Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 SK UO Shard -> Endor vs *.* - [(f)lamewar] -> dmnc
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 49

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 14/10/2003 :  12:39:12  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message
quote:
Originally posted by Coriven

Noe:
- ad domena: Muzes mi vysvetlit, proc za cele tri mesice, co jsi domenu mel, jsi neudelal jediny krok k tomu se s Demostenem spojit? Zadny navrh, zadny pokus o smir, naopak jen mlzeni a kopirovani ciziho webu?

Na druhou stranu jste prece vedeli naprosto presne, kdo vam ji "ukradl", ne? Dokonce i z jakeho tel. cista to udelal atd. Takze proc jste se neobtezovali a nezkontaktovali onoho cloveka a nezkusili jste se domluvit?

quote:

Noe:
- ad forum: Nevim o zadnem jinem foru nejakeho shardu, ktere by bylo jen pro vyvolene. A silne pochybuju o tom, ze soucasne uzavrene forum je aktivne spravovano GM DP (rekneme mnohalete zkusenosti ;). Navic - cemu vadilo verejne forum DP, kdyz tam GM nechodili? Neverejne forum prece fungovalo, proc se rusilo to verejne?

No, treba placene SWG ma forum jenom pro aktivni accounty Asi uplne ze stejneho duvodu, ze ktereho se GM DP stahli z fora...minimalne z pocatku, pak uz se jenom hledali cesty, jak mit jeste vetsi pohodli (rozumnej vetsi pocit bezchybnosti a "bozstvi")
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 14/10/2003 :  12:42:05  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message
51

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

TheChosen
New Member

241 Posts

Posted - 14/10/2003 :  12:42:50  Show Profile  Visit TheChosen's Homepage  Send TheChosen an ICQ Message Send TheChosen a Private Message
tyyjo , porad si myslim ze kuzma je debil.. ale orpavdu hodne kreativni debilek , dobre me rozesmal :)

quote:

Vasako wrote:

koryven, čouzen a demoztenez a A Z I R A F A L -> vaše občanky jsou národní omyl

Pise se to chosen .. TheChosen (ten co bugoval pred tebou magery a ukecal te ze je newbik a ze mu fizzlujou kouzla , jeste si mi ukazal jak se to spravne ma delat :D , proste lamersky GM ani se mi nepodivalo aby zjistilo ze mam magery 90 a zbytek newbie skillu a 5 dny starou postavu , zazitek ktery budu pamatovat jako 'den co jsem potkal toho nejhloupejsiho GM co jsem kdy videl :) ' )..ty troubo a ceskou obcanku taky nemam.. nech me hadat 2x proc coriven zde nema pravo se vyjadrovat? Ze by hadka po icq kde se mu treba nelibily tvoje komunisticke praktiky?.. z ceho se jak koukam i sam vyjadruje.

Noe: LMAO , to jsou ale kecky , typicke pro bandu alpinistu DP+Morie ' bla bla , my mame vzdycky pravdu , my jsme nejlepsi , sami hrdinove , vsechno delame poctive a s dobrym duvodem , my se jenom branime pred tema 'endor hajzlama' co vsude jen proudi.. ze sebe delas akorat vola , kradez to byla a vsem je to naprosto jasne , jeste praktiky vasaka s tim roztrubovanim na foru a vydavani se za GM endoru ( co pak se nekdo z endoru nekde na nejakem foru vydaval jako GM Dp nebo morii a podval lzive informace??? To je ta nejvetsi drzost na kterou mame dost moralu abychom ji nedelali coz se o vas rict rozhodne neda).. je mi z tebe a vasaka opravdu hnusne.
To ze vasako paranoicky obvinoval urcite GMko z DP ze podava informaci endoru .. s tim abych ani nezacinal. Je to fakt psychopat a naprosto spinavej karakter kdyz za kazdym clovekem v jeho teamu vidi zradu. A to fakt cumim ze on tomu opravdu i veri ze bychom meli zapotrebi dostavat informace ze srackoidu jaky je DP.

quote:

No, treba placene SWG ma forum jenom pro aktivni accounty

No na Endoru mame tu samou featuru kterou neni problem kdyby byla potreba zapnout :)

TheChosen - Close your eyes , to see the light!

