Author |
Topic  |
Zarel
New Member

303 Posts |
Posted - 27/06/2008 : 14:44:39
|
máte taky takové výkyvy ?? najednou lag a death .... Pekne me to stve tolika to driv nedelalo je to jako na nejakom free serveru  |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 27/06/2008 : 15:22:29
|
quote: Originally posted by brutus
I burza dokaze ocenit kvalitni praci funcomu: http://uk.finance.yahoo.com/q/bc?s=FUNCOM.OL&t=3m
To vypadá jako můj graf FPS ve hře. Začal jsem hrát pak to stoupá po upgrade hardware a pak to klesá po aplikaci nějakého zmrveného patche :) |
 |
|
Mag1cWalker
New Member

429 Posts |
Posted - 27/06/2008 : 15:37:18
|
Ktery class vam prijde jako nejvetsi meele killer? |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 27/06/2008 : 15:55:03
|
quote: Originally posted by Mag1cWalker
Ktery class vam prijde jako nejvetsi meele killer?
Guardian |
 |
|
Filda LNL
Junior Member

723 Posts |
Posted - 27/06/2008 : 16:23:44
|
quote: Originally posted by Mag1cWalker
Ktery class vam prijde jako nejvetsi meele killer?
Mno, to bude asi barbar, ale já samozřejmě říkám: DT na Hrad. |
Troll lepší fanboie. |
Edited by - Filda LNL on 27/06/2008 16:24:04 |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 28/06/2008 : 08:48:08
|
a jeste jeden graf: http://www.xfire.com/games/aoc/Age_of_Conan_Hyborian_Adventures/ |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 28/06/2008 : 11:13:09
|
a bude hůř. |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 28/06/2008 : 11:25:33
|
quote: Originally posted by Azkaban
a bude hůř.
kez by vsechny instance zon narvany k prasknuti, chtelo by to tak 2/3 lidi aby skoncilo |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 28/06/2008 : 12:21:32
|
To jako že po dohrání contentu nezůstane 100% accountů aktivních? Skutečně šokující představa  |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 28/06/2008 : 20:00:07
|
quote: Originally posted by Pertha
a bude hůř.
kez by vsechny instance zon narvany k prasknuti, chtelo by to tak 2/3 lidi aby skoncilo
Je jedno kolik bude lidi hrát. Furt ty zony budou narvane. Kazdá zona ma svoje maximum a když to přeteče postaví se nová zona. Takže i když ubudou 2/3 lidi tak si nepomůžeš. |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 28/06/2008 : 20:56:08
|
Me spis sere nejvic to jejich zavirani instanci ci co to dela. Dneska jsem si vymlatil spot najednou jeden z jejich kouzelnych diskonektu a naloaduju zpet no a copak se nam to stalo, kolem me spousta mobu a ja jsem tuhej pac me to hodilo do jiny instance a ne do te me ani nevim jestli tu moji zavreli ci ne, ale nasralo me to dost.  |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 28/06/2008 : 23:10:16
|
No podle me to dost s tema instancema prehanej V nekterych zonach by se veslo klidne do kazde zony vic hracu a tak  |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 28/06/2008 : 23:52:03
|
No já jsem okolo 40 lvl pocitoval, že bych radeji aby v zone bylo max 5 lidi, protože questy typu zabij 10 mobu (kteří se respawnovali na plose 5x5 metru a bylo jich jen 5 v jeden čas a čekalo na ně 5 dalších lidi) bylo jak noční můra. |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 28/06/2008 : 23:54:35
|
No já jsem okolo 40 lvl pocitoval, že bych radeji aby v zone bylo max 5 lidi, protože questy typu zabij 10 mobu (kteří se respawnovali na plose 5x5 metru a bylo jich jen 5 v jeden čas a čekalo na ně 5 dalších lidi) bylo jak noční můra.
Vycisti ty lidi i s mobama, tak to resim ja  A o tom FFA je, ne az tak pravo silenejsiho, jako spis pravo vychcanejsiho |
|
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 29/06/2008 : 00:01:16
|
hraju na PvE :)) Snažím se rozházet partu, ale občas se najdou kreténi co radeji budou s tebou závodit v tom kdo ho dřív lockne
 |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 29/06/2008 : 04:16:56
|
kdo ma malo FPS, zkuste si dat 4x AA .. zni to jako blbost, ale bohuzel to cele rade majitelu 8x00GT boostlo FPS. zrejme pri 0-2xAA se nekde neco sere. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 29/06/2008 : 04:19:50
|
quote: Originally posted by brutus
a jeste jeden graf: http://www.xfire.com/games/aoc/Age_of_Conan_Hyborian_Adventures/
graf uplne o nicem.. ted ukazuje 7. pozici a je tam napsano ze pred par dny 11. xfire graf bude o nicem dokud bude xfire jen 3rd party aplikace ;-D |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
Edited by - Rodier on 29/06/2008 04:21:06 |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 29/06/2008 : 04:25:22
|
quote: Originally posted by Rapax
quote: Originally posted by Rodier
zkousel uz nekdo platit electronem? znamymu to odmita ;-D ma klasiku od CS ... pocitam ze je tam bude muset jit zbuzerovat co? na zalozeni to stacilo
Electron neberou, na založení stačí cokoliv. Je to jasně řečeno při vytváření accountu. Myslím, že něco jako takhle We accept all Visa cards (not Electron), MasterCard etc.
mame v guilde par lidi kteri snim plati.. asi je to fakt banka od banky |
|
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 29/06/2008 : 08:08:44
|
hraju na PvE :)) Snažím se rozházet partu, ale občas se najdou kreténi co radeji budou s tebou závodit v tom kdo ho dřív lockne

