Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 WoW + UPC po 20hod
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 14/05/2008 :  08:41:56  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
tyhle problemy se periodicky ve wowku opakuji kazdy rok po zhruba 2 mesice a zatim vzdy to byl problem u blizzardu a ne ISP, poskjytuje to nahodne lidi u naprosto nahodnych ISP, rada blizzardu je vzdy stejne, smazte addony a stezujte si u vaseho ISP. po cca dvou mesicih napisou newsy ze zaznamenaly nahle problemy u pripojeni podstatne casti hracu a za 2 hodinky je to opravene => cancel subscription protoze me osobne nebavi kdyz mi nekdo sere 2 mesice na hlavu

lastfm

Edited by - Rashaverak on 14/05/2008 08:43:34
Go to Top of Page

Vodnik
New Member

153 Posts

Posted - 15/05/2008 :  10:35:59  Show Profile  Send Vodnik an ICQ Message Send Vodnik a Private Message  Reply with Quote
Problém je stále u Telie, dá se pomocí různých proxy SW vynutit přepojení na jiný uzel a pak se to dá jakžtakž hrát, ale je to spíš nouzové řešení.

Turpe Lucrum @ Drak'thul
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 15/05/2008 :  11:28:51  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
Ne , to neni mozny , problem je u zlyho blizzardu a je dokazano ze se periodicky opakuje co 666dnu...

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 15/05/2008 :  12:02:41  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Bavil jsem se s kamarádem co dělal pro Karneval a ted dela pro UPC a říkal mi, že opravdu je hlášeno plno problémů a to hlavě u bývalých uživatelů Karnevalu. Dále dochází k tomu, že určité oblasti nemají nějakou novější věc která se bude dodávat. Moc tomu nerozumím, ale například předevčírem byl výpadek od 10 večer do 9 ráno a už mi to frčí normálně.
Go to Top of Page

Shaix
Starting Member

3 Posts

Posted - 16/05/2008 :  15:41:19  Show Profile Send Shaix a Private Message  Reply with Quote
Nevim jak vám, ale me uz to 3 - 4 dny nelaguje, takze je to v poho :P
Go to Top of Page

huhla
New Member

163 Posts

Posted - 20/05/2008 :  08:08:52  Show Profile  Send huhla an ICQ Message Send huhla a Private Message  Reply with Quote
tak vcera (19.5.) vecer opet tisicove latence :-(, nebyt vpn tak si ani nezahraju
Go to Top of Page

Luka
New Member

448 Posts

Posted - 20/05/2008 :  10:44:40  Show Profile  Send Luka an ICQ Message Send Luka a Private Message  Reply with Quote
Potvrzuji, nešlo mi to ale do tisíců (450 - 700 ping, UPC)
Go to Top of Page

Shaix
Starting Member

3 Posts

Posted - 20/05/2008 :  18:18:46  Show Profile Send Shaix a Private Message  Reply with Quote
jojo, UPC ( shit ) 500 - 700 ... nebylo to tak HC, ale furt to bylo na hovno
Go to Top of Page

Slamacek
New Member

119 Posts

Posted - 21/08/2008 :  09:23:12  Show Profile  Send Slamacek an ICQ Message Send Slamacek a Private Message  Reply with Quote
Máte nekdo ADSL od Volného? Je rozdíl v kvalitě oproti O2?
UPC zas blbne, okolo 22h lagspiky a DC.

druid Lolita
Go to Top of Page

Bottenanna
Junior Member

511 Posts

Posted - 21/08/2008 :  09:57:34  Show Profile Send Bottenanna a Private Message  Reply with Quote
doporucuju O2 internet nevim jak to maji ostatni ale ja mam 4mb/s od O2 a super stalej skoro nemenej ping v fps hrach a v wow super za dobu pouzivani cca 1.5 roku me to vypadlo jen jednou na 2hod. a parkrat sem jen dal reset modemu podle me na hry jeden z nej netu od normal provideru

