Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Co mne vadi na WOW.
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 27/04/2005 :  13:33:06  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marigold

Jistě, jsou výjimky jako Tarren Mill a spol, ale zase - ono je i to mass PvP docela zábava, a vvvvvo tom to je, ne? A, popravdě, doběhnout k Southshore pro tělo a pak dojet zpátky k TM (a přežít) nějakých těch 10-15 minut trvá...

ano, to je taky pruda a zpatecni cesta taky takova challenge
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 27/04/2005 :  14:42:56  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Warlord

quote:
Originally posted by Stilgar

ad: pvp a postih za smrt souhlasim, to ze se nepocita kolikrat umru a enjak to redukuje muj pvp point gain je uhozeny

souhlasim, dokud tohle bude fungovat tak bufou magove (apod.) nabihat s frostem (apod.) do skupinky protihracu, nevadi ze umrou, hlavne ze daj hodne lidem nejaky to dmg dostanou furu HK...

Ale na HK se v tehle hre nejede :) Jde tu o Honor Pointy ktere se budou vyhodnocovat na konci tydne. Takze je klidne mozne, ze nekdo s 50HK bude mit vic honor pointu nez mag s 500HK :)) Protoze zabil 50aliku ciste sam a ne jen dobnul 500aliku o 10%healthu

Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok]
@Herbicid - Champions Online, Star Trek Online

There are many worlds where I visited already
Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 27/04/2005 :  14:44:54  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
A to je hlavni problem... ze lidi proste nevedi, ze za Honor killy NIC nedostanou.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 27/04/2005 :  14:50:15  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
ale mit hodne HK je tak cooool :-) (osobne mam asi 92 a necekam ze bude buhvikolik CP).

no mmo
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 27/04/2005 :  14:52:15  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

A to je hlavni problem... ze lidi proste nevedi, ze za Honor killy NIC nedostanou.

JJ, ja mam svych 20 solo HK + nejake dalsi skupinove a proste neresim :) Chodim si po realtivne malo "exponovanych" zonach jako je Silithus ci Plaugelandy, sem tam me krocne nejaka ta 60ka (s cimz uz clovek v tehle zonach musi tak nejak pocitat :) ale neni tam zerg takze je to tam, aspon zatim :), stejne jako pred 1.4kou :)

Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 27/04/2005 :  15:01:57  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Herbe, tak to se mozna potkame, protoze po techto "malo" exponovanych zonach se pohybuju i ja .

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 27/04/2005 :  15:09:33  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shemiramoth

Herbe, tak to se mozna potkame, protoze po techto "malo" exponovanych zonach se pohybuju i ja .

Nehrajes human mage lv58? S nejakym jsme se tam vcera tise ignorovali jako za starych dobrych casu pred v1.4 :))

Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 28/04/2005 :  11:26:01  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Kdepak mam paladina lvl 53 (nevim, jestli tvuj lvl char na allakhazamu aktualni) a Warriora lvl 30 ( s tim se nepotkas ).

Momentalne zastavam taktiku, ze neutocim prvni a to na nikoho, protoze kua potrebuju tu zasr expu. Uz se musim do te 60 dostat.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.

Edited by - Shemiramoth on 28/04/2005 11:26:20
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 28/04/2005 :  11:31:29  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kdepak mam paladina lvl 53 (nevim, jestli tvuj lvl char na allakhazamu aktualni) a Warriora lvl 30 ( s tim se nepotkas ).

Momentalne zastavam taktiku, ze neutocim prvni a to na nikoho, protoze kua potrebuju tu zasr expu. Uz se musim do te 60 dostat.

Neni to nahodou ten trpaslik co nas vcera gangoval u windridera, ze ne? :)

Go to Top of Page

kundihrabka
New Member

126 Posts

Posted - 28/04/2005 :  16:26:25  Show Profile Send kundihrabka a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mě osobně teda jako postih za smrt úplně stačí že si musím doběhnout pro tělo. Protože je to totálně ztracený čas, a čas je pro mne bohužel vzácná komodita.
Rozhodně mi nepřijde že bych umíral tak nějak klidně a bylo mi to ukradený......

Kdyby tam nebyla moznost, ze si muzes dojit pro telo, tak by to bylo mnohem lepsi. Aspon by to lidi motivovalo, ze se maji snazit tolik nescipat a nebo si maji vodit priesta. Ty postihy za smrt jsou proste slabe.

