Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 Mordred ?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 12/04/2006 :  10:58:38  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
Rikal nekdo, ze je mrtvy ? Vcera jsme NON-STOP od 21:00 do 1:00 bojovali... Uz dlouho se mi nestalo, ze bych musel 4 hodiny v kuse, bez prestani leadovat groupu.

Enemy vsude kam jsme portnuli...

... napriklad me rozesmala situace, kdy jsme portnuli do CS... Grupa (X x X)... Tak jsme se shodli, ze pujdem buffovat ven z CS, nahodili jsme speedu, polozili SW, otevirame dvere a 5sec za branou se proti nam riti dalsi grupa (Token) ...Kriste pane! Zpatky dovnitr, zaznelo. Portujeme do Fortress (Borderkeep) ... a jake bylo prekvapeni, kdyz i tam byla dalsi grupa, ktere se snazila nabuffovat (BIT) :).

Nejaci dalsi oldschool Mordredaci (Bored) se snazili vypotit Sorc/Cabalist/Shaman/Cleric grupu.

Blaze of Glory v caster groupe...

PTC v tank groupe s NS, ktery pouzival group stealth ML abilitu a zakerne nas jumpovali ze stealthu :) (videl jsem to poprve v praxi).

Mordred for life !

http://deim.baf.cz/sshot353.jpg - Zigolo se 70k body hovori za vsechno (nutne podotknout, ze jsme meli 4 lidi a bojovali jsme vzdy "overhelmed")

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)

Eivy
Starting Member

16 Posts

Posted - 12/04/2006 :  17:16:42  Show Profile Send Eivy a Private Message  Reply with Quote
Prave toto je na Camlanne ted, supporti v klidu za 3-4 hodky udelaji 70k rps. Ale vse toto dela ten rps patch, kdyby bylo online lidi jako drive tak to bys delal s timto patchem aspon 150k za den minimalne.

Ja o Mordredu nerikal ze je mrtvy, max jen ze prime time je v nevhodnou dobu pro me, ale uz je to fuk, s DAoC uz jsem zapichl, takze hodne stesti, stejne zbyva rok ( pokud WO dodrzi termin) do R.I.P DAoC, myslim, ze to Mythic tak planuje, ze Warhammer online bude nastupce DAoC.

Good Luck na Mordredu.
Go to Top of Page

Yurrk
New Member

156 Posts

Posted - 13/04/2006 :  22:48:12  Show Profile  Send Yurrk an ICQ Message Send Yurrk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eivy
stejne zbyva rok ( pokud WO dodrzi termin) do R.I.P DAoC, myslim, ze to Mythic tak planuje, ze Warhammer online bude nastupce DAoC.

Eh ? To si nemyslim. Daoc tu este par rokou bude (snad)
(Ale trochu priznavam, ze mozeme brat Warhammer ako nastupcu)

Ked uz sme pritom rad by som kupil DAOC Epic Edition. Nevie niekto o nejakom Online Shope v EU ? Viem nejake v US - tam vsak zaplatim viac za dorucenie ako za hru :p Diky

UO, DAOC, WO, WOW, AION, AOC, GW, ALLODS, RIFT, SWTOR,
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 18/04/2006 :  16:08:59  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yurrk
Ked uz sme pritom rad by som kupil DAOC Epic Edition. Nevie niekto o nejakom Online Shope v EU ? Viem nejake v US - tam vsak zaplatim viac za dorucenie ako za hru :p Diky

http://www.cdromshop.com/cdshop/desc/p.020626724135.html
+postovny cca 8$, teda pokud shanis US verzi ;)

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Trinia
Starting Member

60 Posts

Posted - 18/04/2006 :  21:42:38  Show Profile  Send Trinia an ICQ Message Send Trinia a Private Message  Reply with Quote
Hele Kalle (ci nekdo jiny) nemas jeste nahodou to video ode me, jak jsme tehdy nahrali Demawenduv monolog v hospode kdyz tu byl Sachmet?
Mozna jsem ti to posilala...uz nevim :p zkratka to nemuzu najit!

