Author |
Topic |
paja2000
Moderator
2040 Posts |
|
| |
Reyden
Senior Member
2747 Posts |
Posted - 28/04/2008 : 21:16:10
|
ja byl v poho ale co jsem cetl na gchatu tak melo problem vic lidi .. takze chyba bude spis jinde nez na strane UPC |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
|
|
ACSforever
New Member
194 Posts |
Posted - 28/04/2008 : 22:28:26
|
rada zni vyser se na UPC je to holy shit net zlaty adsl |
A.C.A.B. |
|
|
paja2000
Moderator
2040 Posts |
|
Shatteren
Senior Member
2735 Posts |
Posted - 28/04/2008 : 23:29:33
|
Imho stejny jako kdyz to kdysi lagovalo vetsine co meli ADSL, chyba na trase k tem serverum na Telia. |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
|
|
Lapcis
Junior Member
728 Posts |
Posted - 29/04/2008 : 01:21:33
|
Nop byl jsem včera raid Za a skončilo to na tom,že 3 lidi co měli UPS měli nechutný lagy.Takže na tom něco asi bude. |
Mlácení do popelnice, uvnitř které je zavřená opice se žaludečními problémy - to je grind? :)
|
|
|
Firian
Average Member
1047 Posts |
Posted - 29/04/2008 : 08:08:07
|
Nejsem si jistý jestli to nějak souvisí s providerem, ta vysoká latence je jen na Drakthulu, na ostatních realmech je vše OK. |
WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage) Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
|
|
|
Slamacek
New Member
119 Posts |
Posted - 29/04/2008 : 08:32:49
|
Stejny problem, latence tak vysoka ze me to co chvili koplo ze hry. UPC doporucuje v dobe problemu zavolat, ze vse proveri ale nejak uz neberou telefony. Praha 4 byla odpojena uplne. Je to nahovno, posledni 3 tydny se to vcelku dost opakuje. A neni to problem wow, me v te dobe laguje vse. |
druid Lolita |
|
|
Vodnik
New Member
153 Posts |
Posted - 29/04/2008 : 08:48:10
|
Laguje to nejen na DT, Blizzard dokonce zřídil na fóru i speciální topic, kde tyhle problémy už druhý týden sbírá. A je to jako obvykle na Telii |
Turpe Lucrum @ Drak'thul |
|
|
Azkaban
Moderator
1990 Posts |
Posted - 29/04/2008 : 10:01:55
|
UPC má v poslední době velké problémy. Tyto problémy začali dá se říct měsíc na to, co zrušili FUP. Já to pociťuji jak během dne tak i v brzo ráno. Kolísá neuvěřitelně rychlost připojení od 50 kByte/s do 640 kByte/s.
Pořád si ale myslím, že oproti ADSL je to super. Levnější, rychlejší a nemuší si platit telefon (nebo to změnili?) |
|
|
Shatteren
Senior Member
2735 Posts |
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 29/04/2008 : 14:22:53
|
Mě to nespadlo za poslední měsíc ani jednou, žádné lagy, nic, pokud to spadlo, tak to bylo z důvodu že byl problém na jejich serveru (hraju na US serverech) |
|
|
Rakhen
Junior Member
917 Posts |
Posted - 29/04/2008 : 15:54:06
|
Telia ftl. Stejný problém, mimochodem. Jinak většina lidí s potížema má UPC nebo ADSL ale blbne to u telie. |
|
|
Vodnik
New Member
153 Posts |
Posted - 29/04/2008 : 16:39:12
|
UPC s tím nemá nic společného, stačí se podívat na tracert. Případně se lognout na jiný server (rázem je po lagu), pochybuju že by UPC selektivně rozlišovalo WoW servery a posílalo traffic jinudy ;-) |
|
|
sleglik
Average Member
1779 Posts |
Posted - 29/04/2008 : 17:22:11
|
quote: Originally posted by Vodnik
UPC s tím nemá nic společného, stačí se podívat na tracert. Případně se lognout na jiný server (rázem je po lagu), pochybuju že by UPC selektivně rozlišovalo WoW servery a posílalo traffic jinudy ;-)
Jak vysvětlíš, že to laguje jenom lidem co mají UPC?
