Author |
Topic  |
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 16/11/2007 : 21:35:45
|
quote: Originally posted by ZiELL
V D2 byly skill tree vyborny, vlastne bylo skoro nemozny aby novacek sam od sebe udelal takovou postavu, ktera by se chytnula na hell. Tady je tak malo variaci, ze to nestoji ani za rec.
Taky nebyl moznej respawn a po smrti sis musel dobehnout pro telo + jsi prisel o expy. Tohle mi chybi.... neni vyzva. |
Planetside 2, Diablo 3 |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 16/11/2007 : 22:22:52
|
Tjn, kdyz si vzpomenu na svuj 1. char, takhle podelat necra snad nikdo ani nemohl a v 1. aktu na hell jsem zabijel duchama zombika asi 10minut nez konecne lehnul. To byl necromancer kterej mel skillpointy tzv. "Vsude a nikde". Kdyz me nekdo protahnul k Baalovi na hell, tak tam byl skvelej ten pocit napeti, slabej char tam mobove one-hitovali Na to se dobre vzpomina. |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
 |
|
kundihrabka
New Member

126 Posts |
Posted - 16/11/2007 : 23:22:44
|
quote: Originally posted by Kar-Chee Taky nebyl moznej respawn a po smrti sis musel dobehnout pro telo + jsi prisel o expy. Tohle mi chybi.... neni vyzva.
hrej HC, kdyz chces vyzvu |
To, ze Buh nikdy nebyl neznamena, ze neni treba se Ho zbavit. |
 |
|
Johny
Junior Member

681 Posts |
Posted - 16/11/2007 : 23:52:58
|
To je spis vyzva pro comp kuli fps nez pro hrace |
Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2
now - HotS
Inc - POE : Awakening |
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 17/11/2007 : 12:06:08
|
quote: Originally posted by kundihrabka
quote: Originally posted by Kar-Chee Taky nebyl moznej respawn a po smrti sis musel dobehnout pro telo + jsi prisel o expy. Tohle mi chybi.... neni vyzva.
hrej HC, kdyz chces vyzvu
To by nesmely potvory zabijet u vstupu... |
Planetside 2, Diablo 3 |
Edited by - Kar-Chee on 17/11/2007 12:08:47 |
 |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 17/11/2007 : 12:11:21
|
quote: Originally posted by Kar-Chee
To by nesmely potvory zabijet u vstupu...
Jo jo, tohle je docela prima na HC, tahneš se přez 3 mapy, vlezeš do 4te a dostanes instakill pač bohužel pravě u dveří stojí 10 mobu. A supky hupky z5 do stanice a ty 3 mapy celý znova samo s respawnem ... to se jim celkem povedlo. Takhle si odjakživa představuju HC hraní ... čím víc mobů tím víc HC  |
Edited by - PRIBOO on 17/11/2007 12:12:36 |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 17/11/2007 : 15:11:30
|
no ja nevim jak ty ale ja mam par sekund po vstoupeni do lvl neviditelnost :) |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 17/11/2007 : 15:36:01
|
quote: Originally posted by †… Havran …†
no ja nevim jak ty ale ja mam par sekund po vstoupeni do lvl neviditelnost :)
já taky ... mě osobně se tedy nikdy nestalo, že bych po vstoupení do lokace dostal hned kill ... |
Noe
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 17/11/2007 : 18:28:06
|
ja teda nemam neviditelnost ale nesmrtelnost :) vyuzivam toho nekdy na rychlej presun tak skrz pul zony kdyz se me nechce se s tim zdrzovat |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
kundihrabka
New Member

126 Posts |
Posted - 17/11/2007 : 23:59:04
|
quote: Originally posted by PRIBOO
quote: Originally posted by Kar-Chee
To by nesmely potvory zabijet u vstupu...
Jo jo, tohle je docela prima na HC, tahneš se přez 3 mapy, vlezeš do 4te a dostanes instakill pač bohužel pravě u dveří stojí 10 mobu. A supky hupky z5 do stanice a ty 3 mapy celý znova samo s respawnem ... to se jim celkem povedlo. Takhle si odjakživa představuju HC hraní ... čím víc mobů tím víc HC 
Na HC mas ty vyhodu, ze kdyz chcipnes, tak uz nikam za ten char nemusis chodit Kdyz vlezes do mapy, tak instakill dostanes dost tezko, kdyz mas nejakou chvili nezranitelnost. |
To, ze Buh nikdy nebyl neznamena, ze neni treba se Ho zbavit. |
 |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 22/11/2007 : 12:10:11
|
Koukám že tohle forum o HL je prakticky mrtvé, asi to kopíruje hru jako takovou . Sem teď asi po týdnu lognul že mrknu na ten nový patch ale je to fakt bída. Je fakt že chat okno je už krapet lepší každopádně jediný co s tím udělali je že to zprůhlednili.
Myslím že HL bude za dva měsíce v supermarketech ve zlevněných edicích za 199Kč a za další dva tři měsíce si na tu hru nikdo ani nevzpomene.
Škoda, každopádně ta hra měla vyjít před 5ti lety a jistě by to byla pecka, dneska už jsou úplně mimo mísu ... |
 |
|
Milamber
New Member

