Author |
Topic  |
ManiaCCC
Junior Member

630 Posts |
Posted - 23/11/2008 : 15:24:29
|
Wuuduu, ak sa rank 31 charakter pocita za tier 4 charakter tak jeden. Frajerke prakticky stale ked nie som v skole alebo nerobim do prace/skoly daco a ona tiez nie je v praci..aj teraz tu je somnou, skola..mno bohuzial musim dost..zapoctovky mam v jednom kuse..praca..pomerne malo, skola musi mat teraz prednost, RL kamosom po veceroch..prakticky kazdy vecer i ked vcera som vynechal kedze sme si boli sadnut s priatelkou sami. I ked neviem co to ma s tym spolocne.. tu ide skor o to ze sice nehram casto ale v tier 1-3 sa bavim.. |
Edited by - ManiaCCC on 23/11/2008 15:25:38 |
 |
|
Jace
Average Member

1183 Posts |
Posted - 23/11/2008 : 17:53:19
|
Hmm, tady spis jde o to, ze by bylo konecne dobry mit hru, ktera na to jde jinak. Teprve az takova hra bude, dostane se ji dobrej marketing a lidi na ni naplivou, pak muzem prohlasit, ze je to picovina, a dal se venovat WoW clonum. |
MMOs failed. |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 24/11/2008 : 09:16:09
|
quote: Originally posted by Jace
Hmm, tady spis jde o to, ze by bylo konecne dobry mit hru, ktera na to jde jinak. Teprve az takova hra bude, dostane se ji dobrej marketing a lidi na ni naplivou, pak muzem prohlasit, ze je to picovina, a dal se venovat WoW clonum.
stejne by me zajimalo kde kdo prisel na wow clony kdyz stejnej playstyle mely mmorpg hry davno pred wowkem a samozrejme i ty po nem, tak proste funguji mmorpg, kdyz chce nekdo jinej playstyle mel by si najit jinej zanr |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 24/11/2008 : 09:20:33
|
quote: Originally posted by Pertha
Hmm, tady spis jde o to, ze by bylo konecne dobry mit hru, ktera na to jde jinak. Teprve az takova hra bude, dostane se ji dobrej marketing a lidi na ni naplivou, pak muzem prohlasit, ze je to picovina, a dal se venovat WoW clonum.
stejne by me zajimalo kde kdo prisel na wow clony kdyz stejnej playstyle mely mmorpg hry davno pred wowkem a samozrejme i ty po nem, tak proste funguji mmorpg, kdyz chce nekdo jinej playstyle mel by si najit jinej zanr
To mas jednoduchy - vetsina zdejsich spammeru jsou dneska cucaci pro ktery je WOW prvni onlineovka. |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
 |
|
Patas
Senior Counsellor

304 Posts |
Posted - 24/11/2008 : 09:55:58
|
quote:
stejne by me zajimalo kde kdo prisel na wow clony kdyz stejnej playstyle mely mmorpg hry davno pred wowkem a samozrejme i ty po nem, tak proste funguji mmorpg, kdyz chce nekdo jinej playstyle mel by si najit jinej zanr
Jo ten termín mě taky docela pobavil, řekl bych že první wow klon jsem hrál tak před deseti lety :-) |
Patas member of CzH, CzA, BoH & MdK |
 |
|
NINJA
Junior Member

510 Posts |
Posted - 24/11/2008 : 10:18:36
|
quote: Originally posted by Patas
quote:
Jo ten termín mě taky docela pobavil, řekl bych že první wow klon jsem hrál tak před deseti lety :-)
tak tak  |
Ninjagon |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 24/11/2008 : 10:22:43
|
Asi podle toho, ze WoW pusobi enginove a plynulosti hry nejvice zdarile, ale co ja vim, ja ten termin nevymyslel  |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 24/11/2008 : 10:42:00
|
ono wow pred 4 rokama moc plynulej nebyl... aoc bude taky za 4 roky plynulej |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 24/11/2008 : 14:56:28
|
quote: Originally posted by †… Havran …†
ono wow pred 4 rokama moc plynulej nebyl... aoc bude taky za 4 roky plynulej
wow pred 4ma rokama vysel ne? :) a s nim vzniklo MMO :) |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Wuuduu
Junior Member

