Author |
Topic |
Terudit
Moderator
185 Posts |
Posted - 09/12/2011 : 11:11:43
|
Hoj, chtěla jsem se zeptat, jestli se pár lidí sleze na stejnym serveru, abysme si mohli zase zahrát spolu.
Pro exPohodáře - založila jsem když tak topic http://pohodari.pvp.cz/index.php?topic=1328.0
Tak snad se nějak rozumně slezeme. Naštěstí není potřeba tolik lidí ani na grupy ani na raidy.
|
|
| |
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 09/12/2011 : 12:11:59
|
Servery budou přiděleny registrovaným guildám, já skončím asi na českým serveru (golden circle), Kuzma asi na ruským (MDK):) bo nemají vazby. Ne že by se server pak nedal změnit, ale víc se o tom neví:)
Jinak ofc imperium pvp |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
Edited by - tojejedno on 09/12/2011 12:12:21 |
|
|
Terudit
Moderator
185 Posts |
Posted - 09/12/2011 : 12:31:57
|
No proto si uděláme guildu až ve hře, ne? Nebo to nejde? Ale jinak se na tebe těším, Fildo! |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 09/12/2011 : 12:45:52
|
De, ale server ti reknu az 13.12.
A jak uz sem psal, budes si muset vybrat mezi mnou a Kuzmou, tak jako dycky |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 09/12/2011 : 12:46:58
|
quote: Originally posted by tojejedno
A jak uz sem psal, budes si muset vybrat mezi mnou a Kuzmou, tak jako dycky
nebo pockat tri tydny :) nez bude Kuzmovi samotnymu v guilde smutno |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
|
|
Dorlas
Moderator
2784 Posts |
Posted - 09/12/2011 : 12:54:18
|
GC nejde na euro pvp? |
Dorlas TESO CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, EQ2, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 09/12/2011 : 13:02:34
|
quote: Originally posted by Dorlas
GC nejde na euro pvp?
:) nevime kam nas to soupne |
|
|
|
Terudit
Moderator
185 Posts |
Posted - 09/12/2011 : 14:24:49
|
No totok, já teda nechci, aby se mnou někdo manipuloval a řikal mi, na jakej server půjdu. To je hnus. :) |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 09/12/2011 : 14:37:18
|
quote: Originally posted by Terudit
No totok, já teda nechci, aby se mnou někdo manipuloval a řikal mi, na jakej server půjdu. To je hnus. :)
Vybrat si muzeš. Kdyz se to veme kolem a kolem, tak nevim presne v cem je prinos, pokud ty prideleny nebudou mit nejaky servery/nebudou servery lockly pro novy postavy. |
|
|
|
Noe
Moderator
2217 Posts |
Posted - 09/12/2011 : 15:14:30
|
Kuzma snad není leader MDK v této hře nebo ano? Pokud se nepletu tak tomu bude tradičně šéfovat Araya případně Demawend pokud bude hrát. Po zkušenostech z Riftu tomu doufám.
btw: Pertho máte v plánu vybrat stejný server jako MDK nebo půjdete svou cestou?
|
Noe
|
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 09/12/2011 : 15:17:46
|
quote: Originally posted by Noe Kuzma snad není leader MDK v této hře nebo ano?
Nevim, proc? Souvisi to nejak s topicem? |
|
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 09/12/2011 : 15:30:10
|
quote: Originally posted by Noe
Kuzma snad není leader MDK v této hře nebo ano? Pokud se nepletu tak tomu bude tradičně šéfovat Araya případně Demawend pokud bude hrát. Po zkušenostech z Riftu tomu doufám.
btw: Pertho máte v plánu vybrat stejný server jako MDK nebo půjdete svou cestou?
primarne si vybirame eu pvp server s dostatkem cs/sk hracu, pravdepodobne nas to nekam soupne, a doufam ze dobre a nebudeme to muset menit abychom meli zakladnu lidi odkud brat pripadne "novacky" a kam vyhazovat idioty :) |
|
|
|
Black
Moderator
2371 Posts |
Posted - 09/12/2011 : 15:31:39
|
Ja chci byt kazdopadne na stejnem serveru jako GC, je v tom nejakej problem se domluvit ? Tech PvP EU EN nebude tolik odhaduju dva. A nepredpokladam ze chcete jit na francouzkej nebo nemeckej. |
Black |
|
|
Noe
Moderator
2217 Posts |
Posted - 09/12/2011 : 15:31:49
|
quote: Originally posted by tojejedno Nevim, proc? Souvisi to nejak s topicem?