To, ze Buh nikdy nebyl neznamena, ze neni treba se Ho zbavit.
Go to Top of Page

Transylvanec
New Member

263 Posts

Posted - 28/04/2005 :  17:03:32  Show Profile  Visit Transylvanec's Homepage  Send Transylvanec an ICQ Message Send Transylvanec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kundihrabka

quote:

Mě osobně teda jako postih za smrt úplně stačí že si musím doběhnout pro tělo. Protože je to totálně ztracený čas, a čas je pro mne bohužel vzácná komodita.
Rozhodně mi nepřijde že bych umíral tak nějak klidně a bylo mi to ukradený......

Kdyby tam nebyla moznost, ze si muzes dojit pro telo, tak by to bylo mnohem lepsi. Aspon by to lidi motivovalo, ze se maji snazit tolik nescipat a nebo si maji vodit priesta. Ty postihy za smrt jsou proste slabe.

Kdyz se ti to zda malo tak si ke kazdy svy smrti dej 20 ran bicem.
Ostatnim se to zda akorat. a esli chces opravdu drsnej postih tak to hraj Hardcore, umre postava = delete postava.

TransylvanecIII.
LordDeathSlayer
http://www.fanta.dk/showmovie.asp?mid=56D12CFC-9A44-4960-A06C-90E5E71B3820
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 28/04/2005 :  17:30:14  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Nevím jak ostatním rogue kolegům, ale mě včera 5x po sobě vanish nezabral, to se mi ještě nestalo, ale né že by to okamžitě zrušilo vanish i stealth následně, třeba to šlo dvě sekundy a pak jsem se najednou objevil a samozřejmě jsem byl tuhý hned že . Žádné DoT jsem na sobě neměl Přitom v PvE většinou no problemo.
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 28/04/2005 :  17:44:50  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

Nevím jak ostatním rogue kolegům, ale mě včera 5x po sobě vanish nezabral, to se mi ještě nestalo, ale né že by to okamžitě zrušilo vanish i stealth následně, třeba to šlo dvě sekundy a pak jsem se najednou objevil a samozřejmě jsem byl tuhý hned že . Žádné DoT jsem na sobě neměl Přitom v PvE většinou no problemo.

Ze by konecne zacala fungovat Steahlt detekce jak ma? :)

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 28/04/2005 :  17:47:21  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Herbicid

quote:

Ze by konecne zacala fungovat Steahlt detekce jak ma? :)

Jako že mě to vyhodí úplně z vylepšené neviditelnosti? jestli by to tak mělo fungovat pořád, tak je rogue úplně na hovno zkusím dneska ověřit s kolegama ze zdechlin

Edited by - spajdr on 28/04/2005 17:48:03
Go to Top of Page

Bubak
Starting Member

76 Posts

Posted - 28/04/2005 :  19:34:03  Show Profile  Send Bubak an ICQ Message Send Bubak a Private Message  Reply with Quote
quote:

Spis sem vcera pozoroval ne moc casty jev a to, ze vanish sice zabral, byl sem v imp stealth modu, ale ten podelanej alik me stejne videl, coz se mi nikdy predtim nestalo ikdyz mel o dost lvlu vic. Zacina me to pekne stvat, muj jedinej moznej unik a ve 4 pripadech z 5 proste nefunguje (vcera 5x po sobe) :((

"My only dream is to destroy the nightmares of others."
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 28/04/2005 :  19:51:03  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Mozna lidi konecne zacali pouzivat anti-stealth itemy a flasky.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 28/04/2005 :  20:16:24  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

Mozna lidi konecne zacali pouzivat anti-stealth itemy a flasky.

ne ... blizzard totalne zkurvil celou stealth detection v minulym patchi
warlock me vidi uz v pulce obrazovky ( MOD 5/5 ) jestli to takhle zustane tka dropuju rogua protoze ten kdo tvrdi ze se da proti dobrymu charu za rogua vyhrat bez stealthu lze
cim dal tim vic delaj z rogua akorat to co na nem lidi nejvic stve ... gankera ( protoze kdyz clovek fighti s mobem vetsinou si toho nevsimne )

od ted zabijim uplne vsechno nezavisle na levelu ... potkam 15 lvl maga? kill, na tyhle nedokumentovany nerfy fakt nemam naladu

dneska sem jel na koni chvili sem nedaval pozor .. najednou sem v ovci a pak behem 3 sekund lezim ...