544 Posts |
Posted - 24/11/2008 : 14:59:06
|
tak to je, pre 11 milionov ludi. Preto sa WOW spomina ako vzor WOW clonov
Ale s tym asi nic nespravime, vsakze... normalne sa hanbim, ze som WOW nikdy nehral. |
EVE: H00d – [RG] / [-RZR-] – R.I.P. WAR: Klingac – Causa Justa / Karak Azgal – R.I.P. EQ2: Silwia Luisa – Undead / Runnyeye – R.I.P. GW: Luisa de Silwa – R.I.P. |
 |
|
Sho
New Member

242 Posts |
Posted - 24/11/2008 : 15:10:30
|
quote: Originally posted by Eagle
wow pred 4ma rokama vysel ne? :) a s nim vzniklo MMO :)
Mezi první slavnější mmo patří UO a MUDy ,nebo ne?? Ale to tak nejak začínal i vytačený internet ,nebo ne? :) |
Hloupému člověku nejvíce prospívá, když mlčí. Kdyby to však věděl, nebyl by už hloupý.
DotA - This Way
|
Edited by - Sho on 24/11/2008 20:15:53 |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 24/11/2008 : 15:15:54
|
quote: Originally posted by Sho
Mezi první slavnější mmo patří UO a MUDy ,bo ne?? Ale to tak nejak začínal i vytačený internet ,bo ne? :)
jasne ale to vsechno bylo ve srovnani s wow pouze multiplayer .. a ne masive :) proto se wow vsude omila |
|
 |
|
Sho
New Member

242 Posts |
Posted - 24/11/2008 : 15:17:02
|
Mezi první slavnější mmo patří UO a MUDy ,bo ne?? Ale to tak nejak začínal i vytačený internet ,bo ne? :)
jasne ale to vsechno bylo ve srovnani s wow pouze multiplayer .. a ne masive :) proto se wow vsude omila
a já vždycky myslel že wow je nejáký nový druh hulení :p |
Hloupému člověku nejvíce prospívá, když mlčí. Kdyby to však věděl, nebyl by už hloupý.
DotA - This Way
|
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 24/11/2008 : 15:18:43
|
Ale porad se to toci kolem jedne veci, kterou mam pocit, ze jsem vysvetlil dostatecne.
absolutne sem te nepochopil :) ty asi myslis system jako ma Call of Duty 4(5) ... jako ze na zacatku mas stejny pocet a silu abilit jako nekdo kdo hraje roky jen on si muze vybrat jine rozmanitejsi ability nez ty? |
|
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 24/11/2008 : 15:20:21
|
quote: Originally posted by Wuuduu
Ale s tym asi nic nespravime, vsakze... normalne sa hanbim, ze som WOW nikdy nehral.
mno muzes to zkusit...:-) ale myslim, ze v dnesni dobe jsou stare zlate casy davno pryc... a zazitek jako jsme kdysi meli my uz tam nenajdes... |
no mmo
|
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 24/11/2008 : 15:23:55
|
quote: Originally posted by celdric
Ale s tym asi nic nespravime, vsakze... normalne sa hanbim, ze som WOW nikdy nehral.
mno muzes to zkusit...:-) ale myslim, ze v dnesni dobe jsou stare zlate casy davno pryc... a zazitek jako jsme kdysi meli my uz tam nenajdes...
ale najde :) konkretne jemu se tam bude moc libit :) zalozi postavu a vsude prazdno ... udela 60 levelu ... a vsude pradno ... udela dalsich 10 ... a vsude prazdno :) ... no a pak pak se teprve neco zacne dit :) zacne potkavat hrace oznacene lebkou kteri cekaji az nekdo vyleze z mesta aby z nej nadelali sekanou ... 100x dokud to nevypne :) |
|
Edited by - Eagle on 24/11/2008 15:24:38 |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
|
ManiaCCC
Junior Member

630 Posts |
Posted - 24/11/2008 : 19:52:37
|
nepouziva sa "bo" ako skratene alebo? ci zas pisem od veci?  |
 |
|
Filda LNL
Junior Member

723 Posts |
Posted - 24/11/2008 : 19:58:24
|
bo=protože
To asi hiphoperská gansgta mládež zavedla, že bo=nebo. |
Troll lepší fanboie. |
 |
|
Sho
New Member