Ctím a dodržuji pravidla tohoto fóra
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 21/08/2008 :  10:37:26  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bottenanna

doporucuju O2 internet nevim jak to maji ostatni ale ja mam 4mb/s od O2 a super stalej skoro nemenej ping v fps hrach a v wow super za dobu pouzivani cca 1.5 roku me to vypadlo jen jednou na 2hod. a parkrat sem jen dal reset modemu podle me na hry jeden z nej netu od normal provideru

Kolik to stojí a je to bez limitu na stahování?
Go to Top of Page

Bottenanna
Junior Member

511 Posts

Posted - 21/08/2008 :  11:54:12  Show Profile Send Bottenanna a Private Message  Reply with Quote
O2 uz nema zadny limity takze nadhera,

no ja mam balicek internet + kabelovka + pevna linka a platim 1200,-

mam dojem ze net sam o sobe 4mb/s stoji okolo 800,- ale nevim presne se podivej na web maj urcite naky akce ze prvnich 6mes za pulku a tak muj nazor je takovej ze v soucasny dobe je to asi nej net na hry z ofiko distributoru (vysokoskolsky koleje ftw )

Go to Top of Page

Slamacek
New Member

119 Posts

Posted - 21/08/2008 :  12:06:42  Show Profile  Send Slamacek an ICQ Message Send Slamacek a Private Message  Reply with Quote
quote:

O2 uz nema zadny limity takze nadhera,

no ja mam balicek internet + kabelovka + pevna linka a platim 1200,-

mam dojem ze net sam o sobe 4mb/s stoji okolo 800,- ale nevim presne se podivej na web maj urcite naky akce ze prvnich 6mes za pulku a tak muj nazor je takovej ze v soucasny dobe je to asi nej net na hry z ofiko distributoru (vysokoskolsky koleje ftw )

Bohužel internet za korunu(nebo kolik byla ta sleva) skoncil 31.cervence:-(

druid Lolita

Edited by - Slamacek on 21/08/2008 12:08:02
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 21/08/2008 :  12:08:38  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Já mám UPC za 800 6Mb/s jenže mě v poslední době už docela točí tak přemýšlím o změně stáje. Díky za info kouknu na to.
Go to Top of Page

huhla
New Member

163 Posts

Posted - 21/08/2008 :  12:27:16  Show Profile  Send huhla an ICQ Message Send huhla a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

quote:

Kolik to stojí a je to bez limitu na stahování?

hele bacha na to, furt je to jen prejmenovany telecom a strasne zalezi na tve lokalite, bud ti to muze jet super nebo taky naprosto katastrofalne :-(
Go to Top of Page

huhla
New Member

163 Posts

Posted - 21/08/2008 :  12:30:07  Show Profile  Send huhla an ICQ Message Send huhla a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Slamacek

ja si zatim niceho nevsim, ale je pravda ze sem poslednich par dni wow moc nehral, je problem v siti UPC nebo zas telie -> blizzard jak na jare?
Go to Top of Page

Slamacek
New Member

119 Posts

Posted - 21/08/2008 :  12:40:41  Show Profile  Send Slamacek an ICQ Message Send Slamacek a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by huhla

quote:
Originally posted by Slamacek

ja si zatim niceho nevsim, ale je pravda ze sem poslednich par dni wow moc nehral, je problem v siti UPC nebo zas telie -> blizzard jak na jare?

Vypis jsem nedelal, jakmile skoncil raid byl jsem rad ze je to za mnou. Jeste ze jsem healer, tak nikdo nepoznal ze jsem mel 1/3 fightu logovaci okno:-)
Ale je to jedno jestli Telie nebo UPC, tahle kombinace spolu proste nefunguje. Nevzpominam si kdy tu nadaval nekdo kdo ma ADSL.