Kdyby problém nebyl u nás tak by blblo víc serverů.... |
- |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 29/04/2008 : 18:12:45
|
quote: Originally posted by sleglik
quote: Originally posted by Vodnik
UPC s tím nemá nic společného, stačí se podívat na tracert. Případně se lognout na jiný server (rázem je po lagu), pochybuju že by UPC selektivně rozlišovalo WoW servery a posílalo traffic jinudy ;-)
Jak vysvětlíš, že to laguje jenom lidem co mají UPC?
Kdyby problém nebyl u nás tak by blblo víc serverů....
jednoduse jak vidno z oficialnich for problem nemeli jen lide na UPC |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
|
|
sleglik
Average Member
1779 Posts |
Posted - 29/04/2008 : 19:02:35
|
A bavíme se jenom o Drakthulu? |
- |
|
|
Vodnik
New Member
153 Posts |
Posted - 29/04/2008 : 19:13:01
|
Je to problém více serverů a není to problém UPC, stěžujou si lidi s ADSL, pevnou linkou, kolejáci, Wifi, .... Akorát těch s UPC je hodně, tak jsou hodně slyšet ;-) |
|
|
Vodnik
New Member
153 Posts |
|
Slamacek
New Member
119 Posts |
Posted - 06/05/2008 : 10:57:36
|
Podařilo se někomu dobrat k nějakému posunu ohledně zvýšené latence? Co jsem pročítal fóra, nelze s tim prakticky nic dělat, kromě postnutí výpisu trasy na fórum blizzardu, vzhledem k množství stížností co zde mají pochybuji že mi to nějak pomůže. Od 18:45 do 21:00 ani nenaloguju do hry. UPC Praha, servery DT a Dentarg.
|
druid Lolita |
|
|
paja2000
Moderator
2040 Posts |
|
sleglik
Average Member
1779 Posts |
Posted - 06/05/2008 : 12:44:15
|
quote: Originally posted by paja2000
vcera to bylo naprosto neskutecne od 18-22:15 neslo vubec hrat, co chvili disconnect ... Jsem zvedavy co s tim udelaji
málokdy se shodnem :P
latence 1000 - 12.000 (pak Disconnect), World of Lagcraft :P |
- |
|
|
Azkaban
Moderator
1990 Posts |
Posted - 06/05/2008 : 13:25:18
|
Já měl podobné problémy. Ping nevím to si neumím zapnout, ale když jsem mačkal kouzlo mohl jsem si udělat kafe a vrátit se a začal teprve castit. Bylo to v Lotro. (Take UPC) |
|
|
Nildon
Starting Member
27 Posts |
Posted - 08/05/2008 : 08:47:55
|
no hele já mam ADSL 3mbit a laguje to taky jak prase posledni dobou |
WoW- Nemézzis Undead Frost Mage DT |
|
|
nekrotyrael
Senior Member
3896 Posts |
Posted - 08/05/2008 : 10:05:51
|
quote: Originally posted by paja2000
vcera to bylo naprosto neskutecne od 18-22:15 neslo vubec hrat, co chvili disconnect ... Jsem zvedavy co s tim udelaji
málokdy se shodnem :P
latence 1000 - 12.000 (pak Disconnect), World of Lagcraft :P
a pak lognes do jine mmo a tam je to to same! :D |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia
|
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 08/05/2008 : 10:26:50
|
Nastěhujte se do Ostravy, mě to tady jede bez padání |
|
|
beldor5
Average Member
1144 Posts |
Posted - 09/05/2008 : 18:33:32
|
quote: Originally posted by spajdr
Nastěhujte se do Ostravy, mě to tady jede bez padání
von ma v ostrave s tou nabidkou 2x lepsich pripojeni za polovicni cenu este nekdo UPC? :) Bys mel dostat nejakej bonus za vernost |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
|
|
sleglik
Average Member
1779 Posts |
Posted - 12/05/2008 : 18:39:49
|
BTW máte ty lagy pořád?
