Zas az take free to nebude a je to enchant na kus equpu.
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "
Ja zas myslím, že z tohodle je patrný, že už pochopili, že o epicy v podstatě už nikdo nestojí(protože je z nich na top levelu vlastně standard quality gear), tak přecházejí k legendárkám.
Já legendárky na roguně nedělal kvůli té zbrani samotné, ale chtěl jsem vidět ty questy kolem (mám DTR za priesta i sovu, docela mě překvapilo jak pěkně je to vybalancované).
:) ono priznejme si Blizz nejsou orezavatka a umi pocitat tipuju release na prelom rijen/listopad z duvodu, priblizne to odpovida predvanocnimu trhu, je to cca dva mesice po releasu konkurence a tedy v dobe kdy jeji obliba uz strme pada dolu a tak se hodi nabidnout misto kam jit
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
docela by me zajimalo, zda maji jeste nejake nove vznikajici ucty (v cislech ktera jeste pro Blizzard neco znamenaji), nebo obsah tvori pro jiz existujici kterych je mene a mene .. (ac to jsou stale obrovska cisla)
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
docela by me zajimalo, zda maji jeste nejake nove vznikajici ucty
Urcite maji a dokonce si myslim, ze jsou pro ne dulezitejsi, nez hraci, kteri zazili vanilu. Recruit-a-friend urcite nepridavali nahodou. Ostatne malokdo asi zacne hrat onlinovku jen tak sam o sobe, vetsinou to bude na zaklade toho, ze ji znaji a hraji kamosi/znami.
Kdyz to vezmu ze sve zkusenosti, i ve starsich gildach se postupne objevovalo hodne uplne novych hracu. A to vubec nemluvim o spouste nove vznikajich gild, kde se newbieci perou s problemy a neznalostmi, ktere jsme resili pred nekolika lety.
Krome toho, my jsme vetsinou docela narocni zakaznici. Jednak mame hru uz docela ohranou a druhak mame prolezlych nekolik dalsich, takze mame srovnani. Pro nove hrace je to hodne podobne, jako byly pro nas pred lety zacatky. Levlovani a zacatky gropoveho a raidoveho hrani jim imho poskytnou zabavu klidne na pul roku az rok a mozna dalsi rok dva je ta hra udrzi (treba na achievementech a podobne), aniz by meli potrebu hledat neco jineho.
no sice o zadne planovane nevim, ale otevreli tim moznost vanocniho trhu pro nejakou konkurenci, protoze cca od listopadu uz hodne lidi nebude mit co ve wow delat obvykle jejich datadisk znacne casti hracu vydrzi cca 3 tydny
Možná právě tohle berou v potaz. Ti, co jim datadisk vydrží 3 týdny, si ho koupí vánoce nevánoce.
prave, ze nekoupi :) jako ja :D, proc bych si ho kupoval, kdyz pak v dobe volna na vanoce a po nich stejne budu muset kupovat neco jinyho protoze ve wowku uz nebudu mit co delat
Možná právě tohle berou v potaz. Ti, co jim datadisk vydrží 3 týdny, si ho koupí vánoce nevánoce.
prave, ze nekoupi :) jako ja :D, proc bych si ho kupoval, kdyz pak v dobe volna na vanoce a po nich stejne budu muset kupovat neco jinyho protoze ve wowku uz nebudu mit co delat
No jasně - koupíš ho před vánoci v druhé vlně - win-win pro Blizz :p
myslim, ze ne :D protoze uz jsem vydrzel neudelat tu chybu a nekoupit cataclysm :) takze naposled ode me dostali co se datadisku tyce penize za wotlk, a co se predplatnyho tyce za ten mesic kdy vydali tu jednu ohradu co mela byt content
myslim, ze ne :D protoze uz jsem vydrzel neudelat tu chybu a nekoupit cataclysm :) takze naposled ode me dostali co se datadisku tyce penize za wotlk, a co se predplatnyho tyce za ten mesic kdy vydali tu jednu ohradu co mela byt content
Tak jestli mas jako posledni vzpominku na wow zrovna colosseum, tak se nedivim, ze se ti do toho nechce :)
S Cataclysmem si ale imho udelal chybu, zacatek byl docela fajn (mozna i na ty 3 tydny by to stalo za to).