druid Lolita

Edited by - Slamacek on 21/08/2008 13:29:51
Go to Top of Page

Bottenanna
Junior Member

511 Posts

Posted - 21/08/2008 :  13:34:41  Show Profile Send Bottenanna a Private Message  Reply with Quote
UPC kdyz zacinalo imba net pingy lepsi jak vysokoskolaci ale ted? sracka prvniho kalibru pretizeny linky otravny operatori kdyz se neco deje... prisel sem z prace a lagy wtf? zavolal sem ta a rek sem ze bud nebudu mit lagy a nebo fu a rusim smlouvy meli kecy ale nakonec ten technik proste rek mate pravdu je to pretizeny tak sem si to zmenil na O2 instalacni balicek prisel do 2hyho dne!! sam si to lehce hned nastavis a jedes staci mit pevnou linku v baraku, ale i kdyz nemas tak te zapojej v new byte kde sem mel delali novou pripojku puvodne me rekli 500,- za tu pripojku a pak me v prvni fakture napsaly ze to mam zdarma ze sou radi ze sem jejich zakaznik tomu rikam dobrej pristup O2 uz neni co bejval telecom snazej se. pred mesicem me volali ze se bude navysovat ryhlost zdarma na dvojnasobek v druhy pulce září tak sem zvedavej

ja mluvim o adsl O2 v praze nevim jak je to mimo prahu ...

Edited by - Bottenanna on 21/08/2008 13:38:09
Go to Top of Page

GORTHAUR
New Member

drunk

168 Posts

Posted - 21/08/2008 :  13:39:04  Show Profile  Send GORTHAUR an ICQ Message Send GORTHAUR a Private Message  Reply with Quote
Ja s UPC nemam absolutne problem, ale asi to bude tim ze nejsem v lokalite kde by bylo nejak extra vytizeny.

EvE
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 21/08/2008 :  14:05:28  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
No já měl s UPC problemy 2x při migraci na nové modemy. Kdy mi to naprosto zkurvili a 14 dní jsem byl offline (pařani jistě chápou jaké to byly prázdné dny plné beznaděje a hledání sebe sama) a pak v dubnu a květnu jak to tu je popisované. Když to nastane potřetí tak ruším komplet celé a jdu jinam. Jinak musím říct, že když to šlape tak to nemá konkurenci stabilně stahuju 0,8MB/s a vůbec to neklesá. Ping je nádherný a cena také.
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 21/08/2008 :  14:20:34  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:

UPC kdyz zacinalo imba net pingy lepsi jak vysokoskolaci ale ted? sracka prvniho kalibru pretizeny linky otravny operatori kdyz se neco deje... prisel sem z prace a lagy wtf? zavolal sem ta a rek sem ze bud nebudu mit lagy a nebo fu a rusim smlouvy meli kecy ale nakonec ten technik proste rek mate pravdu je to pretizeny tak sem si to zmenil na O2 instalacni balicek prisel do 2hyho dne!! sam si to lehce hned nastavis a jedes staci mit pevnou linku v baraku, ale i kdyz nemas tak te zapojej v new byte kde sem mel delali novou pripojku puvodne me rekli 500,- za tu pripojku a pak me v prvni fakture napsaly ze to mam zdarma ze sou radi ze sem jejich zakaznik tomu rikam dobrej pristup O2 uz neni co bejval telecom snazej se. pred mesicem me volali ze se bude navysovat ryhlost zdarma na dvojnasobek v druhy pulce září tak sem zvedavej

ja mluvim o adsl O2 v praze nevim jak je to mimo prahu ...

V tom nasem Chuchelskym Silent Hillu je to jak kdy, nekdy me to ADSL sralo dost

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

Asocial
Starting Member

14 Posts

Posted - 12/10/2008 :  19:26:36  Show Profile Send Asocial a Private Message  Reply with Quote
no a je to tu zas :) ...... /spit Telia. Jsem v otm sam nebo ma tyhle problemy vice lidi?

kdož jsi bez miny hod kamenem
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 12/10/2008 :  19:37:07  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Asocial

no a je to tu zas :) ...... /spit Telia. Jsem v otm sam nebo ma tyhle problemy vice lidi?

do 18.00 vše super, v 18.00 disconnect a když se přihlásím do hry, tak latence v rudém :(

-
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 12/10/2008 :  21:11:32  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
u me totez, sux :(

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 12/10/2008 :  21:53:54  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
U mě vše oka, u warhammeru.
Go to Top of Page