Aha tak to je jina, ale na druhou stranu by ti mel chtit dat kazdej partu, ne? |
|
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 29/06/2008 : 09:21:00
|
quote: Originally posted by Shatteren

Aha tak to je jina, ale na druhou stranu by ti mel chtit dat kazdej partu, ne?
To že mi ji někdo nepřijme je naštěstí jen pár případů, ale občas se prostě divíš. Expa jim to nebere a o nic nepřichází. Až na těch pár vyjímek sou lidi na PvE hodně přátelští a nevadí jim s tebou udělat quest, který už mají complete. |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 29/06/2008 : 10:12:59
|
No na Wildsoulu se holt ceka na vyzer bosse, radsi ti ho nekdo vyzere nez by ti prijmul partu, takze ho musis "uklidit" jinak to nejde. |
|
 |
|
Rapax
Starting Member
78 Posts |
Posted - 29/06/2008 : 11:01:38
|
quote: Originally posted by Rapax
zkousel uz nekdo platit electronem? znamymu to odmita ;-D ma klasiku od CS ... pocitam ze je tam bude muset jit zbuzerovat co? na zalozeni to stacilo
Electron neberou, na založení stačí cokoliv. Je to jasně řečeno při vytváření accountu. Myslím, že něco jako takhle We accept all Visa cards (not Electron), MasterCard etc.
No to určitě ne. Asi si to pleteš se založením accountu, na to stačí cokoliv mame v guilde par lidi kteri snim plati.. asi je to fakt banka od banky
|
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 30/06/2008 : 10:17:49
|
No na Wildsoulu se holt ceka na vyzer bosse, radsi ti ho nekdo vyzere nez by ti prijmul partu, takze ho musis "uklidit" jinak to nejde.
No, ale přemýšlím že jestli nenastane velký třesk, že asi rerollnu na pvp, protože guildy v PvE mají málo hráčů.. max 30 online v obou největších guildách.. Což na dobívání hradu je vážně málo. |
 |
|
stoupa101
New Member

253 Posts |
Posted - 30/06/2008 : 11:10:14
|
No na Wildsoulu se holt ceka na vyzer bosse, radsi ti ho nekdo vyzere nez by ti prijmul partu, takze ho musis "uklidit" jinak to nejde.
No, ale přemýšlím že jestli nenastane velký třesk, že asi rerollnu na pvp, protože guildy v PvE mají málo hráčů.. max 30 online v obou největších guildách.. Což na dobívání hradu je vážně málo.
Proto budou existovat aliance. Bez nich se sebevetsi guilda asi neobejde :) |
RIFT: Stoupa * Ceska Legie * Steampike PvE EU * Weaponsmith * Male Dwarf Guardian |
 |
|
Shelaida
New Member