Triniaa - Cleric <E-Athletes>, Gareth
Trinia - Cleric <Mor do Kuli>, Mordred
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 19/04/2006 :  08:50:46  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Trinia

Hele Kalle (ci nekdo jiny) nemas jeste nahodou to video ode me, jak jsme tehdy nahrali Demawenduv monolog v hospode kdyz tu byl Sachmet?

podivam se, mozna to nekde vyhrabu ;)

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Sogniir
New Member

171 Posts

Posted - 19/04/2006 :  09:16:56  Show Profile Send Sogniir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aragorn

quote:

Slovenia is not Slovakia !!!, we have Adriatic sea .
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 19/04/2006 :  09:46:45  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Trinia

No tak az to najdete tak to chci taky :)

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Yurrk
New Member

156 Posts

Posted - 19/04/2006 :  12:17:04  Show Profile  Send Yurrk an ICQ Message Send Yurrk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aragorn

quote:

Dik

Vzdavam ti cest a slavu !

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 24/04/2006 :  13:21:25  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deimnia

Rikal nekdo, ze je mrtvy ? Vcera jsme NON-STOP od 21:00 do 1:00 bojovali... Uz dlouho se mi nestalo, ze bych musel 4 hodiny v kuse, bez prestani leadovat groupu.

Jj, to muselo byt super. Ale statistiky vypadaji hrozive ...

280 lidi v nedelnim prime time :(

http://daoc.darkzone.net/server/us/mordred/
Go to Top of Page

Bulway
New Member

191 Posts

Posted - 06/05/2006 :  07:27:13  Show Profile  Send Bulway an ICQ Message Send Bulway a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

[quote]Originally posted by Deimnia

To si trochu protireci ne >? Tvrdis , ze mordred neni mrtvy , ale vlastne ve svem postu zaroven priznavas , ze jsi se takhle uz dlouho nepobavil, bo dostatek cilu na serveru. ( vicemene ).
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 06/05/2006 :  09:34:34  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bulway

quote:

[quote]Originally posted by Deimnia

To si trochu protireci ne >? Tvrdis , ze mordred neni mrtvy , ale vlastne ve svem postu zaroven priznavas , ze jsi se takhle uz dlouho nepobavil, bo dostatek cilu na serveru. ( vicemene ).

Oprav si quote, vypada to, ze odpovidas mne.
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 06/05/2006 :  14:30:58  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
Bullwayi: Porad lepsi behat po polomrtvem serveru s nizkou populaci a mit boj jednou za 20-30minut nez od rana do vecera prochazet porad dokola ty same trapne PVE (/puke) instance ve 40ti lidech. :)

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 07/05/2006 :  10:55:53  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Nahodou ! Este mozes chodit tie iste battlegroundy 500 krat denne !
Go to Top of Page

Yurrk
New Member

156 Posts

Posted - 07/05/2006 :  14:16:55  Show Profile  Send Yurrk an ICQ Message Send Yurrk a Private Message  Reply with Quote
Kupim platinu za real money.
Server Mordred (Gareth)

Chcem vela za malo :-O Myslim tak, ze nejake rozumne navrhy.
Aktualne za mesiac a par dni :p Najlepsie by bolo osobne ale posta by sa dala snad tiez nejako.Pripadne ponuky sem alebo skor na Icq..
Dik

Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 09/05/2006 :  10:52:49  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
imho je spis zajimave srovnat ten mordred graf s eu serverem ;)

http://daoc.darkzone.net/server/eu/camlann/

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

Yurrk
New Member

156 Posts

Posted - 10/05/2006 :  17:30:04  Show Profile  Send Yurrk an ICQ Message Send Yurrk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yennefer

njn a co platina? :p

Go to Top of Page

uschi
New Member

Uschi

314 Posts

Posted - 11/05/2006 :  00:12:35  Show Profile  Visit uschi's Homepage Send uschi a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

njn a co platina? :p

Ta je v grafu videt ve spodni casti, nekde vedle ikony s poctem prodanych veci...