Be mindful of your thoughts, they shape reality. Go the distance, to find yourself.
Noone can be told what the Endor is..Endor has you

Edited by - TheChosen on 14/10/2003 12:52:49
Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 14/10/2003 :  12:43:10  Show Profile Send Mistral a Private Message
Nadafki, nenadefky, Kuzmič trefil pindika na hlavičku

Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death)
Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 14/10/2003 :  12:44:10  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message
quote:
Originally posted by Mistral

ty vole ... ses posedlej pindikama !

Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 14/10/2003 :  12:47:54  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message
Flames of love

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 14/10/2003 :  12:51:05  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message
quote:
Originally posted by swordicek

Flames of love

(-_-) ,,!,

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 14/10/2003 :  12:52:38  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
nuda nuda, sed sed

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 14/10/2003 :  12:53:49  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message
quote:
Originally posted by Colldor

Kuzmo ja chapu ze mas " orognalni " nadavky, ale zacinas vypadat jako magor

Teprve zacinam???
Ja myslel ze uz davno vypadam... ted si me trosku zklamal, ale ja to nejak preziju a budu se jeste vic snazit... slibuju!

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

Coriven
The Judge

328 Posts

Posted - 14/10/2003 :  12:54:46  Show Profile Send Coriven a Private Message
Kuzmik ho ma jeste mensiho nez Mistral a to uz je co rict

Nejak nechapu, proc to forum jeste cte, kdyz by ho nejradsi zrusil...

Dávejte na sebe pozor, holoto!
Dobře už bylo...
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 14/10/2003 :  12:56:34  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message
ala Jail PK: dalsi moznost je, ze pokud pk nekoho zabije, z jeho uctu se odecte 10k gp (zalezi na dohode). Pokud je nema, pujde do vezeni na urcitou dobu (napr. 10 minut). Tim se zajisti, ze pk nebudou utocit na noobiky ale spise si vybirat bohate ale zato zkusene hrace.

rekl jeden nejmenovany GM

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 14/10/2003 :  12:57:27  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message
quote:

quote:

ty vole ... ses posedlej pindikama !

No jiste... onehda sme se s Mistralem mecovali pindikama a proto si tu muzu psat jak chci a co chci a nesmaznou me, pac Mistral je tu moderator..... a ja se vymlouvam ze je neznam..... se stydim

Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 14/10/2003 :  12:57:29  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message
quote:
Originally posted by Kuzmik

quote:

Kuzmo ja chapu ze mas " orognalni " nadavky, ale zacinas vypadat jako magor

Teprve zacinam???
Ja myslel ze uz davno vypadam... ted si me trosku zklamal, ale ja to nejak preziju a budu se jeste vic snazit... slibuju!

jasne

Go to Top of Page

GM Baltazar
Darkparadise GM

188 Posts

Posted - 14/10/2003 :  12:59:25  Show Profile Send GM Baltazar a Private Message
quote:
Originally posted by TheChosen
TheChosen (ten co bugoval pred tebou magery a ukecal te ze je newbik a ze mu fizzlujou kouzla , jeste si mi ukazal jak se to spravne ma delat :D ,

A takovy xindl dela na Endoru GMko :-(

Please use my PGP key: http://dp.privacy.cz/Baltazar.asc
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 14/10/2003 :  12:59:54  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message
quote:

Nejak nechapu, proc to forum jeste cte, kdyz by ho nejradsi zrusil...