zkratka odmitam ... udelali z toho gankovaci char ? udelali, teste se alici .. ja vam ten leveling znechutim

"The time for desperation is upon us. Let's play."
Go to Top of Page

Sacrifice
New Member

140 Posts

Posted - 28/04/2005 :  20:36:29  Show Profile  Send Sacrifice an ICQ Message Send Sacrifice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mefisto

dneska sem jel na koni chvili sem nedaval pozor .. najednou sem v ovci a pak behem 3 sekund lezim ...

zkratka odmitam ... udelali z toho gankovaci char ? udelali, teste se alici .. ja vam ten leveling znechutim

buu blizard jetak zlej

"Relationships come and go. Epics are soulbound"
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 28/04/2005 :  23:53:26  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
/cry

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 29/04/2005 :  00:06:42  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sacrifice

quote:

buu blizard jetak zlej

me to ale vubec nevadi :) ja si akorat mam cim obhajit to ze budu zasadne zabijet jen slaby a a zraneny chary
--
to ze se blizzard snazi nepozorovane nerfnout rogua je vcelku znama vec
blizzard nechce whinery na forech kterejm vadi ze je rogue sunda ze zalohy ( coz je jedina sance jak pro rogua vyhrat fight napriklad proti magovi )
a taky nechce aby jim rogues prestali hrat protoze jich je hodne .. a tak delaj takovyhle nepozorovany nedokumentovany upravy a myslej si ze si toho rogues nevsimnou ... tot muj nazor

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 29/04/2005 :  01:09:12  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
vanish na 99% nezabere pokud je tvuj oponent vyssi level spajdre, smir se s tim
jo, warlockove me taky videj pres celou mapu, zacli pouzivat paranoiu a je to znat
jeste horsi to je s hunterama... ale co uz, porad jeste tu mame paladiny na hrani
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 29/04/2005 :  07:53:36  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Sacrifice

quote:

buu blizard jetak zlej

me to ale vubec nevadi :) ja si akorat mam cim obhajit to ze budu zasadne zabijet jen slaby a a zraneny chary
--
to ze se blizzard snazi nepozorovane nerfnout rogua je vcelku znama vec
blizzard nechce whinery na forech kterejm vadi ze je rogue sunda ze zalohy ( coz je jedina sance jak pro rogua vyhrat fight napriklad proti magovi )
a taky nechce aby jim rogues prestali hrat protoze jich je hodne .. a tak delaj takovyhle nepozorovany nedokumentovany upravy a myslej si ze si toho rogues nevsimnou ... tot muj nazor

na to staci jinej duvod a to ten ze jses neschopnej

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 29/04/2005 :  08:14:19  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

vanish na 99% nezabere pokud je tvuj oponent vyssi level spajdre, smir se s tim
jo, warlockove me taky videj pres celou mapu, zacli pouzivat paranoiu a je to znat
jeste horsi to je s hunterama... ale co uz, porad jeste tu mame paladiny na hrani

Hlavně že u duelu s aliančákem to fachalo vždycky
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 29/04/2005 :  08:18:57  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Herbicid

quote:

Neni to nahodou ten trpaslik co nas vcera gangoval u windridera, ze ne? :)

Hehe, ne ja patrim mezi ty normalni. Nedelam corpse camping, nezabijim zelene a sede (pokud nezautoci sami), nezabijim sedici a nezabijim nikoho kdyz bojuje s mobem anebo ma po boji s nim 1/3 HP. Asi jsem chytl z DAOC "divny" navyky.

Go to Top of Page

pmikulec
Starting Member

17 Posts

Posted - 29/04/2005 :  11:18:00  Show Profile Send pmikulec a Private Message  Reply with Quote
MOzna bude neco na tom ze lidi opravdu vic pouzivaji stelth detection.Ja napriklad nepouzival tohle vubec o po honoru se bez svetlic a skoro porad aktivovanyho stealth detect ani nehnu :-).

Zorander
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 29/04/2005 :  11:18:49  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pmikulec

MOzna bude neco na tom ze lidi opravdu vic pouzivaji stelth detection.Ja napriklad nepouzival tohle vubec o po honoru se bez svetlic a skoro porad aktivovanyho stealth detect ani nehnu :-).

a jak ten stealth detect přesně funguje?
Go to Top of Page

pmikulec
Starting Member

17 Posts

Posted - 29/04/2005 :  11:21:52  Show Profile Send pmikulec a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by pmikulec

a jak ten stealth detect přesně funguje?