242 Posts |
Posted - 24/11/2008 : 20:21:26
|
Aby měla dušička pokoj tak sem to zeditoval... používám bo jako nebo.. bo jako protože slyšim poprvé.. Ale jestly to tak má být ,np..
to filda : Ta hip hoperská Mladěž zavedla dělání OT z blbostí...
|
DotA - This Way
|
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 24/11/2008 : 21:30:14
|
Berte "bo" jako neboť , bude se vám to líp pamatovat  |
Planetside 2, Diablo 3 |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 25/11/2008 : 08:52:47
|
Aby měla dušička pokoj tak sem to zeditoval... používám bo jako nebo.. bo jako protože slyšim poprvé.. Ale jestly to tak má být ,np..
to filda : Ta hip hoperská Mladěž zavedla dělání OT z blbostí...
tak si noob a pouzivas to blbe... jako bys pouzival ptaka na kadeni |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 25/11/2008 : 09:26:25
|
Ja vzdycky myslel, ze prvni byl meridian 59. |
Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě. |
 |
|
Pramen
New Member

297 Posts |
Posted - 25/11/2008 : 09:57:24
|
Vážně klobouk dolů, řešíte tu náramně duležité věci... Takové diskuze jsou i ve WoW sekci? |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 25/11/2008 : 10:09:53
|
quote: Originally posted by Pramen
Vážně klobouk dolů, řešíte tu náramně duležité věci... Takové diskuze jsou i ve WoW sekci?
ne tam uz zadny diskuse nejsou |
|
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 25/11/2008 : 10:20:46
|
Vážně klobouk dolů, řešíte tu náramně duležité věci... Takové diskuze jsou i ve WoW sekci?
My už všechen flame vyčerpali za ty 3-4 roky :o) |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 25/11/2008 : 10:50:13
|
Tak co kdybys nebyl linej a podival se do ni ? |
|
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 25/11/2008 : 12:47:17
|
nejsou proto sme tady... |
|
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 25/11/2008 : 13:34:01
|
Hlavne tam je tradicne hodne sfanatizovanych lidi, kteri domitaj sebemensi kritiku nacokoliv. Jejich first game a nejvetsi modla, clovek tam nemuze nic rict. Nedej boze neco zkritizovat, ihned prijde nasup LOL, ROFL, OMG, LAMO atd... Proste debata na urovni. |
 |
|
Pramen
New Member

297 Posts |
Posted - 25/11/2008 : 13:57:08
|
quote: Originally posted by Shatteren
Tak co kdybys nebyl linej a podival se do ni ?
Línej v žádném případě nejsem a nevidím jediný důvod proč tam chodit. Prostě tu sleduju, že "většina" lidí, co nyní hraje WAR (nebo hrála) jsou lidé, kteří se předtím věnovali dlouhé době WoWku. A tedy jsem se zeptal, jestli podobné ptákoviny řešili i ve WoW sekci.
Já tam nemám co hledat, u mně WoW nepřekonalo v žádném případě DAoC, sice to nedokázalo ani WAR, ale zkouším se ještě udržet firmy, které jsem dlouhé roky posílal peníze... tedy stále posílam  |
Edited by - Pramen on 25/11/2008 13:58:07 |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 25/11/2008 : 14:23:06
|
quote: Originally posted by Pramen ...
Také jsme tam řešili kraviny. Navíc zezačátku mi přišlo že i dost lidí bylo neochotných a neradi pomáhali. Ted je ta sekce téměř mrtvá a proto píšem napříč celým forem.
Speh: Ano takových lidí tam bylo, je a bude :o) Někteří jsme ale normální a hru nehrajeme z nějakého fanatismu, ale prostě proto že nás to baví. |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 25/11/2008 : 16:16:33
|
O tom zadna. Ja jsem to hral taky dlouho a hodne a nikdy jsem netvrdil, ze je to spatna hra. Ale bohuzel prezentace nekterych lidi na foru je naprosto, ani nevim jak to rict, hledam to spravne slovo. |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 25/11/2008 : 16:22:43
|
quote: Originally posted by Speh
Hlavne tam je tradicne hodne sfanatizovanych lidi, kteri domitaj sebemensi kritiku nacokoliv. Jejich first game a nejvetsi modla, clovek tam nemuze nic rict. Nedej boze neco zkritizovat, ihned prijde nasup LOL, ROFL, OMG, LAMO atd... Proste debata na urovni.
no ... tak stejna situace je i na WAR foru :) staci se tam nekdy podivat :) wuuduu napsal; nelibi se mi tohle a hned to bylo lol rofl ty si debil a tak :) mmyslim ze tyhle lidi si nemaji co vycitat :) |
|
 |
|
Wuuduu
Junior Member