to neni proste nic pro me bohuzel ja neumim najit motivaci na instanci nebo raid v pripade, ze tam na tu vyssi obtiznost neni nic navic kdyz uz teda neni posloupnost instanci jako naposledy v BC, tak chci alespon co bylo napriklad v riftu tj ze v instanci na vyssi obtiznost byly cely kridla bossu co na easy nejsou
takze zavedenim LFR obtiznosti v ktere si muzu content projit s iddqd me to uz nemuze nalakat nicim
to neni proste nic pro me bohuzel ja neumim najit motivaci na instanci nebo raid v pripade, ze tam na tu vyssi obtiznost neni nic navic kdyz uz teda neni posloupnost instanci jako naposledy v BC, tak chci alespon co bylo napriklad v riftu tj ze v instanci na vyssi obtiznost byly cely kridla bossu co na easy nejsou
takze zavedenim LFR obtiznosti v ktere si muzu content projit s iddqd me to uz nemuze nalakat nicim
Njn, ale datadisk právě na rozdíl od "content" patchů není jen o jedné raidové instanci.
jj rozdil content patch x placeny datadisk v podani blizzardu - leveluj 5 -10 levelu navic
Pokud ti jde ciste jen o raidy, tak ano. Ja to ale mam presne obracene: Ve chvili, kdy dojdou questy, je ohrany 5 man content a mam full set non-arena pvp equipu, tak se hra prakticky zredukuje ciste na raidy a driv nebo pozdeji se mi prestane chtit logovat i na ne. Datadisk naopak prinasi nove prostredi (vetsinou aspon trochu zajimave), nove 5 many, dost veci co delat mimo raidy a k tomu novy raid content jako motivaci vyladit char.
Velka chyba imho je, ze tohle vsechno vzdycky Blizzardi (i ostatni developeri) vypustej najednou. Kdyby zpristupnili ze zacatku jen 1-2 zony a par 5 manu + nejaky raid, s dalsim content patchem opet par dalsich questu, 5 manu a dalsi raid, atd., tak by me to bavilo vyrazne dele.
ja si obecne myslim ze velkou chybou je zvysovat level a zabijet tim starej content, myslim si ze datadisk ma hru prohlubovat(letani,housing,guild housing,custom baracky,vedlejsi system vyvoje postavy apod.), prinaset novy content ale nezabijet stary, na wowku me sere zjednodusovani contentu, pro me jako pro achievera kterej si potrebuje merit ve hre e-pen je to velmi flustrujici.
nej"lepsi" je ze oni ho jeste preochotne zabiji dvakrat nejen ze zvysi level ale jeste zdvojnasobi rychlost expeni skrz ten content takze toho clovek uvidi jeste min
ja si obecne myslim ze velkou chybou je zvysovat level a zabijet tim starej content, myslim si ze datadisk ma hru prohlubovat(letani,housing,guild housing,custom baracky,vedlejsi system vyvoje postavy apod.), prinaset novy content ale nezabijet stary, na wowku me sere zjednodusovani contentu, pro me jako pro achievera kterej si potrebuje merit ve hre e-pen je to velmi flustrujici.
nejzamjimavejsi na wowku je pro me nyni moznost prudit tzv zakaznickou podporu pomoci ticketu, myslel sem, ze me teda zabannuji, kdyz budu hodne prudit, ale oni nic, penizky jsou jim asi moc moc treba
nejzamjimavejsi na wowku je pro me nyni moznost prudit tzv zakaznickou podporu pomoci ticketu, myslel sem, ze me teda zabannuji, kdyz budu hodne prudit, ale oni nic, penizky jsou jim asi moc moc treba
Tak ono technicky vzato se zavedenim achievementu dostala spousta lidi dobrou motivaci se opet starym contentem zabyvat.
Ale jinak ano, taky mam radeji model, kdy se stary content nezahazuje uplne.
Souhlas - toto mě úplně dostalo v prvním datadisku. Člověk hraje nějakou dobu, je hezky equiplej, má nafarmenou repku, craft věci nafarmený. Přijde datadisk a eqixy, na který jsi chodil 155x BWL měníš za zelenky z questů, repka je ti na hovno a čeká tě novej grind a craftový itemy vyhazuješ z banky, kde zbatečně zabírají místo.
To mě děsně nasralo a s dalšíma datadiskama to bylo úplně stejný. Myslím si, že to jde udělat citlivěji...
A s čím je prudíš...synu :P
V podstatě jen občas oživím nějakej z těch ticketů, na které mi odpověděli ty svý predefinovaný žvásty no a občas je vidět, že to někomu z nich nedá a sesmolí něco krom těch predefinovaných odpovědí. Jínak píši jim tam úplně stejně chytrý věci jako vám tady... v týhle branži to snad ani jináč nejde :p
Even when you are in the business of fun, not every week ends up being fun. This week, our security team found an unauthorized and illegal access into our internal network here at Blizzard. We quickly took steps to close off this access and began working with law enforcement and security experts to investigate what happened.
