Mno na beta fore nam bolo povedane ze oddnes ma byt support 24/7 a niekolko ludi z ostatnych fore pisalo ze sa im pred par minutami podarilo nahodit open beta keys..tak to vyzera ze stale natom makaju..
Hm ja jsem chtel kuli bete zustat celej den doma, ted prijdu a vidim, ze jsem o nic ale vubec neprisel... Ted vecer to asi zpatky nenahodej ze jo? TO spis zejtra rano moooozna.
porad na tom makaj,nemeckej community manager pred chvili psal ze si do kancelare objednali pizzu a techniky nikam nepusti dokud to nepojede jak ma ^^
Mno na beta fore nam bolo povedane ze oddnes ma byt support 24/7 a niekolko ludi z ostatnych fore pisalo ze sa im pred par minutami podarilo nahodit open beta keys..tak to vyzera ze stale natom makaju..
vzdyt se nejde ani prihlasit na war-europe ne... tak kam mam asi hodit ty klice
Mna sa nepytaj :) ja ziadne kluce neriesim.. len som videl par postov z WHA ze sa im to podarilo pred par minutami.
No kdyz vemem v uvahu ze vlastne vubec nebylo treba zakladat ty novy accounty ale sli v pohode pouzit ty co tam uz vsichni meli tak je celkovej vysledek za dnesek ROFLMAO @ GOA .
...a ja ted pri kontrole mail schranky zjistil, ze i prez ten error 414 na poslednim stepu se mi prez den parkrat podarilo registrovat... Vlastně už před šesti hodinama. Chybka
hmm ja jsem se za cely den dostal na ucet na strankach asi jen 4* a moznost zadat klic jsem mel 2* ale vzdy to hodilo chybu :( a po nejake dobe me to odhlasilo :(
EU eng. server Karak Eight Peaks (EN Core) - Dwarf Engineer Leendrix, Empire Warrior Priest Weodo
Nevim jestli Vas potesim , rano jsem vstala za 10 minut udelala 2 acc a pak za par minut prisel mail a kliknutim na link overen .Vse bez problemu, pouze v poslednim kroku nejaky eror, ale na 3 pokus ok.Jeste az prijdu domu zadam beta key a uz konecne muzu hrat na svem uctu.
Tak pred 5 minutama to psalo *autentication service* je vypnuty. Ted, prozmenu, chyba 414, aka timeout.
Jak proboha chteji zvladnout napor hracu pri otevreni hry, kdyz jim to tady neustale kolabuje a nebyli schopni ani jednou a ani na chvili ten svuj prihlasovaci sajrajt dat do provozu???
EDIT: a, dalsi zmena - ted zas chyba sluzby, error 1103, nasledovany nedostupnosti prihlasovaci sluzby ...
PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot) SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM)
co k tomu rict, dokazu pochopit postupne zaplnovani sevru po 5000 a 25% blabla ale tak zmrvenou samotnou registraci myslim jenom tak nekdo uz netrumfne.
jojo na tom ani tak nevadi to, ze si treba nakonec tu betu nezahraju, ale spis to jak mam proboha ocekavat, ze zvladnou autorizovat 500k+ uctu pri launchi?
Ted jsem zkusil novou registraci a bylo to za 20 sekund hotove, otazka jestli a kdy prijde email :-)
Mě na novou registraci mail stále nepřišel. Naštěstí jsem tam měl už jeden založený. Bohužel jsem se nedostal přes login, takže jsem neregistroval ani klíč. Snad to večer půjde. Pokud ne, tak neva, přijde mi Spore a budu tvořit příšerky
Mate lidi brutalni problemy jeste ze sem mel klic na starou betu a od 20:00 kdy sem prisel dom z posilky sem vyskousel jen tak letmo skoro vsechny chary nevim no asi sem moc zdegenerovanej z wowka grafika bych rekl ze je v pohode ale to hybani postav je trochu zvlatni a tak jinak nemuzu poradne soudit no dneska to oprubuju vic a uvidi se jak to bude....
Kdybyste někdo měl aktivní beta účet co nehodláte používat ve full tak mi ho zapujčte na pár hodin, ať to alespoň patchnu a skuknu, dnes se musím rozhodnout jestli sběratelskou ano nebo ne.
Nevim jestli Vas potesim , rano jsem vstala za 10 minut udelala 2 acc a pak za par minut prisel mail a kliknutim na link overen .Vse bez problemu, pouze v poslednim kroku nejaky eror, ale na 3 pokus ok.Jeste az prijdu domu zadam beta key a uz konecne muzu hrat na svem uctu.
tak tim se asi vysvetluje proc poradne nejede ta autorizace...aby nebyli lagy na serveru a oni stejne byli i pri tech 10ti stastlivcich co pronikli jinak neprustrelnym systemem!