Ctu ho proto ze tu mam GM a Moderatorskej support a proto ze tu muzu nadavat a urazet vsechny ty nactilety retardy co si delaj vlastni free shardy a jeste o tom dokazou psat picoviny na 51 stran

Go to Top of Page

Coriven
The Judge

328 Posts

Posted - 14/10/2003 :  13:05:43  Show Profile Send Coriven a Private Message
Kuzma: Vrana k vrane, nejvetsi picoviny jsem tu videl od tebe

Dobře už bylo...
Go to Top of Page

GM Baltazar
Darkparadise GM

188 Posts

Posted - 14/10/2003 :  13:07:52  Show Profile Send GM Baltazar a Private Message
quote:
(ktere te udajne obratem prestalo zajimat) jsi privodil nekomu trimesicni praci dolovani domeny z NICu - skodny na tom byl jak Endor, tak ty (financne).

Tohle ti vadi, chudacku. A ze vystrelky Endor teamu na forech je de-facto zablokovaly, to ti nevadi? Ale jo, jednostranna slepota se vzdycky hodi, ze ano.

quote:

principielne proste chybi DP forum, kde by se radovy hrac mohl dotazat na problem ci otazky, ktere ho trapi - treba i k ostatnim hracum.
Pokec uz neni soucasti DP sekce a budiz za to dik ;)

A diky komu se primarne rusilo? he?

Go to Top of Page

Coriven
The Judge

328 Posts

Posted - 14/10/2003 :  13:16:41  Show Profile Send Coriven a Private Message
Balt: Jiste, jednostranna slepota, s tim mas velke zkusenosti .))

Ale on se hodi kazdy duvod, jak vyfiltrovat nepohodlne hrace, at uz agenti Endoru, nebo proste ignorovani fora "bo na me byli zli".
Kdyz si nejaky idiot usmysli, ze paladin je uber proti warovi a je okolo toho megatopic, tak je to v pohode. Ale kdyz se jedne gilde nacpe majetek, na ktery by jina musela pul roku makat a hraci se ozvou, tak je to flame a pruda a zavist ;))
Me uz toho na DP nemuze moc prekvapit, ale obcas se vam to jeste povede

Dobře už bylo...
Go to Top of Page

GM Baltazar
Darkparadise GM

188 Posts

Posted - 14/10/2003 :  13:21:24  Show Profile Send GM Baltazar a Private Message
quote:
Balte, uprime receno, mam pocit, ze na psychologickem profilu GM DP by se dala udelat docela slusna seminarka - a to donedavna vcetne tebe. Mel jsem pocit, ze jsi se trochu zmenil (k lepsimu), ale tenhle post jsem od rozume mysliciho cloveka necekal - pokud jsi se tedy nechtel jen schovat za flame, kdyz nevis co rict (stejne jako to celkem uboze predvadi Vasako).

Mno, schvalne se zeptej Dema na vsechny prasarny co nase nevinatka udelala, o nichz se vi, a hlavne na ty, o nichz se "nevi". Pocitam ze kdyz ti o nich povi pravdu, tak ti bude na bliti jako me.

Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 14/10/2003 :  13:23:41  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message
quote:

Kuzma: Vrana k vrane, nejvetsi picoviny jsem tu videl od tebe

Vrana k vrane mozna... ale ja nejsem vrana, maximalne bych mohl bejt havran. Ja zapomel, ze nekterym lidem co sem prispivaji a jejich vek se pohybuje kolem tech 18ti, je porad nutne vysvetlovat rozdil mezi muzskym a zenskym pohlavim.

Mozna pisu picoviny, ale aspon maj svuj nazor a nestydim se ho zverejnit.
Coz se ńeda rict o picovinach co tu placa Chosen, Demo, ty a jini retardi, jejich kazdej prispevek by se mel zapsat zlatym pismem do historie tohohle fora, aby se novy prispevovatele mohli poucit a vyvarovat chyb, svych mene zkusenych a mene inteligentnejsich predchudcu.

BTW: vite proc tu nema svoji sekci free shard Endor???