342 Posts |
Posted - 30/06/2008 : 11:46:13
|
quote: Originally posted by stoupa101 Proto budou existovat aliance. Bez nich se sebevetsi guilda asi neobejde :)
Obejde, ale proč nemít s někým alianci že?  |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 30/06/2008 : 11:58:48
|
quote: Originally posted by stoupa101
No, ale přemýšlím že jestli nenastane velký třesk, že asi rerollnu na pvp, protože guildy v PvE mají málo hráčů.. max 30 online v obou největších guildách.. Což na dobívání hradu je vážně málo.
Proto budou existovat aliance. Bez nich se sebevetsi guilda asi neobejde :)
No hele s kým chceš na dragonu dát alianci? Je tam ještě jedna menší guilda, ale sám se podívej kolik máte lidí online je to 20-30 a to 30 je maximální číslo.
Jediná možnost je aliance s nečeskou guildou. |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 30/06/2008 : 12:01:21
|
quote: Originally posted by Shelaida
quote: Originally posted by stoupa101 Proto budou existovat aliance. Bez nich se sebevetsi guilda asi neobejde :)
Obejde, ale proč nemít s někým alianci že? 
Tak PvP je něco jiného.. to je hlavní lákadlo hry.. Discordia má v součané době okolo 300 hráčů. |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 30/06/2008 : 12:03:54
|
Tak PvP je něco jiného.. to je hlavní lákadlo hry.. Discordia má v součané době okolo 300 hráčů.
V cem je vyhoda mit zerg guildu s 300 hracema? |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 30/06/2008 : 12:09:44
|
quote: Originally posted by Araya
Tak PvP je něco jiného.. to je hlavní lákadlo hry.. Discordia má v součané době okolo 300 hráčů.
V cem je vyhoda mit zerg guildu s 300 hracema?
Nechci guildu s 300 hráčema, ale stačilo by mě guilda kde je tak 60 lidí onlie večer. Zatím v PvE jsem narazil v poslední době na record 30. |
 |
|
Shelaida
New Member

342 Posts |
Posted - 30/06/2008 : 12:41:23
|
Už nevím kde jsem viděl napsané že battle siege budou pro cca. 300 lidí. Tzn. cca. 150 na jednu stranu. Takže to bude o velkých guildách, nebo aliancích. Pokud chcete 150 lidí on-line na siege tak kolik lidí je na to třeba v guildě?  |
 |
|
Honsou
New Member

329 Posts |
Posted - 30/06/2008 : 12:47:22
|
Už nevím kde jsem viděl napsané že battle siege budou pro cca. 300 lidí. Tzn. cca. 150 na jednu stranu. Takže to bude o velkých guildách, nebo aliancích. Pokud chcete 150 lidí on-line na siege tak kolik lidí je na to třeba v guildě? 
let me think about it ... |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 30/06/2008 : 12:59:24
|
Už nevím kde jsem viděl napsané že battle siege budou pro cca. 300 lidí. Tzn. cca. 150 na jednu stranu. Takže to bude o velkých guildách, nebo aliancích. Pokud chcete 150 lidí on-line na siege tak kolik lidí je na to třeba v guildě? 
kdyz k tomu pridas podminku 150 lidi online co kdyz se rekne pujdou na battlesiege tak to je taky nezanedbatelna promenna :) |
|
 |
|
Shelaida
New Member

342 Posts |
Posted - 30/06/2008 : 13:06:04
|
quote: Originally posted by Pertha
kdyz k tomu pridas podminku 150 lidi online co kdyz se rekne pujdou na battlesiege tak to je taky nezanedbatelna promenna :)
Tak nějak. Takže guilda 30 lidí bude těžko držet Battle keep. To by musela mít silnou a ochotnou alianci. U guild s počtem 300+ lidí je šance, že se v čase napadení battle keepu najde dost lidí on-line, kteří budou moci nějaký ten čas u hry strávit a bránit keep. |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5625 Posts |
Posted - 30/06/2008 : 13:07:46
|
Mass pvp ma byt 48 na 48, nebo uz to zmenili? |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
Shelaida
New Member

342 Posts |
Posted - 30/06/2008 : 13:16:23
|
quote: Originally posted by tojejedno
Mass pvp ma byt 48 na 48, nebo uz to zmenili?
Zatím nezměnily. Ale jak říkám, někde jsem četl, a už to nemůžu najít, něco o nějakých plánech do budoucna kde se psalo o 300 lidech na battle siege. To jen schvaluju. Guildu o 30 lidech poskládá každý a taková guildicka si siege nezaslouží  Proto je jen 9 siegů na server a bude třeba diplomacie a to včetně té válečné, na získání keepu  |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 30/06/2008 : 13:49:30
|
Zatím nezměnily. Ale jak říkám, někde jsem četl, a už to nemůžu najít, něco o nějakých plánech do budoucna kde se psalo o 300 lidech na battle siege. To jen schvaluju. Guildu o 30 lidech poskládá každý a taková guildicka si siege nezaslouží  Proto je jen 9 siegů na server a bude třeba diplomacie a to včetně té válečné, na získání keepu 
Proc by si guilda o 30ti lidech nezaslouzila siege? Kdo rozhoduje o tom jestli si to tech 30 treba vybornych lidi zaslouzi nebo ne. Ja treba o zadnou zerg guildu nikdy nestal a nestojim a jestli to chtej posrat tim ze musis mit guildu o 300+ lidech tak at se jdou zahrabat. |
 |
|
Filda LNL
Junior Member