jasně, že souvisí - když ne proto, že jsi tuto informaci tady uvedl tak třeba proto, že jsou lidé co by pod leaderstvím Kuzmy třeba uvažovali o jiné guildě. |
Noe
|
Edited by - Noe on 09/12/2011 15:32:57 |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 09/12/2011 : 15:35:16
|
quote: Originally posted by Black
Ja chci byt kazdopadne na stejnem serveru jako GC, je v tom nejakej problem se domluvit ? Tech PvP EU EN nebude tolik odhaduju dva. A nepredpokladam ze chcete jit na francouzkej nebo nemeckej.
jak rikam ja budu jen rad kdyz budeme na stejnym ale GC pujde proste na server kde bude vetsina cz/sk komunity, sice tam bude tuna idiotu, ale bude tam snad i dostatek lidi normalnich na hrani, coz bohuzel napriklad kdybychom sli na server kde bude jen MDK bylo problematicky soude i podle reakci lidi z MDK na hru v te interni sekci |
|
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 09/12/2011 : 15:37:10
|
quote: Originally posted by tojejedno Nevim, proc? Souvisi to nejak s topicem?
jasně, že souvisí - když ne proto, že jsi tuto informaci tady uvedl tak třeba proto, že jsou lidé co by pod leaderstvím Kuzmy třeba uvažovali o jiné guildě.
Na jeho vedouci schopnosti si muzeme otevrit vlastni topic:) |
|
Edited by - tojejedno on 09/12/2011 15:37:28 |
|
|
Black
Moderator
2371 Posts |
Posted - 09/12/2011 : 15:40:09
|
No ja nevidim problem si zalozit postavu rucne i na jinem serveru nez kterej budu mit doporucenej. Doufam ze i ostatni budou takhle rozumni. Jeste ale jedna vec tohle se musi udelat hned, nebudu se pak stehovat v prubehu hry.
Jinak co se tyce Kuzmy nemam s nim sebemensi problem jako v podstate s kymkoliv ze stare party kdo se o to bude dobre starat |
Black |
Edited by - Black on 09/12/2011 15:41:27 |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 09/12/2011 : 15:40:17
|
quote: Originally posted by Black
Ja chci byt kazdopadne na stejnem serveru jako GC, je v tom nejakej problem se domluvit ? Tech PvP EU EN nebude tolik odhaduju dva. A nepredpokladam ze chcete jit na francouzkej nebo nemeckej.
Kdyz se domluvite jedinne dobre. Akorat jedna z tech guild bude imho muset zvednout zadek z pridelenyho serveru a zalozit se nekde jinde. Jestli to je problem nebo ne, to uz je na dohode tech co tomu sefuji (stejne tak jako ty guildy spojit:S)
Nejjednodussi bude, kdyz nas to tam hodi samo. Jinak to proste bude o tom, "podte k nam", "ne podte vy k nam".
Edit: A dá se čekat, že pár hodin po rolloutu už se některým noliferům nebude chtít jet znovu na jiném serveru, takže ta dohdoa se musí udělat během pár hodin mezi tím, co oznámí kde kdo bude a otevřením early access serverů
Edit: Tolik jen ke tretimu velkemu schizmatu a proc tu Teru pisu o Kuzmovi a sobe.
Osobne se mi to taky nelibi ze bude par lidi co znam ve dvou guildach. |
|
Edited by - tojejedno on 09/12/2011 15:46:35 |
|
|
Black
Moderator
2371 Posts |
Posted - 09/12/2011 : 15:44:11
|
Tak tak, coz vetsinou byva problem ale jak rikam za sebe dovedu si predstavit se bez problemu premistit. Dovedu si predstavit se i spojit, coz by imho bylo to nejlepsi. |
Black |
|
|
Noe
Moderator
2217 Posts |
Posted - 09/12/2011 : 15:47:41
|
quote: Originally posted by tojejedno Jestli to je problem nebo ne, to uz je na dohode tech co tomu sefuji
Doufejme tedy, že to budou leaderovat rozumní lidé. On zrovna server může být nerozlousknutelný oříšek viz. Rift |
Noe
|
Edited by - Noe on 09/12/2011 15:48:26 |
|
|
Kuzmik
Ganja farmer
1328 Posts |
Posted - 09/12/2011 : 16:14:01
|
Jen tak pro info a klid tech co nevi...