myslím stejná doba a napište mi prosím jakého providera máte a jestli jste to s ním nějak řešili
já mám UPC (dřív Karneval) |
- |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 12/05/2008 : 19:25:42
|
quote: Originally posted by beldor5
quote: Originally posted by spajdr
Nastěhujte se do Ostravy, mě to tady jede bez padání
von ma v ostrave s tou nabidkou 2x lepsich pripojeni za polovicni cenu este nekdo UPC? :) Bys mel dostat nejakej bonus za vernost
Nevím o 6Mbit za 740Kč od nikoho jiného :) na nějaké bezdráty prdím. |
|
|
paja2000
Moderator
2040 Posts |
|
Asocial
Starting Member
14 Posts |
Posted - 12/05/2008 : 22:17:42
|
jepp .. dneska dokonce uz od 3 hodin. Neda se raidovat, neda se chodit ani HC dungy, neda se hrat pvp ... Pokud to takhle pojede dal pak nema smysl za tuhle hru ani platit :( |
kdož jsi bez miny hod kamenem |
|
|
Slamacek
New Member
119 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 10:17:40
|
Na wow foru uz jsou oficialni vyjadreni, ze registruji problem vychodni evropy, a vysetruji jej. Uz je to tam od 9.5. Ale nez vyjde datadisk asi na to nebudou mit cas to resit |
druid Lolita |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 10:29:30
|
stejně bude hrát všeci AoC za chvíli, tak proč to řešit? |
|
|
Azkaban
Moderator
1990 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 11:46:47
|
Jen aby to nedopadlo jako s Lotro :D Když vyšlo tak přešlo řekněmě 1 milion lidi hrat Lotro a za 2 měsíce se jich 750 tisíc vrátilo do WoW :(
|
|
|
Slamacek
New Member
119 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 12:29:23
|
No ja se aktualne nemam kam vratit, wow mi vetsinou napise ze v evrope nejsou aktualne zadne servery a hodi me do logovaci obrazovky Doufam ze to blizz rozchodi alespon do otevreni posledni brany, jinak to vidim na cancel acc. |
druid Lolita |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 12:31:10
|
quote: Originally posted by Azkaban
Jen aby to nedopadlo jako s Lotro :D Když vyšlo tak přešlo řekněmě 1 milion lidi hrat Lotro a za 2 měsíce se jich 750 tisíc vrátilo do WoW :(
Kurwa nestraš :D :(
Jako opravdu já hraji dva měsíce na US serverech WOW a když mě to koplo, tak to byl problém serveru, co jsem se psal na chatu, ale nikdy né chybou připojení od UPC. |
|
|
beldor5
Average Member
1144 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 15:30:56
|
quote: Originally posted by Slamacek
No ja se aktualne nemam kam vratit, wow mi vetsinou napise ze v evrope nejsou aktualne zadne servery a hodi me do logovaci obrazovky Doufam ze to blizz rozchodi alespon do otevreni posledni brany, jinak to vidim na cancel acc.
Bohuzel te asi musim zklamat,Blizzard nam nase problemy s napojenim mistnich provideru na paterni site opravdu resit nebude...
btw:spajdre ty asi nebydlis v hrabuvce/porube/vyskovicich v nejakym panelovym dome kde je poda.cz,ze ne? |
|
|
paja2000
Moderator
2040 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 15:48:27
|
No ja se aktualne nemam kam vratit, wow mi vetsinou napise ze v evrope nejsou aktualne zadne servery a hodi me do logovaci obrazovky Doufam ze to blizz rozchodi alespon do otevreni posledni brany, jinak to vidim na cancel acc.