398 Posts |
Posted - 22/11/2007 : 12:29:33
|
¨No ono i pred 5 lety by to byla asi tak Deckova hra  Nechapu co jste hrali jako za betu? black a spol ze sem neco nenapisete Hlavne ze mate MDK LOL |
 |
|
Patas
Senior Counsellor

304 Posts |
Posted - 22/11/2007 : 14:14:04
|
quote: Originally posted by PRIBOO
Koukám že tohle forum o HL je prakticky mrtvé, asi to kopíruje hru jako takovou . Sem teď asi po týdnu lognul že mrknu na ten nový patch ale je to fakt bída. Je fakt že chat okno je už krapet lepší každopádně jediný co s tím udělali je že to zprůhlednili.
Myslím že HL bude za dva měsíce v supermarketech ve zlevněných edicích za 199Kč a za další dva tři měsíce si na tu hru nikdo ani nevzpomene.
Škoda, každopádně ta hra měla vyjít před 5ti lety a jistě by to byla pecka, dneska už jsou úplně mimo mísu ...
Včera jsem nainstaloval Call of Duty 4 a dal tři mise a můžu říct že je to kurevsky zábavný, vím že to není nadlouho, ale HL tomu nesahá po kotníky ... |
Patas member of CzH, CzA, BoH & MdK |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 22/11/2007 : 14:36:29
|
quote: Originally posted by Milamber Nechapu co jste hrali jako za betu? black a spol ze sem neco nenapisete Hlavne ze mate MDK LOL
no ona beta byla jen do 22 lev. takže nikdo nevěděl co bude/nebude na high levelu, jaku bude vypadat elite mod, hodně věcí bylo slíbeno až do full verze a jen přeplatitelům ... Ono to taky první kolo zábavný je ... horší je co následuje pak ... |
Noe
|
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 22/11/2007 : 20:22:45
|
U tehle hry je nejvice skoda toho potencialu. Ta hra mohla byt opravdu uzasna a stacilo by malo. Velmi malo. |
Planetside 2, Diablo 3 |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 22/11/2007 : 21:46:08
|
jako odreagovavacka super ja to nikam nehrotim, kor kdyz nemusim nic platit :)
|
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
Edited by - †… Havran …† on 22/11/2007 21:46:26 |
 |
|
Milamber
New Member

398 Posts |
Posted - 23/11/2007 : 07:59:09
|
Ono jak ma v necem prsty Ea Tak je to na tuty shit .Bohuzel jsem se nechal nachytat na keci typu od tvurcu d2 a atd podle me uplne nejhorsi co je tak Ultra trapnej Skill tree,malo druhu potvor, trapny a stale prudici questy -co je todle za modu?itemizace sux. jako marksman mam stjny items jako Ing To je des neustele se mi tam serou +%do petu .Respawn bosu sux krom pica questu zabi debilka seber xxx bordelu dostanes crap item nevim co mam delat .Zacinam mit fobii na metro . Pro jistotu odinstalovano a do metra vrzeno. Jako platici beta tester musim rict UAAAAAAA |
 |
|
MA3X
Junior Member

749 Posts |
Posted - 23/11/2007 : 15:21:46
|
quote: Originally posted by Milamber
Ono jak ma v necem prsty Ea Tak je to na tuty shit .Bohuzel jsem se nechal nachytat na keci typu od tvurcu d2 a atd podle me uplne nejhorsi co je tak Ultra trapnej Skill tree,malo druhu potvor, trapny a stale prudici questy -co je todle za modu?itemizace sux. jako marksman mam stjny items jako Ing To je des neustele se mi tam serou +%do petu .Respawn bosu sux krom pica questu zabi debilka seber xxx bordelu dostanes crap item nevim co mam delat .Zacinam mit fobii na metro . Pro jistotu odinstalovano a do metra vrzeno. Jako platici beta tester musim rict UAAAAAAA
zahraj si W3 ode me to te uklidni  |
Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP] It's time to kick ass and chew bubble gum |
 |
|
Milamber
New Member

398 Posts |
Posted - 23/11/2007 : 17:33:46
|
Hehe to jo konecne dam s unkem dotu  |
 |
|
Topic  |
|