Vodnik
New Member

153 Posts

Posted - 13/10/2008 :  12:59:03  Show Profile  Send Vodnik an ICQ Message Send Vodnik a Private Message  Reply with Quote
Jo, totéž jako minule, lagy pouze na DT

Turpe Lucrum @ Drak'thul
Go to Top of Page

huhla
New Member

163 Posts

Posted - 13/10/2008 :  13:59:10  Show Profile  Send huhla an ICQ Message Send huhla a Private Message  Reply with Quote
hlavne to vsichni napostujte sem http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=6178288882&sid=1
cim vic lidi na ne bude rvat, tim driv to spravi

Edited by - huhla on 13/10/2008 14:00:26
Go to Top of Page

Slamacek
New Member

119 Posts

Posted - 14/10/2008 :  08:23:01  Show Profile  Send Slamacek an ICQ Message Send Slamacek a Private Message  Reply with Quote
Me to již s UPC nebavilo, před dvěmi měsíci jsem zažádal o zrušení smlouvy. Takže jedu přes ADSL, latence sice mezi 120-200, ale žadné spiky či DC.

druid Lolita
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 11/11/2008 :  19:55:05  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
on jeste nekdo pouziva UPC?
adsl ping 20ms, za 800kc 20mb/s spojeni. bez fup, bez limitu.

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 11/11/2008 :  21:57:28  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

on jeste nekdo pouziva UPC?
adsl ping 20ms, za 800kc 20mb/s spojeni. bez fup, bez limitu.

To adsl má agregaci?
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 11/11/2008 :  23:03:31  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Tech 20Mbit stejne to adsl nikdy naplno neda, spis tak 16-17Mbit, ja od ledna budu mit 18Mbit taky za 800,- ale pojede to naplno furt
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 12/11/2008 :  07:04:23  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Od Ledna mám 20tku od UPC za krásných 800kč.

Edited by - Azkaban on 12/11/2008 08:22:25
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 12/11/2008 :  16:44:08  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
nojo, jenze vidis jak to UPC blbne. ADSL ti tohle nikdy neudela.

ADSL ma agregaci 1:20. Ale za cele ty roky co ho mam jsem to nikdy nepocitil.

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 12/11/2008 :  16:50:20  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

nojo, jenze vidis jak to UPC blbne. ADSL ti tohle nikdy neudela.

ADSL ma agregaci 1:20. Ale za cele ty roky co ho mam jsem to nikdy nepocitil.

Mě blblo jen 2x poprvé když se karneval měnil na UPC a podruhé když mi změnili modem. Jinak jsem to měl super a nikdy jsem také nepocítil agregaci. Možná to pocitují lidé ve větších městech, ale u nás ve městě s 25tísícem obyvatel je to pohoda.
Go to Top of Page

Luka
New Member

448 Posts

Posted - 14/11/2008 :  18:08:50  Show Profile  Send Luka an ICQ Message Send Luka a Private Message  Reply with Quote
Jen k UPC internetu 10 a 20 Mbit. Uváděné rychlosti jsou bez garance, rychlost se však pohybuje nejméně na 75%. Od 1.1.2009 se změní zákazníkům UPC rychlost internetu ze starších rychlostních tarifů na tarif 10Mbit +. Důvod je, že nejnižší rychlost internetu začíná na 10 Mbit (boj o zákazníká s O2)
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 14/11/2008 :  20:20:11  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
i těch 75 procent z 20Mbit.. co s tím budu jako dělat? :) Už takhle nevím co stahovat na 6Mbit
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 02/12/2008 :  11:00:52  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Luka

Jen k UPC internetu 10 a 20 Mbit. Uváděné rychlosti jsou bez garance, rychlost se však pohybuje nejméně na 75%. Od 1.1.2009 se změní zákazníkům UPC rychlost internetu ze starších rychlostních tarifů na tarif 10Mbit +. Důvod je, že nejnižší rychlost internetu začíná na 10 Mbit (boj o zákazníká s O2)

to je z letaku UPC?
Ja ted kazdy vecer nadavam, protoze mi net nejede ani na polovicni zaplacenou rychlost. A pokud to po novem roce bude pokracovat tak jim na to seru.
Nepotrebuju 10Mb linku kdyz realna rychlost nebude ani 1Mbit

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 02/12/2008 :  17:29:42  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:

i těch 75 procent z 20Mbit.. co s tím budu jako dělat? :) Už takhle nevím co stahovat na 6Mbit

Dopujes se Nitrixem ve fitku ci co ?

