Author |
Topic  |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 28/11/2013 : 15:29:22
|
Ahojte. Rekreačně si tak běhám v Midgardu. A jelikož jsou místní pravidla pro lowlevley oproti originálu dosti tuhá (žádné teleporty zdarma, žádná travel speed, no SI´, no TOA, no Catabs... chtěl bych se zeptat, jestli by někdo z hrajících nebo bývalých hrajících uthgardanů nemohl postrádat pár mincí, ať mohu aspoň splácet lístky na koně. :-)
Jo, kdyžtak ve hře "Miiruk" kobold hunter.
|
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
Edited by - Nat on 28/11/2013 15:34:57
|
|
| |
Diblajz
New Member

448 Posts |
Posted - 01/12/2013 : 20:54:24
|
Zdar Nate, na Uthgardu už nehraju, zrovna na Midu moc peněz nemám, ale každopádně ti něco dám, až bude chuť se tam lognout. edit: anebo jinak: napiš mi v PM kdy tam přibližně budeš (ideálně večer po 7mý)ať ti můžu dát nějaký chechtáky. |
Edited by - Diblajz on 01/12/2013 21:06:31 |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 17/12/2013 : 09:18:16
|
Díky za reakci. Bohužel jsem nakonec musel DAoC zabalit. Nepodařilo se mi jej rozjet na žádném mém počítadle tak, aby mne nedoháněl k šílenství.
Problém je s myší a jejím chováním. Na desktopu se chová akcelerace nepředvídatelně. Na notebooku je zas příšerně sensitivní.
Hrál jsem si s tím skoro tak dlouho jako hraní samotnému a... úplně mne to rozmrzelo.
Nakonec jsem to vyřešil. Stáhl jsem si Star Wars Old Republic MMORPG a moje potřeba si zahrát onlajnovku je uspokojena. Mohu to hrát rekreačně, po stránce sw a hw to funguje na mých strojích dokonale. Vypadá to pěkně, baví mne ta storyline... mohu si svým tempem sólovat a je tam na online složka kolempobíhajících lidí.
Takže solved, ale ne jak jsem si původně představoval.
|
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 17/12/2013 : 09:57:55
|
Cau, jo Nate taky jsem s tim bojoval, nechtel jsem zas kuli daocu kupovat velkej komp, nakonec to skoncilo tim ze jsem koupil externi klavesnici a mys k notesu a frci to super, kdyz mam naladu pustim si to full HD do televize :)
Hraju to rekreacne 1 max 2 x tydne a je to super (na ofiku). |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
Diblajz
New Member

448 Posts |
Posted - 20/12/2013 : 17:48:55
|
To je smůla Nate :-( zkoušel jsi downgrade ovladačů? |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 21/12/2013 : 16:00:05
|
Zkoušel jsem na PC i notebooku. Externí klávesnice, myš. Logitech i noname. S oficiálními ovladači i obecnými. |
 |
|
Diblajz
New Member

448 Posts |
Posted - 23/12/2016 : 10:06:02
|
Uthgard je již delší dobu uzavřenej, ale za 14 je v plánu znovuotevření. Server poběží na starých RA někde okolo patche 1.65. Určitě se tam jako casual tu a tam objevím. Máte někdo další v plánu na Uthgardu hrát? |
 |
|
Diblajz
New Member

448 Posts |
Posted - 28/02/2017 : 21:20:20
|
Hrajete někdo? Nedávno jsem viděl ve frontieru kill spam Rozsekala z Hibernie a občas po Midu potkávám jména, který by mohly být od Čecha/Slováka. |
 |
|
|
Topic  |
|