Author |
Topic  |
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 27/08/2008 : 08:56:52
|
quote: Originally posted by Waiden
Ahojte, mám noobovskou otazečku... Když budu hráv v Open betě, zustanou moje chary i v normalu po skončení bety? nikdy jsem totiž Bety nehrál...
toto je duvod proc hry stoji za hovno bo tam pousti lamery co vi o MMO asi tolik co meje 80 leta babicka |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
 |
|
Filda LNL
Junior Member

723 Posts |
Posted - 27/08/2008 : 10:13:22
|
quote: Originally posted by †… Havran …†
Ahojte, mám noobovskou otazečku... Když budu hráv v Open betě, zustanou moje chary i v normalu po skončení bety? nikdy jsem totiž Bety nehrál...
toto je duvod proc hry stoji za hovno bo tam pousti lamery co vi o MMO asi tolik co meje 80 leta babicka
Zato ty když ses narodil tak už si věděl o MMO určitě všechno, viď? 
Jsou i bety, po kterejch wipe neni. |
Troll lepší fanboie. |
 |
|
NoX
Moderator

1051 Posts |
Posted - 27/08/2008 : 10:21:02
|
To už pak ale s betou nic moc společného nemá. Spíš než betou, bych to nazval stress testem. |
Lišák A20.00%, E80.00%, K46.67%, S53.33%
|
 |
|
Oralin
New Member

243 Posts |
Posted - 27/08/2008 : 10:36:18
|
toto je duvod proc hry stoji za hovno bo tam pousti lamery co vi o MMO asi tolik co meje 80 leta babicka
Á další mistr světa co všude byl, všechno viděl a od všeho má klíče... 
Nechápu jak můžeš hodnotit kvality hráče podle toho v kolika byl betách. To se ti teda fakt povedlo. |
 |
|
Kittinka
Starting Member
5 Posts |
Posted - 27/08/2008 : 10:40:19
|
Nie Waidene. Nezostanu. Beta sluzi na testovanie. Zostanu ti len postavy vytvorene v skorsom starte.
BTW mudrci mudri, tato otazka sa vyskytuje hojne aj na ENG forach. :-) |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 27/08/2008 : 10:45:33
|
No někdy se nesmažou úplně, jenom se resetne level na 1, prostě rezervace nicku. Případně když si nepřeješ nějaký nick vidět ve hře jak kolem Tebe běhá , tak si regneš např. nick rodier  |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 27/08/2008 : 10:50:07
|
quote: Originally posted by Oralin
Á další mistr světa co všude byl, všechno viděl a od všeho má klíče... 
Nechápu jak můžeš hodnotit kvality hráče podle toho v kolika byl betách. To se ti teda fakt povedlo.
to si pis.. zajimalo by me co tam udelal krom toho ze si vyzkousel vsechny clasy.. kolik reportnul bugu.
kdyz nevim zakladni veci nelezu do bety bo tam budu za blba |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
Edited by - †… Havran …† on 27/08/2008 10:50:49 |
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 27/08/2008 : 10:50:18
|
Tady imho ale wipe bude. |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 27/08/2008 : 10:53:55
|
quote: Originally posted by Filda LNL
Zato ty když ses narodil tak už si věděl o MMO určitě všechno, viď? 
Jsou i bety, po kterejch wipe neni.
ne nevedel. jako beta tester ma urcite pristup na jejich fora kde o takovych vecech pisou. Jako beta tester by mel mit o tom jak MMO fungujou nejakej prehled a ne jen ze tam vlezu proto abych si vyzkousel futury hry |
|
 |
|
Lobos
Junior Member

572 Posts |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 27/08/2008 : 11:03:31
|
Pár zajímavých. Zbytek pro bezruký retardy :) |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 27/08/2008 : 11:05:04
|
sakra a ja se tesil ze nebudu muset rvat zadny addony do hry a ono jo. SCT rozhodne potrebuji. Ten jejich je zmatenej |
Edited by - Araya on 27/08/2008 11:05:42 |
 |
|
Lobos
Junior Member

572 Posts |
Posted - 27/08/2008 : 11:10:47
|
Jo ja cekal, ze Mythic povoli pouze reskin UI ne pridavani novejch funkci, no uvidime kam az to zajde |
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 27/08/2008 : 11:30:08
|
Jen ne další WoW, kde se bez addonů neobejdeš  |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 27/08/2008 : 11:37:08
|
quote: Originally posted by Aramir
Jen ne další WoW, kde se bez addonů neobejdeš 
mno prave toho se taky nechci dozit |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 27/08/2008 : 11:49:25
|
to pak bude práce na tři prsty 
 |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 27/08/2008 : 11:53:29
|
zvlastni je, ze tak dlouho uz je SCT na svete a zatim u zadneho z techto projektu (wow, lotro a videa war) jsem ho nevidel dobre udelanej... pokusy jsou, ale proste to neni ono ;-)
|
no mmo
|
 |
|
Oralin
New Member

