Author |
Topic  |
|
Jardaaa
Starting Member
28 Posts |
Posted - 13/10/2006 : 19:42:02
|
Pokud by nekdo chtel zkusit i nejakej ten Free server kde to vse celkem pekne funguje tak je tu moznost. Jedna se o server bez TOA s RA abilitama, s funkcnima Trade skillama. Ja osobne hraji za Midgard a celkem me to tam bavi. Rozhodne vice jako na Mordredu. Muzete se podivat na jedno video ktere jsem udelal jak tam vypada RvRko kazdej den. http://bad.co.free.fr/request.php?4 Adresa serveru je http://reborn.ru/index.php?contentid=17350. Pokud by nekoho neco jeste zajimalo tak se muzete ptat.
|
Ocowyn - Heretic 50 lvl - rr8 - Mordred Pradlena - Sorc 50 lvl - rr5 - Mordred Mumum - Warlock 50 lvl - rr6 - Mordred |
Edited by - Jardaaa on 14/10/2006 10:30:08
|
|
| |
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 07/11/2006 : 12:36:41
|
tak piste jak to facha na free serveru ?
at rozproudim debatu :) podle me to je nahovno :) teda.. konkretne prijde me to nahovno bez moznosti udelat si custom mapu... hrat na free co jsem hral 5let na placenem sux imholol rofl copter mao bus traktor |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
Jardaaa
Starting Member
28 Posts |
Posted - 08/11/2006 : 22:50:16
|
quote: Originally posted by Yennefer
tak piste jak to facha na free serveru ?
at rozproudim debatu :) podle me to je nahovno :) teda.. konkretne prijde me to nahovno bez moznosti udelat si custom mapu... hrat na free co jsem hral 5let na placenem sux imholol rofl copter mao bus traktor
Jo mozna mas pravdu ze je to sux po xy letech hrani na placenem. Je jasne ze uroven neplaceneho od placeneho daocu bude v necem jinak by ti lide nehrali ten placenej. Ale na druhou stranu na Mordredu uz nehraje od nas nikdo. Kdyz jsem tam hral tak jsem vetsinu casu soloval a to si ratsi muzu zahrat nejakou singlovku. Na freecku kdyz chci kazdej den beham full grupu s lidma z guildy a to pvp ma uz uroven takze je to dobra zabava. Navic PvP tam zacina on 6-7 vecera a jede tak do 11-12 vecera. Na US to je od 10 do 1-2 rana a to proste nejde davat. Navic tam funguje vse ( RA, Crafty, RR5ky ). Navic ted se otevrel novej vetsi Frontier s normalnima keepama takze je to zase o neco vice obohacene o to mlaceni se o hrady a veze. Pokud by jsme tam hravali tak jak jsme hravali na mordredu denne od tech 6-7 do tech 10-11 tak za tyden se da delat v pvp takovejch 400-500K Rp. A jedna vyhoda timer na RP z hrace je 5 min takze se nestava ze by jsi vymlatim FG a tjistil ze jsi dostal 0-nekonecno RP. Jen pokud by se nekdo chtel podivat na to jak to vypada se statistikama v RP na freecku tak tu je web : http://cheatpoint.de/purga/ Ja jsem v te prvni guilde Bad Company. |
Ocowyn - Heretic 50 lvl - rr8 - Mordred Pradlena - Sorc 50 lvl - rr5 - Mordred Mumum - Warlock 50 lvl - rr6 - Mordred |
Edited by - Jardaaa on 08/11/2006 22:52:33 |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 09/11/2006 : 00:11:40
|
Bych na free nehrál, to už raději nehrát vůbec. Mám k DAoCu za ty roky nějaký vztah a hrát na free by ho značně degradoval. To je jako číst Hitchhikera, kterého nenapsal Douglas, dívat se na starwars film, na kterém se nepodílel Lucas, jezdit v Hodně, kterou zkonstruovali němci. Proč... protože DAoC je v mých očích hra, která nepotřebuje ty změny, které jsou na free servru, mne ta hra sedí a baví v takovém aktuální stavu a v takovém stupni vývoje, v jakém to dělá Mythic. |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 09/11/2006 : 09:34:33
|
2jarda: neptal jsem se proc tam hrajes, je me jasne proc tam hrajes a vsechny ty duvodu chapu a uz jsi me je vykladal na TS. Spise me zajimalo konkretni veci jak co funguje..
2nat: souhlas ale na druhou stranu ja to zas beru tak ze kdyz bych mel moznost si udelat svoji vlastni mapu tak uz to nebude daoc jako daoc ale neco trochu jineho :) tim padem bych nemel tyto a podobne zabrany ktere popisujes ;) |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 09/11/2006 : 12:01:08
|
quote: Originally posted by Yennefer souhlas ale na druhou stranu ja to zas beru tak ze kdyz bych mel moznost si udelat svoji vlastni mapu tak uz to nebude daoc jako daoc ale neco trochu jineho :) tim padem bych nemel tyto a podobne zabrany ktere popisujes ;)
No to je další věc, které bych se vždy chtěl vyhnout - zkoušet sám něco vyrábět v rámci obsahu hry. To bych tu hru pak nechtěl hrát, už bych zatím vším jen viděl číslíčka, scripty, vektory, soubory - a nedokázal bych si neklást vnitřní otázku "proč kurva s takovou pitominou ztrácím čas". Kupodivu mi stačí prostě nevidět a neznat ten pajšl, který dělá hru hrou.
Stalo se mi to s UO, nechci si to zopakovat s DAoCem. |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 10/11/2006 : 09:45:05
|
myslel jsem to obecne, kdyz by nekdo udelal server i s tim ze by udelal svoji mapu ze by to bylo pro me uz neco "jineho" nez jen daoc - neco jako nova hra na bazi toho nejlepsiho pvp systemu na svete - daocu ;) takze bych si na takovej free klidne sel i zahrat - bylo by co obevovat |
|
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 10/11/2006 : 19:11:27
|
Zvlášť, kdyby zóny nebyly rozděleny na pvp a pve, ale bylo to smícháno dohromady s pár vylepšeníma. |
 |
|
Pramen
New Member

297 Posts |
Posted - 12/11/2006 : 10:06:30
|
Jak to chodi na serveru, reknu jednoduse: -na kazdem serveru, az na nektere vyjimky lagy jako krava -na nekterych rvr serveru mas broad chat, kde mluvi vsechny 3 strany, a pak uvidis, kolik deti tam hraje... -free server je domov cheateru, potkas hodne casteru, kteri ti litaji nad hlavou, nukuji te a ty nemuzes udelat nic . PRO ZASMATI: Delaji to i GMka. -samozrejme hafo bugu treba, ze zerker ma fullbuff 1600 WS a scout ma 2200WS.
Na zaver mohu rict, ze uroven freeshardu je nulova, treba si tam udelas rr10 char, ale pak po tydnu muzou ten server zrusit a tvoje prace je takzvane v pr...
S DAoC jsem uz skoncil a muzu souhlasit s Natem, ze radsi nebudu hrat nic, nez abych ztracel cas na free shardech. |
Edited by - Pramen on 12/11/2006 10:07:52 |
 |
|
|
Topic  |
|