Author |
Topic |
|
Colldor
Gimp
2165 Posts |
Posted - 17/04/2005 : 17:54:13
|
No jak rika nazev topicu, show your UI ( plus popisek co tam vse je od addonu ... )
--- Stary - http://www.coll.wz.cz/Fotky/Coll_UI.jpg [ Insomniax UI Recompilation + FreeBagSlots + QuickCash + Bookof Dead etc. ]
New - http://www.coll.wz.cz/Fotky/Colldor_UI.jpg [Cistej QT + Atlas + CT_Raid + Book of Dead ] ... coz neni videt na fotce pac sem to fotil driv nez sem tam dal addony ;)
----
|
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
|
| |
DarkFace
Junior Member
700 Posts |
Posted - 17/04/2005 : 18:06:05
|
Mozes postnut aj linky na UIs? |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
|
|
MegaDeath
Average Member
1989 Posts |
|
Colldor
Gimp
2165 Posts |
Posted - 17/04/2005 : 18:21:07
|
quote: Originally posted by DarkFace
Mozes postnut aj linky na UIs?
No hledat se my to nechce ale vse sme nasel tady - http://www.curse-gaming.com/mod.php |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
|
|
sword
Nerizena Puma
666 Posts |
Posted - 17/04/2005 : 19:30:25
|
quote: Originally posted by Colldor
quote: Originally posted by DarkFace
Mozes postnut aj linky na UIs?
No hledat se my to nechce ale vse sme nasel tady - http://www.curse-gaming.com/mod.php
Njn Curse - francouzi, ti tez u toho stravi vetsinu casu jak znam Netuse z Curse, ten je schopny hrat i 18 hodin denne. |
Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
|
|
|
Tragedy
Moderator
2637 Posts |
Posted - 17/04/2005 : 19:40:37
|
Teda nechapu tyhle modifikace... prijde mi to totalne hnusny a nic zvlast uzitecnyho. Osobne pouzivam uplne klasicky UI + map coords, bag slots, red out, kos list, oceneni predmetu a to je snad vsechno. |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
|
|
Pepo
Average Member
2118 Posts |
Posted - 17/04/2005 : 19:42:45
|
Existuje nieco, co mi ukaze kolko ktory predmet stoji u vendora ??? ZE ked uz budem musiet nieco znicit, ze co to bude ... |
|
|
Pepo
Average Member
2118 Posts |
Posted - 17/04/2005 : 19:43:39
|
quote: Originally posted by Tragedy
Teda nechapu tyhle modifikace... prijde mi to totalne hnusny a nic zvlast uzitecnyho. Osobne pouzivam uplne klasicky UI + map coords, bag slots, red out, kos list, oceneni predmetu a to je snad vsechno.
Teraz ano, ale ked este nemal klasicky UI tie side bary atd. tak to bolo velmi pomocne. |
|
|
MegaDeath
Average Member
1989 Posts |
Posted - 17/04/2005 : 20:06:13
|
jsou nektery veci ktery ve hre proste chybej a jen diky addonum se daj resit napriklad: -vymena zbrani na klavesu -organizace RAIDU (ctraidassist for teh win) -map notes (pro celou grupu) -ceny itemu etc.
klasicky UI je o nicem, nedostacuje, malo variabilni
to posledni co me ted zajima je nejakej design nebo ze je neco "hnusny", jde predevsim prakticnost |
|
|
Thor
Junior Guardsman
335 Posts |
Posted - 17/04/2005 : 20:36:24
|
Na vymenu zbarni jde napsat macro a docela jednopduse kdyz sem to zvlad i ja :) |
Tank_Chief Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty druhy parchanty, aby padli za tu svou
|
|
|
Mamut
New Member
291 Posts |
Posted - 17/04/2005 : 20:44:16
|
quote: Originally posted by Pepo
Existuje nieco, co mi ukaze kolko ktory predmet stoji u vendora ??? ZE ked uz budem musiet nieco znicit, ze co to bude ...