Uschi <Uhni Kurva> - regionální poradce UK pro jižní Moravu a Slovinsko
CSS: http://www.chameleon-tm.com
Go to Top of Page

Bulway
New Member

191 Posts

Posted - 12/05/2006 :  21:50:36  Show Profile  Send Bulway an ICQ Message Send Bulway a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bullwayi: Porad lepsi behat po polomrtvem serveru s nizkou populaci a mit boj jednou za 20-30minut nez od rana do vecera prochazet porad dokola ty same trapne PVE (/puke) instance ve 40ti lidech. :)

Ja hraju hry pro zabavu , ne proto aby se rikalo: jo , bullway , to je ten imba ubr best hrac.
Instance pro 40 lidi jsou skoro vsecky nuda , krom AQ. Chodim je proto , ze jsem lama v pvp a chci si nejdrive nadelat equip , pak teprve pujdu s mojim lamerz0r skillem na pvp/Bg. Jsem rank 7/14 , pvp hraju obcas. Ale kdyz uz chci pvpckovat , zajdu si BG a tam se to reze hlava nehlava porad. Nemusim cekat 20-30 minut , az nekoho potkam.
Imo , ja ti to neberu , tebe to bavi , mas dost casu na to , aby jsi to hral takhle , ja ovsem kdyz prijdu v sest z prace , chci se odreagovat a uzit si hrani.
Kdo si hraje , nezlobi.
Go to Top of Page

Yurrk
New Member

156 Posts

Posted - 19/05/2006 :  22:00:21  Show Profile  Send Yurrk an ICQ Message Send Yurrk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bulway

quote:

Ja hraju hry pro zabavu , ne proto aby se rikalo: jo , bullway , to je ten imba ubr best hrac.
Instance pro 40 lidi jsou skoro vsecky nuda , krom AQ. Chodim je proto , ze jsem lama v pvp a chci si nejdrive nadelat equip , pak teprve pujdu s mojim lamerz0r skillem na pvp/Bg. Jsem rank 7/14 , pvp hraju obcas. Ale kdyz uz chci pvpckovat , zajdu si BG a tam se to reze hlava nehlava porad. Nemusim cekat 20-30 minut , az nekoho potkam.
Imo , ja ti to neberu , tebe to bavi , mas dost casu na to , aby jsi to hral takhle , ja ovsem kdyz prijdu v sest z prace , chci se odreagovat a uzit si hrani.
Kdo si hraje , nezlobi.

Ja hram tiez pre zabavu, ale niekedy bez platiny zabava neni :p

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 09/08/2006 :  11:46:11  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Pocitam, ze dnes respecnu Trinii zpatky na heal/buffy, ale nemam tuseni zda je to do soucasneho Mordredu nejlepsi napad. Mate nejake napady jak ji specnout? Nechat smite nebo jit zpatky treba na 35r/40e/9s nebo 41-42heal atd.?

Co RA?

Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 09/08/2006 :  12:18:09  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pocitam, ze dnes respecnu Trinii zpatky na heal/buffy, ale nemam tuseni zda je to do soucasneho Mordredu nejlepsi napad. Mate nejake napady jak ji specnout? Nechat smite nebo jit zpatky treba na 35r/40e/9s nebo 41-42heal atd.?

Co RA?
Pokud chces hrat s nama... Nechces radeji dodelat Heretica ? Clerica hraje Zigolo/Tomcon a extra interupt + dmg + DIcko + RR5ka = win. Klidne ti muzem pomoct s expou, lognout animisty, zapnout makro a jit Doprkvancic, v pripade, ze bys mel zajem.

Jinak cleric samosebou 33 Heal, 42 Buff, 7 Smite.

Interrupt v podobe shearu na 1750 range (+range) za 12many je u clerica naprosto "bozi"...