Teruuuu... bud v klidu. Budes nas mit s Tojem pohromade
v MdK se hrat nechystam, protoze jsou tam lidi kteri vekem senilnej a jediny co delaj ze placou a vysiraj... ja radsi pohodicku
Takze doufam ze jsem Vas uklidnil vsechny.... Terudit pocinaje a Noem konce... vy co ste nekde ve stredu, si to nechte treba na cvrtek |
"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!" |
|
|
PRIBOO
Average Member
1602 Posts |
Posted - 09/12/2011 : 16:53:21
|
Moc hezká diskuse. Obdobnou jsem viděl letos v létě na dětském hřišti a jednalo se o lopatku na písek mé 3 leté dcery.
Navrhuji založit co nejvíce guild po 1-3 hráčích na co nejvíce serverech. Hráč A si tím pádem nepoleze na nervy s hráčem B a hráč C může být leadrem guildy i přes to, že ho nechce hráč D. Bude to ku prospěchu i těch guild, protože 2 hráči se domluví snáze než třeba 10.
Dobrý na tom systému je i to, že se náhodou nepotkají ani na global chatu a můžeme nadále plošně šířit dobré jméno CZ komunity na všech serverech ve hře! |
|
|
vool
Junior Member
842 Posts |
Posted - 09/12/2011 : 19:09:41
|
ten socialni aspekt tehle her je fakt vzrusujici .... ani nevíte , jak me mrzí, ze jsem takovej asocial |
|
|
Rahman
Moderator
4368 Posts |
Posted - 09/12/2011 : 22:00:14
|
quote: Originally posted by PRIBOO
Moc hezká diskuse. Obdobnou jsem viděl letos v létě na dětském hřišti a jednalo se o lopatku na písek mé 3 leté dcery.
Navrhuji založit co nejvíce guild po 1-3 hráčích na co nejvíce serverech. Hráč A si tím pádem nepoleze na nervy s hráčem B a hráč C může být leadrem guildy i přes to, že ho nechce hráč D. Bude to ku prospěchu i těch guild, protože 2 hráči se domluví snáze než třeba 10.
Dobrý na tom systému je i to, že se náhodou nepotkají ani na global chatu a můžeme nadále plošně šířit dobré jméno CZ komunity na všech serverech ve hře!
Ah, pockej, ty taky budes hrat tuhle hru? Damn, I want my money back! :) |
|
|
PRIBOO
Average Member
1602 Posts |
Posted - 09/12/2011 : 22:55:39
|
quote: Originally posted by Rahman
Ah, pockej, ty taky budes hrat tuhle hru? Damn, I want my money back! :)
Zalž si svou guildu Rahma. Na jiným serveru . |
|
|
Rahman
Moderator
4368 Posts |
Posted - 10/12/2011 : 00:08:55
|
quote: Originally posted by PRIBOO
Ah, pockej, ty taky budes hrat tuhle hru? Damn, I want my money back! :)
Zalž si svou guildu Rahma. Na jiným serveru .
To bych mohl, treba Mor do Krychli :) |
|
|
PRIBOO
Average Member
1602 Posts |
Posted - 10/12/2011 : 01:01:51
|
To bych mohl, treba Mor do Krychli :)
To né, Mor do Krychli už založil Noe. Skus nějakou jinou nemoc, třeba Rýma do Kuli. |
|
|
Noe
Moderator
2217 Posts |
Posted - 10/12/2011 : 19:54:33
|
quote: Originally posted by PRIBOO To né, Mor do Krychli už založil Noe. Skus nějakou jinou nemoc, třeba Rýma do Kuli.
