Cus zmijaku koukam tebe ta hra nepusti. Vzhledem k tomu, ze dlouhodobe nemam co hrat a nic me nebavi tak bych se i zastavil:) Kazdopadne to vraceni charakteru jim moc nemaka:)
Hrajeme s Pildou na Albionu, kdyby se chtel nekdo pridat, máme sorce a clerica, jak do Molviku, tak do rvr.
Cau, hlasim dalsi alb bunku operujici v molviku. SC/Alchemy k dispozici. Querb: merc-querbic/wizz-vjetef/theu-defka??/here-?? ja: minst - spellzor/cler-bushaboo/sorc-babushak/wizz-babbum Máme i nějaký catha/lvl50 chary, ale na to jsme pomaly.
Omlouvam se za neaktivitu, hrani nam vydrzelo klasicky mesic -) Ale tohle je zajimavy.
Beginning Monday April 15th, 2013 Players on Mordred and Camlann will be able to transfer their characters to Ywain. Please read the below information *very carefully* as certain actions, when taken, may not be reversed under any circumstances.
nic nemazou, akorat zparovali accounty do master ea acc. Chce to tem debilum napsat a idelne to po chatu na podpore vyresit. Taky sem si tim prosel asi pred 2 lety...
Za Albion mám na accountu jen samé nesmysláky jako Necromancer, Heretic a Infiltrator ... :-/
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
no klidne zaktivnim, jenze za alb mam snad z mordredu jen theurga rr5 ale templatu ma, nic lepsiho jsem nemel na albu myslim a nejsem si jisty ze bych to umel hrat, ale proc ne. Tedy hral bych hlavne kvuli Trinii :) uz jsem ji moc dlouho nevidel ))
hmm, ze bych taky reaktivoval? :p jen se bojim ze uz to nebudu umet hrat za alb bych mel mit sorce a heretika, ale vybava na nich nebude zadnej zazrak :o)
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Nevite na jakym puvodnim servru se nekdy hralo za alb. Po te co jsme odesli z Mordredu
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
hmm, ze bych taky reaktivoval? :p jen se bojim ze uz to nebudu umet hrat za alb bych mel mit sorce a heretika, ale vybava na nich nebude zadnej zazrak :o)
Tak ja nic na albu nemam. Tak du levelovat armsmana. Nebo vas napada něco jiného? BTW ma někdo minstrela? Da se to hrat bez speedy?
vyexpovani noveho charu je cca tyden prace. Trinie se svejma 10megama rp bude mit x milionu bp na templaty pro 10 lidi. Takze to by nemel byt problem. Jinak za alb se da behat i bez minstrela, holt se sorc speedou...
jinak ja mam na albu urcite clerika 2x pak tam mam merceneryho, necra, heretica, jo a infiltratora
Cau, za transfer z modru dostane kazdej char 20p a 2500 draconic scales, nevim jake jsou ted ceny
kazdopadne na albu mam vybavu nejhorsi (a nejmene penez), na midu a hibu jsem schopen okamzite vyrazit, Dorlas nezapomen na to ze v albu se nejhure sklada grupa
expeni dle havrana turbo rychle a co jsem si sam skusil armor a jewelku co dostanete (resp si poskladate - je tam urcitej vyber) u Kinga ve meste je docela pouzitelna, capnete rezisty, staty tak na 90 z 101, skilly hure ale imho se s tim da zacit behat
jak na Hibu tak na Midu mam 10mega o bp se klidne podelim
preferoval bych samozrejme hrat uz neco udelaneho (R9 eld, R8 hero, R6 bard, R10 healer, R8 shaman)
Demawende na albu mam R3 minstrela v nedodelanem gearu, take mam paladina jestli je treba enda (bez gearu)
myslim ze nejakemu expeni se nevyhnem a osobne me to nevadi, jestli se rozhodnete pro alb tak se prispusobim - nebudu hrat kazdy den takze na me moc nehledte
dalsi reseni mozne pro triniu nebo nejakej jinek kritickej support je zdileni accountu, muzu trin pujcit acc pokud by se hralo mid/hib (muze hrat healera nebo druida)
Zdar od pondeli budu aktivne online mam clerica , sorce, wizarda, infiltratora, scouta, hero, thana, a cleric je 20 takze kdo by chtel hrat dejte vedet