A RAcka ?

Lord/Lady - (R11L0) --- Realm Points: 8,208,750
Total Points: 100 ---------- Unused Points: 0

(1) Long Wind Increased dur of sprint
(2) Toughness +75 hps
(2) Mystic Crystal Lore +50 % power restored non-combat, 180s resuse
(2) Purge 0s delay, 15m RUT : Dispel Negative Effects
(3) Divine Intervention +3000 healing pool group buff, 10m RUT
(3) Barrier of Fortitude +40 % group melee ABS buff, 30s duration, 10m RUT
(1) Perfect Recovery +5 % HPs,Endurance,Power resurrection, 5m RUT
(1) Retribution of the Faithful R5L0 RA: Self Buff Procs 3s Stun on Any Melee Attacker, 30s dur, 5m RUT

Pokud nemas 330dex, tak misto HPcek Aug Dex.

Z CL line je nejlepsi vzit disease na peelovani tanku ze supportu/casteru, popripade do dmg assistu (str/con + con shear a disease).

Do 2hand slotu SoG na incomingy a kitovani bez endy etc.

Tak to vidim ja :)

Edited by - Deimnia on 09/08/2006 12:23:20
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 09/08/2006 :  13:54:34  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
33r, 42e, 7s je presne specka, kterou ma Trinia na Garethu. Je asi super do albion rvr 8v8, ale nevim zda bude fajn i do soucasneho 2-5v2-5 Mordredu. Vyzkousim ji.

CL specka je jasna - disease, to je bez debat (Mordred Trinia je zatim CL1).

RA - vzhledem k tomu, ze chci Dex 4, tak nemuzu mit BoF3 a zaroven DI3. Musim vymyslet nejaky kompromis.

Edited by - VT on 09/08/2006 13:55:29
Go to Top of Page

katzz
New Member

160 Posts

Posted - 09/08/2006 :  15:03:52  Show Profile  Visit katzz's Homepage  Send katzz an ICQ Message Send katzz a Private Message  Reply with Quote
Spec pro clerica je podle mě nejlepší 33r, 42e, 7s, super healy, super buffy a ze smite máš malý aoe interupt.

Co se týče RA tak s tím souhlasím, mám skoro to samý, ale jaksi ještě nejsem RR11 (jen 10L2) takže si nemůžu dovolit DI3

Katzzz - Cleric, PvP server - Camlann, GM of Nexus
Katzzie - Druid, RvR server - Excalibur, GM of I NEXUS I
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 09/08/2006 :  15:58:57  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
di > bof na mordredu imho, kastru je vic nez tanku

Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 09/08/2006 :  17:31:27  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:

RA - vzhledem k tomu, ze chci Dex 4, tak nemuzu mit BoF3 a zaroven DI3. Musim vymyslet nejaky kompromis.

Jelikoz BoF mensi nez 3 je kravina, tak urcite BoF 3 + DI 2.

Ale

Dle meho nazoru je 330+ dex na supportovi naprosty waste.

Edit: A to Veldo nerikam proto, protoze bych to nekde cetl nebo mi to nekdo rikal... To rikam proto, protoze jsem toho supporta hral a vim jak to funguje.

Edited by - Deimnia on 09/08/2006 17:32:39
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 09/08/2006 :  19:27:07  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Jelikoz BoF mensi nez 3 je kravina, tak urcite BoF 3 + DI 2.

Ale

Dle meho nazoru je 330+ dex na supportovi naprosty waste.

Edit: A to Veldo nerikam proto, protoze bych to nekde cetl nebo mi to nekdo rikal... To rikam proto, protoze jsem toho supporta hral a vim jak to funguje.

Jak mozna vis tak Trinia ceka na start stats respec. Nema ani jeden startovni bodik v dex.

edit: ted na to koukam, s dex 4 bude mit Trinia 350 dexterity, po pripadnem start stats respecu by mela 365.

