 : 08:41:26
|
archeage, to je to co hledas :) ale nenajdes driv jak za rok az tri, a mozna ani potom ne protoze to nejspis bude jen dalsi vyhypovana sracka, ale nadeje umira posledni ne ? |
lastfm |
|
|
Stirius
New Member
416 Posts |
Posted - 16/11/2011 : 08:45:36
|
A do AA co??
Tak teď dost lidí paří Skyrim, co si budeme nalhávat. Není to žádná extra bomba, ale hratelné je to dost. |
Boiians leader http://www.boiians.cz
|
|
|
ehivar
Junior Member
530 Posts |
Posted - 16/11/2011 : 08:47:41
|
Vcera jsem koukal na nejake video z Dungu. Ja nevim ... je to takove divne a tak nejak se to divne hejbe. Co ma ale dostalo byl Bard. Z toho brnkani by me asi jeblo. |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 16/11/2011 : 12:26:55
|
Barda uz ztisili, ale hned po releasu to byla slusna kapela |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
|
paja2000
Moderator
2040 Posts |
|
Topic |
|