243 Posts |
Posted - 27/08/2008 : 12:02:36
|
to si pis.. zajimalo by me co tam udelal krom toho ze si vyzkousel vsechny clasy.. kolik reportnul bugu.
kdyz nevim zakladni veci nelezu do bety bo tam budu za blba
Nechci se pouštět do zbytečné flame war, ale asi jsi si špatně přečetl jeho příspěvky.
On se ptá, jak to bude v Open betě a že ještě v žádné betě nikdy nebyl. Neměl tedy přístup na beta fóra, netestoval postavy ani nereportoval bugy. Přesto je kvůli tomu v tvých očích lama...
Navíc co se týká open bety, tak tam 95% lidí leze právě kvůli otestování postav a vyzkoušení hry a ne kvůli reportování bugů. |
 |
|
Bajaja
New Member

168 Posts |
Posted - 27/08/2008 : 12:13:51
|
Dyť je to jenom hloupej fógl... |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 27/08/2008 : 12:22:19
|
neni havran bracha rodiera? |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 27/08/2008 : 12:44:48
|
quote: Originally posted by Eagle
neni havran bracha rodiera?
né, to je pták od rodiera |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 27/08/2008 : 13:11:14
|
quote: Originally posted by Eagle
neni havran bracha rodiera?
a ty si kdo? |
|
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 27/08/2008 : 13:11:55
|
Nechci se pouštět do zbytečné flame war, ale asi jsi si špatně přečetl jeho příspěvky.
On se ptá, jak to bude v Open betě a že ještě v žádné betě nikdy nebyl. Neměl tedy přístup na beta fóra, netestoval postavy ani nereportoval bugy. Přesto je kvůli tomu v tvých očích lama...
Navíc co se týká open bety, tak tam 95% lidí leze právě kvůli otestování postav a vyzkoušení hry a ne kvůli reportování bugů.
no a tj prave to pousti tam kazdyho lamera co si o to napise a pak to tak vypada |
|
 |
|
Filda LNL
Junior Member

723 Posts |
Posted - 27/08/2008 : 13:18:41
|
Navíc co se týká open bety, tak tam 95% lidí leze právě kvůli otestování postav a vyzkoušení hry a ne kvůli reportování bugů.
no a tj prave to pousti tam kazdyho lamera co si o to napise a pak to tak vypada
Hm, pokud vim, tak nepouští. |
Troll lepší fanboie. |
 |
|
Oralin
New Member

243 Posts |
Posted - 27/08/2008 : 13:21:57
|
Proboha Addony! Uáááááááááá. Už zase peklo sledování 30-40 addonů a jejich verzi? Strašný.
Navíc právě takový addony jako je ten zmiňovaný "Gork sez stop - WARNING" podle mě strašně pokazí hru. Tahle abilita je sviňárna, typická goblinovina, která ovšem má smysl jen tehdy, když si jí oběť nevšimne instantně. Když dostane warning, tak pak je abilita více méně na nic.
Tohle mě mrzí. |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 27/08/2008 : 13:28:55
|
Ve WoW se vetsinou bez addonu obejdes, ale to jejich UI je tak " k zbliti ", ze si radsi dam praci a predelam to. Co se mi nelibi, tak addony, ktery ulehcujou PvE. Ty bych hned zakazal, to dela z hracu cviceny opice. Nadruhou stranu, threat meter a dmg/heal meter mi prijde jako dobra vec  |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
 |
|
Waiden
Starting Member
91 Posts |
Posted - 27/08/2008 : 13:33:59
|
no a tj prave to pousti tam kazdyho lamera co si o to napise a pak to tak vypada
Ty ''lamere'' ja jsem napsal, že nemám zkušenosti s betou! NE ze nemam zkusenosti s mmo, tak se klidni jo... |
 |
|
Meddy
Moderator

5760 Posts |
Posted - 27/08/2008 : 22:03:20
|
Proboha Addony! Uáááááááááá. Už zase peklo sledování 30-40 addonů a jejich verzi? Strašný.
Navíc právě takový addony jako je ten zmiňovaný "Gork sez stop - WARNING" podle mě strašně pokazí hru. Tahle abilita je sviňárna, typická goblinovina, která ovšem má smysl jen tehdy, když si jí oběť nevšimne instantně. Když dostane warning, tak pak je abilita více méně na nic.
Tohle mě mrzí.
Oraline coze? Oni chteji povolit scriptovani a addony??? To je pro me mnohem horsi zprava nez absence classu a hlavnich mest :( |
STS Chvojkovice-Brod |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 27/08/2008 : 22:06:09
|
Tak snad to nějak omezí, zase pořád lepší než jak to vypadá u Age of Conan  |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 27/08/2008 : 22:44:01
|
Ty ''lamere'' ja jsem napsal, že nemám zkušenosti s betou! NE ze nemam zkusenosti s mmo, tak se klidni jo...
podle toho co si napsal nevim kdo je lamer :D |
|
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 27/08/2008 : 22:48:28
|
No AoC bylo uplne podelany - horsi spravu addonu jsem jeste nikde jinde nevidel. Snad to bude ve WAR aspon tak jako ve WoW. |
|
 |
|
Meddy
Moderator