Edited by - VT on 09/08/2006 20:35:07
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 10/08/2006 :  09:00:06  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem dal RA uplne jinak nez jste mi radili a jsem maximalne spokojeny :)

Setup RA jsem si vyzkousel hned pri nasi vcerejsi uvodni bitve (corw, deim, trini - 3 versus full grupa) a urcite ho nejakou dobu menit nebudu )

Mozna by jste meli delat neco s tim TS. Ne nadarmo uz cely svet kolem cz pouziva jen ventrilo. V podstate se da rici, ze jsem vam 10 procent pronasenych vet bud rozumel blbe nebo vubec ne. Corwinuv hlas jsem vubec nepoznaval a to jsem se s nim uz parkrat setkal ...

Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 10/08/2006 :  09:29:39  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
hlas na nasem TS je zkresleny protoze tam je nastaveny velmi progresivni kodek, jestli chces aby to bylo "vernejsi" muzu tam dat jinej ale ja mam radsi kdyz to funguje na co nejmensi bandwidth takze to funguje i na pomalejsi lince nedela to pripadne lagy atd.. hlasy se clovek nauci po jednom veceru rozpoznat bez problemu

ventrilo je hezky ale ts je kvalitnejsi program a to ze amici pouzivaji ventilo pro me neni duvod abych ja tu sracku pouzival take kdyz mame svuj ts server...

Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 10/08/2006 :  11:12:38  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
Nepotrebujete skalda?

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Tristaver
Starting Member

37 Posts

Posted - 10/08/2006 :  11:31:29  Show Profile  Send Tristaver an ICQ Message Send Tristaver a Private Message  Reply with Quote
Skaldi uz vysli z mody

Strach 9l2 ML10 skald - Camlann
Plyn rr5 ML6 eldritch - Camlann
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 10/08/2006 :  11:37:57  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak jsem dal RA uplne jinak nez jste mi radili a jsem maximalne spokojeny :)

Setup RA jsem si vyzkousel hned pri nasi vcerejsi uvodni bitve (corw, deim, trini - 3 versus full grupa) a urcite ho nejakou dobu menit nebudu )

A jak jsi je teda dal ? Ta grupa byla uplne zbytecna, gimpove, nemeli gear etc. Takze tvuj RA setup sel uplne stranou. Co jsem si vsiml tak mas zatim problem drzet se za nama a byt tak uplne z range enemy supportu/casteru atd. Mrazilo me v zadech, kdyz jsem videl chargujiciho debilka s insta mackatkem a tebe jak stojis :D.

Cleric by mel byt takovy "zakernak", bejt za casterama, tak 600-1000 range (primo se za ne schovavat a "cpat" svym pohybem Ocaka a Yiyiy mezi sebe a enemy). Pokud k nam dobehne tank (charge/sos etc.), okamzite by mel dostat full service (komplet buffy dolu) (c)Tomcon.

A dalsi vec je... kdyz si rikam o stun, tak nechodit ke mne kvuli AoE mezzu a interuptu vseobecne.

quote:

Mozna by jste meli delat neco s tim TS. Ne nadarmo uz cely svet kolem cz pouziva jen ventrilo. V podstate se da rici, ze jsem vam 10 procent pronasenych vet bud rozumel blbe nebo vubec ne. Corwinuv hlas jsem vubec nepoznaval a to jsem se s nim uz parkrat setkal ...

Mne Ventrilo vubec nevadi, nevim co Corwin placa za kraviny s americanama... Muzu Ventrilo na zkousku "upnout" na nasem serveru. Mam taky pocit, ze hlasy jsou "vernejsi" a prej je latence nizsi...

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 10/08/2006 :  11:47:47  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Mrazilo me v zadech, kdyz jsem videl chargujiciho debilka s insta mackatkem a tebe jak stojis :D.

Holt v DAOCu nejde castit za behu ... Za cotswoldem jsem si musel vybrat - zastavit se a vycastit heal a nebo umrit jen tak (on by me stejne dobehnul - uz nikdo z nas nemel enduranci a kazdej mel asi 3 milimetry hp).