Sellvalue addon |
World of Warcraft - Mamut [retired] |
|
|
Ethir
Starting Member
83 Posts |
|
Colldor
Gimp
2165 Posts |
Posted - 17/04/2005 : 21:56:14
|
Tragedy> me osobne klasicky UI pride moc kycovitej. Ten fixni status bar atd. se my nelibi teda libi, ale jenom modifikovanej (gypsy).
Proste takhle si nastavim to jak se me libi a vo tom to je + par dalsih veci ktere dostnes v kompilacih jsou hodne uzitecne.
Plus pokud se zvyknes na klavesovy zkratky, ten UI muze vypadat jako cista obrazovka + dva radky dole a to je vse ... pro pvp a raidy ( kde ten raid bary zaseru hodne mista ) je to fakt pekny ;) |
|
|
Cotouch
New Member
418 Posts |
Posted - 17/04/2005 : 22:40:16
|
pure gypsy
http://sweb.cz/x.ka/UI.jpg
s velkou grupou je už ta levá strana lehce zasekaná, ale ještě jsem nenarazil na nic lepšího (kromě toho hrát v 1600x1200 ) |
offline |
|
|
Pepo
Average Member
2118 Posts |
Posted - 17/04/2005 : 23:41:26
|
Ide nejako v tom Insomniax UI zrusit to pocitanie DPS po kazdom boji ??? Dost to obtazuje a pritom je to uplne zbytocna vec. |
|
|
Stilgar
Average Member
1971 Posts |
Posted - 18/04/2005 : 07:56:57
|
dela to jeden addon ... staci ho vypnout, smazat ...
jmeno uz si nevzpomenu ale da se to poznat podle nazvu |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
|
|
Pepo
Average Member
2118 Posts |
Posted - 18/04/2005 : 08:22:02
|
quote: Originally posted by Stilgar
dela to jeden addon ... staci ho vypnout, smazat ...
jmeno uz si nevzpomenu ale da se to poznat podle nazvu
Damage Watch
Dik |
|
|
Pepo
Average Member
2118 Posts |
Posted - 18/04/2005 : 08:48:38
|
A este jeden dotaz, ten FreeBagSlots mi nechce fungovat, aj ho pustim ale nikde mi nic nezobrazuje, neni to tym ze to neni kompatibilne alebo nevim co ??? Ake mate vy skusenosti s tym |
|
|
frantar
New Member
148 Posts |
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 18/04/2005 : 09:05:57
|
quote: Originally posted by Thor
Na vymenu zbarni jde napsat macro a docela jednopduse kdyz sem to zvlad i ja :)
ja treba pouzivam addon ktery kdyz zmenim jako druid formu tak mi automaticky zmeni vybaveni z mana max na stamina + def max, nevim jak tezky je na to psat makro, ale koneckoncu proc to delat kdyz uz je to hotovy a staci to stahnout |
lastfm |
|
|
Herbicid
Junior Member
885 Posts |
Posted - 18/04/2005 : 09:39:57
|
UI of mine :) |
Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok] @Herbicid - Champions Online, Star Trek Online
There are many worlds where I visited already Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
|
|
|
Mefisto
Junior Member
767 Posts |
|
MegaDeath
Average Member
1989 Posts |
Posted - 18/04/2005 : 13:17:34
|
mame tam toho hodne, protoze nas porad nebavi lovit v spellbooku veci jako 1st aid, poison ... pripadne pouzivame vic veci/potionu/itemu/jedu nez jen FAP |
|
|
Tragedy
Moderator
2637 Posts |
|
Mefisto
Junior Member
767 Posts |
Posted - 18/04/2005 : 13:37:00
|
quote: Originally posted by Tragedy
quote: Originally posted by Mefisto
quote: Originally posted by Herbicid
UI of mine :)
vy tam toho vsichni mate desne moc .. s tim bych fakt hrat nemohl :) http://meph.septem.cz/0ui.jpg http://meph.septem.cz/1ui.jpg http://meph.septem.cz/2ui.jpg
Moc? No hlavne ze tam mas hodiny a coordinaty :))
ty bych taky uz mohl dat pryc hodiny a coordinaty tam byli hlavne kvuli expovani ( exp/hour a pak questy ) :) |
"The time for desperation is upon us. Let's play." |
|
|
Colldor
Gimp
2165 Posts |
Posted - 18/04/2005 : 13:49:41
|
Osbne sem teda pri rychlem hrani ( wow pvp ) zvyklje koukat na hp svoje postavy dole, pod ni nebo do dolniho rohu, coz klasickej UI byl prave opak :) Jde jenom o zvyk a to co se ty libi ... ja mam rad kdyz to muzu upravit podle sebe, |
|
|
celdric
Average Member
1613 Posts |
Posted - 18/04/2005 : 21:15:28
|
Existuje nejakej mod, kterej sleduje s kym jsem bojoval v PvP a ze bych si pripadne ty nicky mohl trosku organizovat do nejakych skupin jako treba "je celkem pratelskej", "KOS" a ze by me to ten mod prip. oznamoval, kdyz ho uvidim abych vedel s kym mam tu cest?
