Author |
Topic  |
|
Drewinek
Advanced Member

814 Posts |
|
| |
Dorlas
Moderator

2784 Posts |
Posted - 07/01/2010 : 11:07:54
|
spis ten den online nebudu. Takze, nasla by se dobra duse, co by mi MLkama protahla frajera?
btw - vcera sem misto eerie dark stone koupil omylem credit na erynis charm, takze pokud ho nekdo potrebuje na castra - ozvete se |
Dorlas TESO CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, EQ2, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 07/01/2010 : 11:11:44
|
quote: Originally posted by Dorlas btw - vcera sem misto eerie dark stone koupil omylem credit na erynis charm, takze pokud ho nekdo potrebuje na castra - ozvete se
vitej v klubu, na midu se me stalo to same, kdyz by nekdo potreboval... :) |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 08/01/2010 : 15:08:06
|
Pokusím se zúčastnit, nakorát nevím, jestli budu moct už od začátku od osmi... kdyby měl někdo ze začátku volný dual log, bylo by to fajn. Pak bych na další ML mohl někoho lognout, u heretika (perfector) by mi stačilo ML2. |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 11/01/2010 : 10:07:06
|
quote: Originally posted by Nat Pak bych na další ML mohl někoho lognout, u heretika (perfector) by mi stačilo ML2.
tak to dopadlo tak ze mas 1 credit z ML1, pak spadnul net, pak se kurvila battlegrupa pac 200 lidi, divnej ldckujici leader atd :) takze s dirama ML2 no ale zbytek az do 6ky je komplet :) |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
Drewinek
Advanced Member

814 Posts |
Posted - 13/08/2010 : 23:40:29
|
Nepamatuje si nekdo kde se dela ML 1.7 ? |
RL Fishing |
 |
|