Kdybych se nesnazil stat pokud to jen trosku jde za vami tak by jsme tezko porazili full grupu padesatek (a nekolik addu), at byli sebevetsi gimpove.

Ja vidim svoji nejvetsi slabinu v shearovani, prilis se soustredim udrzet vase prdele na zivu. Neni se cemu divit, v dobe kdy jsem obcas hraval Triniiu tak shear buffy jeste nebyly.

--
Co se tyce TS/Ventrila. Tak mne je to celkem fuk. Pokud budete rikat "Ocak - cure nearsight" apod. tak nemam problem a nevadi mi, ze mate uplne stejny hlasy ...

Edited by - VT on 10/08/2006 12:00:40
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 10/08/2006 :  12:08:32  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
^^ No muzu te ujistit, ze to slo zahrat o 50% lepe. (tim samosebou nechci rict, ze jsi to zahral spatne).

Demawend: Jestli si chces zahrat...

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 10/08/2006 :  12:19:59  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

^^ No muzu te ujistit, ze to slo zahrat o 50% lepe. (tim samosebou nechci rict, ze jsi to zahral spatne).

No urcite to jde vzdy udelat lepe.

Zacal bych tim, ze jsme se na zacatku trochu splitnuli a ja i Corwin jsme byli pod brutalnim interruptem, sekla mne hidra, pak jsem se snazil drzet u Corwina, ktery kittoval bonedencera kvuli quick cast rezistu, pak na mne skocil nejakej tlustej troll a vubec to bylo od zacatku uz na dve veci :).

Edited by - VT on 10/08/2006 12:22:04
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 10/08/2006 :  12:24:02  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
+ Ten troll byl desne vyzranej a smrdel.

EDIT: Coz je horsi nez shamanuv pbaoe disease.

Edited by - Deimnia on 10/08/2006 12:24:29
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 11/08/2006 :  10:28:14  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mne Ventrilo vubec nevadi, nevim co Corwin placa za kraviny s americanama... Muzu Ventrilo na zkousku "upnout" na nasem serveru. Mam taky pocit, ze hlasy jsou "vernejsi" a prej je latence nizsi...

v evrope se pouzivalo odjakziva vice TS nez RW nebo Ventrilo, vernost hlasu je jen o kodeku jestli to vadi muzem nasadit jiny kodek, latence je stejna pokud si to spravne nastavis (v nastaveni zaskrtnes low latency)

Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 11/08/2006 :  10:30:12  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:

no hele nevim co blbnete ale mordred preci sux, je tu malo lidi a pvp stoji zahovno :O

Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 11/08/2006 :  11:50:22  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

no hele nevim co blbnete ale mordred preci sux, je tu malo lidi a pvp stoji zahovno :O

No treba vcera to stalo za prd, skoro vubec jsme si nezabojovali :D

Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 11/08/2006 :  12:07:27  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
takze to ze jeden den je velka akce nezamaskuje to ze ostatni dny neni do ceho pichnout

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 11/08/2006 :  12:15:03  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

No treba vcera to stalo za prd, skoro vubec jsme si nezabojovali :D

Udelal jsem vcera pres 50k rpts :)

Sice jsem nebyl jenom s vami (byl jsem v duo grupe s Pereginem a pak s nejakejma SV etc.), ale i tak mi to stacilo na ding CL1.3 -> CL2 )
Go to Top of Page

Yurrk
New Member

156 Posts

Posted - 02/09/2006 :  12:42:17  Show Profile  Send Yurrk an ICQ Message Send Yurrk a Private Message  Reply with Quote
Cau

Da sa nejako spravit macro na prehadzovanie itemou na charu? Na quickbar a pod. Ide o stardrop u shamana. Alebo to treba robit stale rucne ? :/

(Amici nic nevedia :p)

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,25 seconds. on eygor Snitz Forums 2000