At this time, we’ve found no evidence that financial information such as credit cards, billing addresses, or real names were compromised. Our investigation is ongoing, but so far nothing suggests that these pieces of information have been accessed.
Some data was illegally accessed, including a list of email addresses for global Battle.net users, outside of China. For players on North American servers (which generally includes players from North America, Latin America, Australia, New Zealand, and Southeast Asia) the answer to the personal security question, and information relating to Mobile and Dial-In Authenticators were also accessed. Based on what we currently know, this information alone is NOT enough for anyone to gain access to Battle.net accounts.
We also know that cryptographically scrambled versions of Battle.net passwords (not actual passwords) for players on North American servers were taken. We use Secure Remote Password protocol (SRP) to protect these passwords, which is designed to make it extremely difficult to extract the actual password, and also means that each password would have to be deciphered individually. As a precaution, however, we recommend that players on North American servers change their password. Please click this link to change your password. Moreover, if you have used the same or similar passwords for other purposes, you may want to consider changing those passwords as well.
In the coming days, we'll be prompting players on North American servers to change their secret questions and answers through an automated process. Additionally, we'll prompt mobile authenticator users to update their authenticator software. As a reminder, phishing emails will ask you for password or login information. Blizzard Entertainment emails will never ask for your password. We deeply regret the inconvenience to all of you and understand you may have questions. Please find additional information here. We take the security of your personal information very seriously, and we are truly sorry that this has happened. Sincerely, Mike Morhaime Lidi vemte rozum do hrsti a hlavně nešiřte paniku, vždyť přeci dobře víte, že vaše osobní údaje, které jste svěřily Blizzardu, jsou naprosto v bezpečí. Gratuluji všem dospělým, chytrým a prozíravým, kteří tak učinili a přeji do budoucna mnoho radosti a zábavy s produkty společnosti Blizzard.
quote:Originally posted by vool Jínak píši jim tam úplně stejně chytrý věci jako vám tady... v týhle branži to snad ani jináč nejde :p
S tim rozdilem, ze oni jsou vysmati, pac za cteni tech tvych sracek aspon dostavaji zaplaceno, zatimco my to tu musime cist/preskakovat zadarmo..
No oni moc vysmáti nebudou, zaplaceno dostane nejspíš málokdo, je to tak trochu podobný jako u spousty jiných her a online komunit. Tedy ty odpovědi tam odklikávají individua, kteá za to dostanou tak maximálně nějakýho mounta, přístup do bety nebo snad i gametime, ale to dost pochybuji. Pokud se neumíš vyjadřovat slušně, zkus třeba zpráskat svou matku či otce za to, že tě vychovali jak dobytek, třeba jim to docvakne.
quote:Originally posted by vool Jínak píši jim tam úplně stejně chytrý věci jako vám tady... v týhle branži to snad ani jináč nejde :p
S tim rozdilem, ze oni jsou vysmati, pac za cteni tech tvych sracek aspon dostavaji zaplaceno, zatimco my to tu musime cist/preskakovat zadarmo..
No oni moc vysmáti nebudou, zaplaceno dostane nejspíš málokdo, je to tak trochu podobný jako u spousty jiných her a online komunit. Tedy ty odpovědi tam odklikávají individua, kteá za to dostanou tak maximálně nějakýho mounta, přístup do bety nebo snad i gametime, ale to dost pochybuji. Pokud se neumíš vyjadřovat slušně, zkus třeba zpráskat svou matku či otce za to, že tě vychovali jak dobytek, třeba jim to docvakne.
Jako vazne? Zaplaceno dostane malokdo? Mounta?
Prosimte, dej mi kontakt na sveho dealera. Zrejme dodava slusny matros.
Gurrshi, neblbni, pak bys mlel samý kraviny....:p To ti za ty stavy, že svět patří tobě a jediná pravda je tvoje pravda snad nestojí.
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
Tak také jsem neodolal, většina kámošů s kterýma hraju online hry už 9 let do toho šla také. Proto jsem nechtěl být za exota a nechal jsem se unést davem. Na měsíc dva mě to jisto jistě zabaví. Tak uvidíme.
Monk OP? Netuším, ale podle mě je to class pro také trouby co neví co hrát jako jsem já. Takže, když mě na 90 chytne heal tak budu healovat a když tank budu tankovat.. :o)
Jako vazne - malokdo. Jestli ty stale jeste dostavas, bud rad, brzy te vystrida AI :p
Hlavne doufam, ze jsi si poridil sberatelsky baleni, pry je tam soska Kuzmika