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

Asocial
Starting Member

14 Posts

Posted - 02/12/2008 :  23:54:36  Show Profile Send Asocial a Private Message  Reply with Quote
nemate nekdo problemy s castyma DC na 25m raidech u bossu? Normalne mi hra vubec nepada, 5m i 10m bez problemu ale jak vlezu do 25m tak mam u jakyhokoliv bosse cca po 5-10ti vterinach DC - zkousel jsem i vypnout vsehcny addony ale nepomohlo to ...

kdož jsi bez miny hod kamenem
Go to Top of Page

Luka
New Member

448 Posts

Posted - 04/12/2008 :  09:57:54  Show Profile  Send Luka an ICQ Message Send Luka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth

quote:

to je z letaku UPC?
Ja ted kazdy vecer nadavam, protoze mi net nejede ani na polovicni zaplacenou rychlost. A pokud to po novem roce bude pokracovat tak jim na to seru.
Nepotrebuju 10Mb linku kdyz realna rychlost nebude ani 1Mbit

To nemám z letáku, dělám pro ně :)
Řekl bych ale, že momentálně je zas nějaký problém. Linka která má být 20 mbit (normálně jede tak 16-17) po instalaci jede 4-7mbit. Což se na tebe pak zákazník dívá jako na debila. UPC mám doma, 2mbit a když hraju WOW tak mám problémy. Nevím proč ani čím to je, domnívám se prostě, že před koncem roku chce UPC nabrat co nejvíce zákazníků aby manažeři měli prémie. A síť UPC to prostě nedává. Zlepšit se to musí, jen nevím kdy :)
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 04/12/2008 :  10:32:07  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:

To nemám z letáku, dělám pro ně :)
Řekl bych ale, že momentálně je zas nějaký problém. Linka která má být 20 mbit (normálně jede tak 16-17) po instalaci jede 4-7mbit. Což se na tebe pak zákazník dívá jako na debila. UPC mám doma, 2mbit a když hraju WOW tak mám problémy. Nevím proč ani čím to je, domnívám se prostě, že před koncem roku chce UPC nabrat co nejvíce zákazníků aby manažeři měli prémie. A síť UPC to prostě nedává. Zlepšit se to musí, jen nevím kdy :)

Dik za uprimnou odpoved
Tak nejak jsem totez vycetl z ruznych for. Je to dost skoda, protoze takhle ta firma prijde daleko o vic (zakazniku) nez si nahrabou manazeri na premiich. No je to jejich vec.

Pokud se jejich kvalita nezlepsi tak vsichni lidi, kteri chteji narocnejsi internet si priplati(zaplati stejnou cenu) a poridi si jinou variantu pripojeni. A pak jsem zvedavy jak to ti manazeri vysvetli

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

huhla
New Member

163 Posts

Posted - 15/12/2008 :  16:09:21  Show Profile  Send huhla an ICQ Message Send huhla a Private Message  Reply with Quote
quote:

nemate nekdo problemy s castyma DC na 25m raidech u bossu? Normalne mi hra vubec nepada, 5m i 10m bez problemu ale jak vlezu do 25m tak mam u jakyhokoliv bosse cca po 5-10ti vterinach DC - zkousel jsem i vypnout vsehcny addony ale nepomohlo to ...