Klidně si to založ je volná, sklamu Vás já naopak jsem pro co největší integritu CZ hráčů. . A to že jsem si dovolil konstatovat, že bych nebyl dvakrát nadšenej z leaderování K po zkušenosti z Riftu není proto, že by mě osobně nějak vadil, naopak v reálu ho mám rád a rád sním pokecám, a nebylo to proto, že bych chtěl vyvolávat hádky nebo rozdělovat populaci, ale právě naopak doufám, že guildleadeři napříč budou z lidí co umí potlačit své ego a domluvit se s ostatními. Takže schrnutě, doufám, že bude ideálně jedna větší G s několika rozumnými lidmi ve vedení a pokud více guild tak na stejném serveru |
Noe
|
Edited by - Noe on 10/12/2011 19:55:37 |
|
|
Berserk
<Mor do Kuli>
477 Posts |
Posted - 10/12/2011 : 20:11:51
|
Čéče Noe, už to tu zaznělo několikrát a já to pořád nepochopil. Co bylo špatně v MN v Riftu? Sice to může vypadat jako těžkěj offtopic, ale můžeme se pak vyvarovat podobných chyb v dalších hrách - tedy pokud nějaké nalezneme. |
Dusei Berserk [CzH][-W-], (retired) |
|
|
Noe
Moderator
2217 Posts |
Posted - 10/12/2011 : 21:25:13
|
Nechci se vracet k Riftu, nehodlám rozvíjet žádný flame. Napsal jsem jeden svůj názor za kterým si sice stojím, ale psát to byl jasně omyl. Nechtěl jsem vyvolat žádný flame. Ukončeme tuto debatu a věnujme se doufejme světlým zítřkům.
|
Noe
|
|
|
Rahman
Moderator
4368 Posts |
Posted - 10/12/2011 : 22:22:06
|
Nechci se vracet k Riftu, nehodlám rozvíjet žádný flame. Napsal jsem jeden svůj názor za kterým si sice stojím, ale psát to byl jasně omyl. Nechtěl jsem vyvolat žádný flame. Ukončeme tuto debatu a věnujme se doufejme světlým zítřkům.
Svetle zitrky u Imperia Sithu? No nevim... :) |
|
|
Kar-Chee
Junior Member
960 Posts |
Posted - 10/12/2011 : 22:33:53
|
Svetle zitrky u Imperia Sithu? No nevim... :)
Jestli jsi hrál Kotory, tak víš, že to s těma Sithama zas není tak zlý a démonický :) |
Planetside 2, Diablo 3 |
Edited by - Kar-Chee on 10/12/2011 22:35:59 |
|
|
Dorlas
Moderator
2784 Posts |
Posted - 11/12/2011 : 00:56:33
|
Este ze mi je swtor uplne u prdele Je mi defakto tak u prdele, ze zatim planuju hrat jen volnej mesic a to prevazne solo. Jinak by me tyhlety vnitropoliticky veci desne srali Kazdopadne, tahle sranda za 300mega me muze jenom prekvapit... Jo a nehadejte se kuadrat! |
Dorlas TESO CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, EQ2, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
|
|
Sagger
Ci-ua-ua
925 Posts |
Posted - 11/12/2011 : 12:49:03
|
Naše skupina by ráda hrála s cz/sk komunitou. V swg na eclipse to fungovalo, tak proč ne tady? IPF z swg bude fungovat i zde, název odpovídá straně a chceme hrát na en pvp serveru |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
|
|
Black
Moderator
2371 Posts |
Posted - 11/12/2011 : 14:01:23
|
tak snad se sejdem na stejnem serveru :) |
Black |
|
|
Sagger
Ci-ua-ua
925 Posts |
|
Terudit
Moderator
185 Posts |
Posted - 12/12/2011 : 14:39:30
|
Kurva, co mi tu flejmujete? Já se chtěla domluvit s lidma, se kterejma jsem několik let hrála EQ2 a vyvine se z toho hádka o Kuzmovi? OMG! Dozvěděla jsem se tu spoustu názorů a jinejch píčovin, tak koukám, že se fakt mezi českou komunitou nic nezměnilo a půjdu si hledat mezinárodní guildu.
|
|
|
Kuzmik
Ganja farmer
1328 Posts |
Posted - 12/12/2011 : 14:42:57
|
Kurva, co mi tu flejmujete? Já se chtěla domluvit s lidma, se kterejma jsem několik let hrála EQ2 a vyvine se z toho hádka o Kuzmovi? OMG! Dozvěděla jsem se tu spoustu názorů a jinejch píčovin, tak koukám, že se fakt mezi českou komunitou nic nezměnilo a půjdu si hledat mezinárodní guildu.
Ale houno... na picarny se vyser pod za mnou... vsak ty sama vis nejlip, jak je mi bez tebe smutno.. a v GC bude pohoda a klidecek, rekl bych lidi vylozene "Pohodari" |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 12/12/2011 : 14:54:51
|
quote: Originally posted by Kuzmik
Ale houno... na picarny se vyser pod za mnou... vsak ty sama vis nejlip, jak je mi bez tebe smutno.. a v GC bude pohoda a klidecek, rekl bych lidi vylozene "Pohodari"
Moje Teru |
|
|
|
Kuzmik
Ganja farmer
1328 Posts |
Posted - 12/12/2011 : 14:56:09
|
quote: Originally posted by tojejedno Moje Teru
Pockej ja to reknu Kubovi....! |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 12/12/2011 : 15:40:24
|
quote: Originally posted by Kuzmik
quote: Originally posted by tojejedno Moje Teru
Pockej ja to reknu Kubovi....!