Mam pocit, ze jsem snad nekde zahlid nejakou zminku ale nevim jak se to menovalo a hlavne nevim jak by to tyhle pozadavky splnovalo |
no mmo
|
|
|
VT
Moderator
4191 Posts |
Posted - 19/04/2005 : 07:17:16
|
quote: Originally posted by celdric
Existuje nejakej mod, kterej sleduje s kym jsem bojoval v PvP a ze bych si pripadne ty nicky mohl trosku organizovat do nejakych skupin jako treba "je celkem pratelskej", "KOS" a ze by me to ten mod prip. oznamoval, kdyz ho uvidim abych vedel s kym mam tu cest?
Treba toto? :
http://jestelle.eecs.umich.edu/warcraft/ |
|
|
celdric
Average Member
1613 Posts |
Posted - 19/04/2005 : 07:36:21
|
to vypada, ze pro zacatek bude stacit :-) dekuji moc |
no mmo
|
|
|
Kuzelka
Starting Member
43 Posts |
Posted - 24/04/2005 : 17:02:58
|
Prosim o radu,
potreboval bych sehnat nejake UI s compasem, jako mel cosmos, pri otevreni mapy, co ukazoval pozici.
A druha vec, pokud by se nasel nekdo, kdo by mel dobre UI pro priesta/healera s peknymi vychytavkami pro tento char, tak /Q me:o) diky moc |
WoW/DAoC/RO/EVE/WHO
Priest/Bard/Priest/CASUAL/Priest) Dorticek
-Shadowmoon (Drakthul) -Mordred -Czechro.net -Tranquility -Eltharion
Thou shalt heal thy neighbour - Dorticek´s priests school (WoW 2005 A.D.) |
|
|
x2z
New Member
299 Posts |
|
frantar
New Member
148 Posts |
Posted - 24/04/2005 : 18:44:00
|
quote: Originally posted by x2z
quote: Originally posted by frantar
Insomniax UI Recompilation
neposlal bys mi svy ui ? velice se mi libi ;)
kdyztak na sneakerxz@gmail.com ;)
predem dik nebo link a nazvi tech co pouzivas ..
no link je tady http://ui.worldofwar.net/ui.php?id=377
no je toho tam opravdu hodně, doporučuju ti udělat to co jsem dělal u každý packu já, čili si to pěkně pustit kompletní, třeba 6 hodinek s tím hrát a pak povypínat to, co se ti zdá jako zbytečný nebo ti to třeba vysloveně vadí... |
Trouk CzechRO Support sage of Manga.sk guild - RIP Felonton (CTProfiles) WoW Human/paladin of Motion guild
|
|
|
x2z
New Member
299 Posts |
Posted - 24/04/2005 : 20:27:59
|
ja uz jsem si to potahal ruzne takhle presne styhle site ale sem linej si stim hrat no budiz :) holt si stim pohraju ;) |
|
|
Colldor
Gimp
2165 Posts |
Posted - 24/04/2005 : 21:39:12
|
quote: Originally posted by x2z
Insomniax UI Recompilation
neposlal bys mi svy ui ? velice se mi libi ;)
kdyztak na sneakerxz@gmail.com ;)
predem dik nebo link a nazvi tech co pouzivas ..