544 Posts |
Posted - 25/11/2008 : 17:31:19
|

...myslim, ze sa kazdy uz upokojil, alebo sa na to vykaslal.
Ja to tak vazne neberiem. Koho nepoznam osobne, tak jednym uchom dnu – druhym von. |
EVE: H00d – [RG] / [-RZR-] – R.I.P. WAR: Klingac – Causa Justa / Karak Azgal – R.I.P. EQ2: Silwia Luisa – Undead / Runnyeye – R.I.P. GW: Luisa de Silwa – R.I.P. |
 |
|
NoX
Moderator

1051 Posts |
Posted - 26/11/2008 : 07:44:08
|
Pánové, vraťte se prosím tématem zpátky k WAR. |
Lišák A20.00%, E80.00%, K46.67%, S53.33%
|
 |
|
Jaffa
Junior Member

982 Posts |
Posted - 28/11/2008 : 17:04:37
|
Tak jsem si po třech týdnech neaktivity zase pustil WAR že si zahraju i za Destro stranu ať poznám obě stránky hry. Jediný hratelný EN server je ale Eltharion (open) a Karak 8 peaks (core) jinak je to totální katastrofa a servery jsou prázdný a všude status zalidněnosti low/low kolem 14.00 h.
Na Eltharionu mi jeli scenárka a potkaval jsem lidi i v 1.30 ráno dost dobrý.
Na serveru kde mam 5 Order charu Karak Azgal je situace hrozná ať už v T1 nebo T4. Situace se zalidněním na EU serverech je šílená a když si vzpomenu na to, jak krásný to bylo kolem konce zaří začátkem října, tak lidi tu hru opouštěj jak krysy potápějící se loď.
Tak koukám že datadisk WoWka a LOTRa se na tom teda pěkně podepsali.
WAR mi teď na některejch serverech připomíná Tabula Rasu tzn. MMO přečd ukončením provozu...
EDIT: nakonec jsem si založil Dark elfa na Karak 8 peaks. |
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
|
Edited by - Jaffa on 28/11/2008 17:08:05 |
 |
|
Wuuduu
Junior Member

544 Posts |
Posted - 28/11/2008 : 17:35:42
|
Azgal je tento tyzden fakt ubohy... co je horsie, hraci, co to vobec nevedia hrat sa uz dotiahli do T3, takze vacsina pickupov do scenarie, kde sa snazim popri praci vylevelovat do T4, dopadne, ako dopadne... destro nas rozbija na sracky... uz tyzden order nedobil poriadne ani jeden Keep - nema kto.
Ked v regione hladam ludi na nejaky WB (Gunbad, Keepy), ozvu sa mi zvycajne stale ti isty... traja/styria. |
 |
|
Arach
Junior Member

522 Posts |
Posted - 28/11/2008 : 18:16:57
|
Azgal je tento tyzden fakt ubohy... co je horsie, hraci, co to vobec nevedia hrat sa uz dotiahli do T3, takze vacsina pickupov do scenarie, kde sa snazim popri praci vylevelovat do T4, dopadne, ako dopadne... destro nas rozbija na sracky... uz tyzden order nedobil poriadne ani jeden Keep - nema kto.
Ked v regione hladam ludi na nejaky WB (Gunbad, Keepy), ozvu sa mi zvycajne stale ti isty... traja/styria.
m zajmavy z poslednich tak 30 scenarek sme prohrali max 5, sezen si guildu nebo par schopnejch lidi a dont cry : -) |
 |
|
Sho
New Member

242 Posts |
Posted - 28/11/2008 : 18:52:30
|
quote: Originally posted by Arach
Ked v regione hladam ludi na nejaky WB (Gunbad, Keepy), ozvu sa mi zvycajne stale ti isty... traja/styria.
m zajmavy z poslednich tak 30 scenarek sme prohrali max 5, sezen si guildu nebo par schopnejch lidi a dont cry : -)
Co se týče prohraných/vyhraných scenárek tak to myslim že zaleží opravdu na malé podrobnosti - jeden tank navíc ,jeden healer mín.. tamtoho dmg je víc ,tamtoho zas malo - opravdu nevim, hrál jsem scenarka (orientačně) která skončily 500ku23 nebo 500ku498 (a to že opravdu) a tak podobně .. Myslim, že i malá maličkost muže rozhodnout. Jenže zatim sc používáš na lvl/farmu... Na lvlu 40 budeš mít guildu a bude se hrát RvR a budeš chytat skill 
|
DotA - This Way
|
Edited by - Sho on 28/11/2008 19:25:56 |
 |
|
Arach
Junior Member