Bohuzel te asi musim zklamat,Blizzard nam nase problemy s napojenim mistnich provideru na paterni site opravdu resit nebude...
btw:spajdre ty asi nebydlis v hrabuvce/porube/vyskovicich v nejakym panelovym dome kde je poda.cz,ze ne?
Otazka jak moc za to blizzard nemuze. Pokud se napojim na jiny server (nez DT) a lognu sveho priesta na lvl 4, tak tam problemy s lagama nemam ... |
AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24 VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35 WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul
|
|
|
beldor5
Average Member
1144 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 16:05:22
|
quote: Originally posted by paja2000 Otazka jak moc za to blizzard nemuze. Pokud se napojim na jiny server (nez DT) a lognu sveho priesta na lvl 4, tak tam problemy s lagama nemam ...
Mno to nevypada na stejny problem jako ma slamacek... Samozrejmne zjistit jestli za to "muze" blizzard je jednoduche..Pokud v jeden cas(treba 20:00) vecer jsou na jednom serveru(a pro jistotu bys mel byt i ve stejne casti mapy) jsou lagy a na jinem serveru ktery je umisten na stejnem miste lagy nejsou tak je to problem drakthulu a blizzardu.Pokud je ten druhy server umisten jinde tak to bohuzel nemuzes vedet jiste .Kazdopadne pokud to neblbne vsem ale jen lidem z vychodni evropy tak za to samozrejmne blizzard nemuze...
edit:To spajdr : Mno pokud ses na miste kde maji optiku tak mas 10/2 za 500kc coz je prece jen trosku lepsi... navic ta televize po kabelu taky neni spatna a zaroven ti s tim zvednou +5/5Mb linku... |
Edited by - beldor5 on 13/05/2008 16:52:35 |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 16:49:04
|
btw:spajdre ty asi nebydlis v hrabuvce/porube/vyskovicich v nejakym panelovym dome kde je poda.cz,ze ne?
Nebydlím a poda má stejně ceny stejné jak já teď za 5Mbit u UPC, to jest 750Kč, do konce měsíce mi to zvednou na 6Mbit bez navýšení ceny, samozřejmě upload mají lepší, ale na tom mi nesejde. |
|
|
Brum
New Member
247 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 17:35:53
|
Mam stejny problem jako Slama.
UPC - Praha 6 - vecer od 7 je to nehratelne. caste spiky nekolikrat za minutu od 1500ms do 8000ms.
Zacal sem trial LOTRo na zkousku, jelikoz sem to nikdy nehral. Nelibi se mi to jako WoW, ale mam tam i 50ms. Lootovani veci z corspe je napr instantni. A tim myslim opravdu INSTANTNI. Co si pamatuju tak od vydani WoW byl podobny problem dvakrat. Nikdy se to netykalo me osobne, ale lidi z ruznych statu a ruznym pripojenim chodili non-stop LD apod. V obou pripadech to trvalo cca 2 mesice a pomalu to zacalo odeznivat az to pomalu prestalo.
Cili pro me je WoW momentalne mrtva hra. Udelam jeden daily v Nagrandu kazdy den u obou characteru, jednou tydne 10 her v arena a sbohem. Doufam ze se to zlepsi a WoTLK bude uz ok za tech par mesicu ...
|
|
|
Slamacek
New Member
119 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 18:05:47
|
http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=4009630996&sid=1
blizzard ma nekolik stovek stiznosti, resit to budou protoze samo se to nevyresi, a myslim ze pocet lidi kteri jim cancelnou payment si nedovoli odejit. Viz link výše, problem s Cyclone, Reckoking a Misery BG a v souhrnu uzivatele vychodni evropy. Otazka je pouze kdy se to pohne k lepsimu.