no link je tady http://ui.worldofwar.net/ui.php?id=377
no je toho tam opravdu hodně, doporučuju ti udělat to co jsem dělal u každý packu já, čili si to pěkně pustit kompletní, třeba 6 hodinek s tím hrát a pak povypínat to, co se ti zdá jako zbytečný nebo ti to třeba vysloveně vadí...
6 hodin ?!? novej Ui nastavim tak za 30 mina to jeste na nejakem spawnu Ale jo, aby insomniax byl k necemu chce to trochu prace ... a doporucuju nedavat tam tu novou vezer, je uz strasne "barevna" :/ |
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 25/04/2005 : 01:51:41
|
heh pouzivam blizardovsky sidebary + jeste 1 bar nad klasickym dolnim barem, ktomu atlas, all_in_one_inventory reagentinfo /rika kcemu ktera vec je, do jakych vyrobku se da vlozit/ tooltips /fura info o hracovi jen najetim na nej/ gymnast /umoznuje si dat tooltips kam chci/.
http://dktech.cz/wow
|
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
Edited by - Rodier on 25/04/2005 03:50:14 |
|
|
Arlach
Starting Member
94 Posts |
Posted - 28/04/2005 : 18:11:32
|
Ahoj, muzete mi nekdo poradit jmeno adonu, abych na mape, na miste kurzoru videl souradnice? Diky. |
|
|
Mamut
New Member
291 Posts |
Posted - 28/04/2005 : 20:33:47
|
quote: Originally posted by Arlach
Ahoj, muzete mi nekdo poradit jmeno adonu, abych na mape, na miste kurzoru videl souradnice? Diky.
Mmmm bude ti stačit toto? http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=395 |
World of Warcraft - Mamut [retired] |
|
|
Lahvan
Dictator Apprentice
318 Posts |
Posted - 29/04/2005 : 08:36:32
|
Existuje způsob jak bych jako healer mohl vidět stav peta někoho jinýho aniž bych na něj musel klikat? Pokud ano, jakej... |
|
|
Herbicid
Junior Member
885 Posts |
Posted - 29/04/2005 : 10:56:15
|
Me Nove uzasne UI Nurfed, Titan bar, FlexBarove summonovatko a Shardtracker :)
|
Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok] @Herbicid - Champions Online, Star Trek Online
There are many worlds where I visited already Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
|
|
|
MegaDeath
Average Member
1989 Posts |
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 29/04/2005 : 11:02:01
|
quote: Originally posted by Herbicid
Me Nove uzasne UI Nurfed, Titan bar, FlexBarove summonovatko a Shardtracker :)
jak se jmenuji tyhle statusy a group okno ? pripada me to lepsi nez minigroup co pouzivam ja |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
|
|
MegaDeath
Average Member
1989 Posts |
Posted - 29/04/2005 : 11:03:40
|
to je Nurfed UI |
|
|
Warlord
Junior Member
892 Posts |
|
Colldor
Gimp
2165 Posts |
|
Garen
Starting Member
46 Posts |
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 29/04/2005 : 11:50:57
|
quote: Originally posted by MegaDeath
to je Nurfed UI
ktera z jeho komponent ? nepredpokladam, ze by to bylo komplet v jednom |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
|
|
Warlord
Junior Member
892 Posts |
Posted - 29/04/2005 : 12:43:45
|
quote: Originally posted by Pertha
quote: Originally posted by MegaDeath
to je Nurfed UI
ktera z jeho komponent ? nepredpokladam, ze by to bylo komplet v jednom