vyresil jsi to nejak?
poslednich par dni mam podobne problemy, akorat ze ty disca mam vicemene nahodne, nezalezi jestli jsem v raidu nebo v dungu nebo venku, i kdyz v 25man raidu pri boss fightu je to nejcastejsi, drak'thul je ted sice zalagovany jak prase, ale tyhle disca sem mel treba i v sobotu v odpolednich hodinach(i kdyz ne tak casto jako vecer), kdy to jeste tak moc nelagovalo

zkousel jsem provest par testu a ping vypada naprosto v poradku, takhle stabilni jsem ho snad nikdy nemel
pak jsem zkousel par testu rychlosti internetu a jede to az nejakych 12Mb/s ale pak najednou na par sekund klesne rychlost temer na nule, pak se to zas rozjede, bojim se ze tyhlety kratke vypadky me delaji ty disca a vubec nemam tuseni co s tim

nejhorsi je ze na upc nemam vubec zadnou paku, teda ne ze by to k necemu bylo, neznate nekdo nejaky dobry programek, ktery by byl schopen nejak merit a logovat ty vypadky ve spojeni?
myslite ze je mozne ze upc nejak upravuje prioritu pingu, takze ten vzdycky projde narozdil od datovych paketu?
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 16/12/2008 :  06:21:53  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by huhla
myslite ze je mozne ze upc nejak upravuje prioritu pingu, takze ten vzdycky projde narozdil od datovych paketu?

Teoreticky je to tusim mozne, ale nepravdepodobne. Pravdepodobnejsi je, ze ping posila jinou velikost paketu. Male pakety projdou, vetsi uz ne (nez dorazi cely paket tak nekde dojde k vypadku a ve vysledku to staci na timeout).

Nejsem si jisty jak velke pakety pouziva wow a jestli vubec ma nejake omezeni. Standardni velikost paketu pingu je 32B. Muzes zkusit trebas ping -l 1024 target_name, to pak pinga paketama o velikosti 1kB.
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 17/12/2008 :  17:49:07  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Identický problém. 5ka ok, 10ka ok. Začne boj v 25ce a podle toho co je to zač přijde brzy DC (třeba gothik dvě minuty ok a pak DC, 4h naproti tomu po 10ti vteřinách). Když chcípne alespoň pět lidí tak po nalogování jede vše už ok. Zítra to budu řešit, jinak patrně měním providera protože takhle to dál nejde.

Zkoušel jsem reinstall win/wow, hrát bez addonů, hrát bez routeru, hrát v min detailech, vypnout zvuky, změnit nastavení síťovky, samozřejmě update všech ovladačů. Nic nepomáhá.

Edited by - Rakhen on 17/12/2008 17:52:00
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 29/12/2008 :  06:52:14  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Tak mi to začalo dělat také. 5tky, 10tky v naprostém pořádku a 25tka jde down během chvilky jen co se pullne boss. V AVčku kde je mnohem víc lidí mi to nedělá. Je to stopro problém UPC nebo to dělá i u jiných provideru?

BTW: Má na to vlil operační system? Jedu na 64bit Vista.

Edited by - Azkaban on 29/12/2008 07:06:03
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 29/12/2008 :  12:29:01  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
Pražakum mohu doporučit Pragonet od T-Systems. Přešel jsem z UPC a uplně jiná dimenze hrani, stahovani..

jůůz d fóós
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 30/12/2008 :  09:32:40  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
mam to samy a to samy ma i spousta lidi po cely evrope, netusim tedy, jestli tam maji taky upc.

Nekomu od nas pomohla zmena MAC adresy sitovky a jede v pohode, nezkousel jsem to a uz dlabu, od 7.1. mam novyho providera, na UPC seru uz, buhvi co se jim zase nekdy povede a uz me to nebavi.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 30/12/2008 :  10:05:14  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by plussminuss

mam to samy a to samy ma i spousta lidi po cely evrope, netusim tedy, jestli tam maji taky upc.

Nekomu od nas pomohla zmena MAC adresy sitovky a jede v pohode, nezkousel jsem to a uz dlabu, od 7.1. mam novyho providera, na UPC seru uz, buhvi co se jim zase nekdy povede a uz me to nebavi.

konecne na to nekdo prisel :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 30/12/2008 :  10:47:38  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

quote:

Přišel na co? Změnit MAC adressu nebo providera?
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 30/12/2008 :  12:22:57  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Eagle

quote:

Přišel na co? Změnit MAC adressu nebo providera?

providera :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,19 seconds. on eygor Snitz Forums 2000