Author |
Topic  |
|
Bulway
New Member

191 Posts |
Posted - 07/09/2006 : 15:33:48
|
Prodam Daoc acc. Aktivovane je tam vse. Info na ICQ 107-684-284
|
|
| |
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 07/09/2006 : 21:17:34
|
Ahoj, jsem Bullway, teh l33t pwn hero s +15dex +10charisma se speckou 50shielt, 50pary, 32LW. MoBlock 5, AugDex4 full pvp spec.
Pwn pwn, dmg díler. |
Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :) |
 |
|
Bulway
New Member

191 Posts |
Posted - 08/09/2006 : 08:53:42
|
Vyvolavaci cena: 1000g ve wow. Chromaggus.Alli. |
 |
|
Bulway
New Member

191 Posts |
Posted - 08/09/2006 : 08:54:38
|
quote: Originally posted by Deimnia
Ahoj, jsem Bullway, teh l33t pwn hero s +15dex +10charisma se speckou 50shielt, 50pary, 32LW. MoBlock 5, AugDex4 full pvp spec.
Pwn pwn, dmg díler.
Charisma je nahodou pro jeleny moc dulezita!
A jeste jsi zapomnel zminit Trola Premysla Orace. Dobry den , jsem berserker co nedela dmg , ale pooru vam pole , protoze taham zbrane po zemi. |
Edited by - Bulway on 08/09/2006 08:55:48 |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 08/09/2006 : 10:13:52
|
Škoda, že "Bullway" se nebude vyskytovat v novém datadisku, bo imho Minotaur berserker "Bullway" je design-ownage. |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 08/09/2006 : 13:31:04
|
nazdar bule, doufam ze ti to vyjde ve wow, pocitam ze jsi uz blizko k rekordu - porazeni vsech dostupnych mobu ve wow :)
p.s. rad hraju za sveho hera, ale musim rict ze to je lurikeen a to je mnohem vetsi design ownage nez nakej trapnej minotaur celt nebo tykew
je to stare ale stale dobre: http://daoc.baf.cz/sllash_wtf_bg.jpg |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
Edited by - Yennefer on 08/09/2006 13:33:04 |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 08/09/2006 : 17:32:03
|
Sounds like e-peen stroking !  |
 |
|
Bulway
New Member

191 Posts |
Posted - 09/09/2006 : 18:21:59
|
quote: Originally posted by Yennefer
nazdar bule, doufam ze ti to vyjde ve wow, pocitam ze jsi uz blizko k rekordu - porazeni vsech dostupnych mobu ve wow :)
p.s. rad hraju za sveho hera, ale musim rict ze to je lurikeen a to je mnohem vetsi design ownage nez nakej trapnej minotaur celt nebo tykew
je to stare ale stale dobre: http://daoc.baf.cz/sllash_wtf_bg.jpg
Jeste 3 veci a mam full tier 3 set s magem. Ano , porazil jsem uz vsecko co jde ve WoW , az na Liche. Jaaaa tak zeru to pve omg :p Zkousel jsem hrat daoc a i vratit se a hrat ho naplno na nakem rvr ,ale nak me to oproti mixu pvp/pve co je ve wow uz nezaujalo. Nemluve o hardware narocnosti v daoc. |
 |
|
Bulway
New Member

191 Posts |
Posted - 09/09/2006 : 18:26:37
|
quote: Originally posted by Nat
Škoda, že "Bullway" se nebude vyskytovat v novém datadisku, bo imho Minotaur berserker "Bullway" je design-ownage.
No nevim , videl jsem screeny a ten minotaur je... proste "divny". Kdyz jsem poprve videl minotaury v... no jak se tojmenuje , ta lavova zeme v atlantisu , tak to se me vcelku jeste zamlouvalo. Dokud se nehybali tak to slo. Ono pohyby mobu v daoc jsou vubec desne... |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 10/09/2006 : 18:41:27
|
quote: Originally posted by Bulway
Zkousel jsem hrat daoc a i vratit se a hrat ho naplno na nakem rvr ,ale nak me to oproti mixu pvp/pve co je ve wow uz nezaujalo.
ve wow je nake pvp ?  |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 10/09/2006 : 18:56:48
|
V současné době maximálně battlegroundy H vs A...takže spíš FvF. Po datáči přinesou i jednu zónu, kde se bude nechat capovat město (non-instanced alá DAoC RvR) a arény, kde bude TvT (team vs team) a bude možno postavit vlastní tým proti týmu ze stejné fakce. Také se konečně dočkáme redesignu Honor systému z toho paskvilu, co je tam teď.
|
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 11/09/2006 : 09:20:55
|
quote: Originally posted by Bulway
Škoda, že "Bullway" se nebude vyskytovat v novém datadisku, bo imho Minotaur berserker "Bullway" je design-ownage.
No nevim , videl jsem screeny a ten minotaur je... proste "divny". Kdyz jsem poprve videl minotaury v... no jak se tojmenuje , ta lavova zeme v atlantisu , tak to se me vcelku jeste zamlouvalo. Dokud se nehybali tak to slo. Ono pohyby mobu v daoc jsou vubec desne...
Věc názoru, daoc minotaur živě vypadá dobře, prostě minotaur... a mám za to, že v "té lávové zemi v atlantisu" nejsou minotaurové, alébrž taurové... což je rozdíl. (: |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 11/09/2006 : 13:22:01
|
Minotaurove maji miny, taurove maji pouze rohy. |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 11/09/2006 : 16:36:07
|
Taurové jsou něco jako negři. (: |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 11/09/2006 : 18:12:25
|
Taurové jsou něco jako negři. (:
Mají velké péra?  |
Arokh Estarioll |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 12/09/2006 : 00:41:31
|
^^   |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 12/09/2006 : 09:08:59
|
quote: Originally posted by Kořka
Taurové jsou něco jako negři. (:
Mají velké péra? 
Jo Kořka, a jak psal Bullway, cituji - "tak to se me vcelku jeste zamlouvalo. Dokud se nehybali tak to slo. Ono pohyby mobu v daoc jsou vubec desne..." - takže, země zaslíbená, jdi do toho! |
 |
|
|
Topic  |
|