Go to Top of Page

GM_Vasako
New Member

121 Posts

Posted - 14/10/2003 :  13:24:28  Show Profile  Visit GM_Vasako's Homepage  Send GM_Vasako an ICQ Message Send GM_Vasako a Private Message
kuzmo do nich !! sou to buzny
a nejmensiho ho mam ja ! v tomhle topicu to jinak nepujde

korivene, ty ses uplne vyrizena existence. rekni, do jakyho kanalu ti mam hazet vajgly od cigaret. nejdriv mi places na icq a ptas se jak to bylo a kdyz ti to popisu a podlozim dukazy, tak se stane z tebe zaprisahly nepritel, protoze jsem znemoznil tvuj velky (maly ?? smesny ??) vzor...

Dark Paradise & Battlezone & ELYWCIMAA
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 14/10/2003 :  13:30:09  Show Profile Send Nat a Private Message
quote:
... ńeda ...
BTW Kuzmič, jak ty to děláš čoveče (:

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Coriven
The Judge

328 Posts

Posted - 14/10/2003 :  13:32:15  Show Profile Send Coriven a Private Message
Huh, je tech psu na me trochu moc

Balt: Klidne ty podlosti postni, ja nemam klapky na ocich, klidne se dozvim neco noveho.

Kuzma: Zklamals, clovece...tak peknou nahravku na smec si posral...

Vasako: JA jsem prosil? Dukazy? Asi si tu historii icq vytahnu...dodnes nejsem presvedceny o tom, ze jsi v tom nemel prsty, ale rekneme ze je to mozne (o dukazech neni rec, zadne nemas). Proto jsem to postl tak jak jsem to postl.
Tobe uz zas ruplo v bedne...

Dobře už bylo...
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 14/10/2003 :  13:36:47  Show Profile Send Yennefer a Private Message
bububu !

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

Stonozka
Starting Member

16 Posts

Posted - 14/10/2003 :  13:44:43  Show Profile  Visit Stonozka's Homepage  Send Stonozka an ICQ Message Send Stonozka a Private Message
quote:
Originally posted by GM_Vasako

pro erinu : co spojuje buznu a endor ? začíná to na D...

A vsechny nasledujici posty... UFF?!?
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 14/10/2003 :  13:46:30  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message
quote:
Originally posted by Nat

quote:
... ńeda ...
BTW Kuzmič, jak ty to děláš čoveče (:

Bah.... asi sem kouzelnik ci co
muzete mi rikat "ty nas malej carodeji"

Corivene:
Ja tenis nehraju, takze ani nesmecuju.
Co se sportovni terminologie tyce, tak maximalne by se tu dal vyuzit bejzbol.... a to tak par dementu poradne pretahnout pres drzku, aby je jich uz konecne ujali v Jedlickarne, pac je tam zatim nevzali, ze prej vypadaj jenom jako normalni buzny a z retardu maj jen srovnatelny ty vymasteny lebecni dutiny, pac o mozku se v tehle pripadech mluvit neda

Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 14/10/2003 :  13:49:10  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message
A nebo ze by Demonstenes buzna nebyl????
Ted me tak napadlo ze tech 1600,- investoval do nejaky "Tory Bory ze Zizkova" aby Endor tymu dokazal ze to se zenskejma umi a pak uz nezbyly chechtaky na zaplaceni ty domeny..... ale je to samozrejme jen domenka

Edited by - Kuzmik on 14/10/2003 13:49:35
Go to Top of Page

Coriven
The Judge

328 Posts

Posted - 14/10/2003 :  13:52:45  Show Profile Send Coriven a Private Message
Kurmo, ty ses magor (omlouvam se Maghorovi...i kdyz...u nej neni moc za co...)

Stonozka: rekneme, ze me to taky malinko prekvapilo, ale ze bych se tomu vylozene divil...