5760 Posts |
Posted - 27/08/2008 : 23:26:24
|
Kez by to bylo jako v Lotro = no addons - a uprimne mi nechybi ani trochu. |
STS Chvojkovice-Brod |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 28/08/2008 : 01:10:31
|
Meddy - co to meles? vzdyt do AoC byli addony uz od zacatku a byli super. Damage Meter, UIcka.. vzdyt to pouziva XML strukturu podobne jako WoW. A co vic.. narozdil od WoW na to udelali 1 spolecnej patcher, kterej vzdycky vsecky addony pri nove verzi upravil, aby fungovali i po patch day..
a ohledne lotra - tam addony taky byli..ale jen ohledne UI. Me nevadi addony ktere resi debilitu defaultniho UI.. ze vyvojare nenapadne se tim vic zabejvat, tim co chce normalni hrac.. (videt nejen % ale i cisla u baru..videt deficit je pro healery fajn.. moznost si presouvat vsecky prvky po obrazovce..atp). Faktem je, ze lotro bylo celkem v pohode po tehle strance a nikdo nepotreboval zadne addony.
edit: jinak AoC ma v sobe scriptovaci moznosti z AO, jen jsou zatim vypnute.. kdo nekdy hral AO tak urcite vi, o cem mluvim.. o tom si muzou vsecky mmorpg jenom zdat. (provazani chatu s IRC, bot kterej monitoruje trade kanal, bot kterej dokaze v db itemu vyhledat cokoliv co potrebujes..) |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
Edited by - Rodier on 28/08/2008 02:57:48 |
 |
|
Meddy
Moderator

5760 Posts |
Posted - 28/08/2008 : 01:53:03
|
Děkuji synovi potní žlázy a močového měchýře aka Rodierovi za hodnotný příspěvek a vysoce aktuální informace o dění kolem WARu. |
STS Chvojkovice-Brod |
Edited by - Meddy on 28/08/2008 02:06:21 |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 28/08/2008 : 02:17:37
|
sem jedinej, koho sere, ze tu nejsou stejny povolani na obou stranach? Samozrejme to obohacuje lore a hru..ale ty dohady a kompromisy kdo kam pujde a za co.. kdyz nejdete do hry samotni..
vi se aspon, zda pujde druhe strane psat, nadavat? ;-D |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 28/08/2008 : 02:51:36
|
lol tak sem se zacetl na warhammeronline.phorum.cz a... nestacim se divit
Ninjo, ještě jednou. Na allianci lžou, nebo plácají. Říkali to tak i vývojáři. Na počátku budou servery 2 a hotovo. EURO a USA. Někomu se stýská po WoW, tak by si přál rozdělení na RP servery, PvP servery, RvR servery, Good vs Good servery, Evil vs Evil servery a podobný hovadiny. U hry Warhammer online to tak udělat nejde a ještě jednou N. E. J. D. E !!! Tím bys tu hru zničil, zahubil a bylo by lepší ji vzít na kovadlinu a rozflákat na sračky. Takže, WhO je čistě jen o RvR a jinak hrát nejde. A PvP + RP = RvR! Takže dělení serverů neexistuje a nikdy nebude. A kdo by chtěl server čistě na farmaření a mobování, má smůlu, protože to ve WARu taky nejde. Tam se bez PvP neobejdeš. |
|
 |
|
Kittinka
Starting Member
5 Posts |
Posted - 28/08/2008 : 07:48:57
|
Ne, pisat a ani nadavat im nemozes. Presne ako vo WOW. No a oni tie povolania su rovnake na oboch stranach, len sa inak volaju. Problem? |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 28/08/2008 : 07:52:08
|
quote: Originally posted by Kittinka
Ne, pisat a ani nadavat im nemozes. Presne ako vo WOW.
Coz je pekne naprd.quote:
No a oni tie povolania su rovnake na oboch stranach, len sa inak volaju. Problem?
To neni pravda. |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia
|
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 28/08/2008 : 07:55:21
|
koukal jsem na nejake videjka z war rvr a mel bych jednu ci dve otazecky...
1) jak funguje interuptovani kouzel? spis jako v daoc nebo jako ve wowku? 2) pochopil jsem to spravne ze "jump" nahazuje GCD? 3) ve scenarich kdyz umres tak te "neco" respawnne (podobne jako bg ve wow) a nebo dodrzeli puvodni plan, ze ve scenari muzes umrit jen jednou? |
no mmo
|
 |
|
NoX
Moderator