Takovyho cucaka se nebojim:) |
|
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 12/12/2011 : 19:48:28
|
Golden Circle Assigned to Server Tomb of Freedon Nadd
ted jeste musime zkontrolovat kde jsou ostatni, jestli to nebudeme menit :D |
|
|
|
Jaffa
Junior Member
982 Posts |
Posted - 12/12/2011 : 19:54:07
|
Prej to všechny Cz Sk rozházelo, spolu moc nejsme. My Beast riders jsme taky na tom Tomb of Freedon Nadd |
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
|
Edited by - Jaffa on 12/12/2011 19:54:57 |
|
|
brutus
Average Member
1833 Posts |
Posted - 12/12/2011 : 20:00:30
|
z Twitteru:
DrizzlePistol Christian Hammerud @Rockjaw Only 2 English speaking PvP servers in the EU? They will get HAMMERED! Don`t repeat the mistakes of beta. Add more, please!
Stephen Reid @Rockjaw Stephen Reid @DrizzlePistol We're adding many more. What you saw today is the number of servers required for guild placement.
chapu to spravne ze pro vsechny EU guildy z preorderu vyhradili 2 PvP servery? :D |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
|
|
PRIBOO
Average Member
1602 Posts |
Posted - 12/12/2011 : 20:00:31
|
MDK - Server: Niman |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 12/12/2011 : 20:05:44
|
quote: Originally posted by brutus
z Twitteru:
DrizzlePistol Christian Hammerud @Rockjaw Only 2 English speaking PvP servers in the EU? They will get HAMMERED! Don`t repeat the mistakes of beta. Add more, please!
Stephen Reid @Rockjaw Stephen Reid @DrizzlePistol We're adding many more. What you saw today is the number of servers required for guild placement.
chapu to spravne ze pro vsechny EU guildy z preorderu vyhradili 2 PvP servery? :D
jo, asi neni moc eu eng pvp guild v preorderu |
|
|
|
brutus
Average Member
1833 Posts |
Posted - 12/12/2011 : 20:11:15
|
quote: Originally posted by tojejedno jo, asi neni moc eu eng pvp guild v preorderu
A ja uz chapu k cemu doslo:
Animae Fidelium Allegiance to: The Galactic Republic Server: The Ravager Other language than English, Francais or Deutsch, Europe (GMT) Hardcore (20+ hrs/week), forum and website usage required Founded on March 09, 2011, led by Samohnat 231 members
Vylistoval jsem si nejvetsi CZ guildu - a jelikoz zadali, ze jsou jiny jazyk nez EN/FR/DE tak je to asi suse mrsklo na nejakej ne-EN server? |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
Edited by - brutus on 12/12/2011 20:11:55 |
|
|
PRIBOO
Average Member
1602 Posts |
Posted - 12/12/2011 : 20:14:24
|
quote: Originally posted by brutus
Animae Fidelium Allegiance to: The Galactic Republic Server: The Ravager Other language than English, Francais or Deutsch, Europe (GMT) Hardcore (20+ hrs/week), forum and website usage required Founded on March 09, 2011, led by Samohnat 231 members
Chceš řict, že si dali "other lang" jako že mluví česky? Mno ale logicky by pak měli být všechny other servery ENG, dva teda asi nebudou. |
Edited by - PRIBOO on 12/12/2011 20:17:34 |
|
|
Black
Moderator
2371 Posts |
Posted - 12/12/2011 : 20:16:20
|
To bych neresil tech skoda nebude, jedine na cem se musime domluvit je jestli MDK pujde zaq GC nebo naopak |
Black |
|
|
brutus
Average Member
1833 Posts |
Posted - 12/12/2011 : 20:17:39
|
quote: Originally posted by PRIBOO Chceš řict, že si dali "other lang" jako že mluví česky?
Tak to chapu :) No a amik co to rozdeluje se podival na mapu a rika "a hele to je nekde u Deutschlandu - sup s nima na germanskej server tam si budou se vsema rozumet :D |
|
|
Topic |
|