Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 WoW + UPC po 20hod
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 31/12/2008 :  06:46:32  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Změnil jsem providera. Příští čtvrtek se ukáže. Jestli to nepude stále, tak ti Eagle přeju půl sekundové lagy
Go to Top of Page

Sho
New Member

lllllllllll

242 Posts

Posted - 31/12/2008 :  12:38:00  Show Profile  Send Sho an ICQ Message Send Sho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

on jeste nekdo pouziva UPC?
adsl ping 20ms, za 800kc 20mb/s spojeni. bez fup, bez limitu.

ja to mam za 600,- + veřejná IP

Hloupému člověku nejvíce prospívá, když mlčí. Kdyby to však věděl, nebyl by už hloupý.

DotA - This Way
Go to Top of Page

Archie
Starting Member

89 Posts

Posted - 02/01/2009 :  13:09:46  Show Profile Send Archie a Private Message  Reply with Quote
Hrůza to přiznat, ale mám taky UPC a WoW mi běhá bez problémů ve všech možných dobách. Netuším, jak to mají připojené jinde, dříve jsem míval problémy neskutečné, zejména u jiných her. A teď je všechno v pořádku.
Go to Top of Page

Luka
New Member

448 Posts

Posted - 03/01/2009 :  18:52:49  Show Profile  Send Luka an ICQ Message Send Luka a Private Message  Reply with Quote
18-19h... dnes, UPC psycho (Zlin)
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 09/02/2009 :  11:23:47  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
ma stale jeste nekdo problemy?
A nebo to uz ani nikoho neprekvapi, ze se UPC sere?

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

GORTHAUR
New Member

drunk

168 Posts

Posted - 09/02/2009 :  14:42:38  Show Profile  Send GORTHAUR an ICQ Message Send GORTHAUR a Private Message  Reply with Quote
Ja mam novyho providera, za stejny prachy 3x rychlejsi linka a maximalni spokojenost, s UPC uz nechci mit nic spolecnyho.

EvE
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 10/02/2009 :  13:59:44  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth

ma stale jeste nekdo problemy?
A nebo to uz ani nikoho neprekvapi, ze se UPC sere?

Jo, měsíc v lednu to bylo ok a pak to začalo nanovo a hůř než předtím.
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 11/02/2009 :  10:56:38  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
Ale.... tak nakonec je to trosku jinak.
Zrejme mam problem s Vistama, testy ukazuji rychlost 200kbs a kdyz provedu test pres XP tak v pohode 6Mb, takze ted zjistuju, co je ve Vistach tak super, ze mi to sere pripojeni.

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 11/02/2009 :  11:24:31  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zrejme mam problem s Vistama, testy ukazuji rychlost 200kbs a kdyz provedu test pres XP tak v pohode 6Mb, takze ted zjistuju, co je ve Vistach tak super, ze mi to sere pripojeni.

podporu ipv6 mas vypnutou ?

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Optik
Starting Member

13 Posts

Posted - 09/05/2009 :  17:16:15  Show Profile  Send Optik an ICQ Message Send Optik a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ahoj Sethe todle me zaujalo. Obevil jsi neco zajimaveho?

Good Man Throughout
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 11/05/2009 :  14:45:15  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
Mno zkousel jsem vygooglit vsechny mozne hlouposti a zapinat a vypinat blbosti v registrech, vcetne IPv6 a podobne, nakonec se problem tak nejak sam vyresil tim, ze jsem musel koupit novy switch i s wi-fi. Tak jedu doma na notasu pres privatni wi-fi a slape to.
Zajimave, ze XP zadne problemy nemeli.
Mam podezreni na Vistovske TCP Auto-Tuning, nicmene tomu zase tolik nerozumim, abych to ted dohledaval.

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000