Dobře už bylo...
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 14/10/2003 :  13:54:50  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message
quote:

Kurmo, ty ses magor

Cece rekni nam tu vsem neco novyho.... a ne to co uz vsichni vedi, prestava to bejt zabavny

Go to Top of Page

Coriven
The Judge

328 Posts

Posted - 14/10/2003 :  13:56:48  Show Profile Send Coriven a Private Message
Kuzma: Ja se bavim dobre...musim to opakovat, aby se nahodou nenasel nezkuseny jedinec, co by te omylem na par sekund povazoval za cloveka

Dobře už bylo...
Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 14/10/2003 :  14:01:40  Show Profile Send Mistral a Private Message
No, ja mam z vas nejen nejdelsiho pindika, ale take pamnet. Takze si velice dobre pamatuju, jak zacal Demo soustavne a planovite prasit na forech, kdyz se vecpat do Endor teamu.

Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 14/10/2003 :  14:03:25  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message
quote:

Kuzma: Ja se bavim dobre...musim to opakovat, aby se nahodou nenasel nezkuseny jedinec, co by te omylem na par sekund povazoval za cloveka

Sakra ze jsem nezkusenej jsem si nemyslel.

Black
Go to Top of Page

Coriven
The Judge

328 Posts

Posted - 14/10/2003 :  14:05:55  Show Profile Send Coriven a Private Message
Mistral: Pokud mas pamet jako pindika, tak to by leccos vysvetlovalo...
Kazdopadne na Novu se nehlas, zkazil bys nam vsem prumer

Dobře už bylo...
Go to Top of Page

Aleksej
Starting Member

22 Posts

Posted - 14/10/2003 :  14:11:43  Show Profile Send Aleksej a Private Message
quote:
Originally posted by Mickk

ja bych uz zalohoval sme na 50. strance !!!

Chtěl bych vedět jestli už tady byl topic s 100 stranama a nebo i větší??? a když jo tak kolik měl ten úplně největš???
Doufám ze někdo odpoví Dík
Go to Top of Page

Atreus
bububu!

426 Posts

Posted - 14/10/2003 :  14:13:37  Show Profile  Send Atreus an ICQ Message Send Atreus a Private Message
quote:
Originally posted by Kolik
Nic se nemá přehánět...

Chtěl jsem něco říct, ale to sem asi nepatří.. každopádně už máš těch 2500 potů co jsi rok všemožně honil tak už mlč, bitte.

"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it."
G.B. Shaw

Go to Top of Page

TheChosen
New Member

241 Posts

Posted - 14/10/2003 :  14:31:12  Show Profile  Visit TheChosen's Homepage  Send TheChosen an ICQ Message Send TheChosen a Private Message
quote:

Protoze mame svuj vlastni lepsi forum lamko?

Be mindful of your thoughts, they shape reality. Go the distance, to find yourself.

Go to Top of Page

beholder
New Member

Merkur

224 Posts

Posted - 14/10/2003 :  14:33:20  Show Profile  Send beholder an ICQ Message Send beholder a Private Message
quote:

quote:

Vy ho mate preci nejlepsi, nebud najednou tak skromnej

Beholder [- Monster of Underdark -]
Go to Top of Page

Erina
New Member

112 Posts

Posted - 14/10/2003 :  14:50:41  Show Profile  Send Erina an ICQ Message Send Erina a Private Message
quote:

Noe:
...A silne pochybuju o tom, ze soucasne uzavrene forum je aktivne spravovano GM DP (rekneme mnohalete zkusenosti ;).

Budes se divit, ale ono forum GM nejen spravuji, ale obcas se tam i neco vyresi...

Pred lidskou hlouposti jsou i bohove bezmocni. Aristofanes
Nejhorsi ze vseho je srazka s blbcem. Jan Werich
Go to Top of Page

TheChosen
New Member

241 Posts

Posted - 14/10/2003 :  14:52:30  Show Profile  Visit TheChosen's Homepage  Send TheChosen an ICQ Message Send TheChosen a Private Message
ale opravdu lepsi je a proste bych rek na profi urovni , mame database forumu provazanou na databazi ve hre , tzn ze kradeze accountu jsou na endoru vyreseny behem 5 minut , staci aby dotycny poslal private message na foru a vime ze ten account opravdu jeho je ( protoze pravdepodobnost ze nekdo ukradne account ve hre a zaroven i na foru je miziva .. nehleda na to ze jsou logery IP jak na foru tak ve hre).

Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 14/10/2003 :  14:55:46  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message
Daval jsem tomu topicu tak 50 stran, ale mile me prekvapil :) Ja osobne nevim o nicem co by bylo delsi...

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 14/10/2003 :  15:11:49  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message
quote:
Originally posted by Noe
Pokud nevěřís cinkni si na správu domén tel.: 263 099 800

to cislo mas blbe, je to 236099800 ;)

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 14/10/2003 :  15:15:13  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message
quote:
Originally posted by Aragorn
to cislo mas blbe, je to 236099800 ;)

máš recht upsal jsem se :)

Noe

Go to Top of Page

Erina
New Member

112 Posts

Posted - 14/10/2003 :  15:21:05  Show Profile  Send Erina an ICQ Message Send Erina a Private Message
quote:
Originally posted by GM Baltazar
Mno, schvalne se zeptej Dema na vsechny prasarny co nase nevinatka udelala, o nichz se vi, a hlavne na ty, o nichz se "nevi". Pocitam ze kdyz ti o nich povi pravdu, tak ti bude na bliti jako me.

Podel se, lakoto lakoma :). Vytahni par kostlivecku ze skrine, at je veselo :)

Pred lidskou hlouposti jsou i bohove bezmocni. Aristofanes
Nejhorsi ze vseho je srazka s blbcem. Jan Werich
Go to Top of Page

GM_Vasako
New Member

121 Posts

Posted - 14/10/2003 :  15:32:05  Show Profile  Visit GM_Vasako's Homepage  Send GM_Vasako an ICQ Message Send GM_Vasako a Private Message
ven s tím. vsadím se, že se tu projeví i nekrofilní sklony některých jedinců

Dark Paradise & Battlezone & ELYWCIMAA
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 14/10/2003 :  15:34:26  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
quote:
Originally posted by Erina

Budes se divit, ale ono forum GM nejen spravuji, ale obcas se tam i neco vyresi...

to uzavreny forum jsem jednou videl a dalo by se svou ucinnosti smele srovnavat se soucasnym pokecem, jen s tim rozdilem, ze tam flamuje mensi pocet lidi, ale o to o vetsich kravinach

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Zoldnier
Starting Member

96 Posts

Posted - 14/10/2003 :  15:37:31  Show Profile Send Zoldnier a Private Message
Preboha! Kto to ma cele citat?
Vsetci co tu pisu su LOLITAS!

raz dlazdic, navzdy dlazdic.
Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 14/10/2003 :  15:47:20  Show Profile Send Mistral a Private Message
quote:
Originally posted by Tragedy

Daval jsem tomu topicu tak 50 stran, ale mile me prekvapil :) Ja osobne nevim o nicem co by bylo delsi...

Ja jo

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 14/10/2003 :  15:49:39  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
quote:

Ja jo

ale blbost , ty mas az tak dlouhy vedeni ?

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 14/10/2003 :  16:20:30  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message
quote:

quote:

Ne, dacane.
Protoze v tomhle foru se zakladaj jen kvalitni sekce o kvalitnich online hrach, ci kvalitnich free shardech.

Zadna buzerantska uchylarna a sracko shardy sem nemaj pristup. tim to je

Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 14/10/2003 :  16:44:23  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message
Doufam,ze moderatori nehledaji cestu ke zruseni tohoto topicu tim, ze tu zacnou pouzivat vulgarni slova (kdyz nikdo jiny nechce )
Go to Top of Page
Page: of 49 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,44 seconds. on eygor Snitz Forums 2000