723 Posts |
Posted - 30/06/2008 : 13:57:02
|
Zatím nezměnily. Ale jak říkám, někde jsem četl, a už to nemůžu najít, něco o nějakých plánech do budoucna kde se psalo o 300 lidech na battle siege. To jen schvaluju. Guildu o 30 lidech poskládá každý a taková guildicka si siege nezaslouží  Proto je jen 9 siegů na server a bude třeba diplomacie a to včetně té válečné, na získání keepu 
Proc by si guilda o 30ti lidech nezaslouzila siege? Kdo rozhoduje o tom jestli si to tech 30 treba vybornych lidi zaslouzi nebo ne. Ja treba o zadnou zerg guildu nikdy nestal a nestojim a jestli to chtej posrat tim ze musis mit guildu o 300+ lidech tak at se jdou zahrabat.
S tim se nedá nesouhlasit, lepší hrát v menší gildě pohodovejch lidí, který vám pomůžou, než se spolíhat na to, že je nás 300, ale když do gild chatu napíšu o nejakej help, neozve se nikdo. Navíc míň lidí na siege je větší zábava než 300, kdy by to probíhalo stylem lag-pár mrtvejch-lag-víc mrtvejch. |
Troll lepší fanboie. |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 30/06/2008 : 14:01:11
|
siege 150 na 150 je podle mě blbost. Leda že by ti nevadilo 1-2FPS. Už takhle bude 48x48 drsno drsné. Hlavně ten na mě nevybafněte s kecama jak máte silné poče a že vám je to fuk. |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 30/06/2008 : 14:02:28
|
quote: Originally posted by Filda LNL
S tim se nedá nesouhlasit, lepší hrát v menší gildě pohodovejch lidí, který vám pomůžou, než se spolíhat na to, že je nás 300, ale když do gild chatu napíšu o nejakej help, neozve se nikdo. Navíc míň lidí na siege je větší zábava než 300, kdy by to probíhalo stylem lag-pár mrtvejch-lag-víc mrtvejch.
JJ a presne to nedovedu si predstavit grafiku ktera by zvladla 300 lidi najednou v plynulem provozu |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5625 Posts |
Posted - 30/06/2008 : 14:02:57
|
quote: Originally posted by Azkaban Hlavně ten na mě nevybafněte s kecama jak máte silné poče a že vám je to fuk.
No hlavne je to jedno FC? ten si jede na svem ozkousenem zeleze:-)
PS: Takze vetsi bitvy nez 48 na 48 jsou jen zboznym pranim (a puvodnim marketingovym kecem) jestli tomu dobre rozumim. |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
Shelaida
New Member

342 Posts |
Posted - 30/06/2008 : 14:11:37
|
quote: Originally posted by Azkaban Hlavně ten na mě nevybafněte s kecama jak máte silné poče a že vám je to fuk.
No hlavne je to jedno FC? ten si jede na svem ozkousenem zeleze:-)
PS: Takze vetsi bitvy nez 48 na 48 jsou jen zboznym pranim (a puvodnim marketingovym kecem) jestli tomu dobre rozumim.
Bitvy větší než 48x48 jsou zbožným přáním a původním marketingovým plánem. A pokud se nepletu i budoucím marketingovým plánem. Ale je to hudba budoucnosti. Nejdřív se musí hra rozeběhnout, tak aby fungovala v normálním provozu bez pádů a s dobrým FPS a pak začít ladit zbytek. Podle mě to možné je. Největší problém vidím na straně serverů, co neunesou takovou zátěž. Takže když odladí trochu kod a posílí železo tak by to šlo.
Ale jinak si stojím za tím, že Battle keep siege by měli být pro velké skupiny. Ať velké guildy nebo aliance menších. Chápu že by jste radči keepy na způsob 6x6 aby bylo dost lidí on-line ale to se nestane. Keep je high content hry. 9 keepu na server. Kdo má malou guildu může nabídnout alianci nebo pomoc jiné a účastnit se bojů. To že by měla battle keep každá skupinka několika lidí, to by nebylo dobré  |
 |
|
stoupa101
New Member