522 Posts |
Posted - 29/11/2008 : 08:58:54
|
Sho: no tak pro me je rvr to posledni ve who co je o skillu , mass zerk o skillu nikdy nebude ; -)
me scenarka kdyz mam partu prekvapive bavej, zadnej powerleveling z toho nedelam, kdyz parta neni tak holt scenarka vubec nehraju protoze to je fakt pak o nervy |
 |
|
Wuuduu
Junior Member

544 Posts |
Posted - 29/11/2008 : 11:01:26
|
tak, tak... co je vlastne na RvR vo WAR o skille... skuste mi to niekto opisat, kde sa ten uberskiller prejavi a ako. Aky skill musi mat hrac, aby hral dobre WAR?
Doteraz som si myslel, ze je to o tom (v pripade, ze vsetci vedia, kde je ich miesto a co maju robit) ze, ako bolo napisane: niekto ma o tanka viac a niekto o healera menej + niekto musi ist spat a niekto na WC = vysledok.
A v pripade, ze budu vsetci vyrovnani, bude to o lagovani, vyhra ten, komu to bude lagovat menej... pure masszerg. |
 |
|
Sho
New Member

242 Posts |
Posted - 29/11/2008 : 11:13:51
|
To jak jsem psal že potom budeš moci chytat skill jsem myslel obrazně...  |
DotA - This Way
|
 |
|
Greydawn
New Member

409 Posts |
Posted - 29/11/2008 : 12:20:11
|
ano, aj ja chcem vediet, aky skill potrebujem na to, aby som s mojou sorckou dal lvl 40 IB s porovnatelnym equipom ... |
MMO traveller |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 29/11/2008 : 12:43:03
|
quote: Originally posted by Greydawn
ano, aj ja chcem vediet, aky skill potrebujem na to, aby som s mojou sorckou dal lvl 40 IB s porovnatelnym equipom ...
No a co kdyz ho treba dat ani nemas ? Treba to ani o 1v1 byt nema A prijde mi, ze tu moc o equip az na staminu nejde... pokud teda nemluvime pak o equipu za vysokej RR. |
|
 |
|
Punky
Starting Member
48 Posts |
Posted - 29/11/2008 : 12:55:27
|
tak v mass orvr skill jednotlivca nikdy nemoze byt nejak viditelny, max tak party alebo wb leadra ktory robi akoze nejaku "taktiku", lenze to uz je potom vlastne skill taktizovat, nie hrat excelentne svoju postavu... imo vo who nie su viditelni extra dobri hraci (aj ked si myslim ze nejak vycnievat nad ostatnymi ktori dobre ovladaju svoju classu sa neda), len extra zli :) aka uber overextendet melee 3 agra od healerov, light armor postava nechajuca sa mlatit bez pohybu, healer co ani nesleduje mapku a sueprovych hracov ale len pt listu a hadze tam heali jak jebli atd... |
 |
|
Greydawn
New Member

409 Posts |
Posted - 29/11/2008 : 15:23:44
|
quote: Originally posted by Shatteren
quote: Originally posted by Greydawn
ano, aj ja chcem vediet, aky skill potrebujem na to, aby som s mojou sorckou dal lvl 40 IB s porovnatelnym equipom ...
No a co kdyz ho treba dat ani nemas ? Treba to ani o 1v1 byt nema A prijde mi, ze tu moc o equip az na staminu nejde... pokud teda nemluvime pak o equipu za vysokej RR.
To, ze 1v1 je tu vcelku nerealizovatelne mi uz doslo, IB nedam, ani keby stal na mieste a nic nerobil, mna by zabili backslashe a on by mal stale plny hp bar :) |
MMO traveller |
Edited by - Greydawn on 29/11/2008 15:24:10 |
 |
|
NINJA
Junior Member

510 Posts |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 14/12/2008 : 07:33:16
|
Pozor na to, patch 1.1 muze zvysit zajem o oRvR pouze docasne (dokud nebudou mit rewardy). |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
Wuuduu
Junior Member

544 Posts |
Posted - 14/12/2008 : 11:38:05
|
Btw na Karak Azgal mame pomer order vs destro asi 1:3, je to very funny vobec nieco skusit...
A naozaj je naivne simysliet, ze do hry zacnu pribudat tisice a tisice hracov po tomto update. Skor budu pomalsie ubudat. |
Edited by - Wuuduu on 14/12/2008 11:40:48 |
 |
|
Topic  |
|