1051 Posts |
Posted - 28/08/2008 : 08:05:47
|
1) WoW 2) nenahazuje 3) nedodrželi, respawn - zééééérg |
Lišák A20.00%, E80.00%, K46.67%, S53.33%
|
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 28/08/2008 : 08:13:46
|
quote: Originally posted by NoX
1) WoW 2) nenahazuje 3) nedodrželi, respawn - zééééérg
hmm diks :-) s tou 2kou jsem vazne zmaten ;-) z toho videjka to vypadalo jak kdykoliv kdyz skocil se mu na barech nahodilo takovy to sedy prekryti pri GCD ;-) ale verim ti...jses v bete tak to budes vedet lip :-) |
no mmo
|
 |
|
Oralin
New Member

243 Posts |
Posted - 28/08/2008 : 08:47:27
|
Neověřená zpráva Mithicu:
"We will add in better "slop timer" to allow players 0.3s extra to pre-queue a second ability followup."
Znamená to, že sice člověk nebude moci řadit ability do fronty, ale rozšíří se okno ve kterém bude moci abilitu spusti. To by bylo parádní.
|
 |
|
Kittinka
Starting Member
5 Posts |
Posted - 28/08/2008 : 09:07:21
|
Necrotyrael: no pouc ma. Moje info bolo, ze tie klassy su rovnake (az na male rozdiely) v Destro aj Order. Ake mas info ty? |
 |
|
Oralin
New Member

243 Posts |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 28/08/2008 : 10:10:41
|
Mrkněte sem:
http://war.mmoguildsites.com/career_planner/runepriest
Good find. Thanks. |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
Filda LNL
Junior Member

723 Posts |
Posted - 28/08/2008 : 10:14:43
|
quote: Originally posted by Rodier
Ninjo, ještě jednou. Na allianci lžou, nebo plácají. Říkali to tak i vývojáři. Na počátku budou servery 2 a hotovo. EURO a USA. Někomu se stýská po WoW, tak by si přál rozdělení na RP servery, PvP servery, RvR servery, Good vs Good servery, Evil vs Evil servery a podobný hovadiny. U hry Warhammer online to tak udělat nejde a ještě jednou N. E. J. D. E !!! Tím bys tu hru zničil, zahubil a bylo by lepší ji vzít na kovadlinu a rozflákat na sračky. Takže, WhO je čistě jen o RvR a jinak hrát nejde. A PvP + RP = RvR! Takže dělení serverů neexistuje a nikdy nebude. A kdo by chtěl server čistě na farmaření a mobování, má smůlu, protože to ve WARu taky nejde. Tam se bez PvP neobejdeš.
Pane bože, kdo tohle napsal?  |
Troll lepší fanboie. |
 |
|
Sneckie
Moderator

3557 Posts |
Posted - 28/08/2008 : 10:44:11
|
quote: Originally posted by Filda LNL
quote: Originally posted by Rodier
Ninjo, ještě jednou. Na allianci lžou, nebo plácají. Říkali to tak i vývojáři. Na počátku budou servery 2 a hotovo. EURO a USA. Někomu se stýská po WoW, tak by si přál rozdělení na RP servery, PvP servery, RvR servery, Good vs Good servery, Evil vs Evil servery a podobný hovadiny. U hry Warhammer online to tak udělat nejde a ještě jednou N. E. J. D. E !!! Tím bys tu hru zničil, zahubil a bylo by lepší ji vzít na kovadlinu a rozflákat na sračky. Takže, WhO je čistě jen o RvR a jinak hrát nejde. A PvP + RP = RvR! Takže dělení serverů neexistuje a nikdy nebude. A kdo by chtěl server čistě na farmaření a mobování, má smůlu, protože to ve WARu taky nejde. Tam se bez PvP neobejdeš.
Pane bože, kdo tohle napsal? 
Tak to je ovsem vydareny kousek |
The Lord of the Rings Online Third Marshal Sneckie Dwarf minstrel Officer of Sid eb Yside kinship [EN-RP] Laurelin |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 28/08/2008 : 10:46:49
|
teda to specovani postavy mi prijde trosku moc jednoduchy... ale na druhou stranu pomerne v souladu s tim jak to vypadalo v daoc :-)
neprijdou vam (testerum) ty povca tim jednoduchym specem trosku moc "generalizovane"? |
no mmo
|
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 28/08/2008 : 11:12:45
|
Prijde mi to taky takovy trochu jednodussi, ale divam se na toho z toho uhlu pohledu, ze udelat 20 unikatnich class (puvodne 24) neni zadna sranda a treba to vylepsej az casem  |
|
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 28/08/2008 : 11:30:03
|
A uz to zacina.... |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
Topic  |
|