253 Posts |
Posted - 30/06/2008 : 14:14:52
|
quote: Originally posted by stoupa101
Proto budou existovat aliance. Bez nich se sebevetsi guilda asi neobejde :)
No hele s kým chceš na dragonu dát alianci? Je tam ještě jedna menší guilda, ale sám se podívej kolik máte lidí online je to 20-30 a to 30 je maximální číslo.
Jediná možnost je aliance s nečeskou guildou.
Ano v alianci byt i s neceskou guildou, proc ne? Na PvE bude urcite par HC raid guildy, kdyz se udela aliance s nima bude to vyhodne pro obe strany. Tyhle guildy taky nemaj stovky lidi ty si drzi raid plus nahradniky a mozna dalsi guildu s juniorkou. |
RIFT: Stoupa * Ceska Legie * Steampike PvE EU * Weaponsmith * Male Dwarf Guardian |
 |
|
Arach
Junior Member

522 Posts |
Posted - 30/06/2008 : 15:34:55
|
podle me je nesmysl jakakoliv vetsi bitka rekneme nad 30 na kazdy strane, o cem je asi tak bitka 300 lidi najednou ? o skillu urcite ne, to je akorat berserk o nicem |
 |
|
Nogglli Guemaah
New Member

202 Posts |
Posted - 30/06/2008 : 16:02:30
|
Poradny mass PvP neni jenom zerg a bitka o nicem. Rezba 300 lidi je super a tomu se da rict bitva a ne jako kdyz se pokosi hrstka lidi a ani nejde nijak poradne taktizovat. Ja jsem od AoC necekal nic zvlastniho, ale i tak me to zacina cim dal vic zklamavat. Uvidime az budou siege v provozu. |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 30/06/2008 : 17:15:22
|
Jako bytky v Lotro to bylo panečku. Taktika a špetka odvahy. 50 na 50 bylo každý den. No a o tom, že je to zerg? To jen trochu. |
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 01/07/2008 : 08:55:43
|
Jako bytky v Lotro to bylo panečku. Taktika a špetka odvahy. 50 na 50 bylo každý den. No a o tom, že je to zerg? To jen trochu.
Taktika? Pokud taktikou myslis to ze se potkaji dva raidy a vyhrajou creepove protoze maj 2-3 trolly, pak ano, to je taktika :)
Rozhodne mam radsi boj dvou az ctyr full group proti sobe nez 100 na 100 apod. |
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
|
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 01/07/2008 : 14:34:56
|
quote: Originally posted by Nogglli Guemaah
Poradny mass PvP neni jenom zerg a bitka o nicem. Rezba 300 lidi je super a tomu se da rict bitva a ne jako kdyz se pokosi hrstka lidi a ani nejde nijak poradne taktizovat. Ja jsem od AoC necekal nic zvlastniho, ale i tak me to zacina cim dal vic zklamavat. Uvidime az budou siege v provozu.
Lol ? V group fajtu neni taktika ? si sa trosku sekol, ne ? Si to myslel opacne, ze v zergu je nulova taktika a v group pvp sa da aj taktizovat. |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 01/07/2008 : 15:32:04
|
Někdo moc kouká na historický velkofilmy...
Levý křídlo vpřed! Lučištníci, zahajte palbu!  |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
Edited by - Jedi_Knight on 01/07/2008 15:32:26 |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 01/07/2008 : 15:48:24
|
quote: Originally posted by Jedi_Knight
Levý křídlo vpřed! Lučištníci, zahajte palbu! 
Jj uz vidim jak ty zergy stojej poslusne nastoupeny ve formacich a cekaji na povel nejakeho velitele vzadu myslim ze Nogli guemaah ma bujnou fantazii |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 01/07/2008 : 15:50:02
|
quote: Originally posted by Jedi_Knight
Levý křídlo vpřed! Lučištníci, zahajte palbu! 
Jj uz vidim jak ty zergy stojej poslusne nastoupeny ve formacich a cekaji na povel nejakeho velitele vzadu myslim ze Nogli guemaah ma bujnou fantazii
hehe ted jsem si vzpomel na ty vystresovany radoby leadery v AV :) |
|
 |
|
Topic  |
|