|
druid Lolita |
|
|
beldor5
Average Member
1144 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 18:15:20
|
quote: Originally posted by Slamacek http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=4009630996&sid=1
Bohuzel te musim zklamat jestli cekas ze tento problem blizzard vyresi tak to mas smulu.Uz podle toho fora je jasne ze jde proste o problem s konektivitou z urcitych uzlu.Nevim jak by blizzard mohl podobne problemy vyresit.I kdyz kdo vi treba maji dost dlouhy prstiky edit:To slamacek: Ja uz jsem z prace davno poucil ze lidem jako vy nema cenu neco vysvetlovat.Vi to houby,neni schopen si precist vec kterou sam postne ,ale o to ma vic kecu. |
Edited by - beldor5 on 13/05/2008 20:48:35 |
|
|
Slamacek
New Member
119 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 19:11:21
|
quote: Originally posted by Slamacek http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=4009630996&sid=1
Bohuzel te musim zklamat jestli cekas ze tento problem blizzard vyresi tak to mas smulu.Uz podle toho fora je jasne ze jde proste o problem s konektivitou z urcitych uzlu.Nevim jak by blizzard mohl podobne problemy vyresit.I kdyz kdo vi treba maji dost dlouhy prstiky
Takze ty myslis ze stejne jako tento problem sam vznikl, tak i sam zanikne. Muze za to sotek, ktery me strasil kdyz jsem byl maly. Jsem rad ze jsi mi problem odborne vysvetlil Lagy ve wow se resi snad na vsech forech, ktere s jeho tematikou maji co docineni, vinik je v tomto pripade zrejmy, takze sance na vyreseni tu je. Pokud napises neco poucneho, co ma nejakou informacni hodnotu, rad zmenim nazor. |
druid Lolita |
|
|
sleglik
Average Member
1779 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 19:33:24
|
Divné je 19.33 a žádné lagy... |
- |
|
|
paja2000
Moderator
2040 Posts |
|
Slamacek
New Member
119 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 21:56:36
|
Divné je 19.33 a žádné lagy...
Jedna vlastovka jaro nedela Uvidime zitra |
druid Lolita |
|
|
Shaix
Starting Member
3 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 21:57:12
|
Divný, jiné dny mě to laguje jak hovado, ale dneska je nejaky klid :) hm hm, doufam, ze to takhle zustane, nebylo by to spatny .. |
|
|
sleglik
Average Member
1779 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 22:21:26
|
quote: Originally posted by Shaix
Divný, jiné dny mě to laguje jak hovado, ale dneska je nejaky klid :) hm hm, doufam, ze to takhle zustane, nebylo by to spatny ..
hmm člověk by si toho nevážil :) |
- |
|
|
Luka
New Member
448 Posts |
Posted - 13/05/2008 : 23:47:29
|
Nejvíc mě štve, že se vrátím z práce, chci si zahrát a laguje to. V práci se stresuju, tak se nechci doma dorážet Wowkem :)
Doufám, že to zas bude ok a budu se nasírat jen v práci.
Mám také UPC. (Zlín) |
|
|
huhla
New Member
163 Posts |
Posted - 14/05/2008 : 08:23:07
|
Bohuzel te musim zklamat jestli cekas ze tento problem blizzard vyresi tak to mas smulu.Uz podle toho fora je jasne ze jde proste o problem s konektivitou z urcitych uzlu.Nevim jak by blizzard mohl podobne problemy vyresit.I kdyz kdo vi treba maji dost dlouhy prstiky edit:To slamacek: Ja uz jsem z prace davno poucil ze lidem jako vy nema cenu neco vysvetlovat.Vi to houby,neni schopen si precist vec kterou sam postne ,ale o to ma vic kecu.
ja bych blizzard a jeho prstiky nepodcenoval :-), i kdyz to vypada ze problem je na nejakych uzlech telie, tak blizzard jako jejich ne nepodstatny zakaznik nejake ty paky na telii snad mit bude a cim vic lidi bude rvat na blizzard, tim vic bude blizzard "rvat" na telii :-)
ps: vcera (13.5) me to uz taky jelo bez lagu, chvilemi dokonce lip nez obvykle, ale dokud to bez lagu nepojede aspon tyden tak ve zlepseni neuverim |
|
|
Topic |
|