O urcity procento ti to zvysuje pravdepodobnost ze si vsimnes ze je nekdo schovany.Procento ted z hlavy nevim.POkud se pletu tak mi nekdo opravte.
P.S. Mam na mysli abilitu kterou muzou pouzivat Humen.

Zorander
Go to Top of Page

kundihrabka
New Member

126 Posts

Posted - 29/04/2005 :  11:55:17  Show Profile Send kundihrabka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Transylvanec
Kdyz se ti to zda malo tak si ke kazdy svy smrti dej 20 ran bicem.
Ostatnim se to zda akorat. a esli chces opravdu drsnej postih tak to hraj Hardcore, umre postava = delete postava.

Ze by?
Akorat ty SM praktiky prenecham Tobe
Btw zajimave, ze nazor za postih pri smrti by mohl byt vetsi tu zaznel od vice lidi, tak nevim jestli s tim, ze ostatnim se to zda akorat je to tak zhave.

quote:
me to ale vubec nevadi :) ja si akorat mam cim obhajit to ze budu zasadne zabijet jen slaby a a zraneny chary......

Ted uz si mas cim obhajit, proc zasadne zabijis slabe a zranene chary ze?

To, ze Buh nikdy nebyl neznamena, ze neni treba se Ho zbavit.
Go to Top of Page

Bradac
Starting Member

53 Posts

Posted - 29/04/2005 :  11:55:19  Show Profile  Send Bradac an ICQ Message Send Bradac a Private Message  Reply with Quote

quote:
alici .. ja vam ten leveling znechutim

pokud se nepletu a ses ten Mefisto co ho znam z UO, tak to neni zadna novinka :)

Edited by - Bradac on 29/04/2005 11:55:49
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 29/04/2005 :  15:44:21  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bradac

quote:
alici .. ja vam ten leveling znechutim

pokud se nepletu a ses ten Mefisto co ho znam z UO, tak to neni zadna novinka :)

o tom dost pochybuju:) o to ani tak nejde ... akorat drsnak pertha zase musel priskocit aby mohl rict sva 3 slova slavy :P

to ze sem napsal co sem napsal melo svuj duvod a ano
budu zabijet veskery aliky na ktery narazim ( uz jenom za to co mi vcera lidi delali na altovi ( videli ste nekdy nekdo grupu 4x 45 lvl zabijejici dokola lvl 26 priesta a po kazdy smrti delat /spit a /laugh ? :) po 3ti smrti sem to vzdal a sel sem je sundat s roguem .. kupodivu tam uz nebyli :P

jinak medo palici uz taky nejsou co bejvali
na to aby clovek zabil palata je treba cas ... a ten v soucasnym stavu zkratka neni, este se mi nestalo aby mi do duelu 1vs1 s paladinem nekdo neprijel ( mluvim o poslednim tejdnu )

jinak vcera sem taky prisel na zajimavou vec ... hunter lvl 1 muze zneschopnit rogua na 2 minuty, hunters mark se neda resistnout a trva stejne dlouho pro lvl 60 jako pro lvl 1
doufam ze tenhle spell zmenej tak aby bral v potaz lvl diff

Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 29/04/2005 :  15:51:36  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
jinak medo palici uz taky nejsou co bejvali
na to aby clovek zabil palata je treba cas ... a ten v soucasnym stavu zkratka neni, este se mi nestalo aby mi do duelu 1vs1 s paladinem nekdo neprijel ( mluvim o poslednim tejdnu )

To vis, je na nej skocis tak nahodi stit a imune vyuziva k okamzitemu pasani do Genearal kanalu:
"Pomoooc! Jsem napaden overpowered Hordou! Zahcrante me nekdo prosim na xx,yy" ;)

quote:
jinak vcera sem taky prisel na zajimavou vec ... hunter lvl 1 muze zneschopnit rogua na 2 minuty, hunters mark se neda resistnout a trva stejne dlouho pro lvl 60 jako pro lvl 1

Dobre vedet :)

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 29/04/2005 :  16:09:11  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:

lvl1 hunter zemre na jeden zasah z luku a pak uz muzes dat vanish/stealth

jinak velice dobra vec na tohle je http://www.thottbot.com/?i=4568 jelikoz nema vubec zadnej timer
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,15 seconds. on eygor Snitz Forums 2000